در

وضعیت ترافیک در جاده های شمالی کشور چگونه است ؟

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور فراجا درباره وضعیت ترافیک در محورهای شمالی کشور گفت: در حال حاضر وضعیت ترافیکی در محورهای اصلی کشور عادی و بدون گره ترافیکی است.

وضعیت ترافیک در جاده های شمالی کشور چگونه است ؟
0 دقیقه

نورنیوز_ گروه اجتماعی : رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور فراجا از تردد روان در اغلب محورهای شمالی کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر وضعیت ترافیکی در محورهای اصلی کشور عادی و بدون گره ترافیکی است.

سرهنگ ناصر قلی‌نیا در تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور به آخرین وضعیت محورهای شمالی اشاره و اظهار کرد: تردد در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه، محور قدیم تهران-بومهن، آزادراه تهران-پردیس، آزادراه تهران-شمال و آزادراه قزوین-رشت در مسیر رفت و برگشت روان گزارش شده و هیچ‌گونه مداخلات جوی در این محورها وجود ندارد.

وی افزود: در برخی از محورهای استان‌های گیلان و هرمزگان بارش باران گزارش شده است که رانندگان باید با احتیاط بیشتری تردد کنند.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور فراجا در ادامه درباره محورهای مسدود شریانی در کشور نیز گفت: محور قدیم بستان‌آباد-میانه در محدوده قره‌چمن تا میانه مسدود است و تردد از مسیر جایگزین انجام می‌شود. همچنین آزادراه تبریز-زنجان در حد فاصل عزیزکندی تا قویون قشلاق در هر دو مسیر رفت و برگشت مسدود بوده و مسیر جایگزین از سه راهی عزیزکندی به هشترود و سپس قویون قشلاق در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: کمربندی شرقی شهر کرمانشاه نیز در هر دو مسیر مسدود بوده و تردد از داخل شهر و کمربندی غربی انجام می‌شود. همچنین محور کمربندی یاسوج-اصفهان از دیگر محورهای مسدود شریانی کشور است.

سرهنگ قلی‌نیا در خصوص محورهای مسدود غیرشریانی نیز افزود: محورهای پونل-خلخال، پاتاوه-دهدشت و گنبدکاووس-سه‌راهی کلاله تا اطلاع ثانوی مسدود هستند.

وی همچنین درباره محورهای دارای انسداد فصلی گفت: محورهای گنجنامه-تویسرکان، سروآباد-پاوه (گردنه تته)، سی‌سخت-پادنا در مسیر رفت و برگشت و وازک-بلده به دلیل شرایط فصلی همچنان مسدود هستند.

سرهنگ قلی‌نیا در پایان از رانندگان خواست پیش از سفر از آخرین وضعیت راه‌ها مطلع شده و با رعایت قوانین، سفری ایمن را تجربه کنند.


ارسال نظر