×
ورزشی
شناسه خبر : 308868
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/20 ساعت 16:36
حریفان آزادکاران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شدند

حریفان آزادکاران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شدند

مراسم قرعه‌کشی رقابت های کشتی آزاد قهرمانی آسیا ظهر امروز در قرقیزستان برگزار شد و حریفان نمایندگان ایران مشخص شدند.

نورنیوز- گروه ورزشی: مراسم قرعه‌کشی رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی آسیا ظهر امروز در قرقیزستان برگزار شد و حریفان نمایندگان ایران مشخص شدند.

مسابقات کشتی آزاد بزرگسالان قهرمانی آسیا روزهای ۲۱ لغایت ۲۳ فروردین ماه در شهر بیشکک قرقیزستان برگزار می‌شود.

نتایج قرعه نمایندگان کشورمان به شرح زیر است:
در وزن ۵۷ کیلوگرم که ۱۱ نفر حضور دارند، میلاد والی زاده پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم به مصاف برنده مبارزه میان آنکوش از هند و نماینده سریلانکا می‌رود.

در وزن ۶۱ کیلوگرم که ۱۱ نماینده دارد، احمد محمدنژاد جوان پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با برنده دیدار میان توشیهیرو هاسه گاوا از ژاپن و آسیل آیتاکین از قزاقستان مبارزه می‌کند.

در وزن ۶۵ کیلوگرم که ۱۲ کشتی‌ گیر حضور دارند، پیمان نعمتی در دور اول به مصاف رستم جان کاخاروف از قرقیزستان می‌رود و در صورت پیروزی بر این حریف در دور بعد با سوجیت دارنده مدال طلای زیر ۲۳ سال جهان از هند مبارزه خواهد کرد.

در وزن ۷۰ کیلوگرم که ۱۰ نفر شرکت کرده‌اند، سینا خلیلی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم به مصاف سنجر دوسجانوف قهرمان آسیا از قزاقستان می‌رود.

در وزن ۷۴ کیلوگرم که مبارزات آن با حضور ۱۴ نفر برگزار می‌شود، امیرمحمد یزدانی در دور اول با کاروناپلی از سریلانکا کشتی می‌گیرد و در صورت پیروزی در این دیدار، در دور دوم با برنده کشتی میان یوشینوسوکه آئویاگی دارنده مدال طلا و برنز جهان از ژاپن و سومیابازار زاندانبود از مغولستان روبرو می‌شود.

در وزن ۷۹ کیلوگرم که ۱۲ نفر حضور دارند، مهدی یوسفی در دور نخست با فنگ لیو از چین کشتی می‌گیرد و در صورت پیروزی مقابل این حریف، در دور دوم به مصاف رازامبک جمال اف قهرمان المپیک و جهان از ازبکستان می‌رود.

در وزن ۸۶ کیلوگرم که ۱۵ نفر حضور دارند، کامران قاسم پور پس از استراحت در دور اول، در دور دوم به مصاف برنده مبارزه میان یودای تاکاهاشی از ژاپن و نماینده سریلانکا می‌رود.

در وزن ۹۲ کیلوگرم که ۱۲ شرکت کننده دارد، محمدمبین عظیمی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با برنده کومار پونیت از هند و تاکاهاشی ایشیگورو از ژاپن مصاف می‌دهد.

در وزن ۹۷ کیلوگرم که ۱۳ نفر حضوردارند، امیرعلی آذرپیرا پساز استراحت در دور اول، در دور دوم با برنده شرزاد پایانوف از ازبکستان و کانیبک عبدالخایروف از قرقیزستان کشتی می‌گیرد.

در وزن ۱۲۵ کیلوگرم که ۱۱ نفر حضور دارند، امیرحسین زارع پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با برنده نامبارداگوا باتبایار از مغولستان و یدیگه کاسیمبک از قزاقستان مبارزه می‌کند.

بر اساس برنامه این رقابت‌ها، مسابقات اوزان ۵۷، ۶۵، ۷۰، ۷۹ و ۹۷ کیلوگرم روزهای ۲۱ و ۲۲ و مسابقات اوزان ۶۱، ۷۴، ۸۶، ۹۲ و ۱۲۵ کیلوگرم روزهای ۲۲ و ۲۳ فروردین ماه برگزار می‌شود.


نظرات

آخرین اخبار
ترافیک سنگین در آزادراه قزوین - کرج - تهران؛ چه محورهایی مسدود هستند؟
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 4 مرداد 1405 + وضعیت استانها
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 4 مرداد 1405 ؛ از ایران - چین تا اینتر و رم
ادعای ترامپ برای توقف حملات علیه ایران: عقب‌نشینی نکرده‌ایم
حادثه مرگبار در آلمان؛ برخورد خودرو با جمعیت در برلین
چرا ترامپ از ادامه جنگ با ایران عقب نشست؟
پایان انحصار دارو در درمان اعتیاد؛ هوش مصنوعی به کمک بیماران می‌آید
پردرآمدترین شغل 2026 آمریکا کدام است؟
تجاوز نظامی عربستان به یمن/ صنعا تأسیسات آرامکو را با ده‌ها موشک بالستیک هدف قرار داد
انفجار مهیب در سلیمانیه عراق؛ منابع محلی از یک حادثه امنیتی خبر دادند
سخنگوی ارتش: اگر جنگ ادامه پیدا کند، عملیات‌ها را با قدرت بیشتری ادامه می‌دهیم
سخنگوی سپاه: بازگشت اسرائیل به جنگ، بهای سنگینی برای تل‌آویو خواهد داشت
ادعای جدید سنتکام علیه ایران؛ محاصره دریایی همچنان برقرار است
زلنسکی پای ایران را به جنگ اوکراین کشاند؛ ادعای تازه درباره همکاری با روسیه
محور گفت‌وگوهای عراقچی و کالاس چه بود؟
حرف‌های احساسی عمو قناد؛ دلم برای بچه‌ها تنگ شده است
حمله پهپادی به منزل وزیر تندرو صهیونیستی
نورویدئو | عقب نشینی یا بن بست ؛ چرا ترامپ تهدید نظامی را کنار گذاشت؟
زمان پایان جنگ اوکراین و بازگشت به مذاکرات فرا رسیده است
ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور فرمانده حماس؛ حملات به غزه ادامه دارد
ویرانه‌سازی پایگاه‌های متخاصم
بقائی: حمله تروریستی به نیروهای امنیتی پاکستان را به شدت محکوم می‌کنیم
طلسم 54 ساله هاکی ایران شکست؛ صعود تاریخی به جام جهانی
کاظمی: تخلف جدی در امتحانات نداشتیم
ایران حمله اوکراین به کشتی تجاری در دریای خزر را به شدت محکوم کرد
ریاکاری به سبک کویتی!
استوری سفارت آلمان در رد شایعات رسانه‌های معاند
هشدار قاآنی به عربستان درباره ادامه محاصره یمن
تلفات آمریکایی‌ها پس از نقض تفاهمنامه
قلعه‌نویی ماندنی است یا نه؟
سپاه فهرست خسارت‌های حملات ایران به آمریکا را منتشر کرد
گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره تحولات منطقه
شماره پیراهن یاغی پرسپولیس مشخص شد
حمله روسیه به زیرساختهای بندری اوکراین
ایران و ارمنستان به‌دنبال اتصال برق تا روسیه
حماس: کرانه باختری تسلیم نخواهد شد
جنگ مهارتی 140 جوان ایرانی در شانگهای
گزارش تصویری | آغاز پیاده روی اربعین از مناطق جنوبی عراق
ضرب‌الاجل جنجالی سرمربی استقلال؛ این بازیکنان باید هرچه زودتر تصمیم بگیرند
آماده‌باش اربعینی خوزستان؛ اسکان 50 هزار زائر در شب
آغاز جابه‌جایی ریلی زائران اربعین
حمله به نفتکش سعودی در دریای سرخ
افزایش 25 درصدی تردد زائران اربعین از مرز خسروی
استراتژی ایران در حمله به پایگاههای آمریکا
نورنما | وعده ای که باید با صدای ناصر طهماسب شنید !
درخشش دختران فوتبالیست ایران در کافا
عربستان با محاسبات اشتباه خود را وارد تقابل کرد
مذاکرات حساس استقلال با چشمی و رضاییان
سیاست‌های نتانیاهو امنیت تل‌آویو را تهدید می‌کند
پیرلو در آستانه نیمکت ایتالیا