نورنیوز-گروه اقتصادی: قیمت دلار در بازار امروز دوشنبه با افزایش دو هزار تومانی نسبت به آخرین رقم معاملاتی روز گذشته، تا لحظه نگارش این گزارش روی رقم 160 هزار تومان قرار گرفت.
دلار که در روزهای گذشته نوسانات شدیدی را تجربه کرده، امروز در واکنش به افزایش تنشها میان ایران و آمریکا و احتمال مصادره دریایی ایران روند صعودی خود را ادامه داد و وارد کانال 160 هزار تومانی شد.
تحلیلگران معتقدند در صورت ادامه این تنشها دلار در روزهای آینده به کانالهای بالاتر صعود میکند. همچنین یورو نیز افزایش دو هزار تومانی را تجربه کرد و روی رقم 180 هزار تومان در حال معامله است.
دلار توافقی در مسیر افزایش
قیمت دلار توافقی امروز دوشنبه 24 فروردین 1405 افزایشی است. قیمت دلار توافقی (حواله) با 105 تومان رشد، در سمت فروش 140 هزار و 197 تومان و در سمت خرید 138 هزار و 935 تومان اعلام شده است.