×
اجتماعی
شناسه خبر : 309953
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/24 ساعت 19:55
دومین کاروان کمک‌های مردمی عتبه حسینی به تهران رسید

دومین کاروان کمک‌های مردمی عتبه حسینی به تهران رسید

دومین کاروان کمک‌های مردمی آستان عتبه حسینی شامل تجهیزات پزشکی به تهران رسید.

نورنیوز- گروه اجتماعی: نماینده عتبه حسینی (ع) با حضور در ستاد جمعیت هلال‌احمر کشورمان ضمن قدردانی از استقامت و پایمردی ملت شریف ایران اسلامی در جنگ رمضان و میزبانی جمعیت هلال‌احمر از نقطه مرزی دو کشور تا تهران، گفت: از لحظه حضور در سرزمین مقاومت؛ ایران اسلامی، استقبال نیروهای خدوم جمعیت هلال‌احمر و میزبانی ملت فداکار و مجاهد ایران اسلامی ما را شرمنده کرده است. مفتخریم از همراهی در این کاروان که پیام همدلی ملت عراق را برای جمهوری اسلامی ایران به همراه دارد.

وی افزود: این دومین کاروانی است که بر مبنای فتوای عالم جلیل‌القدر حضرت آیت‌الله سیستانی (حفظه‌الله) و رهنمودها و تأکیدات حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج عبدالمهدی کربلایی تولیت آستان عتبیه حسینیه (ع) اعزام شده است تا بتوانیم پشتیبانی و همدردی با ملت غیور و سربلند ایران اسلامی داشته و در کنارشان باشیم.

نماینده آستان عتبه حسینی (ع) بیان کرد: این کاروان شامل تجهیزات پزشکی است که بنا به موارد موردنیاز و اعلامی جمعیت هلال‌احمر تهیه و به عنوان هدیه‌ای از عتبیه حسینیه (ع) تقدیم شده است. این هدایا در کنار ارزش مادی و معنوی، پیام همدلی دولت و ملت عراق را برای جمهوری اسلامی ایران و ملت مقتدر منتقل می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: شجاعت، استقامت و پایمردی ملت ایران در جنگ اخیر با شیطان بزرگ و رژیم کودک‌کش صهیونیستی مایه افتخار و سربلندی ملت‌های مسلمان و الگویی برای کشورهای اسلامی است. این مجاهدت‌‌ها، انگیزه همه ما را برای حضور و همراهی در این مسیر مقدس و ارزشمند، بسیار فراوان کرده است و از این جهت در قالب دومین کاروان اعزامی عتبیه حسینیه (ع) با اشتیاق همراه شما هستیم.

نماینده عتبه حسینی (ع) اضافه کرد: مواسات و همدلی میان ملت عراق و ایران همواره وجود داشته است. قطعا ما در رنج شما، زنج می‌کشیم، در پایمردی شما، همراهتان هستیم و قطعا با ظفر و پیروزی شما، شعف خواهیم داشت.

وی ادامه داد: کاروان اول شامل کمک‌های شخص تولیت، مسؤلین، جمیع خادمان عتبیه حسینیه (ع) و ملت عراق بوده است. دومین کاروان که خرسندیم به این همراهی و در کنار شما هستیم، بر اساس اعلام نیازهای پزشکی و درمانی و با نظارت و ارشاد شخص حضرت حجت‌الاسلام حاج عبدالمهدی کربلایی صورت پذیرفت است.

نماینده عتبه حسینی (ع) در پایان گفت: بنا به فرموده حضرت آیت‌الله سیستانی (حفظه‌الله) قطعا پیروزی و نصرت الهی با ملت همیشه سربلند، مقتدر و مجاهد ایران اسلامی خواهد بود. یقین بدانید همراهی عتبیه حسینیه (ع) و ملت دوست و برادر عراق، همواره با مردم ایران پایدار خواهد بود. به عنوان خادمان شما در عتبیه حسینیه (ع) زیر گنبد طلای حرم حضرت سید‌الشهدا (ع) دعاگوی شما خواهیم بود.


اخبار مرتبط
تحویل محموله 58 تنی اقلام دارویی چین به هلال‌احمر
پنج‌شنبه 1405/01/27 ساعت 21:54
تحویل محموله 58 تنی اقلام دارویی چین به هلال‌احمر
رئیس جمعیت هلال‌احمر با قدردانی از کمک‌های بشردوستانه کشور چین در جنگ تحمیلی سوم به کشورمان، بویژه محموله دارویی 58 تنی و کمک 200 هزار دلاری به مدرسه میناب، از موضع این کشور در محکومیت حمله نظامی‌به ایران، چه در سطح بین‌المللی و چه داخل کشورمان، قدردانی کرد.
ارسال نخستین محموله امدادی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به جمعیت هلال احمر ایران
سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 23:41
ارسال نخستین محموله امدادی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به جمعیت هلال احمر ایران
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ 171 تُن اقلام امدادی ضروری را برای جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران ارسال کرده است که پنج کامیون از این محموله دیروز تحویل ایران داده شد.
کمک‌های بشردوستانه چین به ایران رسید
شنبه 1405/01/22 ساعت 17:30
کمک‌های بشردوستانه چین به ایران رسید
معاون توسعه منابع جمعیت هلال احمر جزئیات ورود کمک‌های اهدایی اتاق بازرگانی جنوب چین به ایران را تشریح کرد.
کمک‌های بشردوستانه جمهوری قرقیزستان وارد منطقه آزاد سرخس شد
چهارشنبه 1405/01/19 ساعت 20:11
کمک‌های بشردوستانه جمهوری قرقیزستان وارد منطقه آزاد سرخس شد
نخستین کاروان کمک‌های بشر دوستانه از طرف کشور جمهوری قرقیزستان از طریق منطقه آزاد سرخس وارد ایران شد.
وزیر بهداشت ترکیه: کمک‌های دارویی به ایران ارسال می‌شود
چهارشنبه 1405/01/19 ساعت 19:08
وزیر بهداشت ترکیه: کمک‌های دارویی به ایران ارسال می‌شود
وزیر بهداشت ترکیه در پیامی از ارسال کمک‌های دارویی و بهداشتی به ایران خبر داد و تاکید کرد: با رویکرد «انسان در اولویت»، حمایت از ستمدیدگان در هر گوشه از جغرافیای دل‌مان، التیام زخم‌ها و زنده نگه داشتن امید را ادامه می‌دهیم.
دومین محموله کمک‌های مردم عراق در شرایط جنگی وارد کشورمان شد
دوشنبه 1405/01/17 ساعت 17:00
دومین محموله کمک‌های مردم عراق در شرایط جنگی وارد کشورمان شد
دومین محموله کمک‌های مردم عراق به ملت ایران شامل تجهیزات آواربرداری، اقلام زیستی و دارویی وارد کشور شد.
نظرات

آخرین اخبار
چند توصیه به بیماران دیابتی در سفر اربعین
سی‌ان‌ان: عربستان در حال کشیده شدن به جنگی ناخواسته است
تجاوز مجدد ارتش تروریستی آمریکا به ایران؛ حملات موشکی به خوزستان، هرمزگان و فارس
تکمیل حلقه مفقوده کریدور شمال-جنوب در گرو اقدام روسیه
انفجارهای مهیب کی‌یف را لرزاند؛ مردم به ایستگاههای مترو پناه بردند
چشم‌انداز تجارت 10میلیارد دلاری میان ایران و پاکستان
کارشکنی تازه آمریکا در مسیر دیپلماسی؛ تحریم‌های موازی خزانه‌داری همزمان با ادعای تفاهم
موج محکومیت حملات آمریکا و عربستان به عراق؛ از تهران تا صنعا و بغداد
واردات ربات‌های انسان‌نمای چینی به آمریکا ممنوع شد
سنتکام چگونه دکترین حقوق دریاها را در تنگه هرمز زیر پا گذاشت؟
آماده‌باش کامل در اوکراین؛ زلنسکی از حمله قریب‌الوقوع مسکو خبر داد
5 راهکار تناسب اندام به جای دراز و نشست
ترور ناجوانمردانه مأمور حافظ امنیت در ایرانشهر؛ عملیات تعقیب آغاز شد
کارنامه نیمه اول، دستورکار نیمه دوم
گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر و فرستاده ویژه آمریکا درباره تحولات منطقه
شهادت 4 پاسدار مأمور تأمین امنیت اربعین در حمله به عراق
واکنش سفارت ایران در غنا به پیام ترامپ
سپاه: بستن یک حساب کاربری، هرگز نمی‌تواند صدای حق را خاموش سازد
یادی از  خالق خاطرات شیرین سینمای ایران تهران،/چهارشنبه/ مجلس ترحیم زنده یاد اکبر عبدی
آیت‌الله نورمفیدی: تهمت به مسئولان از مرز اخلاق و قانون گذشته است
گزارش تصویری | مراسم یادبود مرحوم اکبر عبدی در مسجد جامع شهرک غرب
دستگیری عاملان شهادت 2 بسیجی در مشهد
شعله‌ها در هورالعظیم فروکش کردند
بررسی ابعاد حمله جنایتکارانه اوکراین به کشتی آنا در دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه
سخنگوی شورای نگهبان: هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است
امدادرسانی به 187 نفر در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
50 تن مواد پتروشیمی احتکاری در ساری کشف شد
تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران
حادثه آسانسور در کرج جان یک نفر را گرفت
تکذیب حمله به کشتی باربری در سواحل فریدونکنار
انفجارهای شدید سلیمانیه عراق را لرزاند
سرپرست وزارت دفاع: خون شهدای اقتدار، توان بازدارندگی ایران را استوارتر از گذشته خواهد کرد
مخالفت بوئینک با تولید موشک‌های پاتریوت در اوکراین
برنامه امتحانات نهایی برگزارنشده پایه دوازدهم 4 استان جنوبی منتشر شد
پیشنهاد تشکیل بلوک نظامی بریکس
تنها نقشه راه؛حفظ امنیت ملی
رایزنی وزرای خارجه قطر و آلمان درباره کاهش تنش‌ها در منطقه
عارف: هیچ بهانه‌ای برای کم‌کاری در توسعه روابط با آفریقا پذیرفته نیست
ادعای دوباره آمریکا در خصوص تنگه هرمز
حمله پهپادی به تاسیسات گازی آمریکا
فرمانده کل ارتش: بر عهد خود با ملت ایستاده‌ایم؛ دفاع از ایران تا آخرین نفس ادامه دارد
منطقه در لبه انفجار!
گزارش «سی‌ان‌ان» از دیدار ونس و نتانیاهو
سفر معنادار کویتی‌ها به پاکستان
نقش مخرب اوکراین در تسلیح گروه‌های مافیایی اروپا
بازی «بی بی» و زلنسکی در دفن گراهام
حسرت بزرگ لواندوفسکی از رد قرارداد میلیون یوریویی
رویارویی روسیه با 30 هزار تحریم
کانادا خشونت‌های صهیونیست‌ها در کرانه باختری را محکوم کرد
مراسم یادبود اکبر عبدی؛ از اشک هنرمندان تا عصبانیت از سلفی‌بگیران + تصاویر