×
اجتماعی
شناسه خبر : 310139
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 15:54
مکاتبه دانشگاه تهران با بیش از 300 رئیس دانشگاه جهان

مکاتبه دانشگاه تهران با بیش از 300 رئیس دانشگاه جهان

رئیس دانشگاه تهران اعلام کرد این دانشگاه طی اقدامی گسترده با بیش از 300 رئیس دانشگاه در سراسر جهان مکاتبه کرده و همچنین نامه‌هایی به نهادهای بین‌المللی از جمله یونسکو و سازمان ملل ارسال شده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: دانشگاه تهران، نشست تقدیر از مسئولیت‌پذیری، نقش مؤثر و تلاش‌های بی‌وقفه و خستگی‌ناپذیر آحاد دانشگاهیان و بسیجیان در ایام جنگ تحمیلی دوم و سوم، روز بیست‌وسوم فروردین‌ماه در مسجد دانشگاه تهران برگزار شد.

در این مراسم، امید رئیس دانشگاه تهران، حجت‌الاسلام محمدمهدی کرمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، گلدانساز معاون فرهنگی و دانشجویی، محمود کمره ای معاون آموزشی دانشگاه تهران و موسوی مشاور رئیس دانشگاه و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران و جمعی از اعضای هیئت رئیسه و دانشجویان حضور داشتند.

امید در این مراسم با اشاره به جایگاه دانشگاه تهران اظهار داشت: دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی کشور شناخته می‌شود و این ویژگی باید در تمامی ابعاد آن از جمله اساتید، دانشجویان و فعالیت‌ها نمود داشته باشد.

وی با تقدیر از اقدامات دانشجویان افزود: فعالیت‌هایی که با روحیه‌ای حماسی، همراه با تفکر و کار دقیق انجام شد، به‌عنوان الگویی موفق از کنش‌گری دانشگاهی قابل توجه است.

رئیس دانشگاه تهران همچنین با اشاره به اقدامات انجام‌شده در این ایام گفت: دانشگاه تهران با مکاتبه با بیش از ۳۰۰ رئیس دانشگاه در جهان و ارسال نامه به نهادهای بین‌المللی از جمله یونسکو و سازمان ملل، تلاش کرد نقش خود را در عرصه‌های بین‌المللی ایفا کند.

وی حضور دانشجویان را «عاشقانه، خالصانه و مسئولانه» توصیف کرد و افزود: این نوع میدان‌داری جلوه‌ای از تعهد و مسئولیت‌پذیری نسل جوان دانشگاهی است.

حجت‌الاسلام کرمی نیز با تأکید بر اهمیت همدلی و انسجام در پیشبرد برنامه‌ها اظهار داشت: آنچه در این ایام رقم خورد، حاصل همراهی مدیریت دانشگاه، نهاد نمایندگی و تلاش خستگی‌ناپذیر دانشجویان بود.

وی افزود: اجرای برنامه‌ها در شرایط حساس و پرریسک، نشان‌دهنده هماهنگی مناسب و روحیه ایثارگری در میان دانشجویان است که شایسته تقدیر است.

در ادامه، گلدانساز معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه تهران نیز با اشاره به شرایط دشوار این ایام، از تلاش‌های صورت‌گرفته قدردانی کرد و گفت: اقداماتی که توسط دانشجویان و مجموعه‌های فعال دانشگاهی انجام شد، ترکیبی از شور حماسی و کار دقیق فکری بود که به یک الگوی برجسته در فضای دانشگاهی تبدیل شد.

وی با تأکید بر جایگاه دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی کشور افزود: این نماد بودن باید در تمامی اجزای دانشگاه، از جمله فعالیت‌های فرهنگی و علمی، نمود عینی داشته باشد.

در این مراسم همچنین شیعی، دبیر بسیج دانشجویی دانشگاه تهران، گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده در جریان جنگ تحمیلی دوم و سوم ارائه کرد.


اخبار مرتبط
تولید متانول 97 درصدی با کاهش 76 درصدی مصرف انرژی
شنبه 1405/02/05 ساعت 15:27
تولید متانول 97 درصدی با کاهش 76 درصدی مصرف انرژی
پژوهشگران دانشگاه تهران با استفاده از گازی‌سازی هیدروترمال و گرمای مازاد، موفق به تولید متانول سبز با خلوص بالای 97 درصد و کاهش چشمگیر مصرف انرژی شدند.
تمدید مهلت ثبت‌نام دکتری بدون آزمون دانشگاه تهران
یکشنبه 1405/01/30 ساعت 11:31
تمدید مهلت ثبت‌نام دکتری بدون آزمون دانشگاه تهران
مهلت ثبت‌نام پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران به شیوه استعداد درخشان تا 4 اردیبهشت تمدید شد.
اخذ مجوز تاسیس شعبه دانشگاه تهران در عراق
شنبه 1405/01/29 ساعت 21:40
اخذ مجوز تاسیس شعبه دانشگاه تهران در عراق
وزیر علوم عراق گفت: مجوزهای لازم برای تاسیس شعبه دانشگاه تهران در بغداد از مراجع ذی‌ربط عراق اخذ شده است.
دانشگاه تهران در بازسازی بخش‌های خسارت‌دیده کشور در جنگ، اعلام آمادگی کرد
چهارشنبه 1405/01/19 ساعت 17:08
دانشگاه تهران در بازسازی بخش‌های خسارت‌دیده کشور در جنگ، اعلام آمادگی کرد
رئیس دانشگاه تهران با صدور بیانیه‌ای، ضمن تبریک پیروزی تاریخی ملت ایران، از اعلام آمادگی کامل این مجموعه آموزشی برای مشارکت در بازسازی بخش‌های خسارت‌دیده کشور در جنگ خبر داد.
بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در محکومیت تجاوز آمریکا و رژیم صهیونی به ایران
چهارشنبه 1405/01/19 ساعت 01:00
بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در محکومیت تجاوز آمریکا و رژیم صهیونی به ایران
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران با صدور بیانیه‌ای در محکومیت تجاوز ظالمانه آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی به ایران، تاکید کردند: حمایت از جنگ یعنی حمایت از ویرانی ایران. حال که جنگ چهره واقعی‌اش را نمایانده، به خوبی می‌توان گفت طالبان و ذوق‌زدگان تهاجم نظامی و حامیان ادامه جنگ، مدافعان ویرانی ایران‌اند.
نظرات

آخرین اخبار
کم‌خوابی و بی‌خوابی چگونه ساختار مغز را تغییرمی دهند؟
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه انگلیس درباره تحولات منطقه
تهران؛ رکورددار قصور پزشکی
کاخ سفید: ترامپ خواهان توافق با ایران است، اما پاسخ به حملات ادامه دارد
هشدار مقام ارشد امنیتی درباره هرگونه حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل
الزامات خاطره‌سازی برای مغز
هشدار دبیر شورای امنیت ملی درباره پیامدهای ادامه محاصره دریایی آمریکا
هلاکت و دستگیری عاملان شهادت سه مأمور فراجا در شادگان
علائم افشای سرّ درون
الجزیره؛ تنگه هرمز مهم‌ترین اهرم راهبردی ایران
کنفدراسیون فوتبال آسیا در کنار یوفا و کونکاکاف مقابل طرح فیفا ایستاد
تشییع باشکوه شهدای فراجا در شادگان؛ شهیدان مهدوی‌کیا و سیاه‌نژاد
نشست تخصصی ایران و چین؛ تأکید بر اجرای سند 25 ساله و تقویت همکاری‌های اقتصادی
زمان پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول
کامالا هریس؛ جنگ ترامپ با ایران بدون چشم‌انداز پایانی
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 10 مرداد+ جدول
قطر از پذیرش نقشه راه توسط حماس استقبال کرد
گوترش: چنگ باید در تمامی جبهه‌‎ها متوقف شود
واکنش جوزف عون به تجاوزات رژیم صهیونیستی
دستور آماده‌باش کامل به حشد الشعبی
فولاد، استقلال را در دیدار دوستانه شکست داد
هشدار زلنسکی درباره تشدید حملات روسیه در دریای سیاه
برنامه قطعی برق تهران فردا شنبه 10 مرداد
جزئیات برنامه راه‌آهن برای اربعین؛ افزایش ظرفیت، امنیت و خدمات به زائران
لینک ساعت قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 10 مرداد
اظهارات جدید نخست وزیر پاکستان درباره صلح غزه
چرا حقوق بازنشستگان دولت کاهش یافت؟
مرگ تلخ بازیکن مراکشی در مسیر مهاجرت به اسپانیا؛ فاطن العزیزی جان باخت
یمن، چگونه عربستان را در بن‌بست تاریخی قرار داد؟
کایا کالاس: راستی‌آزمایی پایبندی حماس به توافق غزه چالش اصلی است
استراتژی تعلیق اسپانیا از سوی ایتالیا کلید خورد
قتل هولناک مرد 70 ساله تهرانی به دست همسر دوم و پسرش
خشم ترامپ از روش مذاکره ایرانی‌ها
تشییع باشکوه پیکر شهید مدافع امنیت در زابل
برخورد جدی با آفرودسواری غیرمجاز در عرصه‌های طبیعی کردستان
هشدار صریح العامری به عربستان
اظهارات تازه وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم‌ها و دارایی‌های ایران
بیانیه ارتش کویت درباره حمله پهپادی به زیرساخت‌های حیاتی
تسهیل واردات خودرو در قشم
ترامپ ادعای نقش ایران در حمله سایبری آمریکا را زیر سؤال برد
سریال دیده‌نشده «ماه عسل» با بازی زنده‌یاد اکبر عبدی
تهدید به تعلیق اسپانیا از منطقه شنگن
محور کندوان یک‌طرفه شد+جزئیات
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و هند چه نکاتی داشت؟
انفجارهای مهیب در کویت
آمار جدید تردد زائران اربعین از مرز باشماق
اذعان «مارین ترافیک» به تغییر الگوی تردد از تنگه هرمز
تغییر موازنه حمله و دفاع به نفع توان موشکی ایران
افزایش آمار قربانیان مهاجرت غیرقانونی به اسپانیا
اظهارات تازه ترامپ درباره ایران همزمان با تنش‌های منطقه‌ای