×
سیاسی
شناسه خبر : 308947
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/20 ساعت 20:55
قالیباف: فقط یک میدان داریم و آن هم دفاع از حقوق مردم ایران است

با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب

قالیباف: فقط یک میدان داریم و آن هم دفاع از حقوق مردم ایران است

رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی به مناسبت چهلمین روز شهادت رهبر شهید انقلاب گفت: ما اصلا به تفکیک میدان از دیپلماسی اعتقاد نداریم و فقط یک میدان داریم که آن هم میدان دفاع از حقوق مردم ایران است.

نورنیوز- گروه سیاسی: متن پیام محمدباقر قالیباف رئیس مجلس به مناسبت چهلمین روز شهادت حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای رهبر شهید انقلاب به شرح زیر است:

«امروز چهلمین روز شهادت امام شهید انقلاب حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای است. ابرمرد تاریخ معاصر، که به‌عنوان شاگرد امام کبیر انقلاب، پارادایم جدیدی از رهبری و مدیریت را در نظام جمهوری اسلامی قوام داد و به دنیا عرضه کرد، پارادایمی که در آن توحید و ایمان، مردم و جمهوریت، علم و پیشرفت، رشد و تربیت، عدالت و معنویت در بستر عقلانیت، اصول حکمرانی ایشان قرار گرفت. اندیشمندان و محققان باید سالیان سال این الگو را تبیین کنند.

چهل روز می‌گذرد از زمانی که مرد چنین بزرگی در میان ما نیست. چهل روزی که در فراق او بر ما سخت گذشت، اما ثمرۀ مجاهدت او به چلۀ افتخار برای ایران عزیزمان تبدیل شد.

در این چلۀ افتخار ملت بزرگ ایران همراه با مدافعان ایران در میدان و خیابان حماسه آفریدند و جهان را متحیر کردند، که یک کشور چگونه می‌تواند دربرابر بزرگ‌ترین قدرت‌های ظاهری و مادی بایستد و آن‌ها را شکست دهد؟ پاسخ به این سؤال همان درسی است که امام شهید انقلاب از امام کبیر انقلاب آموخت و به ما یاد داد: خداباوری، مردم‌باوری و خودباوری. امروز میدان و خیابان جلوه‌های آشکار این سه آموزۀ تحول‌آفرین است.

اگر کارشناسان نظامی دنیا به استراتژی موفق جنگ نامتقارن ایران دربرابر پیشرفته‌ترین سلاح‌ها اعتراف می‌کنند، نتیجۀ مدیریت ۳۷سالۀ ایشان مبتنی‌بر همین سه اصل است که به‌عنوان فرمانده کل قوا مسئولیت مستقیم امور -از سیاست‌گذاری و انتصابات تا پیگیری و نظارت امور- به عهدۀ ایشان بود.

من به‌عنوان یک راوی در طول این سال‌ها دیده‌ام که ایشان چگونه باور به خدا، باور به مردم و باور به خود را به نیروهای مسلح تزریق کردند.‌ باورهایی که باعث شده است امروز مدافعان ایران با اعتماد به نفس، با ایمان به نصرت الهی، و با تکیه بر حمایت مردم مقتدرانه از ایران دفاع کنند.

به‌عنوان یک راوی خدمت مردم عزیزم عرض می‌کنم که امام شهید انقلاب، به‌عنوان فرمانده کل قوا، معمار جنگ نامتقارن ایران هستند و طراحی جنگ مبتنی‌بر توانایی‌های درونی و با بهره‌گیری از ویژگی‌های جغرافیایی ایران، استراتژی اصلی این فرمانده بزرگ بود که در طول این سال‌ها با دقت دنبال کردند و همۀ ما موفقیت در این رویارویی عظیم را مدیون این نگاه راهبردی و مدیریت مستقیم و عملیاتی ایشان هستیم. 

اکنون فرصت تبیین جزئیات این امر نیست. فقط این نکته را اشاره می‌کنم که دقیقاً به یاد دارم زمانی که قرار شد مسئولیت هوافضای سپاه پاسداران را بر عهده بگیرم، راهبرد اصلی دفاعی کشور را تولید موشک بومی با اعتماد به جوانان به‌جای خرید از دیگر کشورها تعیین کردند.

ابتکار استفاده از ظرفیت‌های جغرافیایی نیز نتیجۀ نگاه هوشمندانه ایشان بود. اینکه موشک‌ها و پهپادهای ایرانی با هزینه‌هایی بسیار پایین توانسته‌اند پیشرفته‌ترین سیستم‌های پدافندی و آفندی را به زانو در بیاورند و بتوانند ظرفیت بالقوۀ تنگۀ هرمز را به بمبی تبدیل کنند که در میان اقتصاد آمریکا منفجر شود، نتیجۀ سیاست‌گذاری و مدیریت این ابرمرد تاریخ است که با استفاده از ظرفیت جوانان، خلاقیت و فناوری بومی را موتور توسعۀ صنایع دفاعی ایران کردند و با اتکا به قدرت لایزال الهی، استقلال دفاعی ایران را محقق کردند. این استراتژیست بزرگ این فرهنگ را در میان مسلمانان اقصی نقاط دنیا گسترش دادند و از این رهگذر، جبهۀ مقاومت -اعم از مسلمانان شیعه و اهل‌سنت- با حفظ استقلال آن‌ها ایجاد شد.

همین به مهم‌ترین عامل جلوگیری از توسعه‌طلبی رژیم صهیونیستی تبدیل شد. این جبهه امروز با تشخیص خود به کمک جمهوری اسلامی ایران آمده و جبهۀ کفر را زمین‌گیر کرده است. خلاصه آنکه اگر امروز جهان اقتدار نظامی ایران و جبهۀ مقاومت را تحسین می‌کند، همگی نتیجۀ مدیریت و راهبری‌های فرمانده کل قوا حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای است. 

همین مسئله با ابعادی بزرگ‌تر، امروز در حماسۀ جنگ ملی ایرانیان مشاهده می‌شود که شب‌ها در خیابان جلوه‌هایی از خود را به نمایش گذاشته و می‌گذارد. امروز ملت ایران، یکپارچه، برای دفاع از ایران عزیز هم‌صدا شده‌اند و با ایمان به وعده‌های الهی، بدون ترس از هیمنۀ ظاهری شیاطین، آماده‌اند تا پای جان نگهبان عزت و استقلال ایران اسلامی باشند.»


نظرات

آخرین اخبار
پرواز هواپیماهای شناسایی آمریکایی بر فراز مناطقی در غرب عراق
روسیه برای افزایش صادرات غلات به ایران اعلام آمادگی کرد
فهرست مراکز اسکان زائران در مدارس و مراکز آموزشی شهرستان‌های تهران
درخواست سازمان‌های مردم نهاد نیویورک برای محاکمه بن گویر
خانواده رهبر شهید در حرم امام رضا(ع) دفن می شوند؟
تعطیلی رسمی در بغداد به مناسبت مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر انقلاب
ربوده شدن نظامی صهیونیست در بئرالسبع
دستور وزیر کشور برای تداوم فعالیت شهرداران و دهیاران ابلاغ شد
تساوی استرالیا و مصر در وقت قانونی؛ /بازی در وقت اضافه
فیبا درباره پیروزی ایران مقابل اردن چه نوشت؟
فشار نمایندگان انگلیس برای تحریم نتانیاهو و وزیر دادگستری اسرائیل
پزشکیان: همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه باید شتاب بگیرد
سرمربی مستعفی کره جنوبی پنهانی از کشور خارج شد!
احتمال تغییر ساعت مسابقه انگلیس و مکزیک
5 هزار خانواده تهرانی به پویش «هر خانه یک موکب» پیوستند
مدودف: روسیه در سوگ رهبر شهید کنار ملت ایران است
ترافیک سنگین در جاده کندوان؛ تردد همچنان دوطرفه است
دفتر نتانیاهو: دیدار با ترامپ در دستور کار است
حریق جزئی در چهلستون اصفهان بدون خسارت مهار شد
پاسخ قالیباف به گزافه‌گویی ترامپ علیه مردم ایران
عراقچی میزبان نماینده ویژه نامیبیا در تهران شد
نکات مهم برای زائران و عزاداران آیین وداع رهبر شهید
راه اندازی بانک خون در مراکز درمانی مستقر در مصلی
عراقچی: رهبر شهید انقلاب همواره ایران را عزیز، سربلند و باصلابت می‌خواستند
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در فراق آقای شهید ایران
نقشه زائرشهرهای تهران برای اسکان زائران در مراسم امام شهید
پیش‌بینی 14 زائرسرای بزرگ در مبادی اصلی ورود به تهران
تهدید آمریکا علیه کشورها درباره مراسم ادای احترام به امام شهید
واکنش اندیشمند الجزایری به شهادت نوه امام شهید اسلام
پوستج‌اوغلو سرمربی النصر شد
قضاوت دیدار بزرگ جام جهانی به فغانی رسید
دیدار وزیر خارجه قزاقستان با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
پزشکیان با سران کدام کشورهای حاضر در تهران دیدار کرد؟
تأکید تهران و اسلام‌آباد بر گسترش همکاری‌های دفاعی
تمام ظرفیت‌های امدادی کشور در آماده‌باش مراسم وداع
اختلاف برلین و واشنگتن بر سر هزینه‌های دفاعی ناتو
هشدار شدید یمن به عربستان؛ پاسخ قاطع در راه است
انهدام تیم تروریستی در تفتان؛ 2 تروریست کشته شدند
پزشکیان: تدبیر اقلیم کردستان توطئه‌ها در مرزهای غربی ما را خنثی کرد
فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی دیدار کرد
شایعه درگذشت عطاالله مهاجرانی تکذیب شد
پرواز تهران–صنعا پس از 10 سال انجام شد
توسعه همکاری‌های اقتصادی و ترانزیتی ایران و ازبکستان باید شتاب بگیرد
دعوت ولایتی از مردم و جبهه مقاومت برای حضور در تشییع و وداع رهبر شهید
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت بیست و پنجم
اسرائیل ترور مقامات ایرانی را تکذیب کرد
رسانه صهیونیستی: قدرت نظامی مصر اسرائیل را نگران کرده است
قیمت طلا و سکه امروز 12 تیر 1405
پیکر شهید مصباح‌الهدی باقری‌کنی تشییع شد
قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه 12 تیر 1405 + جدول