×
ورزشی
شناسه خبر : 309842
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 08:59
تراکتور-شباب الاهلی؛ بازگشت به میدان آسیایی بعد از 40 روز

تراکتور-شباب الاهلی؛ بازگشت به میدان آسیایی بعد از 40 روز

تیم تراکتور ایران بعد از کش و قوس‌های فراوان عصر امروز از ساعت 18:15 درشهر جده به مصاف تیم شباب الاهلی امارات در چارچوب رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا می رود. شاگردان ربیعی باوجود تمرینات کم اما با قلب‌های هوادارانش آماده قدرت نمایی در این آوردگاه بزرگ هستند.

نورنیوز-گروه ورزشی:تیم فوتبال تراکتور تبریز به‌عنوان تنها نماینده ایران در مرحله یک‌هشتم لیگ نخبگان آسیا در شرایطی مقابل شباب الاهلی قرار می گیرد که برای حضور در این دیدار با مشکلات زیادی مواجه بود. تراکتور در مرحله گروهی رقابت‌ها، نمایش خیره کننده‌ای از خود نشان داد.  این تیم از 8 بازی خود تنها یک باخت داشت و با ثبت 5 پیروزی، ۲ تساوی در جایگاه سوم جدول مرحله گروهی لیگ نخبگان به مرحله حذفی  صعود کرد. اما تیم شباب الاهلی امارات رقیب این تیم در مرحله  یک هشتم نهایی با قرار گرفتن  در رده ششم جدول به مرحله حذفی صعود کرد.

این دیدار برای تراکتور تنها یک مسابقه باشگاهی نیست؛ بلکه نماینده‌ای از فوتبال ایران در سطح آسیاست. مسئولیتی سنگین بر دوش بازیکنان و کادر فنی که باید دید محمد ربیعی با چه تاکتیکی تیمش را به میدان خواهد فرستاد. علاوه بر تقابل تیمی، جدال ستاره‌های ایرانی دو تیم نیز جذابیت این مسابقه را دوچندان کرده است.

لیگ نخبگان آسیا در پسا جنگ

بازی‌های رفت و برگشت مرحله حذفی لیگ نخبگان قرار بود در زمان مشخصی برگزار شود، ولی با توجه به شرایط امنیتی و جنگی در خاورمیانه، کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم گرفت تا تقویم بازی‌ها به تعویق بیفتد. بر اساس این تصمیم، تمامی بازی‌های لیگ نخبگان به صورت متمرکز و تک بازی در کشور عربستان برگزار می‌شود.

40 روز دوری تراکتور از مستطیل سبز

در جریان حمله رژیم صهیونیستی و آمریکایی به خاک کشورمان نیز، تمامی رویدادهای ورزشی ازجمله لیگ برتر و جام حذفی فوتبال کشور تعطیل شد و همین موضوع باعث این میشود که کار شاگردان ربیعی در تراکتور سخت باشد زیرا 40 روز دور از میادین  باعث عقب افتادن تیم تراکتور از بقیه رقیبان خود شده است. بعد از این تعطیلی‌ها نیز تمرینات و آماده سازی تیم‌ها وارد وقفه شد و بازیکنان و مربیان خارجی تیم‌ها نیز به کشور خود بازگشتند تا عملا شاکله بسیاری از تیم‌ها از هم بپاشد که این موضوع ازتیم تراکتور مستثنی نیست.

نماینده ایران با تمام قوا

تراکتور با تمامی بازیکنان ایرانی و خارجی تیم خود امروز در عربستان بوده و تمرینات نهایی را زیر نظر ربیعی می‌گذرانند. البته مهدی شیری و مهدی حسینی به دلیل مشکلات گذرنامه از همراهی تیم محروم هستند. تراکتور در مرحله گروهی لیگ نخبگان، یک بار نیز به مصاف شباب الاهلی رفت که این دیدار در ورزشگاه یادگار امام تبریز با وجود برتری تراکتور با نتیجه تساوی به پایان رسید.شاگردان پائولو سوسا افت قابل توجهی نسبت به فصل پیش خود دارند. آن‌ها که چهار جام سوپر شیلد امارات و قطر، جام بانک اسلامی ابوظبی، جام ریاست جمهوری و سوپر کاپ امارات را بالای سر برده بودند، امروز از دور رقابت‌های جام ریاست جمهوری امارات کنار رفته و رویای قهرمانی در لیگ برتر آن‌ها نیز رنگ باخته است، بنابراین با تنی رنجور و شکسته فردا به دیدار با تراکتور رهسپار می‌شود.

 قرمزپوشان در مجموع ۱۸ مرتبه به مصاف تیم‌های اماراتی رفته‌اند که ماحصل آن ۷ برد، ۷ مساوی و ۴ شکست بوده است. دو تیم همچنین در مرحله گروهی فصل جاری و به میزبانی شهر دبی به مصاف هم رفتند که بازی با تساوی ۱-۱ به پایان رسید. تراکتور در ابتدا با گل تومیسلاو اشترکال پیش افتاد اما در نیمه دوم با اخراج دوماگوی دروژدک تراکتوری‌ها ۱۰ نفره شدند و شباب‌الاهلی بازی را به تساوی کشاند.

ربیعی: ۴۰ روز تمرین نکردیم اما اراده داریم

محمد ربیعی امروز در نشست خبری پیش از بازی با شباب الاهلی امارات، اظهار داشت:  همان‌طور که می‌دانید، به دلیل جنگ علیه ایران و به دنبال آن مقاومت مردم، ما نیز متأثر از این موضوع بیش از ۴۰ روز تمرین نکرده‌ایم و دیروز با حضور اکثریت نفرات تمرین کردیم. همچنین دو جلسه تمرینی در تبریز با نیمی از بازیکنان برگزار کرده بودیم. به هر حال برای بازی آماده شده‌ایم و اراده ما قوی‌تر از مشکلات است.

وی ادامه داد: راه طولانی را پشت سر گذاشته‌ایم و زحمات زیادی کشیده‌ایم تا به این مرحله برسیم. اراده بازیکنان از مشکلات جلوتر بوده و با تمام انرژی حاضر می‌شویم. رقیب از نظر فنی قابل احترام است و بازیکنان خوبی دارد و ما نیز با استراتژی مناسب، بهترین عملکرد را خواهیم داشت.

ربیعی در خصوص میزان شناختش از رقیب گفت: ما دیدارهای اخیر شباب الاهلی را مورد بررسی قرار داده‌ایم. این تیم جزو دو تیم برتر امارات بوده و از کیفیت فنی بالایی برخوردار است. وقتی تیم‌ها به این مرحله از مسابقات نخبگان می‌رسند، یعنی از نظر سطح فنی در جایگاه بالایی قرار دارند و نسبت به سایر تیم‌های قاره آسیا متمایز هستند. اگر بازی در زمان مقرر که بعداً به تعویق افتاد برگزار می‌شد، شرایط ما برای ارائه یک بازی باکیفیت بسیار خوب بود. در حال حاضر تیم ما از نظر ذهنی در شرایط خوبی قرار دارد و بازیکنان اراده بالایی برای این بازی دارند. هنوز ترکیب تیم کامل نشده و دو بازیکن در حال انجام امور اداری هستند تا امشب به جمع ما اضافه شوند و فردا تیم کامل خواهد شد.

بیرانوند: ما مرد روزهای سخت هستیم

علیرضا بیرانوند در نشست خبری پیش از بازی با شباب الاهلی امارات اظهار داشت: تسلیت می‌گویم به مردم عزیز کشورم که عزیزان‌شان را در روزهای جنگ از دست دادند. امیدوارم این اتفاقات تلخ به‌زودی تمام شود و بتوانیم به زندگی عادی ادامه دهیم. در شرایطی به اینجا آمدیم که نزدیک به ۴۰ روز است بازیکنان یکدیگر را ندیده‌اند. شرایط بسیار سختی است.

وی ادامه داد: مربی سه برنامه اختصاصی برای بازیکنان در نظر گرفته بود، اما اتفاقاتی که رخ داد، به‌ویژه بمباران ورزشگاه دوازده‌هزار نفری آزادی که سال‌ها میزبان رویدادهای بین‌المللی بود، باعث شد دیگر اعتمادی به اماکن ورزشی نباشد و نتوانیم حتی به‌صورت محدود دور هم جمع شده و تمرین کنیم.

دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور خاطرنشان کرد: اتفاق بسیار بدی بود، اما باور داریم که مرد روزهای سخت هستیم. آمده‌ایم و می‌دانیم که می‌توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم. سه روز است در سفر هستیم تا به اینجا رسیده‌ایم و مربی از ما خواسته با ذهنی آماده بازی کنیم. مقابل تیمی قرار می‌گیریم که در چهل روز ۱۰ بازی انجام داده و یکی از تیم‌های خوب است و امیدوارم اتفاقات بسیار خوبی برای ما رقم بخورد.

یک ایران پشت تراکتور

تراکتور در بازی فرداشب، نه یک تیم از شهر تبریز بلکه نماینده ایران در فوتبال آسیا است،که می تواند با نمایش خیره کننده، اقتدار فوتبال ایران را به مردم آسیا و حتی دنیا نشان دهدو همین موضوع  مسئولیت سنگینی بر دوش تراکتور و محمد ربیعی میگذارد.

همه چیز در مستطیل سبز معلوم میشود

تمامی مواردی که گفته شد، تحلیل کوتاهی از وضعیت موجود ۲ تیم برای این دیدار است و نمی‌توان نسخه قطعی داد که کدام تیم دست برتری دارد زیرا فوتبال همیشه ثابت کرده که فراتر از تصورات، می‌تواند هوادارانش را در بهت و شگفتی فرو ببرد.


نظرات

آخرین اخبار
نتیجه درگیری های شب گذشته؛ هرمز خلوت‌تر، نفت گران‌تر، رسیدن هزینه محاصره به آمریکا
درخواست دبیرکل سازمان ملل برای خروج نیروهای اسرائیل از خاک لبنان
محور کندوان بازگشایی شد
بورس سبزپوش شد
قیمت گوشت قرمز امروز 18 شهریور 1405 + جدول قیمتها
پژوهشگر ایرانی نوعی مقاوم‌سازی مدل‌های هوش مصنوعی در برابر حملات خصمانه را ارائه کرد
جنایت هولناک خانوادگی در فارس؛ اختلاف مرگبار چهار برادر بر سر ارثیه
2 میلیون گردشگر خارجی طی پنج ماه گذشته وارد کشور شدند
قیمت خودرو امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ کدام خودرو 800 میلیون تومان گران شد؟
آمار جدید پنتاگون از تلفات نظامیان آمریکا در درگیری با ایران
چرا رتبه دانشگاه‌های ایران کاهش یافت؟ پاسخ معاون پژوهشی وزیر علوم
وال‌استریت ژورنال: نگرانی آمریکا از توان تسلیحاتی ایران پس از حملات به کشتی‌های آمریکایی
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ اختلاف عجیب قیمت کارخانه و بازار
اختلال اینترنت کشور برطرف شد
قیمت طلا امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ افزایش 197 هزار تومان طلای 18 عیار
برق این مناطق ایلام امروز چهارشنبه 18 شهریور قطع می‌شود؛ جزئیات زمان‌بندی خاموشی
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ رونمایی از گرانترین محصول
روبیو نفتکش‌های ایران را تهدید به حمله کرد؛ تنش دریایی تهران و واشنگتن بالا گرفت
تأکید پوتین بر همکاری با کره شمالی برای ایجاد نظم جهانی چندقطبی
برنامه قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز چهارشنبه 18 شهریور ؛ ساعت خاموشی بروجن و فارسان
جدول زمانبندی قطعی برق شهرهای استان کرمانشاه امروز چهارشنبه 18 شهریور
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ قیمت به 162 هزار تومان رسید
تنش آبی در 176 روستای کهگیلویه و بویراحمد؛ وضعیت پایدار چه زمانی محقق می‌شود؟
اسرائیل به حالت آماده‌باش رفت؛ نگرانی از حملات موشکی و پهپادی
طلایی المپیک از فینال بازماند؛ آرین سلیمی به برنز گرندپری موجو رسید
برنامه مسابقات ورزشی امروز 18 شهریور؛ ساعت پخش زنده والیبال ایران و لیگ قهرمانان اروپا
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ نفت 100 دلاری مانع صعود طلا
افزایش قیمت دارو در سامانه‌های بیمه سلامت اعمال شد
سی‌ان‌ان: عربستان در تلاش است تا کشورهای دیگر را علیه یمن وارد جنگ کند
نقش‌آفرینی تهران در نظم نوین منطقه‌ای
اقتصاد نگار | زنگ گرانی در بازار نوشت افزار به صدا درآمده است
هشدار سیلاب در گیلان، مازندران و تهران؛ بارش فردا پنجشنبه به مشهد می‌رسد
«مثنی و فرادی» در نظام دینی
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405+ وضعیت استانها
چالوس بعد از 14 ساعت بازگشایی شد؛ هشدار پلیس درباره جاده‌های شمال
قیمت بنزین و ضرورت مدیریت تدریجی تقاضا
پاسخ موشکی ایران به حمله آمریکا به نفتکش‌های ایرانی؛ پایگاه آمریکایی در اردن هدف قرار گرفت
جزئیات آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا/ ناوهای آمریکا در محاصره موشکهای ایران
چرا پذیرش دانشجویان افغانستانی در پاکستان ممنوع شد؟
امدادرسانی گسترده هلال‌احمر به 568 نفر در سیل گیلان، مازندران، گلستان
حادثه تلخ در یحیی‌آباد؛ اتوبوس معدن همکار کرمان از مسیر منحرف شد
کارت سوخت یک روزه؛ طرح جدید سامانه هوشمند سوخت برای شهروندان
کی‌یف در آستانه زمستان؛ آلمان و متحدان از ارسال موشک‌های ضدبالستیک خبر دادند
بازی دو سر باخت؛ در صورت شکست در انتخابات میان‌دوره‌ای، استیضاح ترامپ قطعی است
طرح جامع مسکن از بازار اجاره تا تأمین زمین چه تغییراتی ایجاد می‌کند؟
رئال مادرید 2-1 اینتر ؛ اولین سه امتیاز مورینیو در بازگشت به لیگ قهرمانان اروپا
دیدارهای سفیران و نمایندگان دیپلماتیک با عراقچی
هشدار ایران به سئول: حضور نظامی در خلیج فارس یعنی حمایت از متجاوز
انگلیس در دام آمریکا؛ تحریم‌های انگلیس علیه ایران تروریسم اقتصادی است
هشدار بانک مرکزی انگلیس درباره پیامدهای تورمی تداوم تهاجم آمریکا علیه ایران