×
فرهنگی
شناسه خبر : 309417
تاریخ انتشار : شنبه 1405/01/22 ساعت 20:01
چه خبر از بسته حمایتی هنرمندان آسیب‌دیده از جنگ؟

چه خبر از بسته حمایتی هنرمندان آسیب‌دیده از جنگ؟

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به از سرگیری اجراهای فرهنگی و هنری، تئاتر و موسیقی به زودی، از ارائه بسته‌های حمایتی ویژه با هماهنگی صندوق اعتباری هنر برای هنرمندان آسیب‌دیده بر اثر جنگ تحمیلی خبر داد.

نورنیوز- گروه فرهنگی: مهدی شفیعی عصر شنبه در حاشیه آیین پایانی «برای ایران؛ سرچشمه هنر» در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آیین چهلم رهبر شهید انقلاب و شهدای جنگ تحمیلی از جمله مدرسه شجره طیبه میناب فردا یکشنبه با حضور مقاماتی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دولت و مدیران دیگر در تالار وحدت برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: از ابتدای هفته آینده فعالیت‌های فرهنگی و هنری، اجرای تئاتر، موسیقی و گالری‌ها فعالیت عادی خود را در تهران و سراسر کشور آغاز خواهند شد.

شفیعی درباره درخواست هنرمندان تئاتر در راستای بازگشایی سالن‌های تئاتر مبنی بر حمایت ویژه و دعوت از هنرمندان است و اینکه وزارت فرهنگ چه برنامه‌ای در این زمینه دارد، گفت: در ۲ تا ۳ ماه پایانی سال و پس از آن جنگ باعث شد آثار هنری ما که روی صحنه بودند به لحاظ حضور مخاطب و فروش آسیب ببینید. سعی کردیم بخشی از فعالیت‌ها برای حمایت از این گروه‌ها انجام شود اما بسته‌های حمایتی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به همین منظور در نظر گرفته و اجرایی خواهد شد.

به گفته وی، بسیاری از اماکن فرهنگی و هنری، آموزشگاهها، گالری‌ها و سالن‌های نمایش دولتی و خصوصی در جنگ آسیب دیده است، به خانه برخی هنرمندان آسیب وارد شد. ما شهید هنرمند و همکار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داشتیم و همه این افراد همانند سیار اقشار مردم، پای وطن بودند و تا آنجایی که ضرورت دارد توجه شود طبق برنامه‌های کلان دولت برنامه‌ریزی و اقدام می‌شود.

وی به موضوع حمایت صندوق هنر از هنرمندان نیز اشاره کرد و یادآور شد: صندوق هنر مانند جنگ ۱۲ روزه پای کار است و بسته حمایتی را تدارک دیده است و اطلاعات آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

شفیعی با تقدیر از اصحاب فرهنگ و هنر و حضور رسانه‌ها در برنامه‌های فرهنگی و هنری گفت: از روز هفتم فروردین همزمان با روز ملی هنرهای نمایشی فعالیت‌های فرهنگی و محیطی را در نقاط مختلف شهر آغاز کردیم. گروههای تئاتر خیابانی، موسیقی، تعزیه و نقالی منسجم شدند و فعالیت‌های خودشان را انجام دادند اما به این نتیجه رسیدیم که یک جایگاه مستقل در حوزه فرهنگی داشته باشیم که محوطه تئاتر شهر بهترین فضا برای همین موضوع بود. این مکان درگیر فعالیت‌های عمرانی بود اما با این وجود، فضا برای جایگاه متعلق به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فراهم شد.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: حوزه‌های نمایشی و موسیقی و هنرهای تجسمی در بخش تولید آثار زنده و گالری‌های متعلق به نقاشی کودکان شهدای میناب و آثار موزه هنرهای معاصر با شرایط همخوانی داشت و در تئاتر شهر اجرا شد. معاونت فرهنگی نمایشگاه کتاب را با حضور شاعران روی صحنه برگزار کرد و همراهی با حماسه و رزمندگان هوافضا  را در این مکان داشتیم.

به گفته شفیعی، چایخانه رضوی در این مکان مستقر شد. در همین راستا ۱۰ شب این جایگاه در ایام جنگ در تئاتر شهر فعالیت داشت و فردا یکشنبه ۲۴ فروردین ماه به مناسبت اربعین رهبر فقید انقلاب در تالار وحدت مراسمی  برگزار می‌کنیم. مجموعه‌ای از مدیران و نخبگان و اصحاب و رسانه در این مراسم حضور خواهند داشت.

خانواده بزرگ هنر همواره پای کار ایران بودند

شفیعی درباره تسهیلات در قیمت بلیت برای استفاده مردم از کنسرت‌ها توضیح داد: در همه حوزه‌ها در ماه‌های آخر سال شرایط خاصی را داشتیم، بحث یارانه مخاطب و هنرمندان همیشه مطرح بود و در دوره‌های مختلف برنامه‌هایی برای آن با توجه به امکانات مالی وجود داشته است، این موارد پیگیری می‌شود و امیدوارم که شاهد فعالیت عادی هنرمندان در حوزه موسیقی در تهران و سراسر کشور باشیم.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ با اشاره به برگزاری جشنواره فجر در بهمن ۱۴۰۴ ادامه داد: این جشنواره مورد توجه هنرمندان و مخاطبان قرار گرفت. امیدوارم با از سرگیری فعالیت‌ها در این حوزه در هفته‌های آتی بتوانیم در افزایش نشاط اجتماعی موثر باشیم. متناسب با برنامه‌ها رایزنی برای تسهیلات انجام شده است.

به گفته او، مسلم و غیرقابل انکار است که خانواده بزرگ هنر همواره پای کار ایران بودند و در این جنگ هم اکثریت هنرمندان با موضع‌گیری و حضور در رسانه‌ها و تولید آثاری که داشتند، حضور داشتند.

شفیعی افزود: اجازه بدهید از تعداد قلیلی که درصد پایین هستند و در این روزها فعال نبودند، یادی نکنیم و برای آنهایی که پای کار وطن بودند، شاد باشیم.


اخبار مرتبط
تصویب بسته حمایتی برای احیای بنگاه‌های آسیب‌دیده از جنگ و صیانت از اشتغال
چهارشنبه 1405/01/19 ساعت 18:02
در هیات دولت صورت گرفت؛
تصویب بسته حمایتی برای احیای بنگاه‌های آسیب‌دیده از جنگ و صیانت از اشتغال
هیأت وزیران در راستای تقویت تاب‌آوری اقتصادی و حمایت از واحدهای تولیدی در شرایط اضطراری، مجموعه اقدامات اجرایی شامل تسهیلات بانکی، مشوق‌های مالیاتی و اختیارات ویژه ارزی را به تصویب رساند.
اختصاص بسته حمایتی برای کسب وکارهای آسیب دیده از جنگ
پنج‌شنبه 1404/12/28 ساعت 18:26
وزیر اقتصاد خبر داد
اختصاص بسته حمایتی برای کسب وکارهای آسیب دیده از جنگ
وزیر امور اقتصادی و دارایی از تصویب و اجرایی شدن بسته حمایت از خانوارها و کسب و کارهای آسیب دیده از جنگ خبر داد.
جزئیات بسته حمایتی برای تولیدکنندگان اعلام شد
سه‌شنبه 1404/12/19 ساعت 09:08
جزئیات بسته حمایتی برای تولیدکنندگان اعلام شد
براساس دستورالعمل «بسته مقاوم‌سازی اقتصاد ملی و دفاع غیرنظامی در شرایط اضطراری» سقف مانده تسهیلات در گردش واحدهای تولیدی از 90 درصد به 135 درصد افزایش یافت و امکان افزایش اعتبار بانکی بنگاه‌های اقتصادی به میزان 50 درصد فراهم شد. همچنین تمهیداتی برای تسهیل‌گری در امهال بدهی غیرجاری بنگاه‌های اقتصادی پیش‌بینی شده است.
نظرات

آخرین اخبار
شبکه RT: چرا ایران همچون یک برنده‌ واقعی است
رسانه عبری: ایران زیر برگه سقوط جمهوریخواهان آمریکا را امضا کرده است
هرگونه تلاش برای عبور شناورهای نظامی از تنگه هرمز با برخورد سخت مواجه خواهد شد
سیاستمدار آمریکایی: جنگ با ایران تورم را سه‌برابر کرد!
هاآرتص: ارتش اسرائیل اذعان می‌کند که نمی‌تواند حزب‌الله را خلع سلاح کند
بازگشایی مدارس در شمال اسرائیل لغو شد
آخرین جزئیات از روند مذاکرات تهران- واشنگتن/دور سوم مذاکرات ادامه دارد
توقف ناوشکن آمریکایی با واکنش نیروهای مسلح/ماجرا چه بود؟
شومر: تورم امروز نتیجه جنگی غیرضروری علیه ایران است
تثبیت لیورپول در رده پنجم جدول لیگ برتر انگلیس
پزشکیان انتخاب رئیس جمهور جدید عراق را تبریک گفت
توهین سردبیر وال‌استریت ژورنال خطاب به رضا پهلوی
انتقادات گسترده‌ علیه رئیس موساد درپی طرح خیالی‌اش از ایران
احتمال تشدید حملات حزب‌الله طی 48 ساعت آینده به اسرائیل
پاک‌نژاد از نیروهای عملیاتی 4 شرکت اصلی وزارت نفت قدردانی کرد
فراکسیون حزب‌الله اعلام کرد: اجماع ملی برای مذاکره با اسرائیل وجود ندارد
پزشکیان: در مذاکرات حقوق ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود
تغییر موازنه قدرت با مذاکرات پاکستان
چقدر از دارایی‌های ایران مسدود هستند؟
ازسر گرفتن درگیری با ایران خطرناک است/ ترامپ باید رسما اعلام شکست کند
عصبانیت امارات از دعوت نشدن به اسلام‌آباد
تنگه هرمز فردا هم باز شود، عادی شدن بازارها 6 ماه طول می کشد
چمران: مردم توطئه‌ها را ناکام گذاشتند
رویکرد منفی مقامات لبنان به آتش بس
نتانیاهو‌: به جنگ با ایران ادامه می‌دهیم
درخواست مصر از انگلیس: برای توقف حملات به لبنان به اسرائیل فشار بیاورید
اژه‌ای: ایران سرزمین حماسه و ایثار باقی می‌ماند
کاشت نهال امید برای همه شهدای جنگ رمضان
اعلام آخرین آمار از شمار شهدای لبنان؛ تاکنون 2020 نفر
در طول جنگ چند مکان ورزشی تخریب شد؟
تاکید رئیس دانشگاه شهید بهشتی بر بازنگری در روابط با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
شکست ترامپ در دو جبهه اقتصاد داخلی و مقابله با ایران
سفر قریب‌الوقوع نخست‌وزیر پاکستان به عربستان
تحسین ملت ایران توسط حکیم نقش به دلیل حمایت از روند کشور خود
نماینده پوتین: اروپا برای بقا به روسیه نیاز دارد
واکنش الخزعلی به انتخاب آمیدی به عنوان رئیس‌جمهور عراق
چقدر پول وارد بازار سرمایه شد؟
تاکید آیت الله مکارم شیرازی بر حمایت از مردم لبنان
پزشکیان: در شرایط جنگی، هیچ‌گونه کمبود کالایی در کشور احساس نشد
پرده‌برداری نیویورک تایمز از یک جلسه محرمانه در کاخ سفید
دولت با ترخیص مواد غذایی فاسد شدنی در مناطق آزاد جنوبی کشور موافق کرد
ترامپ از اظهارنظر درباره مذاکرات اسلام آباد خودداری کرد
اتحادیه اروپا به‌دنبال مذاکرات دوجانبه با ایرانبر سر تنگه
دست خالی ونس سرتیم آمریکا در مذاکرات اسلام‌آباد
ماکرون در تماس با پزشکیان: رعایت کامل آتش‌بس از جمله در لبنان ضروری است
توقف واگذاری جزایر چاگوس به آمریکا از سوی بریتانیا
بیش از 50 درصد از آسیب‌دیدگی شبکه برق مربوط به استان تهران است
چه خبر از بسته حمایتی هنرمندان آسیب‌دیده از جنگ؟
کشف محرابی که با جمجه انسان ساخته شده است!
بقائی: ترغیب علنی به تروریسم دولتی باید توسط همگان محکوم شود