×
اقتصادی
شناسه خبر : 308923
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/20 ساعت 19:36
معاون وزیر راه: دشمن از روی استیصال به زیرساخت‌های کشور حمله کرد

معاون وزیر راه: دشمن از روی استیصال به زیرساخت‌های کشور حمله کرد

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در بازدید از آزادراه خرم‌آباد - پل زال گفت: دشمن آمریکایی - صهیونی از روی استیصال و ناتوانی اقدام به بمباران و خسارت به زیرساخت‌های کشور کرد.

نورنیوز- گروه اقتصادی: هوشنگ بازوند اظهار کرد: زیرساخت‌ها یک اثر طبیعی نیستند، زیرساخت‌ها جزیی از سازه‌های انسان‌ساز و ماحصل توانایی و دانش مردم هستند پس دشمن بداند که اراده مردم، دانش مردم و توانایی مردم قابل بمباران نیست.

وی ادامه‌داد: دشمن نمی‌تواند اراده را مردم بمباران کند و لذا این زیرساخت‌ها علی‌رغم اینکه خسارت دیده‌اند، مهندسین ما بهتر از این کارها را اجرا و تکمیل خواهند کرد، کمااینکه هم‌اکنون نیز در بسیاری از پروژه‌ها، مهندسین ما کارشان را آغاز و عملیات اجرایی آنها را فعال کرده‌اند.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: نمونه بارز این اقدامات، آزادراه خرم آباد-پل زال بود و علیرغم اینکه چندین بار بمباران شد، بلافاصله با عنایتی که استاندار محترم، مدیران حوزه وزارت راه و شهرسازی و شرکت احداث داشتند، بلافاصله این مسیرها مرمت و بازگشایی شدند.

بازوند بیان کرد: خوشبختانه چندساعت دیگر این مسیر بازگشایی شده و مشکل تردد برطرف می‌گردد.

وی با اشاره به بازدید صورت گرفته از آزادراه خرم‌آباد -بروجرد-اراک نیز اضافه کرد: خوشبختانه امروز این مسیر هم بازگشایی شد، این مسیر هم در قسمت تونل پونه شاید ۵ بار بمباران شده بود، که پیشنهاد می‌کنیم بنام «تونل مقاومت» نامگذاری شود.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنای حمل و نقل کشور با اشاره به حملات دشمن به زیرساخت‌های حمل و نقل سایر استان ها نیز گفت: در آزادراه تبریز به زنجان نیز دو پل بزرگ هدف قرار گرفت که بلافاصله واریانت های آن انجام شد و نقشه‌های آنها نیز تحویل داده شد که بتوانند سریع پل را هم احداث کنند.

بازوند با اشاره به حملات صورت گرفته به فرودگاه‌های کشور افزود: فرودگاه خرم‌آباد هم در این حملات خسارت دیده، فرودگاه علاوه بر اینکه یک زیرساخت ناوبری هوایی است، سیستم‌های راداری آنها نیز خسارت پیدا کرده و از بین رفته که ان‌شاءالله پس از برآورد خسارات به صورت ویژه شرکت فرودگاه‌ها نسبت به تعمیرات آنها اقدام می‌کند.

وی با بیان اینکه این پروژه در اختیار سرمایه‌گذار است، خاطرنشان کرد: الزام و امکان استقرار امکانات برای تعمیر آزادراه ها و سایر زیرساخت‌ها در چنین شرایطی می‌تواند یکی از موارد قابل پیگیری در این زمینه و شرایط مشابه مانند جنگ و حوادث طبیعی باشد.

بازوند، ضمن تقدیر از پیگیری‌های مدیریت ارشد استان در این زمینه، از تلاش‌ها و خدمات معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان برای مرمت و بازگشایی آزادراه‌های استان قدردانی کرد.


اخبار مرتبط
وزیر راه: هیچ مسیر جاده‌ای و ریلی در کشور مسدود نیست
سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 13:44
وزیر راه: هیچ مسیر جاده‌ای و ریلی در کشور مسدود نیست
وزیر راه و شهرسازی در گزارش به رئیس‌جمهور اعلام کرد هیچ مسیر جاده‌ای، ریلی، آزادراهی و بزرگراهی در کشور مسدود نیست و پیمانکاران با وجود مطالبات معوق، در بازسازی زیرساخت‌ها همکاری فعال دارند.
عارف: بازسازی زیرساخت‌های ملی همپای اقتدار نظامی پیش می‌رود
چهارشنبه 1405/01/19 ساعت 11:32
عارف: بازسازی زیرساخت‌های ملی همپای اقتدار نظامی پیش می‌رود
معاون اول رئیس‌جمهور در بیانیه‌ای تأکید کرد دولت با تداوم خدمت‌رسانی به مردم، روند بازسازی زیرساخت‌های ملی را همزمان با تقویت اقتدار نظامی پیش خواهد برد.
دبیرکل سازمان ملل: تخریب زیرساخت‌های یک کشور غیرقابل توجیه است
چهارشنبه 1405/01/19 ساعت 02:00
دبیرکل سازمان ملل: تخریب زیرساخت‌های یک کشور غیرقابل توجیه است
آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد در پی حملات آمریکا و اسرائیل تاکید کرد: هیچ هدف نظامی نمی تواند تخریب زیرساخت های یک کشور را توجیه کند.
فرانسه با حمله آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی ایران مجدد مخالفت کرد
چهارشنبه 1405/01/19 ساعت 00:06
فرانسه با حمله آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی ایران مجدد مخالفت کرد
وزیر امور خارجه فرانسه با اشاره به تهدیدهای رئیس جمهوری ایالات متحده مبنی بر حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی ایران، که خلاف کنوانسیون‌های بین‌المللی ژنو است، بار دیگر تاکید کرد که پاریس با انجام اینگونه حملات مخالف است.
نظرات

آخرین اخبار
شناسایی نقطه جوش مولکول‌ها با هوش مصنوعی
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
آدان به استقلال برمی‌گردد؟
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید
هواپیمای سلطنتی امارات برای دومین روز به تهران آمد
واکنش اسپانیا به ادعای حاکمیتی مراکش
رئیس‌جمهورلهستان ادعای جنجالی درباره دریای بالتیک را رد کرد
نماینده کنگره خطاب به ترامپ: آمریکا را ضعیف و منزوی کردی
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده چالوس؛ محدودیت تردد اعلام شد
آلودگی نفتی به 32 هزار مترمربع از سواحل قشم و هنگام رسید
قیمت جدید بنزین اعلام شد؛ عرضه بنزین 87 هزار و 200 تومانی از بامداد پنجشنبه
تنگه هرمز همچنان بسته است
حدود 5 میلیون زائر در روزهای اخیر به مشهد مشرف شده‌اند
العلیمی: دیگر هیچ اقدام حوثی‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
حماس: با گسترده‌ترین ائتلاف ملی وارد انتخابات می‌شویم
سازمان ملل: تنها یک راه برای بازگشت ثبات به خاورمیانه وجود دارد
هشدار النجبا درباره طرح «انحصار سلاح» در عراق
نرخ باسوادی در ایران به 95.3 درصد رسید
بانوی اصفهانی حج عمره‌اش را به ساخت 168 کلاس درس بخشید
علت مرگ ماهیان بند الماس اردبیل اعلام شد
شب شهادت امام رضا(ع)؛ حرم رضوی غرق اشک و ماتم
هرمزگان، سرآمد مدیریت بحران در کشور
نورویدئو | وقتی گلوله ها خاموش شدند، اقتصاد هدف بعدی شد
شکستگی خط انتقال آب بجنورد مهار شد؛ آب پایدار ماند
مسکو: اوکراین تمایلی به پذیرش اتباع مجرم خود در روسیه ندارد
پیام تبریک سرلشکر صفوی به فرمانده جدید سپاه
وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد
آغاز کاهش حضور نظامی ناتو در کوزوو
برنامه قطعی برق فارس فردا پنجشنبه 22 مرداد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
واکنش دردناک مسی به درگذشت پدرش؛ «نمی‌دانم بدون تو چگونه ادامه دهم»
تهران در سوگ امام رضا(ع)؛ حرکت دسته‌های عزاداری به سمت بیت رهبر شهید
فشار تازه اروپا به ایران با اهرم حقوق بشر
صالحی: جنگ پایان راه نیست؛ مسیر «فتح اکبر» ادامه دارد
مخابره پیام «اس.او.اس» لینکن به آمریکایی‌ها!
پایان رزمایش مشترک ناوهای چین و اندونزی
توجه ویژه «رهبر شهید» به قرآن؛ روایتی از نزدیکان بیت
چرا مسابقات شطرنج کشور در خرم‌آباد لغو شد؟
جزئیات تشییع ایرج خواجه‌امیری اعلام شد
روسیه 2 شناور مرتبط با ارتش اوکراین را در اودسا هدف گرفت
جریمه سنگین برای حمل سوخت مازاد در دوغارون
آخرین وضعیت «چنگیز وثوقی» بازیگر پیشکسوت سینما
مزایده آمریکایی برای شرکت‌های نفت و گاز در خلیج مکزیک
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 22 مرداد به تفکیک شهرستان ها اعلام شد
زمانبندی قطعی برق کرمان پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
چرایی سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به ترکیه
آخرین قیمت مرغ امروز 21 مرداد/ مرغ کامل کیلویی چند؟+ جدول
هشدار انصارالله به عربستان؛ یمن در اوج آمادگی نظامی است
موتور طلا دوباره روشن شد؛ سرمایه‌ها به بازار برگشتند
صرب‌الاجل نهایی خروج نظامیان آمریکایی از عراق