×
اجتماعی
شناسه خبر : 309439
تاریخ انتشار : شنبه 1405/01/22 ساعت 22:32
کاشت نهال امید برای همه شهدای جنگ رمضان

کاشت نهال امید برای همه شهدای جنگ رمضان

رییس سازمان منابع طبیعی بر شکایت در مراجع حقوقی بین‌المللی علیه حمله دشمنان به سازمان منابع طبیعی تاکید کرد و گفت: هماهنگی‌های لازم توسط ادارات منابع طبیعی استان‌ها و شهرستان‌ها بعمل آید تا برای هر شهید جنگ رمضان "نهال امید" کاشته شود.

نورنیوز- گروه اجتماعی: دکتر رضا افلاطونی رئیس سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور صبح امروز در نشست شورای معاونین این سازمان اعلام کرد: ما یک سازمان مستقل حقوقی و غیرنظامی در بدنه وزارت جهاد کشاورزی هستیم که متولی امنیت غذایی و زیستی است، لذا تلاش می‌کنیم از همه ظرفیت‌ها برای طرح دعوی در مراجع حقوقی بین‌المللی استفاده کنیم و از رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار بابت حمله به سازمان شکایت خواهیم کرد.

افلاطونی همچنین بر مستندسازی دقیق خسارات مستقیم و غیرمستقیم، از جمله آسیب‌های زیست‌محیطی ناشی از حریق انبارهای نفتی و تخریب عرصه‌های منابع‌طبیعی، جهت ارائه به مراجع حقوقی جهانی تأکید کرد.

کاشت نهال امید برای همه شهدای جنگ رمضان

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در بخش دیگری از سخنان خود ابراز همدری با همه خانواده‌های شهدا و گرامیداشت یاد و خاطره ایشان را ضروری دانستند و تأکید کردند: هماهنگی‌های لازم توسط ادارات منابع طبیعی استان‌ها و شهرستان‌ها بعمل آید تا برای هر شهید جنگ رمضان "نهال امید" کاشته شود. 

دکتر افلاطونی گفت: یکی از اقداماتی که حال مردم را در اثنای جنگ خوب می‌کرد، برگزاری پویش درختکاری سرو ایران و کاشت نهال امید بود و ضروری است این پویش با هدایت قرارگاه جهادی سرو ایران و همکاری دفتر آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی همچنان در تمام روزها و مناسبت‌ها با قوت استمرار یابد.  

وی تأکید کرد: ۲۹ فروردین ماه یکی از مهمترین روزهای این پویش است که مصادف با روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و تولد امام و رهبر شهید انقلاب است و لازم است تمام هماهنگی‌های لازم در سطوح استانی و شهرستانی برای درختکاری سراسری صورت پذیرد.

افلاطونی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: جنگی ناجوانمردانه و خلاف تمامی اصول بین‌الملل علیه کشور ما صورت گرفت که در آن یک سازمان غیرنظامی و حافظ انفال هدف قرار گرفت. اگر چه حمله رژیم صهیونیستی که طول عمرش تنها نصف این سازمان است، موجب تخریب موزه و آثار ارزشمند آن و کتابخانه سازمان شد، اما کارکنان این سازمان با قدرت و صلابت بیشتری به کار و خدمت ادامه می‌دهند.

وی ضمن قدردانی از همه کارکنانی که در طول جنگ به کار خود ادامه دادند و در کنار خانواده شهدای سازمان در مراسم تشییع و خاکسپاری شرکت داشتند تأکید کرد: استقلال و عزت کشور هزینه دارد و ما پای کار ایران ایستاده‌ایم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی همچنین بر پیگیری تسریع در احداث ساختمان جدید سازمان و بازسازی اماکن تخریب‌شده تأکید کرد.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در بخش دیگری از سخنان خود به بارندگی‌های اخیر اشاره کرد و خاطرنشان کرد: بارندگی‌های اخیر اثربخشی سازه‌های آبخیزداری را در کنترل سیل و فرسایش خاک به خوبی نشان داد و لازم است با توجه به تداوم بارندگی‌ها در آینده، فعالیت‌های تبیینی رسانه‌ای و مستندسازی پیگیری شود.  


نظرات

آخرین اخبار
صدور هشدار زرد دریایی برای سواحل هرمزگان و بوشهر
تجلیل سخنگوی القسام از مقاومت رزمندگان حزب‌الله در جنوب لبنان
ترامپ: از سر ناچاری و استیصال با ایران مذاکره نکردیم!
بامداد جمعه در جنوب لبنان چه گذشت؟از کمین مرگبار مقاومت تا حمله به 80 هدف در جنوب لبنان
واکنش تند عراقچی به اظهارات وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی
نبی: تیم ملی با تمام قدرت به مصاف بلژیک می‌رود
رؤیای ایرانی در قلب لهستان؛ صیادمنش برای فتح اروپا به لخ پوزنان رفت
گزارش تصویری| مراسم شیرخوارگان حسینی در تهران
هشدار تهران درباره پیامدهای جنگ لبنان
اظهارات جنجالی تل‌آویو درباره دمشق
هافبک تیم ملی هلند ضربه مغزی شد
حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است
مذاکره در سایه بحران؛ جنگ جایگزین دیپلماسی می شود؟
برنامه مسابقات روز نهم دور گروهی جام جهانی 2026
قواعد جدید عبور کشتی ها از تنگه هرمز اعلام شد
لغو سفر وزیر خارجه ایتالیا به در پی اظهارات جنجالی ترامپ
لفاظی های نتانیاهو پس از درگیری جنوب لبنان
برنامه جدید موکب‌های اربعین در مرزها اعلام شد
پایان رقابت‌های جودو نابینایان کشور با صدرنشینی تیم تهران
واکنش تند پکن به برنامه‌های رژیم صهیونیستی در غزه
خبر شوکه کننده برای ستاره مراکش در جام جهانی
محدودیت بی‌سابقه در فضای مجازی امارات
تردید ژاپن برای اعزام نیروهای دفاعی به تنگه هرمز
خبر بد برای پایتخت نشینان؛ موج شدید گرما دراه است
دستور ابوظبی برای بارگیری نفت از بنادر خلیج فارس
پیام تند پاریس به واشنگتن درباره اسرائیل چه بود؟
ترافیک پرحجم در راه‌های مازندران/ جاده چالوس از ساعت 16 یک‌طرفه می‌شود
پشت پرده سفر احتمالی نتانیاهو به واشنگتن
طرح ملی تعویض کولرهای قدیمی کلید خورد
بورس تاریخ‌ساز شد؛ صعود پرشتاب شاخص تا قله 5.1 میلیونی
چه رازی پشت جهش ترکیه و صعود ایران در دیپلماسی نهفته است؟
کدام سریال کره ای با انتخاب تماشاگران روی آنتن رفت؟
حقیقت ماجرای بیماری هدیه تهرانی چه بود؟
قیمت بنزین در آمریکا کاهش یافت
هشدار قوه قضاییه به عوامل مرتبط با دشمن
حسن یزدانی مُهر آخر را زد؛ ترکیب جهانی کشتی آزاد کامل شد
پزشکیان: دولت باید قبل از مردم، صرفه‌جویی را از خودش آغاز کند
شهباز شریف: در مراسم تشییع آیت‌الله خامنه‌ای شرکت می‌کنم
جزئیات تصادف مرگبار صبحگاهی با 10 کشته و زخمی
ریزش قیمت نفت در بازار جهانی
سپاه پاسداران: در صورت تکرار زیاده‌خواهی دشمن، پاسخ قاطع خواهیم داد
قیمت بیت‌کوین و سایر رمزارزها امروز جمعه 29 خرداد
استقبال غافلگیرکننده از پخش بازی فوتبال ایران در سینما
افزایش بی‌سابقه هزینه واردات انرژی در هند
نور ویدئو | توافق ایران و آمریکا ؛ آتش بس بحران یا آغاز نبردی تازه ؟
حسن یزدانی برنده جنگ گلادیاتورها؛ کاپیتان راهی جهانی شد
امیرمحمد یزدانی و فیروزپور مسافر مسابقات جهانی شد
پیش‌بینی قیمت خودرو در تیر 1405؛ زمان خرید فرا رسیده یا باید صبر کرد؟
چرا معاون رئیس‌جمهور آمریکا در آخرین لحظه راهی سوئیس نشد؟
تصمیم شوکه‌کننده دولت هند؛ چرا تلگرام فیلتر شد؟