×
اقتصادی
شناسه خبر : 309742
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/24 ساعت 03:04
تکلیف بلیت‌های لغو شده هواپیما چه شد؟

تکلیف بلیت‌های لغو شده هواپیما چه شد؟

سرپرست دفتر نظارت بر فرودگاه ها، شرکت ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری از الزام شرکت های هواپیمایی به تسریع در استرداد وجوه بلیت پروازهای لغو شده خبر داد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: محمدحسین مصحفی، سرپرست دفتر نظارت بر فرودگاه ها، شرکت ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری در نشستی با معاونان بازرگانی شرکت‌های هواپیمایی از الزام شرکت های هواپیمایی به تسریع در استرداد وجوه بلیت پروازهای لغو شده، تاکید کرد و گفت: رعایت حقوق مسافر از اولویت‌های این سازمان به شمار می رود.

وی افزود: برهمین اساس وضروری است وجوه بلیت‌های صادرشده پیش از ۹ اسفند ۱۴۰۴ که پروازهای آنها با توجه شرایط جنگی لغو شده، در کمترین زمان ممکن به حساب هموطنان بازگردانده شود.

مصحفی همچنین از شرکت های هواپیمایی خواست نسبت به ارائه آمار درست و به موقع در خصوص تعداد بلیت های فروخته شده به منظور سروسامان دادن به وضعیت بازار اقدام کنند و بیان کرد: سازمان هواپیمایی کشوری برای اقناع و کسب رضایت مسافران و البته با لحاظ شرایط اقتصادی شرکت های هواپیمایی، راهکارهایی برای حل این موضوع در نظر گرفته که ضروری است شرکت های هواپیمایی نسبت به اتخاذ یکی از این راهکارها به منظور پاسخ به مطالبات مسافران اقدام کنند.

وی یادآور شد: به دلیل تعدیل هزینه های حمل ونقل پس از پایان جنگ، قیمت بلیت پرواز لغو شده برای مسافر توسط شرکت هواپیمایی گارانتی شده و به مدت یک سال قابل استفاده برای پرواز تعریف شود و مسافر بدون پرداخت مابه التفاوت نرخی حتی با اولویت رزرواسیون بتواند از این بلیت استفاده کند.

سرپرست دفتر نظارت بر فرودگاه ها، شرکت ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به اینکه مسافر باید اطمینان یابد که از راهکار ارائه شده زیان نخواهد دید، افزود: همچنین شرکت های هواپیمایی می توانند به مسافر اطمینان دهند که وجه بلیت به علاوه درصدی اضافه به عنوان اعتبار برای خرید بلیت در هر مسیری در زمان از سرگیری پروازها استفاده کند.

وی تصریح کرد: ارائه حواله خرید به مسافر با قابلیت قابل انتقال به غیر نیز از دیگر راهکارهای پیشنهادی به شمار می رود و در صورت عدم استفاده از حواله مذکور برای خرید بلیت، در پایان سررسید اعتبار آن مبلغ مذکور به صورت نقدی استرداد خواهد شد.

مصحفی با اشاره به اینکه اعتمادسازی بین مشتریان و شرکت های هواپیمایی در زمان جنگ یکی از موثرترین اقدامات به منظور حفظ مسافرین پس از جنگ است، تاکید کرد: با این اقدام ضمن عبور از این شرایط، رضایت مسافران حاصل شده و این امر به منزله یک نوع بازاریابی است.

سرپرست دفتر نظارت بر فرودگاه ها، شرکت ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری در پایان به حفظ و نگهداشت نیروی انسانی شاغل در شرکت های هواپیمایی در این روزهای سخت و ارزش گذاری به خدمات آنها تاکید کرد و گفت: در صورت رعایت این موضوع، سازمان هواپیمایی کشوری نسبت به اعطای اولویت‌هایی بیشتر متناسب با عملکرد شرکت های هواپیمایی از لحاظ مسیرهای پروازی و مجوز پروازها اقدام خواهد کرد.


نظرات

آخرین اخبار
نویسنده مصری: ترامپ از مذاکره به عنوان یک فریب استفاده می‌کند
کارشناس اقتصاد و انرژی بی‌بی‌سی: محاصره دریایی ایران، مصداق حماقت ترامپ است!
اعتراف شبکۀ صهیونیستی: از نظر مردم اینجا دیگر امنیت ندارد و اسرائیل در حال سقوط و افول است
استرالیا: برنامه‌ای برای مشارکت در محاصره دریایی ایران نداریم
دیوید ایگناتیوس: ترامپ هیچ اشتیاقی به درگیری نظامی بیشتر ندارد
عبور سه کشتی با پرچم ایران از تنگه هرمز همزمان با خبر دستور محاصره آن از سوی ترامپ
کارشناس فلسطینی: نتانیاهو در تغییر خاورمیانه شکست خورد
سامانه تسهیلات اسکان موقت راه‌اندازی شد+جزییات و لینک سامانه
سناتور آمریکایی: نمی‌فهمم ترامپ قرار است چطور قیمت بنزین را پایین بیاورد!
نیویورک تایمز: ترامپ در تله‌ همیشگی سیاست خارجی آمریکا گرفتار شده
کارلسون: اسرائیل، آمریکا را کنترل می‌کند
اهتمام ویژه به عزت، کرامت و امنیت در برنامه ریزی اجرایی و اعزام‌های حج تمتع 1405
شهادت 13 لبنانی در حمله به شهرک‌های تفاحتا و معروب لبنان
جهش سنگین قیمت نفت با زمزمه بسته شدن تنگه هرمز
استرالیا به طرح ترامپ در تنگه هرمز نمی‌پیوندد
بازگشت بیش از 70 درصد آسیب‌دیدگان جنگ رمضان به منازلشان طی دو هفته آینده
تکلیف بلیت‌های لغو شده هواپیما چه شد؟
گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه
آمریکا سوخت‌رسان 68 ساله را به نیروی هوایی برمی‌گرداند
توضیحات عراقچی در مورد مذاکره اسلام‌آباد
واکنش سفارت ایران در وین به اظهارات خلاف واقع مقامات آمریکایی دباره برنامه هسته ای ایران
نیویورک‌تایمز: پنتاگون در تسلیحات مجهز به هوش مصنوعی از چین و روسیه عقب افتاده است
موگرینی خطاب به ونس: برجام 12 سال زمان برد
السودانی حملات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد
نگرانی انگلیس از سوء استفاده از مدل جدید هوش مصنوعی
کنایه سفارت ایران به سکوت لندن در برابر تهدیدهای ترامپ
نماینده سابق پارلمان اروپا : آمریکا و اسرائیل با دیپلماسی بیگانه اند
قالیباف: دلتان برای قیمت فعلی بنزین تنگ می‌شود
زیان چند میلیارد دلاری تجار جهانی از جهش قیمت نفت
اظهارات ترامپ وضع تردد از تنگه هرمز را بدتر کرد
محور میانه- زنجان به شبکه ریلی کشور بازگشت
راه‌اندازی سامانه اختصاصی تسهیلات اسکان موقت + جزئیات وام در شهر و روستا
تاج زمان برگزاری لیگ فوتبال را اعلام کرد
سردار قاآنی: آمریکا و رژیم صهیونی بدون هیچ دستاوردی منطقه را ترک خواهند کرد
محسن رضایی: محاصره دریایی آمریکا محکوم به شکست است
قدردانی وزیر بهداشت از اعضای تیم ملی سلامت
تجاوز رژیم اشغالگر به مناطقی از خاک سوریه
سقوط آزاد ذخایر طلای ترکیه
دبیرکل نجباء: واشنگتن با برنامه‌ای نامنسجم در حال زمان خریدن است
نواف سلام: حفاظت از جنوب لبنان فقط از طریق یک دولت واحد امکان‌پذیر است
سفیر ایران در پاکستان: مذاکرات اسلام‌آباد نه یک رویداد، بلکه یک فرآیند است
پژمان درستکار: قهرمانی آسیا تقدیم به مردم با غیرت ایران
هشدار انصارالله به دشمنان: تنش‌زایی جدید با واکنش قاطع پاسخ داده می‌شود
رئیس سابق سیا خواستار برکناری ترامپ شد
رئیس جدید موساد رسما منصوب شد/او کیست؟
ماموریت شرکت ملی گاز برای احیای 2 پالایشگاه گازی در عسلویه
دریادار ایرانی: تهدیدهای ترامپ خنده‌دار است
ظریف: بدترین قماربازان کسانی هستند که نمی‌دانند چه زمانی باید از سر میز بازنده بلند شوند
پزشکیان: اگر آمریکا تمامیت‌خواه نباشد راهی برای توافق پیدا می‌شود
واکنش اتحادیه عرب به تصمیم جدید اسرائیل