×
بین الملل
شناسه خبر : 310090
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 11:28
واکنش کاتولیک‌ها به انتقاد تند ترامپ از پاپ لئو چهاردهم

واکنش کاتولیک‌ها به انتقاد تند ترامپ از پاپ لئو چهاردهم

پس از حمله لفظی دونالد ترامپ به پاپ لئو چهاردهم به‌دلیل انتقاد او از آغاز جنگ، طیف گسترده‌ای از کاتولیک‌های آمریکا و حتی اسقف‌های محافظه‌کار نسبت به این رفتار ابراز نگرانی کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل: پس از آنکه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا پاپ لئو چهاردهم را به دلیل انتقاد او از ترامپ و آغاز جنگ هدف حمله قرار داد، طیف سیاسی گسترده کاتولیک‌ها در ایالات متحده و حتی اسقف‌های متمایل به محافظه‌کار از حمله لفظی بی‌سابقه ترامپ به پاپ ابراز نگرانی کرده‌اند.

پاپ لئو چهاردهم اولین آمریکایی به شمار می آید که رهبری کاتولیک‌های جهان را بر عهده گرفته است.

او می‌گوید که علاوه بر درخواست‌هایش برای صلح و انتقاد از نگرش‌هایی که به جنگ دامن می‌زنند، پیام انجیل را به اشتراک می‌گذارد و به طور مستقیم به ترامپ یا هر کسی دیگر حمله نمی‌کند.

بنابر گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، اسقف اعظم «پل کوکلی» رئیس کنفرانس اسقف‌های کاتولیک ایالات متحده و اسقف «رابرت بارون» مستقر در مینه سوتا، ازجمله کسانی هستند که ترامپ را به دلیل حمله لفظی به پاپ مورد انتقاد قرار دادند. بارون اظهارات رئیس جمهور را «کاملاً نامناسب و بی‌احترامی» خواند و از او خواست که عذرخواهی کند.

این نگرانی به پایگاه محکم‌تری از حامیان ترامپ، یعنی مسیحیان انجیلی محافظه‌کار نیز گسترش پیدا کرده است. بسیاری از اینکه ترامپ تصویری از خود منتشر کرد که او را به عنوان یک ناجی مسیح‌گونه به نمایش می‌گذاشت، وحشت‌زده شدند.

«دیوید برودی» مفسر برجسته حامی ترامپ در پیامی نوشت: این (تصویر) را حذف کنید آقای رئیس‌جمهور! شما خدا نیستید. هیچ‌کدام از ما خدا نیستیم. این خیلی زیاده‌روی است. از خط قرمز عبور می‌کند.

رئیس‌جمهور آمریکا بامداد روز دوشنبه تصویری از خود در قامت حضرت مسیح(ع) در حال شفای بیماران در شبکه اجتماعی تروث سوشال منتشر کرد اما این عکس که با واکنش های تند زیادی مواجه شد تا ظهر دوشنبه از این پلتفرم حذف شد. ترامپ سپس در سخنرانی خود در کاخ سفید ادعا کرد که هرگز قصد نداشته هنگام انتشار تصویر، خود را به عیسی تشبیه کند.

دشمنی رئیس جمهور ترامپ با جوامع مذهبی آمریکا تنها شش ماه قبل از شروع انتخابات میان دوره‌ای پاییز امسال رخ می‌دهد، زیرا او با میزان پایین محبوبیت و اختلاف نظر در پایگاه طرفدارانش در ماگا (MAGA) بر سر جنگ با ایران دست و پنجه نرم می‌کند.

در طول تاریخ آمریکا، روسای جمهور متعدد ایالات متحده با پاپ‌های مختلف اختلاف نظرهای سیاسی داشته‌اند اما کارشناسان واتیکان و تاریخ مذهبی نمی‌توانند هیچ تبادل نظری قابل مقایسه با بحث و جدل بین ترامپ و لئو بر سر محکومیت نقش آمریکا در جنگ با ایران توسط پاپ را به یاد بیاورند.


اخبار مرتبط
رویارویی بی سابقه پاپ با ترامپ چگونه شکل گرفت؟
جمعه 1405/01/28 ساعت 12:37
نورنیوز مناقشه اخیر واتیکان و کاخ سفید را بررسی می‌کند
رویارویی بی سابقه پاپ با ترامپ چگونه شکل گرفت؟
مناقشه اخیر میان واتیکان و کاخ سفید، فراتر از یک اختلاف نظر سیاسی، نمایانگر تقابل عمیق میان ارزش‌های اصیل اخلاقی و مذهبی با رویکردهای سیاسی فرصت‌طلبانه و ریاکارانه ترامپ است. ادعای مسیحیت از سوی چهره‌ای که خود ناقض آموزه‌های اصلی این دین است، زنگ خطری برای جامعه جهانی است.
ملونی: سخنان ترامپ در مورد پدر مقدس را غیر قابل قبول می‌دانم
سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 18:18
ملونی: سخنان ترامپ در مورد پدر مقدس را غیر قابل قبول می‌دانم
نخست‌وزیر ایتالیا سخنان اهانت‌آمیز دونالد ترامپ علیه رهبر کاتولیک‌های جهان را که خواستار پایان جنگ‌ها شده بود، محکوم کرد.
قدردانی آیت‌الله اعرافی از پاپ لئو/مواضع اخلاقی و انسانی شما را ارج می‌نهیم
سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 18:08
قدردانی آیت‌الله اعرافی از پاپ لئو/مواضع اخلاقی و انسانی شما را ارج می‌نهیم
آیت الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه خطاب به پاپ لئون چهاردهم نامه تشکرآمیزی بواسطه مواضع وی علیه جنایات صورت گرفته آمریکایی صهیونیستی نوشت.
جهانی که مقابل ترامپ می‌ایستد را ایران به تصویر کشید
سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 15:23
سی‌ان‌ان:
جهانی که مقابل ترامپ می‌ایستد را ایران به تصویر کشید
سی‌ان‌ان نوشت بحران ایران جهانی را آشکار کرده که هرچه بیشتر در برابر خواسته‌های ترامپ مقاومت می‌کند و قوانین قدرت‌محور دوره او اکنون در داخل و خارج آمریکا به چالش کشیده شده است.
نمایندگان مسیحی مجلس: توهین به پاپ، تعرض به انسانیت است
سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 12:20
نمایندگان مسیحی مجلس: توهین به پاپ، تعرض به انسانیت است
نمایندگان مسیحیان آشوری، کلدانی و ارامنه در مجلس با صدور بیانیه‌ای، توهین رئیس‌جمهور آمریکا به پاپ را تعرض به انسانیت دانسته و بر احترام به رهبران دینی و نمادهای صلح تأکید کردند.
کلینتون: ترامپ دچار اختلال روانی شده است
سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 06:30
کلینتون: ترامپ دچار اختلال روانی شده است
وزیر خارجه سابق آمریکا گفت: ما باید رهبران را نه تنها به خاطر اعمالشان، بلکه به خاطر حرف‌هایشان نیز پاسخگو کنیم، چون کلمات رئیس‌جمهور آمریکا پیامدهای واقعی دارد.
نماینده حزب دموکرات خواستار مهار ترامپ شد
سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 05:00
نماینده حزب دموکرات خواستار مهار ترامپ شد
هم‌زمان با تداوم پیامدهای جنگ علیه ایران، صداهای انتقادی در داخل آمریکا شدت گرفته و مقامات و تحلیلگران برجسته نسبت به سیاست‌های کاخ سفید و تل‌آویو هشدار می‌دهند.
نظرات

آخرین اخبار
سیاست نامه | جنگ بیانیه ها میان دولت و صداوسیما به نفع کیست؟
قتل هولناک دختر پرستار به خاطر 30 گرم طلا؛ اعترافات تکان دهنده قاتل
حمله اوکراین به کشتی ایرانی
مخالفت اکثر آمریکایی‌ها با جنگ ترامپ علیه ایران
دبیرکل بعدی سازمان ملل چه کسی می‌شود؟ 7 نامزد برای یک صندلی
دوصدایی با طعم گلوله یا کلمه!؟
آخر جنگ چه خواهد شد؟!
برنامه مسابقات ورزشی امروز 6 مرداد 1405+ جدول پخش
دیپلماسی جنگ؛ جبهه دوم قدرت ملی
از هالیوود تا هرمز؛ روایت ترامپ از قدرت یا فرار از واقعیت؟
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 6 مرداد 1405 + وضعیت استانها
دو عامل جنایت میدان شهید علیخانی اصفهان اعدام شدند/جزئیات تکان دهنده شهادت 4 مأمور فراجا
5 علامت هشدار سردرد که هرگز نباید نادیده بگیرید
ابهام در آمار تلفات آمریکا؛ حذف نام نظامیان کشته شده و مجروح از فهرست رسمی
4 عامل کلیدی که دانشجویان را به تقلب ترغیب می کند
مراسم بزرگداشت قائد شهید امت در حرم امام علی (ع)
پشت پرده یک پرونده امنیتی؛ عراق از بازداشت گروهک خرابکار وابسته به اوکراین خبر داد
هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا؛ تهدید شناورهای ایرانی بی‌پاسخ نمی‌ماند
پشت پرده نشست امروز ترامپ با نتانیاهو و زلنسکی؛ ایران محور رایزنی‌های واشنگتن
کاشی سیمانی جایگزین کولر برای کاهش دمای ساختمان
هشدار سازمان ملل درباره گسترش شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری
فدراسیون فوتبال اسپانیا از باشگاه تراکتور تشکر کرد
شهرداری تهران: فعلاً خبری از اجرای عوارض تردد موتورسیکلت نیست
وزیر آموزش و پرورش: 50 هزار کلاس درس هوشمندسازی می‌شود
واکنش روسیه به اقدامات اوکراین علیه ایران
مارک رافالو: نتانیاهو دیوانه‌ای آدم‌کش است
وزیر اقتصاد از تشکیل کارگروه ویژه برای حل مشکلات تولیدکنندگان دارو خبر داد
زور آمریکا به قاچاقچیان مواد مخدر هم نمی‌رسد
وخامت حال اسرای آزاد شده فلسطینی از زندانهای رژیم صهیونیستی
آمار وزیر بهداشت از شهدای تجاوز اخیر دشمن آمریکایی
جزئیات حادثه حریق در هتل استقلال
بقائی: اربعین امسال با یاد رهبر شهید و شهدای ایران معنایی متفاوت یافته است
این وسایل الکترونیکی را با خود به کربلا نبرید
شبکه دور زدن تحریم‌های ایران هدف کارزار فشار واشنگتن
ادعای ترامپ: احتمال دستیابی به توافق وجود دارد
سی‌ان‌ان: جنگ اوکراین به دریای خزر کشیده شد
جنبش الأمة لبنان: هدف قرار دادن مساجد فلسطین ناشی از ترس صهیونیست‌هاست
تلاش اروپا برای مهار آتش‌سوزی‌های گسترده در فرانسه و اسپانیا
اعتراف جدید در تل‌آویو؛ اسرائیل ظرفیت رویارویی طولانی مدت با ایران را ندارد
خوزستان در محاصره گرمای شدید
گزارش تصویری | آتش‌سوزی‌های گسترده در فرانسه و اسپانیا همزمان با اوج‌گیری گرما
نزدیک شدن هواپیماهای جاسوسی ناتو به مرزهای روسیه
نورنما | وقتی هواپیمای اکراینی ،پهباد روسی میزنه
تذکر اداره برق به ادارات و بانک‌های پر مصرف شیراز
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده اسبق مجلس
شکاف در کلاه قرمزها؛ وقتی جیب‌ها فریاد زدند
پیش بینی قیمت دلار فردا سه شنبه 6 مرداد
مسیر ایران همچنان محل تردد از تنگه هرمز
رئیس‌جمهور لبنان: ادامه نقض توافق از سوی اسرائیل را نمی‌پذیریم
حمله جنگنده‌های صهیونیستی به منازل مسکونی جنوب لبنان