×
بین الملل
شناسه خبر : 309208
تاریخ انتشار : جمعه 1405/01/21 ساعت 22:48
سازمان ملل: از مذاکرات میان ایران و آمریکا در پاکستان استقبال می‌کنیم

سازمان ملل: از مذاکرات میان ایران و آمریکا در پاکستان استقبال می‌کنیم

سخنگوی سازمان ملل متحد اعلام کرد: «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل از مذاکرات میان ایران و ایالات متحده آمریکا در اسلام آباد پاکستان استقبال می‌کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: «استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: در مورد وضعیت کنونی در خاورمیانه، دبیرکل از مذاکرات ایالات متحده و ایران که با میانجیگری پاکستان قرار است آخر هفته (میلادی) در اسلام آباد آغاز شود، استقبال می‌کند.

دوجاریک تصریح کرد: دبیرکل سازمان ملل از طرفین می‌خواهد که از این فرصت دیپلماتیک برای تعامل توام با حسن نیت به سمت یک توافق پایدار و جامع، با هدف کاهش تنش و جلوگیری از بازگشت به درگیری بهره ببرند.

سخنگوی سازمان ملل افزود: «ژان آرنو» فرستاده دبیرکل سازمان ملل هم اکنون در منطقه خاورمیانه حضور دارد تا از تلاش‌های دیپلماتیک حمایت کند و دبیرکل تاکید می‌کند که هیچ جایگزین مناسبی برای حل و فصل مسالمت‌آمیز اختلافات بین‌المللی، مطابق کامل با قوانین بین‌المللی از جمله منشور سازمان ملل، وجود ندارد.

اوضاع لبنان رو به وخامت است

سخنگوی سازمان ملل درباره اوضاع لبنان نیز به خبرنگاران گفت: وضعیت این کشور همچنان رو به وخامت است و خدمات اساسی برای افراد نیازمند تحت فشار شدید قرار دارد.

به گفته وی، وزارت بهداشت لبنان گزارش داده است که حملات روز چهارشنبه در سراسر این کشور، بیش از ۳۰۰ نفر را کشته و بیش از یک هزار و ۱۰۰ نفر دیگر را زخمی کرده است.
بر این اساس، شمار کل قربانیان از ۲ مارس تاکنون به حدود یک هزار و ۹۰۰ نفر رسیده و بیش از ۶۰۰۰ نفر نیز زخمی شده‌اند.
دوجاریک تصریح کرد: همکاران بشردوستانه ما همچنان به شدت نگران حملات به خدمات بهداشتی و اورژانس در لبنان هستند. امروز، حمله به یک آمبولانس باعث کشته شدن دو امدادگر در استان صور شد.

سخنگوی سازمان ملل گفت: سیستم بهداشت و درمان لبنان به شدت تحت فشار است. سازمان بهداشت جهانی هشدار می‌دهد که برخی از بیمارستان‌ها ممکن است به دلیل افزایش تلفات، ظرف چند روز با کمبود تجهیزات درمان آسیب های حاد مواجه شوند. اختلال در زنجیره‌های تامین و افزایش تقاضا، دسترسی به دارو برای بیماری‌های مزمن مانند انسولین را نیز تهدید می‌کند.

دوجاریک تصریح کرد: با تداوم وخامت اوضاع انسانی، ما خواستار کاهش فوری تنش‌ها و توقف درگیری‌ها هستیم. همه طرف‌ها باید از غیرنظامیان محافظت کنند و به‌طور کامل به حقوق بین‌الملل بشردوستانه احترام بگذارند.

سخنگوی سازمان ملل افزود: کارکنان حوزه سلامت، آمبولانس‌ها و مراکز درمانی و زیرساخت‌های غیرنظامی باید در همه زمان‌ها مورد حفاظت قرار گیرند و برای ارائه کمک‌های انسانی به‌صورت ایمن و بدون مانع، نیاز به تامین مالی و حمایت‌های بیشتر وجود دارد.

حملات اسرائیل به لبنان در حالی صورت گرفت که نخست‌وزیر پاکستان به‌عنوان میانجی تفاهم آتش‌بس میان ایران و آمریکا، صراحتا توقف جنگ علیه لبنان را بخشی از تفاهم آتش‌بس با ایران دانسته بود.


نظرات

آخرین اخبار
آیت‌الله جوادی آملی: وظیفه همگان، حفظ وحدت، حمایت از رهبری و صیانت از نظام اسلامی است
حملات پراکنده دشمن آمریکایی به نقاطی از جنوب کشور
سیستان‌وبلوچستان؛ غول خرمای ایران با چشم‌انداز صادرات جهانی
چین به آمریکا درباره گزینه نظامی علیه کوبا هشدار داد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت سی‌ و یک
توضیحات وزیر علوم درباره تغییرات تاریخ کنکور
نیروگاه تبریز هفته آینده به مدار بازمی‌گردد
ادامه حملات پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان
بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران
مسکو: اروپا کشتن روس‌ها را جرم نمی‌داند
حمله عضو کنست رژیم صهیونیستی به رئیس ستاد ارتش
کامبک و صعود تماشایی والیبال ژاپن
شرایط جدید واردات خودرو در منطقه آزاد انزلی
معجزه ایرانی در لحظات بن‌بست
آخرین سفر استارمر به کیف و قول حمایت بی دریغ لندن به زلنسکی
واکنش سخنگوی شورای نگهبان به حمله دشمن آمریکایی به اطراف بیمارستان بقایی اهواز
رئیس مجلس خبرگان: عزاداری بدون اقدام، در مکتب اهل‌بیت(ع) معنا ندارد
مالزی طرح جدید شهرک‌سازی صهیونیست‌ها را محکوم کرد
تحقیق کاخ سفید درباره هواپیمای قطری ترامپ
حفاظت مادام‌العمر از نتانیاهو کلید خورد
تصادف یک اتوبوس‌ بی‌.آر.تی تهران با 7 خودرو و موتور در خیابان ولی‌عصر
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 26 تیر 1405 + تحلیل قیمت طلا
هند اعزام دریانوردان به هرمز را متوقف کرد
تاج: آمریکا در جام جهانی کارشکنی کرد
آخرین خبر از پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی/زمان واریز
بررسی عملکرد تیم ملی در جام‌جهانی با حضور وزیر ورزش
تردد در تنگه هرمز در سطح پایینی قرار دارد
حزب‌الله: ما هرگز سلاح‌هایمان را تحویل نخواهیم داد
الحوثی: آمریکا و اسرائیل منبع شرارت‌اند
افشاگری سی‌ان‌ان؛ تعلل ارتش آمریکا در بررسی حمله مرگبار به مدرسه دخترانه در میناب
ستار هاشمی: ایران تجربیات ارتباطی را به عراق منتقل می‌کند
وزارت خارجه یمن حمله به بیمارستان کودکان اهواز را محکوم کرد
شیراز روی گسل ساختمان‌های نا ایمن
سایپا محصولاتش را گران کرد+جدول قیمت جدید
حملات سایبری به شبکه‌های موبایلی خاورمیانه
وقتی اعداد از یک بحران خاموش خبر می‌دهند
نورویدئو | محاصره ایران؛ قدرت نمایی یا اعتراف به بن‌بست؟
آخرین وضعیت جوی آذربایجان شرقی؛ از کاهش دما تا وزش بادهای شدید
پیامد رویکرد تهاجمی پنتاگون؛ تشدید شکاف در دولت دوم ترامپ
انهدام باند سارقان موتورسوار با 35 فقره سرقت در تهران
صادرات سوسیس و فرآورده‌های گوشتی آزاد شد
بقایی: حمله آمریکا به بیمارستان شهید بقایی اهواز، مصداق جنایت جنگی است
روایت وزارت بهداشت از شب پراضطراب بیماران سرطانی در اهواز
از تشییع تاریخی تا دیدار با قاتل؛ الزیدی چه پیامی فرستاد؟
بازگشت بزرگ پیتر جکسون به سینما؛ ساخت دنباله «ماجراهای تن تن»
واکنش عراق به حادثه پهپادی در پایانه بصره؛ بارگیری نفت متوقف شد
جدایی ستاره‌های خارجی استقلال به دلیل بسته بودن پنجره
واکنش حماس به بودجه جدید اسرائیل برای توسعه شهرک‌های صهیونیستی
پرسپولیس از مدافع لژیونر خود رونمایی کرد
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران تا هفته آینده