×
سیاسی
شناسه خبر : 310229
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 20:05
تکنیک نازیِ دروغ بزرگ با تکرار مداوم در عصر جدید کار نمی‌کند

نمایندگی ایران خطاب به ترامپ:

تکنیک نازیِ دروغ بزرگ با تکرار مداوم در عصر جدید کار نمی‌کند

نمایندگی دائم ایران در وین، ادعای سران آمریکایی صهیونی درباره دستیابی به سلاح هسته‌ای را «دروغ بزرگ» توصیف کرد

نورنیوز- گروه سیاسی: نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین با رد ادعاهای اخیر درباره برنامه هسته‌ای کشور، تأکید کرد که نسبت دادن تمایل تهران به دستیابی به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است که با وجود تکرار مداوم، فاقد هرگونه پشتوانه واقعی و مستند است.

 نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین روز سه‌شنبه با انتشار پیامی در ایکس نوشت: ادعای اینکه «ایران سلاح هسته‌ای نخواهد داشت، اما همچنان آن را می‌خواهد» یک دروغ بزرگ است. تکنیک تبلیغاتی «دروغ بزرگ» در آلمان نازی، یعنی تکرار یک دروغ آن‌قدر که به حقیقت تبدیل شود، در عصر مدرن کارایی ندارد.

در این پیام با اشاره به مواضع رسمی جمهوری اسلامی ایران آمده است: تأکید مجدد ایران بر اینکه تحت هیچ شرایطی هرگز به دنبال دستیابی، توسعه یا تملک سلاح هسته‌ای نخواهد بود از سوی شورای امنیت سازمان ملل متحد مورد استقبال قرار گرفته و به‌طور مستمر توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راستی‌آزمایی شده است.

نمایندگی ایران همچنین تصریح کرد که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پس از انجام یکی از گسترده‌ترین و دقیق‌ترین نظام‌های بازرسی در تاریخ خود، اذعان کرده که ایران هیچ برنامه‌ای برای سلاح هسته‌ای ندارد و در گزارش‌های این نهاد هیچ شواهدی از انحراف مواد هسته‌ای مشاهده نشده است.

در ادامه این پیام تأکید شده است که ادعای مطرح‌شده از سوی رئیس‌جمهوری آمریکا حتی با ارزیابی نهادهای اطلاعاتی این کشور نیز در تضاد است و نمی‌تواند مبنای معتبری برای قضاوت درباره برنامه هسته‌ای ایران باشد.

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در وین در پایان خاطرنشان کرد که ادعای نزدیک بودن ایران به تولید سلاح هسته‌ای از سوی رژیم صهیونیستی، با وجود تکرار مداوم آن طی دهه‌های گذشته، تغییری در واقعیت ایجاد نکرده است. در این پیام آمده است: این «دروغ بزرگ» که ایران تنها چند هفته تا دستیابی به سلاح هسته‌ای فاصله دارد، با وجود تکرار آن از سوی نتانیاهو به‌مدت نزدیک به ۱۷۹۰ هفته (بیش از ۳۴ سال)، نتوانسته این واقعیت را تغییر دهد که ایران اساساً هرگز به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و همواره بر حقوق غیرقابل سلب خود برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای تأکید کرده است.

  برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران همواره تحت فشارهای سیاسی و اتهامات بی‌اساس غرب قرار داشته است. پیش از برجام، کشورهای غربی با امنیتی‌سازی این موضوع، تلاش کردند با ابزار تحریم و تهدید نظامی علیه ایران اقدام کنند، اما بسته شدن پرونده «ابعاد احتمالی نظامی» (PMD) در سال ۱۳۹۴، این بهانه را از میان برداشت.

ایران پس از امضای برجام به تمامی تعهدات خود پایبند ماند، اما آمریکا در سال ۱۳۹۷ به‌طور یکجانبه از توافق خارج شد و اروپا نیز نتوانست تعهدات خود را اجرا کند. در نتیجه، ایران در چارچوب حقوق برجامی خود، گام‌هایی در کاهش تعهدات برداشت. مذاکرات احیای برجام در سال ۱۴۰۰ نیز به‌دلیل تعلل و زیاده‌خواهی‌های غرب به نتیجه نرسید و و با پایان قطعنامه ۲۲۳۱، عمر ۱۰ ساله برجام خاتمه یافت.

با این وجود، ایران به دلیل عضویت در معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) و موافقت‌نامه جامع پادمان به تماس‌های فنی با آژانس ادامه داده و تأکید کرده است که برای دستیابی به توافقی پایدار و قابل‌اعتماد که تحریم‌ها را به‌صورت تضمین‌شده لغو کند و مانع از سوءاستفاده در آینده شود، آمادگی دارد.


نظرات

آخرین اخبار
بازگشت فرگوسن به انظار عمومی بعد از بیماری ناگهانی
راز عجیب شباهت حشرات و چت‌جی‌پی‌تی
معجزه در اورست؛ کوهنورد نپالی پس از مراسم تدفینش زنده پیدا شد
سرطان پروستات شایع‌ترین سرطان در مردان شناخته شد
کاپیتان اسکاتلند با قراردادی آزاد اسپرزی شد
آژیرهای خطر در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد
حمله به یک کشتی ترکیه‌ای در دریای سیاه
اوشاکوف: آمریکا تمرکز خود را از اوکراین به ایران منتقل کرده است
ترامپ: هنوز درباره ارسال بسته 14 میلیارد دلاری به تایوان تصمیم نگرفته‌ایم
جزئیات تصادف مرگبار در محور زنجان–میانه؛ 4 نفر جان باختند
واکنش مفتی جعفری لبنان به اظهارات جوزف عون درباره دبیرکل حزب‌الله
ارائه 188 هزار خدمت سلامت به زائران ایرانی حج
پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در شنبه 16 خرداد 1405
آخرین تصمیم درباره سوابق تحصیلی و قوانین کنکور اعلام شد
آغاز روند کاهش قیمت محصولات پتروشیمی در بازار
ادعای ترامپ: درباره ایران به موفقیت بزرگی نزدیک شده‌ایم
تشدید حملات هوایی در جنوب لبنان
مومنی: چین و روسیه حمایت قاطع خود از ایران را اعلام کردند
پوتین: آتش‌بس باید به صلح پایدار در منطقه منجر شود
گره ویزا باز شد؛ ملی‌پوشان در مسیر جام جهانی 2026
بازگشت جناب‌خان به تلویزیون همزمان با جام جهانی
کشف و امحای بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در غرب اهواز
هشدار اولمرت درباره تقلب در انتخابات سرزمین‌های اشغالی
محسن رضایی: توپ در زمین ترامپ است؛ آمریکا باید بن‌بست مذاکرات را بشکند
سفیر ایران در مکزیک: تیم ملی با آمادگی کامل راهی تیخوانا می‌شود
پزشکیان: طوفان به پایان می رسد
احتمال تنش تازه در شورای حکام؛ واشنگتن به دنبال قطعنامه علیه تهران
درخواست روسیه از آژانس اتمی برای برخورد قاطع با حملات به تأسیسات هسته‌ای
تأثیر جنگ ایران بر نرخ حمل‌ونقل دریایی
پوتین: تحریم‌ها علیه روسیه به‌طور برگشت‌ناپذیر به دلار و یورو آسیب زده است
هیأت حماس برای مذاکرات آتش‌بس وارد قاهره شد
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
تراژدی در صحرای بزرگ آفریقا ؛ جان باختن 50 مسافر بر اثر تشنگی
وزرای صنعت ایران و تاجیکستان به دنبال روان‌سازی تجارت دوجانبه
نوراینفو | روش های مقابله با اضطراب
چه کسی از آتش‌بس بدون توقف جنگ سود می‌برد؟
دو وزیر کابینه نتانیاهو در فهرست ممنوع‌الورودهای ایرلند قرار گرفتند
دیدار وزرای کشور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس شانگهای
عذرخواهی صداوسیما بابت حذف سهوی بخشی از پیام رهبر انقلاب
هشدار رئیس سابق پنتاگون: جنگ ایران به «ویتنام ترامپ» تبدیل می‌شود
ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه‌های منتهی به تهران
حمله نانسی پلوسی به ترامپ برای جنگ افروزی علیه ایران
ادعای تازه آمریکا درباره توقیف یک نفتکش ایرانی
مواضع منفعلانه رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر لبنان درباره مذاکرات با اسرائیل
ادعای جدید استارمر درباره حمله احتمالی روسیه به ناتو در 2030
چهارمین روز اعتراضات مردم آلبانی علیه پروژه مرتبط با کوشنر
پست اینستاگرامی عراقچی درباره دانش‌آموزان میناب که تاریخ‌ساز شدند
تحویل کاپ قهرمانی کشتی آزاد جهان پس از یک دهه به ایران
هشدار بارش‌های سیل‌آسا در 8 استان
قول پینگ‌پنگ باز 61 ساله ایرانی برای گرفتن طلا در بازی های پاراآسیایی