×
سیاسی
شناسه خبر : 309668
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/23 ساعت 21:15
قالیباف: آمریکایی‌ها بار دیگر اراده ما را امتحان کنند، درس بزرگ‌تری به آن‌ها می‌دهیم

رئیس مجلس در بازگشت از پاکستان:

قالیباف: آمریکایی‌ها بار دیگر اراده ما را امتحان کنند، درس بزرگ‌تری به آن‌ها می‌دهیم

رئیس هیئت ایرانی میناب 168 با تشکر از حضور پررنگ مردم در خیابان‌ها، ادامه این حضور را قوت‌بخش دیپلماسی اقتدار دانست و گفت: ابتکارات خوب ایران منجر به پیشرفت مذاکرات شد، البته دیوار بی اعتمادی مردم ایران به آمریکا 77 ساله است و این آمریکایی‌ها هستند که باید تصمیم بگیرند، آمادگی جلب اعتماد ایران را دارند یانه.

نورنیوز-گروه سیاسی:دکتر محمدباقر قالیباف، در بازگشت از سفر به پاکستان در جمع خبرنگاران و در پاسخ به این پرسش که مذاکرات را چگونه دیدید، گفت: قبل از هر چیز از ملت بزرگوار ایران تشکر می‌کنم که با دعای خیرشان و با لبیک به پیام رهبری و حضور پررنگتر نسبت به قبل در خیابان، ما را در این مذاکرات یاری کردند.

رئیس هیئت ایرانی میناب ۱۶۸ افزود: همان‌طور که رهبر معظم انقلاب هم در پیامشان فرمودند این حضور کمک زیادی به دفاع ما از حقوق ملت ایران کرد و بیشتر از این کمک اثری بود که در طرف مقابل برای درک و شناخت بهتر از انقلاب ما داشت که شخصاً اثر آن را دیدم.

وی با تاکید بر اینکه ما به ادامه این حضور نیاز داریم تا به دیپلماسی اقتدار قوت بخشد، افزود: گفت‌وگوهای بسیار فشرده، جدی و چالشی داشتیم؛ هیئت ما با بهره‌مندی از کارشناسان توانمندی که در آن حضور داشتند با نگاهی جامع و متنوع در کنار همکاری تیمی، ابتکارات بسیار خوبی برای نشان دادن حسن نیت ایران طراحی کردند که این امر منجر به پیشرفت در مذاکرات شد.

رئیس مجلس اضافه کرد: ما از اول اعلام کردیم که به آمریکایی‌ها اعتماد نداریم، دیوار بی‌اعتمادی ما ۷۷ ساله است و آنها در کمتر از یک سال گذشته دو بار در میان مذاکرات به ما حمله کردند، پس آن‌ها هستند که باید اعتماد ما را جلب کنند. البته روشن است که جلب اعتماد ما به دلیل بدعهدی آنها امری دشوار و زبان بر است ولی آنها هستند که تصمیم می‌گیرند آمادگی این جلب اعتماد را دارند یا نه. اتفاقی که در این دور کمتر از آنها دیدیم.

دکتر قالیباف تاکید کرد: به هر حال ملت ایران مسیر خود به سوی موفقیت را با شتاب پیش می‌برد و در این راه فقط متکی به خدای متعال و توان خویش است.

رئیس هیئت ایرانی "میناب ۱۶۸" هچنین در پاسخ به سوالی درباره ترکیب تیم مذاکره کننده و کارشناسی ایران در این مذاکرات گفت: هیئت ایرانی میناب ۱۶۸ یک هیئت ملی بود و به رغم تفاوت سلیقه‌هایی که وجود داشت انصافاً همه در پاسداری از حقوق ملت ایران همدل، جدی و خلاق بودند همانگونه که امروز مردم ما در مقابل دشمن یکپارچه و همدل ایستاده‌اند.

دکتر قالیباف افزود: از هیئت ایرانی میناب ۱۶۸ تشکر می‌کنم و به همه خدا قوت می‌گویم که این گفت‌وگوهای ممتد در بیش از ۲۰ ساعت را انجام دادند، همچنین از شما خبرنگاران رسانه‌ها و تحلیلگران محترم هم تشکر می‌کنم حسن کار شما در این دور این بود که توانستید عملیات روانی دشمن را خنثی و صدای ملت ایران را به دنیا برساند.

دکتر قالیباف همچنین در پاسخ به مواضع جدید ترامپ علیه ایران گفت: این قبیل تهدیدها روی ملت ایران اثر ندارد ما ثابت کرده‌ایم که این یک شعار نیست و دنیا این را با چشم خود دید. ما به همه نشان دادیم که دشمن ملت ایران به چه استیصالی رسید، ما ثابت کردیم  با تهدید تسلیم نمی‌شویم و ملت ایران در طول ۴٧ سال انقلاب خود در همه صحنه‌های نظامی، تحریم اقتصادی، فشار سیاسی و از این قبیل، این را در عمل نشان داده است. 

وی در ادامه تاکید کرد: آمریکا اگر بخواهد برای خود پنجره خروجی پیدا کند همان‌طور که گفتم تنها راهش این است که تصمیم بگیرد و اعتماد ملت ایران را جلب کند، شما بدهکار ملت ایران هستید و هنوز خیلی باید تلاش کنید تا جبران مافات کنید.

دکتر قالیباف در پایان با بیان اینکه ملت ایران از تمدن بالایی برخوردار است، خطاب به ترامپ خاطرنشان کرد: اگر بجنگید، می‌جنگیم و اگر با منطق جلو بیایید با منطق برخورد می‌کنیم.  ما زیر بار هیچ تهدیدی  نمی‌رویم؛ بار دیگر اراده ما را امتحان کنند تا درس بزرگ‌تری  به آن‌ها بدهیم.


نظرات

آخرین اخبار
تحریم‌های جدید آمریکا علیه چین پیش از سفر ترامپ به پکن
ترامپ به دنبال پایان جنگ با ایران پیش از سفر به چین است
فرمانده اسرائیلی: بن‌بست در جنوب لبنان نتیجه خطای راهبردی از روز اول بود
آغاز دسترسی محدود دانشجویان امیرکبیر به اینترنت بین الملل
سی‌آی‌ای: ایران توان مقابله با محاصره دریایی آمریکا را دارد
فردا حراج جدید شمش طلا برگزار می‌شود + شرایط ثبت نام
زلزله 4.2 ریشتری کوهدشت لرستان را لرزاند
گزارش پلیس از ترافیک و مه‌گرفتگی در محورهای شمالی
قیمت جدید طلای جهانی امروز 19 اردیبهشت 1405
شناسه یکتا شرط اصلی پیش‌فروش املاک شد
آغاز ترافیک صبحگاهی در بزرگراه‌های تهران
چالش خط حمله المپیاکوس؛ طارمی سه ماه بدون گل
کوچ فروشگاه‌های اینستاگرامی به خیابان‌های تهران
توافق ایران و آمریکا دور یا نزدیک؟
جمهوری اسلامی یک سوء‌تفاهم بود؟!
گام مهم دانشمندان انگلیسی برای ساخت واکسن ویروس هانتا
از بعثت «مردم» تا بعثت «جمهوری اسلامی»
لبنان: مذاکرات با تل‌آویو سه هدف اصلی را دنبال می‌کند
پارلمان عراق: کابینه جدید دولت به‌زودی معرفی می‌شود
تصادف زنجیره‌ای در جاده اراک–ملایر؛ 11 نفر مصدوم شدند
بازی دوستانه ایران و لهستان در آستانه جام جهانی
هانتاویروس چقدر خطرناک است؟ راه‌های انتقال و نحوه پیشگیری
ایتالیا: دیپلماسی تنها راه مهار تنش‌ها در خاورمیانه است
برنامه مسابقات ورزشی امروز 19 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 19 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
6 مفقودی در حمله آمریکا به شناورهای صیادی و باری بندرمعلم
آیا جنگ آمریکا علیه ایران شیوه استفاده از قدرت را تغییر می‌دهد؟
مقتدی صدر: گروه‌های مسلح عراقی زیر نظر سازمان حج و عمره بروند!
واشنگتن و لندن به دریاهای سرخ و عرب چشم دوخته‌اند
زاخارووا: جهان باید هشدار روسیه به زلنسکی را بشنود
افشای نقش نتانیاهو در توطئه علیه دولت‌های آمریکای لاتین
سندرز: جنگ غیرقانونی علیه ایران باید همین حالا به پایان برسد
سفیر ایران در ریاض: عربستان همچنان به کاهش تنش متعهد است
روسیه: مسکو از پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی آمریکا و بحرین حمایت نخواهد کرد
نامزد ریاست جمهوری فرانسه: اسرائیل خطرناک‌ترین دولت جهان است
ریاض: اجازه استفاده از حریم هوایی خود برای حملات به ایران را نمی‌دهیم
نماینده پارلمان لبنان: مذاکره بر سر سلاح مقاومت به نتیجه نمی‌رسد
رسانه صهیونیست: اسرائیل برای مقابله با ریز پرنده های حزب‌الله آماده نبود
حزب‌الله از انجام 26 عملیات علیه مواضع اسرائیل خبر داد
سفیدابه در استان سیستان و بلوچستان 11 بار لرزید
نگاهی به مصرف بی‌رویه دارو در ایران / بحران مصرف غیرمنطقی سرم و آنتی‌بیوتیک
نماینده پارلمان اروپا: هدف قرار دادن مدرسه شجره طیبه در ایران یک جنایت جنگی عمدی است
حمله اسرائیل به غزه 9 زخمی برجای گذاشت
ادعاهای بی‌اساس وزیران خزانه‌داری و خارجه آمریکا درباره تحریم‌های ضد ایرانی
اعتراف به شکست رژیم صهیونیستی در برابر غزه، لبنان و ایران از زبان رئیس سابق کنست
کیم جونگ اون به مناسبت روز پیروزی، پیام تبریک به پوتین فرستاد
چرا تاثیر داروهای لاغری بر همه افراد یکسان نیست؟
بلینکن: «کارت قدرت» در دست ایران است
ای‌بی‌سی: واشنگتن هنوز پاسخ نهایی ایران را دریافت نکرده است
ترامپ و تیمش درک درستی از ایران و لبنان ندارند