×
اجتماعی
شناسه خبر : 309919
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/24 ساعت 17:35
ترافیک سنگین در جاده های شمالی کشور

ترافیک سنگین در جاده های شمالی کشور

جانشین پلیس راه راهور فراجا با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور از ترافیک سنگین در محورهای شمالی به‌ ویژه چالوس، هراز و آزادراه تهران–شمال خبر داد و اعلام کرد: در حال حاضر محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سرهنگ سیاوش محبی با اعلام آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور اظهار کرد: در حال حاضر ترافیک در محور چالوس در مسیر جنوب به شمال، به‌ ویژه در محدوده سیاه‌بیشه، سنگین گزارش شده است. همچنین در آزادراه تهران–شمال در مسیر جنوب به شمال و در محدوده انتهای آزادراه نیز شاهد ترافیک سنگین هستیم.

وی افزود: محور هراز نیز در هر دو مسیر رفت و برگشت در محدوده سه‌راهی چلاو با ترافیک سنگین مواجه است و در مسیر جنوب به شمال این محور، محدوده‌های گالری امامزاده هاشم، آب‌اسک، رینه و وانا نیز دارای بار ترافیکی سنگین هستند.

به گفته جانشین پلیس راه راهور فراجا، تردد در محور فیروزکوه، محور قدیم تهران–بومهن، آزادراه تهران–پردیس و آزادراه قزوین–رشت در هر دو مسیر رفت و برگشت روان گزارش شده و همچنین در محور چالوس و آزادراه تهران–شمال در مسیر شمال به جنوب نیز ترافیک عادی و روان است. 

وی تأکید کرد: محورهای شمالی در حال حاضر فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.

سرهنگ محبی در ادامه با اشاره به وضعیت ترافیکی سایر محورهای کشور گفت: در آزادراه تهران–کرج–قزوین در حدفاصل گرمدره تا استاندارد و محدوده پلیس‌راه مهرشهر، ترافیک سنگین جریان دارد. 

همچنین آزادراه قزوین–کرج در محدوده‌های کمالشهر و پل فردیس و آزادراه قم–تهران در محدوده شهر آفتاب با ترافیک سنگین مواجه هستند.

وی افزود: در محور تهران–شهریار نیز در برخی مقاطع ترافیک سنگین گزارش شده است. همچنین در آزادراه تبریز–زنجان در مسیر رفت و برگشت، حدفاصل سه‌راهی عزیزکندی تا قویون قشلاقی و در محور هشترود–مراغه–قره‌چمن، ترافیک نیمه‌سنگین جریان دارد.

سرهنگ محبی در خصوص شرایط جوی محورهای کشور نیز بیان کرد: بارش برف و باران در برخی محورهای استان‌های آذربایجان غربی، اردبیل و کردستان گزارش شده است. همچنین در برخی از محورهای استان‌های آذربایجان شرقی، گیلان، قزوین، زنجان، کرمانشاه، همدان، لرستان و ایلام شاهد بارش باران هستیم.

وی درباره محورهای مسدود شریانی گفت: محور قدیم بستان‌آباد–میانه در حدفاصل قره‌چمن تا میانه مسدود است و تردد از مسیر جایگزین قره‌چمن–راه فرعی هشترود–میانه انجام می‌شود. 

همچنین آزادراه تبریز–زنجان در حدفاصل عزیزکندی تا قویون قشلاقی در هر دو مسیر مسدود بوده و تردد از مسیر جایگزین سه‌راهی عزیزکندی به هشترود و سپس قویون قشلاقی صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: کمربندی شرقی شهر کرمانشاه نیز در مسیر رفت و برگشت مسدود است و رانندگان می‌توانند از مسیرهای جایگزین داخل شهر و کمربندی غربی استفاده کنند.

سرهنگ محبی در پایان به محورهای مسدود غیرشریانی اشاره کرد و گفت: محورهای پونل–خلخال و پاتاوه–دهدشت مسدود هستند. همچنین محورهای دارای انسداد فصلی شامل گنجنامه–تویسرکان، سروآباد–پاوه (گردنه تته)، سی‌سخت–پادنا و وازک–بلده تا اطلاع بعدی مسدود خواهند بود.


نظرات

آخرین اخبار
تشخیص افسردگی کودکان از چشم ها
انتقال جدید لژیونر ایرانی به اروپا
کدام شیر برای استخوان‌ها بهتر است؟
کلاژن؛ «معجزه جوانی» یا محصولی تحت تأثیر تبلیغات؟
بینی الکترونیکی مواد غذایی فاسد را تشخیص می دهد
پیام رهبری،مسئولیت اجزای مؤثر در فرآیند مذاکره را تبیین کرد
عزاداری شب چهارم محرم 1448 مسجد ولی عصر (عج) خوزستانی های مقیم تهران
عاشورا، جدال جاودان حقیقت با قدرت
اولیسه در مسیر زیدان و پلاتینی
توافق ایران و آمریکا امتیازات گسترده ای به تهران می دهد
توافق صلح در ایران، روز شکرگزاری در پاکستان
لغو سفر هیات ایرانی به ژنو به دلیل تداوم حملات به لبنان
وزیر امور خارجه: هدایت‌های دلسوزانه رهبر انقلاب، پشتوانه‌ صیانت از عزت ملی است
نمایش درخشان وفایی؛ صعود مقتدرانه به ووهان چین
رامین رضاییان خلاق‌ترین‌ بازیکن جام جهانی شد
بازتاب گسترده تفاهم‌نامه ایران و آمریکا/ رسانه ها، افراد و محافل سیاسی چه گفتند؟
سطح هشدار مسافرت به ایران کاهش می یابد
رکورد 18 ساله 50 متر قورباغه ایران شکسته شد
مهلت دو ماهه مقاومت به صهیونیست ها برای خروج از لبنان
ونس: متن توافق با ایران به کنگره ارسال شد
لفاظی دوباره ترامپ: خبر پرداخت 300 میلیارد دلار به ایران جعلی است
عبور بدون هزینه کشتی‌های تجاری از تنگه هرمز به مدت 60 روز
جامعه جهانی در برابر جنایات صهیونیست‌ها مسئول است
کاپیتان چک بهترین بازیکن دیدار مقابل آفریقای جنوبی شد
آمریکا مسئول اجرای آتش‌بس است
ترامپ: درگیری‌ها در همه جبهه‌ها باید پایان یابد
احتمال لغو تحریم‌های هسته‌ای ایران توسط اتحادیه اروپا
نورنما | ما‌ بی‌قرار،منتظر روضه مانده ایم؛اصلا تمام سال فدای محرمت...
ضربه پلیس امنیت اقتصادی به شبکه قاچاق در تهران
تهران و دوشنبه در مسیر گسترش همکاری‌ اقتصادی
توقف جمهوری چک مقابل آفریقای جنوبی با پنالتی
نیمار بازی هائیتی را از دست داد
تغییرات در فروش ایران خودرو+جزئیات
رهبر انقلاب درباره تفاهم‌نامه ایران و آمریکا: نظر دیگری داشتم، اما اجازه دادم
آمریکا تحریم‌های جدید علیه لبنان اعمال کرد
برترین‌های روز نخست جام تختی کشتی آزاد مشخص شدند
حمایت مشروط ترامپ از نتانیاهو در انتخابات آینده
نورویدئو | صلح پس از جنگ، آزمون دشوار منطقه و جهان
تبریک امیر قطر به پزشکیان بابت امضای توافق با آمریکا
39 کشور درباره رفع تحریم‌ها علیه ایران همصدا شدند
محاصره دریایی ایران پایان یافت
محکومیت جنایات شهرک نشینان در کرانه باختری توسط 8کشور عربی
ناگفته های یک دکترین ناشناخته؛ نقش موشک‌های بارانی در پیروزی جنگ رمضان
هشدار تند مسکو به ناتو
دفاع جدی ونس از تفاهم ایران و امریکا؛ واشنگتن مقابل نتانیاهو ایستاد
شتاب نوسازی ناوگان اتوبوسرانی در پایتخت
ادامه تنش در جنوب لبنان با وجود امضای تفاهم اسلام آباد
ایران-نیوزیلند هفتمین بازی پرتماشاگر جام جهانی شد
یادداشت تفاهم ایران و آمریکا به کنگره رسید
پیگیری پرونده جنایات جنگی در دادسرای تهران