×
بین الملل
شناسه خبر : 308838
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/20 ساعت 14:33
خشم عمیق کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از حملات مرگبار در مناطق پرجمعیت

خشم عمیق کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از حملات مرگبار در مناطق پرجمعیت

کمیته بین‌المللی صلیب سرخ (ICRC) از مرگ‌ومیر و ویرانی گسترده در مناطق پرجمعیت سراسر لبنان در پی تشدید عملیات نظامی امروز، عمیقاً خشمگین است.

نورنیوز-گروه بین الملل: اگنس دور، رئیس نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در لبنان، گفت: «مردم در سراسر لبنان در انتظار توافق آتش‌بس نفس خود را حبس کرده بودند، اما موجی از حملات مرگبار کشور را در وحشت و هرج و مرج فرو برد.»
او افزود: «بسیاری که تازه به لحظه بازگشت به خانه‌هایشان فکر کرده بودند، اکنون در پی جستجو برای عزیزان مفقودشده خود یا امنیتی که هر لحظه دست‌نیافتنی‌تر به نظر می‌رسد به خیابان‌ها و بیمارستان‌ها هجوم برده‌اند.»
سلاح‌های انفجاری سنگین با دامنه اثرات گسترده، بدون هشدار مؤثر قبلی، مناطق شهری پرجمعیت از جمله پایتخت، بیروت، را هدف قرار دادند. حملات در طول روز به محله‌های شلوغ منجر به کشته شدن بیش از یکصد نفر و زخمی شدن صدها نفر دیگر از جمله زنان، کودکان و کارکنان درمانی شد. برخی افراد همچنان مفقود هستند یا زیر آوار گرفتار مانده‌اند.
شریک ما، جمعیت صلیب سرخ لبنان، در خط مقدم پاسخ بشردوستانه به این بحران قرار دارد. تیم‌های این جمعیت با وجود شرایط دشوار و مسدود بودن جاده‌ها به دلیل آوار، برای انتقال متوفیان و رساندن مجروحان به بیمارستان‌ها شتاب کردند. در اقدامی چشمگیر، صلیب سرخ لبنان ۱۰۰ آمبولانس را در سراسر کشور اعزام کرد تا به غیرنظامیان دسترسی پیدا کند.
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در همکاری نزدیک با مقامات محلی و صلیب سرخ لبنان، تلاش می‌کند تا از پاسخ درمانی حمایت کند زیرا مراکز درمانی، با موج گسترده‌ای از مجروحان، شدیداً تحت فشار قرار دارند. ما در تلاشیم تا اقلام مصرفی پزشکی و بسته‌های درمانی که مورد نیاز فوری مجروحان ناشی از سلاح است را به مراکزی که با افزایش ناگهانی تلفات مواجه‌اند ارسال کنیم. همچنین کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در حال تأمین تجهیزات و پشتیبانی از خدمات فوریت‌های درمانی است.
هرگونه توافق جامع در منطقه باید ایمنی، حفاظت و کرامت غیرنظامیان در لبنان را نیز در نظر بگیرد. پس از بیش از پنج هفته مخاصمه، مردم به‌شدت نیازمند فرصتی برای رهایی از خشونت هستند.
کمیته بین‌المللی صلیب س سرخ بار دیگر فوراً از تمامی طرف‌های درگیر می‌خواهد تا در جریان عملیات نظامی، غیرنظامیان و اشیاء غیرنظامی را حفاظت کرده و به آنها احترام بگذارند.


اخبار مرتبط
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
سه‌شنبه 1405/02/08 ساعت 17:32
برای گفت‌وگو درباره دغدغه‌های فوری بشردوستانه؛
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ (ICRC) در چارچوب یک سفر رسمی و برای گفت‌وگو درباره دغدغه‌های فوری بشردوستانه وارد ایران شده است.
چین خواستار توقف حملات اسرائیل به لبنان شد
پنج‌شنبه 1405/01/20 ساعت 13:32
چین خواستار توقف حملات اسرائیل به لبنان شد
سخنگوی وزارت خارجه چین با محکومیت حملات اسرائیل به لبنان و توصیف آن به عنوان اقدامی «غیرقابل‌قبول»، بر لزوم استفاده از فرصت آتش‌بس دو هفته‌ای میان ایران و طرف مقابل برای تحقق صلح پایدار تأکید کرد.
ایتالیا حملات اسرائیل به جنوب لبنان را «غیرقابل قبول» خواند
پنج‌شنبه 1405/01/20 ساعت 13:13
ایتالیا حملات اسرائیل به جنوب لبنان را «غیرقابل قبول» خواند
ایتالیا حملات اسرائیل به جنوب لبنان را «غیرقابل قبول» خواند و سفیر این رژیم را احضار کرد. وزیر امور خارجه ایتالیا ضمن ابراز نگرانی از تبدیل لبنان به «غزه‌ای دیگر»، خواستار جلوگیری از تشدید درگیری‌ها شد.
انگلیس خواستار توقف حملات اسرائیل به لبنان و تعمیم آتش‌بس شد
پنج‌شنبه 1405/01/20 ساعت 13:03
انگلیس خواستار توقف حملات اسرائیل به لبنان و تعمیم آتش‌بس شد
وزیر امور خارجه انگلیس ضمن ابراز نگرانی از حملات اسرائیل به لبنان، خواستار تعمیم آتش‌بس به این کشور شد و بر حفظ توافق آتش‌بس میان ایران و آمریکا و بازگشایی تنگه هرمز تأکید کرد.
اسلام‌آباد خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای توقف حملات اسرائیل به لبنان شد
پنج‌شنبه 1405/01/20 ساعت 11:09
اسلام‌آباد خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای توقف حملات اسرائیل به لبنان شد
پاکستان تجاوزگری اسرائیل به لبنان را به شدت محکوم کرد و آن را تضعیف‌کننده تلاش‌ها برای صلح در منطقه دانست. اسلام‌آباد از جامعه جهانی خواستار اقدامات فوری برای پایان دادن به حملات اسرائیل شد و همبستگی خود را با دولت و مردم لبنان اعلام کرد.
نظرات

آخرین اخبار
آزادی 6 نفر از خدمه ایرانی کشتی توسکا با پیگیری ایران
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیران امور خارجه لهستان، هند و کنیا
حملات پهپادی تازه حزب‌الله به تجمع نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان
هزینه‌کرد 25 میلیارد دلاری آمریکا برای جنگ علیه ایران
سپاه تعیین‌کننده تردد دریایی در تنگه هرمز است
بازار خرده‌فروشی بریتانیا در آستانه زمین‌گیر شدن
بحران بی‌سابقه در هوانوردی جهان پس از بسته شدن تنگه هرمز
اعتراف ارتش اسرائیل به ناتوانی در مقابله با ریزپرنده‌های حزب‌الله
چین ادعای روزنامه فاینشال تایمز را رد کرد
5 کشتی مرتبط با ایران از تنگه هرمز عبور کردند
پکن: واشنگتن فوری به محاصره و تحریم کوبا پایان دهد
اعتراف هگست به بمباران یک مدرسه در ایران در جدال لفظی با نمایندگان
یاتا اذعان کرد؛ افزایش قیمت بلیت هواپیما در آسیا و اروپا
تاج به خاطر توهین‌های صورت گرفته تصمیم به بازگشت گرفت
انتقاد سناتورهای آمریکایی از ضعف تدابیر حفاظتی در پایگاه آمریکا در کویت
تأکید رئیس‌جمهور لبنان بر تقویت حضور دولت در جنوب
قیمت نفت برنت در مرز 119 دلار
نورنما | خلیج فارس خانه ماست
چارلز سوم به ترامپ: اگر ما نبودیم شما فرانسوی حرف می‌زدید/ماکرون:خیلی شیک می‌شد!
تمرینات پرسپولیس از این تاریخ آغاز می‌شود
دفتر نبیه بری اظهارات رئیس‌جمهور لبنان را رد کرد
جاده چالوس از عصر امروز یک‌طرفه شد
ادموند بزیک، مدیر جدید آکادمی سرخ‌پوشان شد
بیانیه نماینده ایران در آژانس در کنفرانس بازنگری «ان‌پی‌تی»
جو کنت: محاصره ایران بیشتر به اقتصاد جهانی آسیب می‌زند
برگزاری حراج شمش طلا در 13 اردیبهشت
هزینه جنگ‌های اخیر برای اسرائیل از 400 میلیارد شِکِل گذشت
چه خبر از فصل دوم بامداد خمار نرگس آبیار؟
واکنش آقای خاص به احتمال بازگشت به سانتیاگو برنابئو
حماس تغییر نام «کرانه باختری» از سوی ایالت آریزونای آمریکا را محکوم کرد
کاروان «ناوگروه دنا» ایران با 9 طلا و یک نقره سوم شد
اقتصاد بریتانیا زیر فشار جنگ امریکا علیه ایران
برلین: جنگ ترامپ با ایران رشد اقتصادی آلمان را به نصف کاهش داد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ: از دیدن صحنه های مناطق جنگ زده متاسف شدم
طرح جنجالی و بنیادین فیفا در قوانین ترکیب تیم‌های باشگاهی
2 یهودی در لندن مجروح شدند
روایت قالیباف از 6 شکست دشمن
کدام فرودگاه‌های کشور اکنون فعال هستند
پزشکیان: ایران، ایران امام رضاست
غریب‎‌آبادی: از حقوق بین‌الملل تنها اسمی باقی مانده است
توقف موقت عملیات توتال در خاورمیانه
اجتماع 10 کیلومتری امام رضایی‌‌ها برای ایران
پرسپولیس به همکاری خود با افشین پیروانی پایان داد
آیا جدایی امارات تولیدکنندگان دیگر را به ترک اوپک ترغیب می‌کند؟
احضار سفیر روسیه از سوی وزارت خارجه انگلیس
افشای جزئیات تازه درباره سقوط هواپیمای رئیس ستاد ارتش لیبی در ترکیه
کلاهبردار 480 میلیاردی در دام پلیس
تاکید آنکارا بر تمدید آتش‌بس میان ایران و آمریکا
جنوب لبنان زیر آتش صهیونیست‌ها
قیمت بنزین در آمریکا رکورد چهار ساله خود را زد