×
بین الملل
شناسه خبر : 309525
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/23 ساعت 11:06
احتمال شکست اوربان در انتخابات مجارستان

احتمال شکست اوربان در انتخابات مجارستان

هم‌زمان با برگزاری انتخابات مجارستان، گزارش‌ها و نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد ویکتور اوربان با رقابتی بی‌سابقه روبه‌روست و احتمال دارد حزب او پس از سال‌ها قدرت را واگذار کند، هرچند پیچیدگی نظام انتخاباتی نتیجه نهایی را نامعلوم کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: روزنامه نیویورک تایمز با اشاره به امکان شکست اوربان در انتخابات امروز نوشت: حزب اوربان طی بیش از ۱۶ سال بارها نظام انتخاباتی را به نفع خود تغییر داده و با وجودی که انتخابات آزاد است اما کاملا عادلانه نیست.

این روزنامه آمریکایی نوشت: در حالی که بیشتر نظرسنجی ها نشان می دهد اصلی ترین گروه اپوزیسیون، حزب تیسا (Tisza) آرای بیشتری را نسبت به حزب فیدس (Fidesz) به ریاست اوربان کسب خواهد کرد، پیچیدگی شدید نظام انتخاباتی در مجارستان و سال‌ها دستکاری در نظام انتخاباتی به این معناست که نتایج انتخابات ممکن است دقیقا آنچه که به نظر می رسد، نباشد.

نیویورک تایمز نوشت: حتی اگر نتایج نظرسنجی ها هم تا حدی درست باشد، حزب حاکم همچنان می تواند اکثریت کرسی ها در پارلمان را یا کرسی های کافی را برای تشکیل دولت جدید در ائتلاف با احزاب کوچک تر کسب کند.

بسیاری به ویژه حامیان حزب فیدس بر این باورند که نتایج نظرسنجی ها نادرست است، بنابراین ادعای جی دی ونس معاون رئیس جمهوری آمریکا که در طول دیدار اخیر خود از بوداپست مدعی شد که «اوربان در انتخابات پیروز می شود» ممکن است اشتباه باشد.تارنمای آلمانی دویچه وله نیز تایید کرد که اوربان ممکن است با رقابت تنگاتنگی در این انتخابات مواجه باشد. وی که از سال ۲۰۱۰ در این سمت بوده است، به دنبال پنجمین دوره تصدی خود است و با چالش بی‌سابقه‌ای از سوی پیتر ماگیار، متحد سابق خود، روبروست.

نظرسنجی‌ها نشان داده‌اند که حزب فیدس اوربان از حزب مخالف ماگیار عقب است.

به نوشته دویچه وله، انتخابات امروز مسیر آینده مجارستان را مشخص خواهد کرد و نشان خواهد داد که این کشور در مسیر دموکراسی لیبرال یا الگوی الهام گرفته از روسیه حرکت خواهد کرد.

این انتخابات برای تعیین نخست وزیر جدید و همه ۱۹۹ عضو پارلمان مجارستان انجام خواهد شد.

اوربان تمایل خود را برای پایان دادن حمایت غرب از اوکراین و فاصله گرفتن مجارستان از اتحادیه اروپا نشان داده است.ماگیار رقیب او رهبر بزرگترین حزب مخالف مجارستان است و وعده داده با فساد مبارزه کند و مجارستان را بار دیگر به مسیر اروپا بازگرداند.

احتمال شکست اوربان موجب نگرانی سران رژیم صهیونیستی شده است. روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آحارانوت» به تازگی اذعان کرد تل‌آویو بیم دارد با کنار رفتن اوربان نخست وزیر کنونی مجارستان از قدرت، یکی از مهم‌ترین حامیان خود در اتحادیه اروپا را از دست بدهد. از همین رو تحولات انتخاباتی بوداپست در روزهای اخیر به یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های محافل سیاسی و رسانه‌ای اسرائیل تبدیل شده است.

در سطح اتحادیه اروپا نیز بسیاری از مقامات از سال‌ها پیش منتظر پایان دوره سیاسی اوربان بوده‌اند. به گفته منابع اروپایی انتشار فایل‌های مکالمه وزیر خارجه مجارستان با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه که او را نزدیک به مسکو نشان می‌داد، با حمایت سرویس‌های اطلاعاتی برخی کشورها انجام شد.


نظرات

آخرین اخبار
دبیر انجمن کشتیرانی: تمام بنادر کشور فعال هستند
لغو جلسه کابینه امنیتی نتانیاهو در سایه فشار برای ازسرگیری جنگ غزه
487 نقطه شبکه برق در جنگ آسیب دید
سه‌گانه باخت واشنگتن؛ کدام گزینه برای آمریکا کم‌هزینه‌تر است؟
آغاز حراج شمش طلا در مرکز مبادله
وزیر صمت: واردات خودرو متوقف نشده و ادامه دارد
جنگ ترامپ قیمت دارو در جهان را گران کرد
سازمان غذا و دارو: مشکل نقدینگی ریالی برای تأمین دارو نداریم
روش محاسبه الگوی مصرف برق اعلام شد
کاهش هزینه‌های ترانزیت میان ایران و پاکستان
قیمت گوشت قرمز امروز 13 اردیبهشت 1405 + جدول
قیمت بنزین در آمریکا 61 درصد افزایش یافت
بازگشت رونق به سینماها با اکران دو فیلم جدید
آسفالت هوشمند، پایان عمر جاده‌های فرسوده
ترامپ دستور کاهش چشمگیر نیروهای آمریکایی در اروپا را صادر کرد
جزئیات تازه از مذاکرات ایران در اسلام‌آباد
673 زخمی در جبهه شمالی از زمان آتش‌بس با ایران
افت دوباره طلا در بازار جهانی
آخرین وضعیت ذخایر سدهای تهران اعلام شد
جنجال «کیک اعدام»در جشن تولد وزیر امنیت داخلی اسرائیل
هاآرتص:آمریکا ده‌ها هزار سامانه تسلیحاتی پیشرفته به اسرائیل می‌فرستد
نوراینفو | ویژگی افرادی که از نظر روانی قوی هستن
نوراینفو | چگونه مصرف آب را کاهش دهیم؟
نوراینفو | بهترین منابع ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن
آتش‌سوزی گسترده در دانشگاه فلوریدای جنوبی
متکی: هم‌افزایی میدان و دیپلماسی در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» الزامی است
کوبا به واشنگتن هشدار داد: حمله به ما، ثبات منطقه را تهدید می‌کند
روایت یک دانش‌آموز مینابی؛ «هدا» در قاب مستند
تظاهرات در رم برای حمایت از ناوگان «صمود»
گزارشگر سازمان ملل: اروپا در مسیر «اسرائیلی‌سازی» قرار گرفته است
مصدومیت قلی‌زاده در لیگ لهستان و احتمال غیبت در جام جهانی
هوای مشهد در وضعیت هشدار آلودگی
نورنما | فرزند دنا روایتی از عشق و ایثار
چک در جنگ آمریکا علیه ایران مشارکت ندارد
عامل اصلی شهادت «حافظ امنیت» در ارومیه اعدام شد
سقوط سنگ در جاده کندوان روی خودروهای عبوری
زن شکارچی در بازرجان تفرش به دام محیط‌بانان افتاد
هشدار تخلیه رژیم صهیونیستی برای 11 روستا در جنوب لبنان
سرمربی بارسلونا: فقط تیم خودم مهم است، رقبا را دنبال نمی‌کنم
بحران هرمز و دومینوی سقوط ایرلاین‌ها
2 کشته در برخورد شدید خودرو با پل عابر پیاده
شوک تعرفه‌ای ترامپ به اتحادیه اروپا
اخراج گسترده پاکستانی‌های شیعه از امارات
پیروزی دراماتیک بارسا مقابل اوساسونا
اداره دولت جنگ و سرمایه‌داری ایرانی
هشدار فرانسه و ایتالیا به افزایش خصومت علیه مسیحیان در اراضی اشغالی
نقش هرمز در اقتصاد جهان
زنده‌باد شعار!
درخشش مسی هم مانع شکست اینترمیامی نشد
هیچ مشکل جدی در تأمین مواد اولیه خودروسازان وجود ندارد