×
اقتصادی
شناسه خبر : 309742
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/24 ساعت 03:04
تکلیف بلیت‌های لغو شده هواپیما چه شد؟

تکلیف بلیت‌های لغو شده هواپیما چه شد؟

سرپرست دفتر نظارت بر فرودگاه ها، شرکت ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری از الزام شرکت های هواپیمایی به تسریع در استرداد وجوه بلیت پروازهای لغو شده خبر داد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: محمدحسین مصحفی، سرپرست دفتر نظارت بر فرودگاه ها، شرکت ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری در نشستی با معاونان بازرگانی شرکت‌های هواپیمایی از الزام شرکت های هواپیمایی به تسریع در استرداد وجوه بلیت پروازهای لغو شده، تاکید کرد و گفت: رعایت حقوق مسافر از اولویت‌های این سازمان به شمار می رود.

وی افزود: برهمین اساس وضروری است وجوه بلیت‌های صادرشده پیش از ۹ اسفند ۱۴۰۴ که پروازهای آنها با توجه شرایط جنگی لغو شده، در کمترین زمان ممکن به حساب هموطنان بازگردانده شود.

مصحفی همچنین از شرکت های هواپیمایی خواست نسبت به ارائه آمار درست و به موقع در خصوص تعداد بلیت های فروخته شده به منظور سروسامان دادن به وضعیت بازار اقدام کنند و بیان کرد: سازمان هواپیمایی کشوری برای اقناع و کسب رضایت مسافران و البته با لحاظ شرایط اقتصادی شرکت های هواپیمایی، راهکارهایی برای حل این موضوع در نظر گرفته که ضروری است شرکت های هواپیمایی نسبت به اتخاذ یکی از این راهکارها به منظور پاسخ به مطالبات مسافران اقدام کنند.

وی یادآور شد: به دلیل تعدیل هزینه های حمل ونقل پس از پایان جنگ، قیمت بلیت پرواز لغو شده برای مسافر توسط شرکت هواپیمایی گارانتی شده و به مدت یک سال قابل استفاده برای پرواز تعریف شود و مسافر بدون پرداخت مابه التفاوت نرخی حتی با اولویت رزرواسیون بتواند از این بلیت استفاده کند.

سرپرست دفتر نظارت بر فرودگاه ها، شرکت ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به اینکه مسافر باید اطمینان یابد که از راهکار ارائه شده زیان نخواهد دید، افزود: همچنین شرکت های هواپیمایی می توانند به مسافر اطمینان دهند که وجه بلیت به علاوه درصدی اضافه به عنوان اعتبار برای خرید بلیت در هر مسیری در زمان از سرگیری پروازها استفاده کند.

وی تصریح کرد: ارائه حواله خرید به مسافر با قابلیت قابل انتقال به غیر نیز از دیگر راهکارهای پیشنهادی به شمار می رود و در صورت عدم استفاده از حواله مذکور برای خرید بلیت، در پایان سررسید اعتبار آن مبلغ مذکور به صورت نقدی استرداد خواهد شد.

مصحفی با اشاره به اینکه اعتمادسازی بین مشتریان و شرکت های هواپیمایی در زمان جنگ یکی از موثرترین اقدامات به منظور حفظ مسافرین پس از جنگ است، تاکید کرد: با این اقدام ضمن عبور از این شرایط، رضایت مسافران حاصل شده و این امر به منزله یک نوع بازاریابی است.

سرپرست دفتر نظارت بر فرودگاه ها، شرکت ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری در پایان به حفظ و نگهداشت نیروی انسانی شاغل در شرکت های هواپیمایی در این روزهای سخت و ارزش گذاری به خدمات آنها تاکید کرد و گفت: در صورت رعایت این موضوع، سازمان هواپیمایی کشوری نسبت به اعطای اولویت‌هایی بیشتر متناسب با عملکرد شرکت های هواپیمایی از لحاظ مسیرهای پروازی و مجوز پروازها اقدام خواهد کرد.


نظرات

آخرین اخبار
قیمت نقره امروز سه شنبه 26 خرداد 1405 +جدول
پیش‌ بینی قیمت دلار چهارشنبه 27 خرداد 1405 / دلار در مسیر از دست‌دادن خطوط حمایت
لاوروف: عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا می‌تواند به فروپاشی این اتحادیه منجر شود
توافق ایران و آمریکا در سوئیس امضا می‌شود
سردار ابن‌الرضا: در جریان جنگ تولید سلاح‌های پیشرفته متوقف نشد
سیاست خارجی اروپا میان ادعا و واقعیت
پلاک منطقه آزاد تهران به چه کسانی می‌رسد؟
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 26 خرداد 1405 +جدول
نورنما | رفع عطش عشق فقط نام حسین است
یک گام تا جاودانگی؛ دویستمین بازی ملی مسی در جام جهانی
تداوم انسداد محور کرج ـ چالوس
زمان برگزاری آزمون MSRT وزارت علوم اعلام شد
ویژه‌برنامه‌های محرم شبکه‌های سیما اعلام شد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت هشتم
هشدار وزیر خارجه ترکیه؛ تل‌آویو برای تخریب توافق تهران و واشنگتن تلاش می‌کند
یک رأی، سه مدعی؛ پرسپولیس در انتظار معجزه استیناف
آخرین جزئیات از اختلال خدمات بانکی ؛اطلاعات مالی مشتریان کاملاً محفوظ است
عضو کمیسیون امنیت ملی:تفاهم اخیر حاصل اقتدار ایران در میدان و دیپلماسی است
پیام ویژه نعیم قاسم به قالیباف : ایران نماد عزت و شرافت است
مرگ مشکوک بازیگر سریال های ترکیه ای؛پلیس به دنبال سرنخ در دوربین های مداربسته
استارمر بازگشایی تنگه هرمز را حیاتی خواند
آماده‌سازی قطر برای افزایش سریع تولید گاز طبیعی مایع
ترامپ حمله اسرائیل به بیروت را وحشیانه خواند
عارف در گفت‌وگو با جانباز هوافضا: فداکاری رزمندگان دفاع مقدس سوم مایه افتخار ملت است
تأکید تهران و بیروت بر اجرای تعهدات و توقف جنگ لبنان
توافق؛ راهی برای خروج آمریکا از جنگ پرهزینه و نامحبوب
واکنش رضاییان به شیطنت خبرنگار: مسائل داخلی ایران به تو ربطی ندارد
قیمت مرغ در میادین میوه و تره‌بار چند؟
تخصیص 1.6 میلیارد دلار ارز به خودروسازان و واردکنندگان
سریلانکا در آستانه تبدیل شدن به مرکز جرایم سایبری جهان
سوئیس محل امضای توافق با حضور قالیباف، ونس و قطر/ترامپ: توافق با ایران وارد «مرحله دوم» شد
چین خواستار نقش‌آفرینی سازمان شانگهای در صلح غرب آسیا شد
تشریح تفاهم 14 ماده‌ای ایران و آمریکا از زبان عضو کمیسیون امنیت ملی
رئیس قوه قضاییه: دیپلماسی ما در امتداد جهادِ «میدان» است
خروج سوخت‌رسان‌های آمریکایی از اسرائیل نشانه چیست؟
لو رفتن طراحی توپ نهایی جام جهانی
بولتون: امتیازاتِ بزرگ به تهران رسید
تفاهم ترامپ با ایران عامل سرخوردگی شدید در اسرائیل
انتقاد گسترده چهره‌های شاخص حزب جمهوری‌خواه از ترامپ
ثبت‌نام‌ها زیر ذره‌بین؛ شهریه اضافه ممنوع
چرا حراج امروز شمش طلا لغو شد؟
افت 24 درصدی تجارت آمریکا با کشورهای خلیج فارس
مسیر تشییع «رهبر شهید» در تهران تعیین شد + جزئیات مراسم
نوراینفو | چرا برای امام حسین (ع) عزاداری می کنیم؟
تخریب 4 ساختمان در یک لحظه در بروجرد + علت حادثه و آمار مصدومان
برنامه جدید آزمون‌های نهایی منتشر شد +جدول برنامه زمانی امتحانات هر درس
شکست واشنگتن در رسیدن به اهداف محصول مستقیم توافق با ایران
سفر نخست‌وزیر عراق به کاخ سفید در ژوئیه
خشم هواداران اسپانیا از یامال؛ حاشیه بزرگ برای ستاره جوان رئال
سند ملی توانبخشی تصویب شد؛ چه کسانی از این خدمات جدید بهره‌مند می‌شوند