×
سیاسی
شناسه خبر : 308831
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/20 ساعت 14:14
وزارت اطلاعات: 19 عامل دشمن در 5 استان کشور دستگیر شدند

وزارت اطلاعات: 19 عامل دشمن در 5 استان کشور دستگیر شدند

وزارت اطلاعات از دستگیری 19 “عامل دشمن” در 5 استان کشور خبر داد. این افراد که در قالب هسته‌های تروریستی و مرتبط با سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا، رژیم صهیونیستی و گروه‌هایک تروریستی فعالیت می‌کردند، قصد انجام عملیات در مراکز حساس و نظامی را داشتند.

نورنیوز-گروه سیاسی: در اطلاعیه وزارت اطلاعات درباره اقدامات اخیر این وزارتخانه آمده است:

«۱) به دنبال دریافت گزارشات مردمی و رصدهای اطلاعاتی-امنیتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره‌کل اطلاعات استان مازندران، اعضای هسته‌ی ۸ نفره‌ی مزدوران دشمن آمریکایی-صهیونیِ آماده برای عملیات تروریستی، شناسایی و دستگیر شدند.  

مزدوران دستگیر شده، در قالب یک هسته‌ی تشکیلاتی سازمان یافته، درصدد انجام عملیات تروریستی علیه مراکز انتظامی و نیروهای حافظ امنیت در منطقه بودند.

از خانه‌ی تیمی عوامل این هسته‌ی تروریستی، ۴ قبضه سلاح جنگی و شورشی و تعداد زیادی گلوله‌های جنگی مربوطه کشف و ضبط شد.

۲) شناسایی و دستگیری ۷ نفر از مزدوران مرتبط با صفحات رژیم صهیونیستی در فضای مجازی در استان‌های لرستان و هرمزگان؛

در پی رصدهای اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در استان‌های لرستان و هرمزگان، ۷ مزدور مرتبط با صفحات رژیم صهیونیستی در فضای‌مجازی که در حال ارائه‌ی اطلاعات اماکن حساس، نظامی و زیرساختی به دشمن آمریکایی-صهیونی بودند، شناسایی و بازداشت شدند.
۶ نفر از متهمان در استان لرستان و ۱ نفر دیگر در جزیره کیش استان هرمزگان و در حال ارائه اطلاعات به صفحه ارتش جنایتکار رژیم صهیونیستی، شناسایی و دستگیر شد.

۳) شناسایی و دستگیری یک هسته‌ی ۴ نفره گروهک‌ تروریستی در استان گیلان؛
در پی رصدهای اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره‌کل اطلاعات استان گیلان، یک هسته‌ی ۴ نفره از مزدوران مرتبط با یک گروهک تروریستی که اقدام به تهیه سلاح گرم، اینترنت استارلینک و خانه‌ی امن برای این گروهک کرده بودند، توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره‌کل اطلاعات استان گیلان شناسایی و دستگیر شدند.
مزدوران عضو این هسته‌ی گروهکی، علاوه بر برنامه‌ریزی برای اقدامات تروریستی در استان گیلان، وظیفه پشتیبانی تسلیحاتی، مالی و فنی از حداقل ۱۳ عنصر گروهک تروریستی در سایر استان‌ها را بر عهده داشتند که اقدامات لازم برای بازداشت آن‌ها صورت گرفته است.

۴) با عملیات حرفه‌ای و ترکیبیِ اطلاعاتی، امنیتی و فنی سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره‌کل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان و نیز نقش‌آفرینی موثر و همراهی بی‌نظیر مرزنشینان وفادار ایران، چند انبار بزرگِ محل اختفاء و دپوی سلاح‌های جنگی گروهک‌ها در مناطق آلوده‌ی جدار مرزهای استان کشف و ضبط شد.

در این عملیات گسترده، ۱۳۳ قبضه سلاح سبک و نیمه سنگین، مشتمل بر آرپی‌جی ۷، شات‌گان، اس‌وی‌دی، ام۱۶، کلاشینکف و ۱۱۹ قبضه انواع انواع کلت‌های کمری به همراه تعداد فراوانی فشنگ و مهمات مربوطه، افشانه‌های اشک‌آور و شوکر کشف و ضبط شد.
درصد بالایی از تسلیحات و مهمات مکشوفه تولید آمریکا است و تلاش برای برای ورود آن‌ها به کشور در مقطع فعلی، ذیل راهبرد تسلیح مزدوران داخلی شیطان بزرگ بوده که اخیرا نیز رئیس جمهور تروریست ایالات متحده، به این راهبرد ضدانسانی اعتراف کرد.

در پایان ضمن سپاس مجدد و صمیمانه از هموطنان گرامی به‌ویژه مرزنشینان غیور برای مساعدت به فرزندان گمنام خود و ارائه گزارش‌های مردمی، همچنان تقاضا دارد موارد مشکوک را در اولین زمان ممکن به ستادخبری وزارت اطلاعات (شماره ۱۱۳) یا درگاه‌های رسمی ستادخبری این وزارتخانه در پیام رسان‌های ایتا، بله، روبیکا و سروش پلاس به آدرس vaja113@ (با تیک آبی) گزارش فرمایند.»


اخبار مرتبط
توقیف 42 قبضه سلاح جنگی و بازداشت اعضای دو هسته قاچاق سلاح از اقلیم کردستان
چهارشنبه 1405/01/26 ساعت 12:59
توقیف 42 قبضه سلاح جنگی و بازداشت اعضای دو هسته قاچاق سلاح از اقلیم کردستان
وزارت اطلاعات اعلام کرد طی مجموعه عملیات‌های امنیتی در شش استان کشور، 35 نفر از عناصر گروهک‌های تروریستی، قاچاقچیان سلاح و مرتبطین با سرویس‌های خارجی بازداشت شده‌اند. در این عملیات‌ها سرکرده یک گروهک مسلح، چند هسته قاچاق سلاح و شبکه‌های برنامه‌ریزی عملیات تروریستی شناسایی و مقادیر قابل توجهی سلاح و تجهیزات کشف شده است.
عاقبت کمک‌هایی که ترامپ به ایرانیان کرد
جمعه 1405/01/21 ساعت 09:03
عاقبت کمک‌هایی که ترامپ به ایرانیان کرد
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با انتشار آماری جدید از شهدا و مصدومین جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران از تخریب 55 پایگاه اورژانس خبر داد.
12 مزدور از عوامل مرتبط با رژیم صهیونیستی و آمریکایی در خوزستان دستگیر شدند
پنج‌شنبه 1405/01/20 ساعت 13:19
12 مزدور از عوامل مرتبط با رژیم صهیونیستی و آمریکایی در خوزستان دستگیر شدند
فرماندهی انتظامی خوزستان از دستگیری 12 نفر از عوامل مرتبط با رژیم صهیونیستی و آمریکا خبر داد. این افراد با برنامه‌ریزی قبلی و هدایت سرپل‌های دشمن، اقدام به ارسال تصاویر و تماس تلفنی برای تیم‌های رسانه‌ای معاند می‌کردند. تحقیقات برای شناسایی سایر عوامل ادامه دارد.
دستگیری 42 نفر در خوزستان به‌اتهام ارتباط با رژیم صهیونی - آمریکایی
دوشنبه 1405/01/17 ساعت 13:12
دستگیری 42 نفر در خوزستان به‌اتهام ارتباط با رژیم صهیونی - آمریکایی
42 نفر در خوزستان به‌اتهام ارتباط یا همکاری با رژیم صهیونی - آمریکایی شناسایی و بازداشت شده‌اند.
نظرات

آخرین اخبار
گوترش نسبت به تداوم بحران خاورمیانه هشدار داد
تعیین تکلیف صادرات برخی محصولات پتروشیمی در بخشنامه جدید
پالتیکو: ویتکاف و کوشنر از پرونده‌های ایران و اوکراین کنار گذاشته شدند
حکم اعدام عامل حمله به ماموران پلیس در اصفهان اجرا شد
رایزنی عراقچی و رئیس پارلمان لبنان درباره لبنان و مذاکرات اسلام‌آباد
جمع‌آوری 36 میلیارد تومان کمک غیرنقدی در کمپین هلال‌احمر
وزش باد همراه با گرد و خاک در پایتخت
رد پیشنهاد جت اختصاصی فیفا توسط مسئولان فدراسیون فوتبال ایران
فردا؛ دریاچه چیتگر میزبان رویداد فرهنگی «گذر خلیج فارس»
گزارش زخمی شدن نظامیان اسرائیلی در حمله پهپادی حزب‌الله
نمایندگی ایران در سازمان ملل: مردم ایران ثابت کرده‌اند استقلال فروشی نیست
شایعه تخلیه اجباری آسیب دیدگان جنگ از هتل‌ها تکذیب شد
تیم ملی فوتبال با بازی درون گروهی تمرین کرد
پزشکیان: حملات حین مذاکرات موجب بی اعتمادی ایران به آمریکا شد
آزادی دریانوردی باید طبق قوانین بین‌المللی رعایت شود
بقائی: خلیج فارس تا همیشه خلیج فارس خواهد ماند
تالار وحدت با اجرای «آن آبی ایرانی» جان تازه ای گرفت
حدادی: اوسمار سرمربی پرسپولیس است/ استقلال نباید به AFC معرفی شود
ترافیک نیمه سنگین در محورهای شمالی
پیام جذاب مهدویان به مناسبت روز ملی خلیج فارس
در سایه هپروت ترامپ، جهان آماده شوک دوم انرژی
ترامپ: یک رئیس‌جمهور اجازه دارد در یکی از مأموریت‌ها به فضا برود
ناتوانی در مذاکره و لغو برجام عامل اصلی شکل‌گیری جنگ علیه ایران
نگرانی سایپا بابت تامین ورق های فولادی حل شد
ترامپ به رژه مسکو دعوت نشد
شرمن: دولت ترامپ فاقد دیپلماسی مؤثر با ایران است
سفیر ایران در هند: پایان جنگ پیش‌شرط حل اختلافات با آمریکاست
پیام قالیباف به مناسبت روز ملی خلیج فارس
هزینه جنگ با ایران ممکن است به 50 میلیارد دلار برسد
قدردانی نخست‌وزیر ژاپن از ایران برای اجازه تردد کشتی ژاپنی
عراقچی:روز ملی خلیج فارس یادآور حماسه بیرون راندن پرتغالی‌ها از تنگه هرمز است
هشدار فرمانده نیروی هوافضای سپاه به دشمن آمریکایی
رضایی: میدان و دیپلماسی در یک مسیر واحد حرکت می‌کنند
وزارت بهداشت غزه: شمار شهدا به 72 هزار و 601 نفر رسید
قابلیت جدید گوگل؛ تولید مستقیم فایل با هوش مصنوعی جمینای
سی‌ان‌ان: کارنامه تورمی ترامپ بدتر از بایدن و کارتر است
شرط حماس برای ورود به مرحله دوم آتش بس اعلام شد
رئیس‌جمهور لبنان: تجاوزات اسرائیل با وجود آتش‌بس ادامه دارد
زمان ثبت‌نام آزمون سراسری اعلام شد
آینده خلیج فارس بدون حضور آمریکا رقم خواهد خورد
ادعای ترامپ درباره زیرساخت‌های نفتی ایران ایران اغراق‌آمیز است
انتصاب سرپرستان بیمه مرکزی و بانک ملی ایران
مدودف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست
معاون نیروی دریایی: ادعای نابودی توان دریایی ایران بی‌اساس است
وزیر خارجه روسیه: تجاوز آمریکا و اسرائیل به خزر آسیب زد
امنیت خلیج فارس بدون حضور بیگانگان و قدرت‌های استکباری معنا می‌یابد
تعهد صنف جایگاه‌های سوخت به حفظ نیروها در شرایط بحرانی
جزئیات سقوط مرگبار کودک ایرانی از طبقه ششم در اتاوا
سردار علایی: خلیج فارس مهم‌ترین مؤلفه قدرت ملی ایران است
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 10 اریبهشت 1405+ جدول