×
سیاسی
شناسه خبر : 309458
تاریخ انتشار : شنبه 1405/01/22 ساعت 23:14
پزشکیان: در مذاکرات حقوق ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود

پزشکیان: در مذاکرات حقوق ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود

رئیس جمهور به موضوع توافق اولیه آتش بس و روند مذاکرات در پاکستان اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات، به دنبال احقاق حقوق مشروع خود است و هیچ‌گونه چشم‌داشتی به سایر کشورها ندارد؛ طرف‌های مقابل باید حقوق ملت ایران را به رسمیت بشناسند.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس جمهور گفت: جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات، به دنبال احقاق حقوق مشروع خود است و هیچ‌گونه چشم‌داشتی به سایر کشورها ندارد؛ طرف‌های مقابل باید حقوق ملت ایران را به رسمیت بشناسند.

 مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور، در قالب نظارت ستادی از دستگاه‌های اجرایی در شرایط خاص کشور ، با حضور در وزارت صنعت، معدن و تجارت، از نزدیک در جریان آخرین وضعیت بخش‌های مختلف صنعتی و تولیدی کشور قرار گرفت.

رئیس جمهور در نشستی که با حضور وزیر و مدیران ارشد این وزارتخانه و جمعی از نمایندگان اصناف، فعالان اقتصادی و مدیران ارشد صنعتی برگزار شد، گزارش‌های جامعی از وضعیت واحدهای تولیدی، به‌ویژه بنگاه‌های آسیب‌دیده از حملات اخیر، دریافت کرد.

 همچنین موضوعاتی نظیر چالش‌های پیش‌روی تولیدکنندگان، ضرورت تأمین پایدار انرژی برای صنایع، نحوه تأمین و تخصیص تسهیلات مالی، جبران خسارات ناشی از جنگ، کنترل تورم در حوزه مواد اولیه و تقویت سازوکارهای نظارتی بازار مورد بررسی تخصصی قرار گرفت.

رئیس‌جمهور در این جلسه با تأکید بر نقش الطاف الهی در عبور کشور از شرایط دشوار، اظهار داشت: تا اینجا مسیر با یاری خداوند طی شده و بی‌تردید در ادامه نیز این حمایت شامل حال ملت ایران خواهد بود.

پزشکیان در ادامه اقدام به‌موقع دولت در اصلاح نظام پرداخت یارانه‌ها و مدیریت منابع و مصارف را از جمله عوامل کلیدی در حفظ ثبات اقتصادی کشور در شرایط جنگ تحمیلی سوم برشمرد.

رئیس جمهور با اشاره به عملکرد منسجم دستگاه‌های اجرایی در تأمین کالا و خدمات عمومی، خاطرنشان کرد: با وجود هم‌زمانی ایام عید و ماه مبارک رمضان با شرایط جنگی، هیچ‌گونه کمبود کالایی در کشور احساس نشد و تلاش شد تا کمترین نگرانی در میان مردم ایجاد شود که نشان دهنده برنامه‌ریزی دقیق، روحیه جهادی مدیران و انسجام در نظام پشتیبانی کشور بود.

پزشکیان ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی مدیران، کارکنان، متخصصان و فعالان اقتصادی در سراسر کشور در شرایط جنگ افزود: این عزیزان در شرایطی که هر لحظه با تهدید مواجه بودند، با ایثار و ازخودگذشتگی، کارنامه‌ای درخشان از خدمت‌رسانی ثبت کردند و نقشه دشمن را که بر ایجاد ناآرامی و فروپاشی اجتماعی استوار بود، نقش بر آب کردند.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به حضور پررنگ اصناف، تولیدکنندگان و صاحبان صنایع در میدان تأمین نیازهای کشور تصریح کرد: تمامی اصناف و فعالان اقتصادی با مسئولیت‌پذیری مثال‌زدنی، در تأمین کالاها و حفظ ثبات بازار نقش‌آفرینی کردند که شایسته قدردانی است.

پزشکیان با بیان اینکه نظام توزیع و تأمین کشور بدون نوسان و در چارچوبی منظم به فعالیت خود ادامه داده است، گفت: عملکرد هماهنگ دولت، مجلس، نیروهای مسلح و همراهی کم‌نظیر مردم، در مقاومت چهل روزه  صحنه‌ای از اقتدار ملی را به نمایش گذاشت که موجب حیرت جهانیان شده است.

رئیس‌جمهور با اشاره به پیش‌بینی‌های نادرست دشمنان درباره توان مقاومت کشور افزود: در حالی که دشمن تصور می‌کرد ایران بیش از چند روز قادر به ایستادگی نخواهد بود، ملت ایران با مقاومت ۴۰ روزه، آنان را در موضع استیصال قرار داد و حتی تهدید به تخریب زیرساخت‌ها نیز نتوانست اراده مردم را متزلزل کند. آنها تصور می‌کردند که با تحمیل جنگ و فشار مردم به خیابانها خواهند ریخت و نظام را ساقط خواهند کرد اما ملت رشید ایران با حضور بس نظیر، بی بدیل و حماسی خود نظام اسلامی را حفظ کردند و دشمنان را مایوس و نا امید ساختند.

پزشکیان نقش مشارکت مردمی، مساجد و ظرفیت‌های اجتماعی در مدیریت بحران را رمز پیروزی کشور دانست و تأکید کرد: فعال‌سازی این ظرفیت‌ها و حضور مردم در صحنه، نقش تعیین‌کننده‌ای در عبور موفق از شرایط اخیر داشته است.

رئیس‌جمهور با تأکید بر تداوم مسیر خدمت‌رسانی دولت خاطرنشان کرد: دولت با تمام توان خود را خادم مردم می‌داند و در مسیر عزت و سربلندی ملت ایران، از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد. آنچه در این دوره رقم خورد، اثباتی روشن بر اقتدار، بزرگی و شکست‌ناپذیری ایران اسلامی بود.

پزشکیان در ادامه با محکومیت حملات به مراکز غیرنظامی از جمله بیمارستان‌ها، شیرخوارگاه‌ها و مدارس، این اقدامات را مغایر با تمامی موازین انسانی و بین‌المللی دانست و افزود: چنین جنایاتی، چهره واقعی عاملان آن را در افکار عمومی جهان آشکار ساخت.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود، به موضوع  توافق اولیه آتش بس و روند مذاکرات در پاکستان اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات، به دنبال احقاق حقوق مشروع خود است و هیچ‌گونه چشم‌داشتی به سایر کشورها ندارد؛ طرف‌های مقابل باید حقوق ملت ایران را به رسمیت بشناسند.

پزشکیان با قدردانی از حمایت‌ها و هدایت‌های رهبر معظم انقلاب در حوزه سیاست‌گذاری‌ها و پشتیبانی از دولت و  تیم مذاکره‌کننده بر ضرورت تداوم هماهنگی و حرکت با زبان و نگاه مشترک در تمامی ارکان حاکمیت تأکید کرد.


نظرات

آخرین اخبار
شورای حکام امروز چه چیزی را راستی‌آزمایی می‌کند؛ واقعیت ایران یا ادعاهای آمریکا؟
تداوم تجاوزات اسرائیل به لبنان؛ 27 شهید و 69 زخمی در 3 روز اخیر
تهدید تازه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: جنگ همه‌جانبه در راه است
مطالبه آزادی زندانیان در بند رژیم صهیونیستی؛ اعتراض خانواده‌های سوری
شناسایی 2 نفر از عاملان درگیری در محل اسکان دانشجویان عراقی در سمنان
پایان سردرگمی در هزینه‌های پرستاری خانگی با ابلاغیه جدید وزارت بهداشت
مقام سازمان ملل: محکومیت‌های لفظی در برابر رنج فلسطینی‌ها کافی نیست
بیش از 2 هزار شاکی برای پرونده یک طلا فروش؛ دادگاه چه حکمی صادر کرد؟
پرسپولیس - ذوب‌آهن ؛ ترکیب پرسپولیس اعلام شد ؛ بازگشت اورونوف به ترکیب اصلی
آماری از آخرین وضعیت سدهای کشور
جزئیات تازه از دیدار 3 ساعته کوشنر و ویتکاف با پوتین
قیمت نقره امروز دوشنبه 16 شهریور 1405 + جدول قیمتها
پایان پراکندگی آمار دانشگاه‌ها؛ درگاه واحد دانشجویی راه‌اندازی می‌شود
جدول خاموشی مازندران سه‌شنبه 17 شهریور؛ برق کدام مناطق قطع می‌شود؟
مقام عراقی: آمریکا قدرت ایران را دست‌کم گرفت؛ نقشه واشنگتن ناکام ماند
جزئیات طرح جدید دولت برای بنزین؛ شناسه‌دار شدن کارت‌های اضطراری
حکم قضایی برای تروریست‌های اتوبوس محور خاش-زاهدان؛ جزئیات حکم صادر شده
پزشکیان: زیرساخت‌های آسیب‌دیده از جنگ اخیر باید به‌سرعت احیا شوند
آخرین تحولات جنگ ایران وآمریکا؛ تغییر راهبرد ایران در تنگه هرمز؛ نفت 97 دلاری شد
عملیات گسترده پلیس آلمان برای خنثی‌سازی بمب‌های دست‌ساز
طرح بزرگ بریکس؛ از ارزهای ملی تا رمز ارز بانک‌های مرکزی
توقیف 16 هزار میلیارد تومان از اموال چای دبش
ماجرای توقف پرداخت معوقات بازنشستگان چیست؟ تامین اجتماعی:واریزها همچنان ادامه دارد
راه‌اندازی شعبه اتاق بازرگانی در بندرانزلی
پیش بینی قیمت دلار فردا سه‌شنبه 17 شهریور 1405؛ احتمال ریزش تا 218 هزار تومان
اگر گروسی بی خبر است از ترامپ بپرسد!
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 16 شهریور 1405 ؛ چرا سکه 4 میلیون تومان ریزش کرد ؟
پرونده اوکراین در ایستگاه ترامپ؟!
فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن از توان عملیاتی ایران نگران است
جدول خاموشی برق شهر کرمانشاه فردا سه شنبه17 شهریور ؛ ساعت خاموشی شهرهای کرمانشاه
قطعی برق خوزستان فردا سه‌شنبه 17 شهریور؛ برنامه خاموشی شهر اهواز
ستاد حقوق بشر: حمله آمریکا به شناورهای ایرانی نقض حقوق بین‌الملل است
چرا آژانس در میانه جنگ، بدنبال اطلاعات راهبردی ایران است؟
جدول خاموشی برق تهران برای سه‌شنبه 17 شهریور + ساعت خاموشی مناطق مختلف تهران
برنامه خاموشی آذربایجان شرقی فردا سه‌شنبه 17 شهریور ؛ ساعت خاموشی تبریز
شهادت 2 پاسدار در حمله تروریستی به منطقه کورین زاهدان
آماده‌باش امنیتی تل‌آویو همزمان با سال نوی عبری
حملات جدید انصارالله یمن به تأسیسات آرامکو
حماس: عملیات جنوب نابلس پاسخی به اقدامات اشغالگران بود
اینفوگرافی | سهمیه جدید بنزین خودروها؛ نرخ اول، دوم و سوم چقدر است؟
پزشکیان: هیچ راهی را نمی‌توان بست؛ باید از فناوری برای خدمت به مردم استفاده کرد
قطر: برای امنیت خود نمی‌توانیم تنها به آمریکا تکیه کنیم
وزیر لبنانی خواستار اقدام فوری جامعه جهانی علیه تجاوز اسرائیل شد
آسمان اندونزی بسته شد+ جزئیات حادثه
ریزش معدن آلبلاغ یک کشته و 2 مصدوم برجا گذاشت
6 کشته در ریزش مرگبار خوابگاه دانشجویان ؛ احتمال افزایش کشته شدگان
رزمایش 313 هزار نفری «جانفدایان ایران» در تهران برگزار می‌شود
جزئیات پروژه‌های جدید وزارت ارتباطات؛ از توسعه شبکه ملی اطلاعات تا هوش مصنوعی
تأکید عارف بر تربیت نخبگان از سال‌های نخست مدرسه
ادعای جدید گروسی درباره ایران؛ آژانس به اطلاعات و تأسیسات هسته‌ای دسترسی ندارد