×
سیاسی
شناسه خبر : 309904
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/24 ساعت 16:43
پزشکیان: واگذاری اختیارات به استان‌ها از جمله تصمیمات اثربخش بود

پزشکیان: واگذاری اختیارات به استان‌ها از جمله تصمیمات اثربخش بود

رئیس‌جمهوری گفت: عملکرد استانداران در هفته‌های اخیر نشان داد تسریع در تصمیم‌گیری‌های محلی، می‌تواند بسیاری از گره‌های اجرایی را بدون اتکا به فرآیندهای زمان‌بر مرکزی مرتفع سازد.

نورنیوز- گروه سیاسی: مسعود پزشکیان در جریان بازدید و نظارت ستادی از وزارت راه و شهرسازی در نشستی با وزیر و معاونان این وزارتخانه از اقدامات این وزارتخانه قدردانی کرد و عملکرد زیرمجموعه‌هایش در شرایط ویژه اخیر در حوزه‌های راهبردی بندرها، کریدورهای ترانزیتی و تأسیسات زیربنایی حیاتی را شایسته قدردانی توصیف کرد.

رئیس‌جمهوری با اشاره به نقش وزارت راه در حفظ پایداری خدمات عمومی و تداوم جریان حمل‌ونقل کشور در شرایط خاص، حضور میدانی وزیر، مدیران و کارکنان را نشانه‌ای از تعهد سازمانی و کارآمدی مدیریتی دانست و تصریح کرد: تداوم این رویکرد جهادی، ضامن حفظ ثبات اقتصادی و تقویت زیرساخت‌های ملی خواهد بود.

پزشکیان تقویت باور به توانمندی‌های داخلی و صیانت از سرمایه اجتماعی را از اولویت‌های بنیادین دولت برشمرد و تأکید کرد: در شرایط کنونی، انسجام، همدلی و مشارکت همه‌جانبه آحاد ملت، مهم‌ترین پشتوانه عبور موفق از چالش‌ها محسوب می‌شود.

وی با اشاره به سیاست تمرکززدایی در مدیریت اجرایی، واگذاری اختیارات به استان‌ها را از جمله تصمیمات راهبردی و اثربخش دولت دانست و اظهار کرد: عملکرد استانداران در هفته‌های اخیر نشان داد تسریع در تصمیم‌گیری‌های محلی، می‌تواند بسیاری از گره‌های اجرایی را بدون اتکا به فرآیندهای زمان‌بر مرکزی مرتفع سازد.

رئیس‌جمهوری با اشاره به روند پیشرفت پروژه‌های کلان زیرساختی، از جمله کریدور راهبردی رشت–آستارا، بر تداوم جدی پیگیری این طرح‌ها تأکید کرد و افزود: توسعه شبکه‌های ترانزیتی و تقویت پیوندهای منطقه‌ای، از ارکان اصلی سیاست اقتصادی دولت است و در این مسیر، کشورهای دوست و هم‌پیمان  آمادگی خود را برای گسترش همکاری‌های حمل‌ونقلی اعلام کرده‌اند.

پزشکیان همچنین با اشاره به تجاوز نظامی آمریکا و رژیم اسرائیل به ایران، ایستادگی کشور را در چارچوب قوانین و مقررات بین‌المللی، مبتنی بر اقتدار دفاعی و صیانت از منافع ملی توصیف و اظهار کرد: ایران هیچ‌گونه چشم‌داشتی به حقوق دیگر کشورها ندارد، اما در دفاع از حقوق مسلم مردم خود، با قاطعیت و صلابت عمل خواهیم کرد.

وی با انتقاد از رویکرد دوگانه برخی نهادهای مدعی حقوق بشر و رسانه‌های وابسته به آن، تصریح کرد: سکوت معنادار این نهادها در برابر جنایات آشکار، از جمله حمله به اماکن غیرنظامی، مدارس، مراکز درمانی و نهادهای امدادی در تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی، در کنار اتخاذ مواضع جانبدارانه نسبت به مسائل داخلی ایران، مصداق بارز استانداردهای دوگانه و غیرمسئولانه است.

رئیس‌جمهوری با اشاره به عملکرد برخی رسانه‌های فارسی‌زبان خارج از کشور، این اقدامات را افشاگر ماهیت واقعی این جریان‌ها دانست که در بزنگاه‌های حساس، نه‌تنها از حقیقت فاصله گرفته، بلکه در مواردی به توجیه خشونت و تحریک علیه ملت ایران پرداخته‌اند.

پزشکیان با بیان اینکه راهبردهای خصمانه دشمنان ناکام شده است، اظهار کرد: تصور آنان مبنی بر فروپاشی سریع ایران، با مقاومت و ایستادگی مردم در چهل و چند روز اخیر نقش بر آب شد و تهدید به هدف قرار دادن زیرساخت‌ها، بیش از هر چیز نشان‌دهنده استیصال و ناتوانی آنان در تحمیل اراده خود است.

وی با قدردانی از نیروهای مسلح اقدامات آنان را فداکارانه و ایثارگرانه توصیف و تاکید کرد: ایران با اتکا به توان دفاعی و انسجام ملی، مسیر پیشرفت و تعالی را با قدرت ادامه خواهد داد و عزت و سربلندی کشور را بیش از پیش تثبیت خواهد کرد.

رئیس‌جمهوری یادآور شد: با توکل به خداوند، هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و همراهی مردم، تمامی چالش‌های پیش‌رو با موفقیت مدیریت و برطرف خواهد شد و مسیر توسعه کشور با شتابی مضاعف تداوم خواهد یافت.


اخبار مرتبط
پزشکیان: تاب‌آوری بالای زیرساخت‌های ملی نتیجه تلاش مدیران در صف اول است
سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 17:31
پزشکیان: تاب‌آوری بالای زیرساخت‌های ملی نتیجه تلاش مدیران در صف اول است
رئیس‌جمهوری گفت: باوجود بحران‌ و شرایط جنگی در حدود 40 روز گذشته، کشور با حداقل نوسانات در حوزه خدمات زیرساختی و ارتباطی مواجه شده که بیانگر تاب‌آوری بالای زیرساخت‌های ملی و تلاش هماهنگ مدیران اجرایی در صف و ستاد است.
پزشکیان: قهرمانی تیم‌های ملی کشتی در آسیا نشانِ روحیه شکست‌ناپذیر جوانان ایران است
دوشنبه 1405/01/24 ساعت 14:56
پزشکیان: قهرمانی تیم‌های ملی کشتی در آسیا نشانِ روحیه شکست‌ناپذیر جوانان ایران است
رئیس‌جمهور در پیامی قهرمانی تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی در رقابت‌های قهرمانی آسیا در کشور قرقیزستان را نشان‌دهنده عزم راسخ و روحیه شکست‌ناپذیر جوانان برومند ایران اسلامی دانست و نوشت: این افتخارات بزرگ را به ملت، قهرمانان غیور تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی، مربیان، کادر فنی و سایر دست‌اندرکاران صمیمانه تبریک می‌گویم.
پزشکیان: اگر آمریکا تمامیت‌خواه نباشد راهی برای توافق پیدا می‌شود
یکشنبه 1405/01/23 ساعت 22:46
پزشکیان: اگر آمریکا تمامیت‌خواه نباشد راهی برای توافق پیدا می‌شود
مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران در پیامی تاکید کرد که اگر دولت آمریکا دست از تمامیت‌خواهی بردارد حتما راه‌هایی برای دستیابی به توافق پیدا می‌شود.
تاکید پزشکیان بر توزیع عادلانه یارانه محصولات غذایی بین مردم
یکشنبه 1405/01/23 ساعت 17:38
در حاشیه بازدید و نظارت ستادی از وزارت جهاد کشاورزی؛
تاکید پزشکیان بر توزیع عادلانه یارانه محصولات غذایی بین مردم
رئیس‌جمهوری بر ضرورت توزیع عادلانه غذا و محصولات کشاورزی تاکید کرد و گفت: باید یارانه محصولات غذایی و کشاورزی به‌ویژه آرد و نان عادلانه و مستقیم به دست مصرف‌کننده در زنجیره تامین و مصرف برسد.
نظرات

آخرین اخبار
آغاز پرداخت حقوق فروردین بازنشستگان از شنبه
استیضاح وزیر جنگ آمریکا کلید خورد
تصمیم گیری در منطقه علت نبرد و تنش در محاصره تنگه هرمز
اعلام آمادگی سوئیس برای میزبانی مذاکرات میان ایران و آمریکا
منبع آگاه: دور بعدی مذاکرات بعد از دیدار فرمانده ارتش پاکستان تعیین تکلیف می شود
نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد
معرفی 6 آژانس هواپیمایی متخلف به دادسرا
تاکید پزشکیان بر آمادگی کامل دولت جهت پشتیبانی از هلال احمر
نورنما | حرکت کاروان خودرویی شهروندان ترکیه
سخنگوی دولت: رئیس جمهور پیگیر وضعیت اینترنت است
شبکه تلویزیونی پاکستان: احتمال برگزاری دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا وجود دارد
رهبران امریکایی قبل از حمله به ایران 2 بار فکر کنند
سفارت ایران در ژاپن خطاب به آمریکا: منطقه را ترک کنید
انتقاد حزب‌الله از روند مذاکرات دولت لبنان با رژیم صهیونیستی
4 دلیلی که نقشه ترامپ در محاصره دریایی ایران شکست می خورد؟
پاسخ قوه قضائیه درباره ماجرای صدور حکم اعدام برای دختری در گنبدکاووس
مذاکرات اسلام‌آباد؛ محور گفت‌وگو وزرای خارجه ایران و چین
فرمانده ارتش پاکستان وارد تهران شد+ فیلم
قتل تکان‌دهنده داور فوتبال در زمین بازی
حمایت مردم آمریکا از اسرائیل درحال از بین رفتن است
زمان دیدار تیم ملی فوتبال ایران و پورتوریکو تغییر می کند؟
گروه تجزیه‌طلب مخالف ایران در حومه اربیل هدف حمله پهپادی قرار گرفت
با پیگیری و فشارهای ایران، آتش‌بس در لبنان از امشب برقرار می‌شود
بازی آنلاین پسر، کار دست پدر داد
قیمت برنج در آسیا افزایش یافت
قلعه‌نویی پس از جام جهانی، سرمربی تیم ملی می‌ماند؟
صادرات محصولات پتروشیمی ممنوع شد
گزارش تصویری | سرشماری حیات وحش جنگل‌های هیرکانی رودبارک - سمنان
صندوق بین‌المللی پول از افزایش ریسک رکود اقتصادی خبر داد
وکیل‌مدافع پژمان جمشیدی: منتظر تعیین وقت دادگاه هستیم
نورویدئو | جهش ژئواکونومیک ایران در اتصال بازار های آسیای پیرامونی
پروانه ساختمانی واحدهای آسیب‌دیده در جنگ رایگان صادر می‌شود
4 بدنساز به دلیل دوپینگ 6 سال محروم شدند! + اسامی
پاسخ مقاومت به تداوم حملات پهپادی رژیم صهیونیستی
دبیرکل سابق ناتو: بقای ناتو در 10 سال آینده قطعی نیست
هشدار استرالیا درباره ریسک‌های نفتی و اثر آن بر اقتصاد جهانی
آسوشیتدپرس مدعی شد: آمریکا و ایران برای تمدید آتش‌بس توافق کردند
صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در استان بوشهر
دومین حادثه تیراندازی در مدارس ترکیه؛ اینبار با 4 کشته
افزایش قابل توجه قیمت بیت‌کوین و اتریوم
فعالیت کافه‌های مرکز شهر عادی است
ارائه تسهیلات جدید برای ترخیص خودروهای وارداتی از گمرک
نامزدهای دوازدهمین هفته هنر انقلاب معرفی شدند/خواننده معروف در بین نامزدها
صالحی: در روزهای اخیر شاهد هم‌صدایی هنرمندان با مردم بودیم
تسلیم فشار ترامپ برای ورود به جنگ علیه ایران نمی‌شوم
ژاپن به کشورهای آسیایی برای تأمین سوخت کمک مالی می کند
ارتش رژیم صهیونیستی: از ماه مارس تاکنون 586 سرباز زخمی شده‌اند
لزوم محکومیت حملات آمریکایی-صهیونی به مراکز غیرنظامی از سوی جامعه جهانی
تماس معاون رئیس امارات با قالیباف
اردوغان: در تلاشیم آتش‌بس را تمدید کنیم و مذاکرات آمریکا و ایران را ادامه دهیم