×
بین الملل
شناسه خبر : 308848
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/20 ساعت 15:32
شمار شهدای غزه به 72317 نفر رسید

شمار شهدای غزه به 72317 نفر رسید

شمار شهدای غزه از مرز 72 هزار نفر گذشت، همزمان با ادامه حملات اسرائیل و کاهش شدید ورود کامیون‌های امدادی، بحران انسانی در این منطقه به اوج خود رسیده است. در ماه مارس تنها 3901 کامیون وارد غزه شده که نشان‌دهنده وخامت اوضاع اقتصادی و معیشتی است.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزارت بهداشت غزه اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته دو شهید و ۲۱ مجروح به بیمارستان‌های غزه منتقل شده‌اند.

این وزارتخانه افزود از زمان اعلام آتش‌بس در ۱۱ اکتبر ۲۰۲۵ (۱۹ مهر ۱۴۰۴)، تاکنون ۷۳۸ نفر در غزه شهید و دو هزار و ۳۶ نفر دیگر مجروح شده‌اند.

همچنین در این مدت پیکر ۷۵۹ شهید از زیر آوار بیرون کشیده شده است.

با احتساب این آمار، شمار کلی شهدای غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۷۲ هزار و ۳۱۷ نفر و شمار مجروحان به ۱۷۲ هزار و ۱۵۸ نفر رسیده است.

در همین حال، منطقه شرقی اردوگاه المغازی در مرکز نوار غزه امروز نیز شاهد حملات نظامیان صهیونیستی بود که در نتیجه آن یک مرد جوان و یک کودک و یک زن زخمی شدند. این حملات در حالی ادامه دارد که توافق آتش‌بس بارها نقض شده است.

همزمان منابع فلسطینی گزارش دادند که غزه با سرعتی نگران‌کننده در حال ورود به مرحله‌ای از وخامت انسانی و اقتصادی است.

کاهش بی‌سابقه جریان کالاها و کمک‌های امدادی، بحران معیشتی را تشدید کرده و ثبات این منطقه را تهدید می‌کند. داده‌های محلی نشان می‌دهد تعداد کامیون‌های تجاری و امدادی ورودی به غزه در ماه مارس (اسفند) به‌شدت کاهش یافته و تنها سه هزار و ۹۰۱ کامیون با میانگین روزانه ۱۳۰ تا ۱۳۵ کامیون وارد این منطقه شده است؛ رقمی که در مقایسه با میانگین روزانه حدود ۲۳۰ کامیون در ماه فوریه (بهمن)، کاهش چشمگیری را نشان می‌دهد.

از این تعداد، تنها ۸۵ کامیون در روز به کمک‌های امدادی اختصاص داشته و ۴۵ کامیون حامل کالاهای تجاری بوده است؛ آماری که نشان‌دهنده محدودیت شدید منابع و فشار فزاینده بر جمعیت و اقتصاد محلی است.

همچنین گزارش شده، با وجود اعلام آتش‌بس، نقض آن از سوی رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد و مناطق مختلف غزه از جمله خان‌یونس در معرض گلوله‌باران توپخانه، حملات مکرر به محل اسکان آوارگان، تیراندازی از سوی خودروهای نظامی و تانک‌ها و پروازهای فشرده پهپادها قرار دارند.


اخبار مرتبط
خودداری رژیم صهیونیستی از تحویل پیکر 1700 شهید فلسطینی
سه‌شنبه 1405/05/20 ساعت 08:47
خودداری رژیم صهیونیستی از تحویل پیکر 1700 شهید فلسطینی
روزنامه هاآرتص در گزارشی تکان‌دهنده فاش کرد که رژیم صهیونیستی از تحویل پیکر 1700 شهید فلسطینی، از جمله اسیران شهید و غیرنظامیان، خودداری می‌کند؛ اقدامی که در پی شکست اسرائیل در دستیابی به اهداف نظامی خود در جنگ غزه صورت گرفته است.
آمار شهدای جنگ علیه غزه از 72 هزار نفر گذشت
پنج‌شنبه 1405/03/14 ساعت 14:09
آمار شهدای جنگ علیه غزه از 72 هزار نفر گذشت
وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که آمار کلی شهدا از آغاز جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در 7 اکتبر 2023 تاکنون به 72 هزار و 956 نفر و شمار مجروحان به 173 هزار و 43 نفر رسیده است.
افزایش شمار شهدای حمله اسرائیل به شمال نوار غزه
پنج‌شنبه 1405/02/24 ساعت 23:25
افزایش شمار شهدای حمله اسرائیل به شمال نوار غزه
منابع بیمارستانی در غزه از شهادت چند فلسطینی و زخمی شدن شماری دیگر، از جمله کودکان، در حملات و تیراندازی نیروهای اسرائیلی در شمال نوار غزه خبر دادند؛ همزمان یونیسف اعلام کرد از زمان تشدید درگیری‌ها تاکنون دست‌کم 70 کودک فلسطینی در کرانه باختری و قدس شرقی کشته شده‌اند.
811 شهید از زمان آتش‌بس در غزه
یکشنبه 1405/02/06 ساعت 13:01
811 شهید از زمان آتش‌بس در غزه
وزارت بهداشت غزه اعلام کرد طی 24 ساعت گذشته دو نفر شهید و 11 نفر مجروح شدند. از زمان آتش‌بس 11 اکتبر 2025 تاکنون 811 شهید و 2278 مجروح ثبت شده و با کشف پیکرهای جدید، شمار کل شهدا از اکتبر 2023 به 72 هزار و 587 نفر رسیده است.
تاکید حماس بر ضرورت اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس در غزه
شنبه 1405/01/22 ساعت 19:37
تاکید حماس بر ضرورت اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس در غزه
سخنگوی جنبش حماس با اشاره به حمله اخیر در اردوگاه البریج، تأکید کرد که ادامه حملات، ضرورت پایبندی رژیم صهیونیستی به تعهدات اولیه توافق آتش‌بس را برجسته‌تر می‌کند.
خشم جهانی از ترور خبرنگار الجزیره در غزه
پنج‌شنبه 1405/01/20 ساعت 09:22
خشم جهانی از ترور خبرنگار الجزیره در غزه
ترور خبرنگار باسابقه شبکه الجزیره مباشر، محمد وشاح، در نوار غزه توسط ارتش اسرائیل با محکومیت گسترده بین‌المللی روبرو شده است. سازمان ملل بر لزوم تحقیق درباره این جنایت و پایان مصونیت از مجازات عاملان تأکید کرده و فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران این اقدام را محکوم و خواستار تصویب کنوانسیون حمایت از خبرنگاران شده است.
شهادت 2 خبرنگار به دست ارتش رژیم صهیونیستی در لبنان و غزه
چهارشنبه 1405/01/19 ساعت 23:25
شهادت 2 خبرنگار به دست ارتش رژیم صهیونیستی در لبنان و غزه
منابع خبری از شهادت خبرنگار شبکه المنار در حمله امروز رژیم صهیونیستی به لبنان و نیز شهادت خبرنگار الجزیره در حمله این رژیم به غزه خبر دادند.
نظرات

آخرین اخبار
شب شهادت امام رضا(ع)؛ حرم رضوی غرق اشک و ماتم
هرمزگان، سرآمد مدیریت بحران در کشور
نورویدئو | وقتی گلوله ها خاموش شدند، اقتصاد هدف بعدی شد
قیمت جدید بنزین اعلام شد؛ عرضه بنزین 87 هزار و 200 تومانی از بامداد پنجشنبه
شکستگی خط انتقال آب بجنورد مهار شد؛ آب پایدار ماند
مسکو: اوکراین تمایلی به پذیرش اتباع مجرم خود در روسیه ندارد
پیام تبریک سرلشکر صفوی به فرمانده جدید سپاه
وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد
آغاز کاهش حضور نظامی ناتو در کوزوو
برنامه قطعی برق فارس فردا پنجشنبه 22 مرداد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
واکنش دردناک مسی به درگذشت پدرش؛ «نمی‌دانم بدون تو چگونه ادامه دهم»
تهران در سوگ امام رضا(ع)؛ حرکت دسته‌های عزاداری به سمت بیت رهبر شهید
فشار تازه اروپا به ایران با اهرم حقوق بشر
صالحی: جنگ پایان راه نیست؛ مسیر «فتح اکبر» ادامه دارد
مخابره پیام «اس.او.اس» لینکن به آمریکایی‌ها!
پایان رزمایش مشترک ناوهای چین و اندونزی
توجه ویژه «رهبر شهید» به قرآن؛ روایتی از نزدیکان بیت
چرا مسابقات شطرنج کشور در خرم‌آباد لغو شد؟
جزئیات تشییع ایرج خواجه‌امیری اعلام شد
روسیه 2 شناور مرتبط با ارتش اوکراین را در اودسا هدف گرفت
جریمه سنگین برای حمل سوخت مازاد در دوغارون
آخرین وضعیت «چنگیز وثوقی» بازیگر پیشکسوت سینما
مزایده آمریکایی برای شرکت‌های نفت و گاز در خلیج مکزیک
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 22 مرداد به تفکیک شهرستان ها اعلام شد
زمانبندی قطعی برق کرمان پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
چرایی سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به ترکیه
آخرین قیمت مرغ امروز 21 مرداد/ مرغ کامل کیلویی چند؟+ جدول
هشدار انصارالله به عربستان؛ یمن در اوج آمادگی نظامی است
موتور طلا دوباره روشن شد؛ سرمایه‌ها به بازار برگشتند
صرب‌الاجل نهایی خروج نظامیان آمریکایی از عراق
گفت‌وگوی دقیقه نودی عراقچی و وزیر پاکستانی
اختصاص 7 همت برای مطالبات رتبه‌بندی فرهنگیان
اوپک:تولید نفت ایران در ژوئیه صعودی شد
انفجار مرگبار در بلوچستان پاکستان؛ 18 شورشی کشته شدند
سرمربی سابق کرواسی هدایت اماراتی‌ها را بر عهده گرفت
نورنما | دلم یک «یا رضا » می خواهد و یک پنجره فولاد ...
واکنش حماس به بستن مسجد ابراهیمی
جنگ با ایران، اقتصاد تاجیکستان را تحت فشار گذاشت
هویتی نشأت‌گرفته از پیوند سنجیده شعر و آواز
پیش بینی قیمت دلار فردا پنجشنبه 22 مرداد/ دلار افت می کند؟
هشدار روسیه درباره تأثیر جنگ ایران بر همکاری‌های خزر
پیام تبریک آیت‌الله حسینی بوشهری به محسن رضایی
وزن‌کشی تیم ملی کشتی پهلوانی ایران در ترکیه
غلامحسین محمدی سرپرست سازمان تأمین اجتماعی شد
اعزام حداکثری ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای جابه‌جایی زائران مشهد مقدس
زیردریایی هسته‌ای کره جنوبی، منطقه را بی‌ثبات می‌کند
2200 طرح مدرسه‌سازی در راه است؛ هزاران کلاس آماده می‌شود
تردید آمریکا در دفاع مقابل تلافی‌جویی‌های ایران
آخرین وضعیت پاک‌سازی آلودگی نفتی در سواحل قشم و هنگام