×
بین الملل
شناسه خبر : 309492
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/23 ساعت 08:11
چرا رژیم صهیونیستی به کشتار در غزه ادامه می‌دهد؟

نور نیوز بررسی می کند،

چرا رژیم صهیونیستی به کشتار در غزه ادامه می‌دهد؟

تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه و لبنان در حالی ادامه دارد که سیاست‌های صلح‌جویی ترامپ در قبال فلسطین ناکام مانده و شورای صلح غزه شکست خورده است. ایران بار دیگر بر لزوم آتش‌بس جامع و مسئولیت جهانی در مقابله با تجاوزات رژیم صهیونیستی تأکید می‌کند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: همزمان با استمرار تجاوز نظامی و جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان رسانه‌های فلسطینی از تشدید حملات نظامی رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف نوار غزه خبر دادند. بر اساس این گزارش‌ها، مناطق شرقی و شمالی شهر غزه هدف گلوله‌باران توپخانه‌ای قرار گرفته‌اند. شناورهای جنگی رژیم صهیونیستی با شلیک مستقیم به سمت سواحل شهر خان‌یونس در جنوب نوار غزه، این منطقه را هدف قرار داده‌اند. ارتش رژیم صهیونیستی اقدام به تخریب و انفجار منازل مسکونی در مناطق شرقی شهر غزه کرده است. شبکه صهیونیستی کان گزارش داد که مقامات سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طرح‌هایی برای ازسرگیری عملیات نظامی گسترده در غزه هستند. این تجاوزگری که نقض آشکار آتش بس و توافقات و ادعاهای شورای صلح غزه است بیش از آنکه برگرفته از قدرت رژیم صهیونیستی باشد سندی بر وضعیت بحرانی سران این رژیم همچون نتانیاهو است که کشتار را راهکار فرار از مجازات می دانند حال آنکه این جنایات بار دیگر حقانیت مواضع ایران مبنی بر لزوم اعمال محدودیت بر تنگه هرمز و نیز تحقق اتش بس با ضمانت اجرایی در سراسر منطقه را اشکار می سازد.

فرار از مجازات و شکست سیاست‌های آمریکا-اسرائیل

رژیم صهیونیستی در حالی کشتار دوباره در غزه با شدت بیشتر را در پیش گرفته است که اعتراف همگانی به شکست آمریکایی – صهیونیستی در برابر اقتدار ایران شرایطی بحرانی را برای سران این رژیم ایجاد کرده است بویژه آنکه بیش از نیمی از ساکنان سرزمین های اشغالی به شکست این رژیم در برابر ایران اذعان دارند. تجربه نشان داده که سران این رژیم همچون نتانیاهو همواره کشتار را ابزاری برای فرار از بازخواست دانسته اند چنانکه همزمان با حملات به لبنان و غزه  رسانه های عبری گزارش دادند که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواستار تأخیر در ادای شهادت وی در دادگاه به دلایل امنیتی و سیاسی  به مدت دست‌کم دو هفته شد. حلقه تکمیلی این بازی کثیف را پس از مواضع مطرح شده درباره نتایج گفت و گوی ترامپ و نتانیاهو می توان مشاهده کرد که ادعا شده است از این پس، هر حمله در بیروت نیاز به مجوزهای ویژه از جمله تایید شخص نتانیاهو دارد. نتانیاهو بار دیگر با نسل کشی و اشغالگری و اجرای سرزمین سوخته از غزه تا لبنان، اهداف شخصی خود را دنبال می کند، این رویکرد نشانگر ماهیت تروریستی، خودخواهانه اوست که برای بقای خویش قربانی سازی میلیون ها نفر و ویرانی کل منطقه را مجاز می داند.

آمریکایی که صلح نمی آورد

تشدید تجاوز به غزه در حالی صورت می گیرد که ترامپ بارها ادعا کرده ناجی صلح برای فلسطین است و شورای صلح برای غزه را با همین هدف در حاشیه کنفرانس داووس تشکیل داد. اما برخلاف ادعای امریکا که گفته بود این شورا را با حضور 60 کشور تشکیل می شود، در نهایت فقط 20 کشور در نشست آن حضور یافتند. در خصوص بی عملی شورای صلح نیز اخیرا منابع رسمی اعلام کردند کمیته صلح وابسته به رئیس جمهور آمریکا تنها بخش اندکی از مبلغ ۱۷ میلیارد دلار برای بازسازی غزه را دریافت کرده است.از بین ۱۰ کشوری که متعهد به ارائه حمایت مالی شدند تنها ۳ کشور امارات، مراکش و آمریکا مشارکت کردند و حمایت های مالی تاکنون کمتر از یک میلیارد دلار بوده است. شواهد امر نشان می دهد که صلح ادعایی ترامپ صرفا خرید زمان برای تکرار تجاوزگری صهیونیست ها، به حاشیه راندن مسئله فلسطین و تکرار دروغ های صلح جویانه ای است که طی یک سال گذشته ترامپ برای فریب افکار عمومی انجام داده است.

شکست شورای صلح و حقانیت مواضع ایران

تجاوزگری رژیم صهیونیستی به لبنان و غزه که قطعا با چراغ سبز آمریکا صورت گرفته و ریشه در سکوت جهانی در برابر جنایات رژیم صهیونیستی دارد، بار دیگر ضمن بر ملا کردن شکست شورای صلح غزه، حقانیت مواضع ایران و لزوم مسئولیت جهانی در قبال آن را آشکار می سازد. تهران تاکید دارد که هر آتش بس و پایان جنگی باید شامل کل منطقه و بر اساس مهار و مقابله جهانی با آمریکا و رژیم صهیونیستی باید سامان یابد،

همچنین مدیریت هوشمند ایران بر تنگه هرمز نیز اقدامی به حق و بر اساس حقوق بین الملل و در راستای تعهد ایران به حفظ امنیت این آبراه استراتژیک است. مولفه ای باز دارنده که می تواند زمینه ساز همگرایی منطقه ای و جهانی در برابر آمریکا و تجاوزگری صهیونیست ها گردد. جهان امروز مسئولیت دارد تا با بهره گیری از ظرفیت های ایجاد شده توسط ایران برای مقابله و مجازات متجاوزان آمریکایی- صهیونیستی اقدام نماید در غیر این صورت ایران با تکیه بر توان خویش و جبهه مقاومت این مهم را تحقق خواهد بخشید و کشورها و نهادهای جهانی نیز که در طرف غلط تاریخ قرار گیرند از این بازخواست و مجازات در امان نخواهند بود.
 


نظرات

آخرین اخبار
بازارهای سهام آمریکا و آسیا در مسیر صعودی
بورس تاریخ‌ساز شد؛ شاخص کل از مرز 5 میلیون واحد عبور کرد
جزئیات محرمانه توافق ایران و آمریکا/سوئیس محل امضای توافق با حضور قالیباف و ونس
خبر خوش برای بازنشستگان؛ اطلاعیه تامین اجتماعی برای واریز حقوق خرداد و اعمال متناسب‌سازی
فرمانده کل ارتش: هر اشتباه دشمن با پاسخی سخت و پشیمان‌کننده روبه‌رو می‌شود
تهران پس از جنگ؛ 50 هزار واحد مسکونی خسارت دیدند
سخنگوی دولت: آثار ناترازی برق بر تولید را به حداقل می‌رسانیم
فرمانده نیروی زمینی ارتش: راه شهدا نقشه راه ما در دفاع از کشور است
چرا سفر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به آمریکا لغو شد؟
تلاش پشت‌پرده واشنگتن برای اخراج یونیفل از لبنان
اعطای «نشان فداکاری» به خانواده هفت شهید ارتش
سوگ جهانی، پیام بیداری
محدودیت صادرات اسلب و ورق فولادی لغو شد
عراقچی: حمله به لبنان نقض تفاهم است؛ مذاکرات سرنوشت‌ساز از جمعه آغاز می شود
کاهش 7.5 درصدی تلفات نوروزی؛ برخورد با رانندگان پرخطر
حمله تند رابرت دنیرو به ترامپ: او یک ظالم نژادپرست و زن‌ستیز است
قیمت گوشت قرمز امروز 26 خرداد 1405 + جدول
معاون اول قوه قضاییه: 72 درصد رضایتمندی؛ عملی شدن 60 درصد سند تحول در 2 سال
ذخایر استراتژیک نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح رسید
آغاز فروش بلیت قطارهای تابستانی؛ جزئیات پیش‌فروش تیرماه
ردپای بحران آب؛ کدام کشورها بیشترین مصرف سرانه را دارند؟
سلاح‌های اماراتی در یمن؛ عامل تشدید بحران در جنوب
پایان کابوس «کرکس‌های سیاه»/اجرای حکم اعدام در دو نقطه تهران
برنامه مهم‌ترین دیدارهای جام جهانی 2026 امشب و بامداد فردا
قیمت گوشت منجمد 35 درصد کاهش می‌یابد
اعطای نشان عالی «وحدت معنوی» روسیه به رایزن فرهنگی ایران
کابوس دوباره در اندونزی؛ شهر پالو دوباره به لرزه درآمد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه شنبه 26 خرداد 1405+ جدول
قیمت نفت در بازار جهانی افزایش یافت
چرا پایان جنگ، پایان گرانی در آمریکا نیست؟
سرمربی جدید استقلال سرانجام معرفی شد
پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه 26 خرداد 1405
تثبیت جایگاه ایران به عنوان محور آرامش منطقه
ترامپ از نظر استراتژیک در برابر ایران عقب‌نشینی می‌کند
تضادهای همیشگی ترامپ؛ از تکذیب 300 میلیون دلاری تا ادعاهای هسته‌ای
راه دشوار پیش‌رو
مدیریت بحران اصفهان: صدای انفجار در جنوب شهر کنترل‌شده است
«تفاهم» برای تثبیت دستاوردهای دفاع میهنی
پایان تلخ بازی کودکانه کنار لیفتراک
این همه دل‌نگرانی برای چه؟!
آغاز ثبت‌نام برای مدل‌های جذاب سایپا+ جزئیات و لینک سایت
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 26 خرداد 1405
مخالفین و استراتژی ایران در یادداشت تفاهم با امریکا؟!
اختصاص وام قرض‌الحسنه به متقاضیان نهضت ملی مسکن+ میزان وام ها
آسمانی روشن و نفسی راحت؛ کیفیت هوای تهران در وضعیت مطلوب
گزارش تصویری| دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و نیوزلند در جام جهانی 2026
ایران 2 –2 نیوزیلند؛ توقف ایران درشب درخشان رضاییان ، در رختکن تیم ملی چه گذشت؟
جاده چالوس بسته است! ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران و انسداد مسیرهای اصلی
قیمت دلار توافقی امروز سه شنبه 26 خرداد 1405
سیاست نامه | ساز ناکوک تندروها در سمفونی وحدت ملی