×
اجتماعی
شناسه خبر : 308791
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/20 ساعت 11:20
حملات دشمنان به مراکز علمی، ما را به تلاش بیشتر در مسیر علم ترغیب می‌کند

رئیس دانشگاه صنعتی شریف:

حملات دشمنان به مراکز علمی، ما را به تلاش بیشتر در مسیر علم ترغیب می‌کند

رئیس دانشگاه صنعتی شریف، هدف قرار گرفتن مراکز آموزشی-پژوهشی توسط رژیم صهیونیستی-آمریکایی را نشانه‌ای از مخالفت با پیشرفت علمی ایران دانست. وی تأکید کرد که دانشگاه‌ها با افزایش تلاش در مسیر علم و فناوری به این اقدامات پاسخ خواهند داد و وظیفه نظامیان، تصمیم‌گیری در مورد پاسخ به حملات است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مسعود تجریشی روز پنجشنبه، اظهار داشت: در ساختمانی که مورد هدف قرار گرفته، کار آموزش و پژوهش انجام می‌شده و هیچ کاربری دفاعی نداشته است. بنابراین، هدف قرار دادن این ساختمان نشان می‌دهد که آن‌ها نمی‌خواهند ادامه پیشرفت‌های علمی ایران را ببینند. به عبارت دیگر، اگر دانشگاه را هدف قرار داده‌اند، یعنی با توسعه و پیشرفت دانشگاه‌ها مخالف هستند.

وی در ادامه افزود: ما باید تصمیم بگیریم که در چنین شرایطی چه کاری انجام دهیم. آنچه ما می‌خواهیم انجام دهیم این است که در حوزه‌ای که آن‌ها نمی‌خواهند ما توسعه پیدا کنیم، تلاش خود را افزایش دهیم تا حتماً به توسعه دست پیدا کنیم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا ممکن است دانشگاه‌های آمریکایی در منطقه و اسرائیل هدف قرار گیرند، گفت:میدان جنگ وظیفه فرماندهان نظامی است و میدان علم وظیفه ما در دانشگاه‌هاست. بنابراین، تصمیم‌گیری در آن حوزه بر عهده فرماندهان نظامی است و ما باید وظیفه خود را انجام دهیم. آن‌ها نیز آنچه را که به صلاح کشور و برای دفاع از کیان کشور باشد، انجام خواهند داد.

وی ادامه داد: مردم نیز قطعاً واکنش خود را در خیابان‌ها نشان خواهند داد، اما آن سیاستی که باید اجرا شود، توسط نظامیان و مسئولان مربوطه تعیین می‌شود.

وی درباره نحوه پاسخگویی به این اقدام گفت: وظیفه ما صیانت از علم و فناوری است و باید در این مسیر تلاش کنیم.

تجریشی در خصوص «پویش دکتر عارف» اظهار داشت: این اقدام بسیار خوبی است. دانشگاه جایی است که می‌تواند در کنار اقتدار سیاسی، به اقتدار ملی و اقتدار علمی کشور کمک کند. دکتر عارف همواره پیشگام این موضوع بوده‌اند. این اتفاق نشان می‌دهد که دشمن نمی‌خواهد ما از نظر علمی پیشرفت کنیم، و این موضوع ضرورت حمایت از علم را برای مسئولان کشور بیشتر می‌کند.

وی افزود: بازخوردهای این پویش را، به‌ویژه در خارج از کشور و در میان فارغ‌التحصیلان، بسیار مثبت می‌بینم. ایرانیان خارج از کشور نیز پیام‌های بسیار خوبی ارسال کرده‌اند. این پویش، پویشی مؤثر و ارزشمند است.

وی در پایان، در پاسخ به این ادعا که برخی با شعار کمک وارد شده‌اند، گفت:کسانی که ادعای کمک دارند، در عمل زیرساخت‌ها را تخریب می‌کنند. همان‌طور که در تاریخ نیز دیده‌ایم، مهاجمان با شعار کمک وارد نشده‌اند، بلکه تخریب کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: کسانی که از آزادی، علم و تمدن سخن می‌گویند، باید به عملکرد خود نگاه کنند. این مردم و این تمدن هرجا حضور داشته‌اند، آبادانی، آرامش و آزادی به همراه آورده‌اند. بنابراین، این شعارها بیشتر به خود آن‌ها بازمی‌گردد.

وی تأکید کرد:ما به سمتی حرکت خواهیم کرد که نه‌تنها کشور خود را پیشرفت دهیم، بلکه به کشورهای همسایه نیز کمک کنیم و به سوی تمدنی که در گذشته داشته‌ایم بازگردیم. ما دارای فرهنگ، زبان، ادبیات و ظرفیت علمی هستیم.

تجریشی در پایان گفت: اگرچه در طول سال‌های گذشته، دانشگاه با تحریم‌های مختلفی مواجه بوده، اما این اقدامات نتوانسته مانع پیشرفت شود. علم، تمدن و فرهنگ ریشه‌دار هستند و ریشه‌ها را نمی‌توان از بین برد.


نظرات

آخرین اخبار
گلستان زیر باران رفت؛ خسارتی ثبت نشد
هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها تا 4 روز آینده ادامه دارد
کارت زرد مجلس به وزیر ارتباطات
جزئیات افزایش وام ودیعه مسکن
آخرین اخبار وگزارش ها ازسیل مازندران و گیلان؛ ساری زیر آب رفت، ادارات و بانک ها تعطیل شدند
برنامه دولت برای کاهش 20 درصدی مصرف انرژی در زمستان
آخرین اخبار جنگ ایران و آمریکا؛ حمله به تأسیسات انرژی عربستان و کاهش شدید تردد در هرمز
ایوب آقاخانی حکم گرفت
نورویدئو | وقتی سنتکام، قدرت ایران را لو داد
واکنش تأمین اجتماعی به مطالبات داروخانه‌ها
آمریکا در تأمین موشک‌های دفاعی به مشکل خورد
اعضای جدید اتحادیه بین‌المجالس مشخص شدند
تابستان تاریخی سینمای آمریکا؛ رکورد 2013 شکست
عملیات نظامی گسترده؛ پاسخ قاطع یمن به تجاوزهای عربستان
پیامدهای خسارات سنگین حملات ایران به پایگاه‌های آمریکایی ؛ بررسی کاهش نیرو در خاورمیانه
خودروی مزاحم را بدون تماس با 110 گزارش کنید
برنامه قطعی برق شهرهای استان بوشهر برای امروز سه‌شنبه 17 شهریور + لینک
معوقه فروردین‌ بازنشستگان تأمین اجتماعی برای همه حروف واریز شد؛ زمان واریز معوقه اردیبهشت
هراز مسدود شد؛ ریزش سنگ تردد را متوقف کرد
هشدار نارنجی برای تهران/ پایتخت در مخاطرات
تحویل 420 واحد مسکن مهستان تا پایان سال؛ میزان آورده متقاضیان کاهش یافت
عارف: بنزین وارداتی گران می‌شود؛ نرخ چهارم نداریم
ماجرای بازگشت ناگهانی جنگنده‌های اف-16 تایوان به آمریکا؛ ردپای چین یا نقص فنی؟
کدام شهرهای چهارمحال و بختیاری سه‌شنبه 17 شهریور برق ندارند؟ بروجن، لردگان، فارسان و...
جدول قطعی برق کرمانشاه سه‌شنبه 17 شهریور +جدول ساعت خاموشی کرمانشاه
برنامه خاموشی برق استان البرز امروز سه‌شنبه 17 شهریور اعلام شد
انتقاد سفیر ایران در آلمان از بی‌قانونی‌های مکرر تروئیکای اروپایی
تنش دیپلماتیک در تل‌آویو؛ وزرای اسرائیلی خواستار اخراج سفیر انگلیس شدند
طرح غذای جدید دانشجویان به تعویق افتاد؛ خبر جدید درباره افزایش وام‌ها
عارف: فیلترشکن‌ها اشراف امنیتی ما را از بین برده‌اند
پاسخ سخت کانادا به ترامپ؛ تعرفه‌های 50 درصدی اجرا شد
قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه 17 شهریور 1405 + جدول قیمت ها
آخرین خبر از وضعیت رایگان مترو و بی.آر.تی
اعتراف رئیس سابق شاباک: اسرائیل در حال باختن جنگ است
امروز سه‌شنبه 17 شهریور کدام مناطق قزوین خاموش می‌شوند؟ برنامه قطعی برق را ببینید
قیمت خودروهای سایپا امروز17 شهریور 1405؛ از ساینا 1.4 میلیاردی تا چانگان 6.7 میلیاردی
برنامه قطعی برق کرمان برای سه‌شنبه 17 شهریور اعلام شد
سه‌شنبه 17 شهریور برق این نواحی استان اصفهان قطع می‌شود
جاده‌های شمال بارانی و لغزنده شد؛ آخرین وضعیت ترافیک 5 محور اصلی کشور
ضربه سنگین به دولت آلمان؛ 88 درصد آلمانی‌ها از عملکرد مرتس ناراضی‌اند
قیمت دلار توافقی امروز سه شنبه 17 شهریور 1405؛ رشد 485 تومانی بازار ارز!
یک جمله قطری و راز بزرگ تغییر در منطقه
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز 17 شهریور 1405؛اختلاف قیمت بازار و کارخانه چقدر است؟
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 17 شهریور1405؛ سورن و دنا گران شدند، پژو 207 عقب نشست+ جدول
جدول خاموشی کهگیلویه و بویراحمد امروز سه‌شنبه 17 شهریور ؛ ساعت خاموشی یاسوج
دفاع میهنی یا جنگ‌طلبی؟
تاکتیک‌های ایران و آمریکا در دوره کنونی
قیمت طلای جهانی امروز سه‌شنبه 17 شهریور 1405؛ طلا صعودی شد ،دلار عقب نشست
جنگ ایران، کابوس اقتصادی ترامپ؛ قیمت گازوئیل در آمریکا رکورد زد
1407؛ سال نوسازی حکمرانی