×
سیاسی
شناسه خبر : 308773
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/01/20 ساعت 09:39
حاجی بابایی: امروز جهان با ایران قدرتمند و ملت یکپارچه رو به‌ رو است

حاجی بابایی: امروز جهان با ایران قدرتمند و ملت یکپارچه رو به‌ رو است

حمیدرضا حاجی بابایی، نائب‌رئیس مجلس شورای اسلامی، در جمع مردم آستانه اشرفیه با اشاره به قدرت ایران و وحدت ملی، اعلام کرد که جهان امروز با ایرانِ قدرتمند و ملتی یکپارچه روبرو است. وی بر لزوم حفظ خط قرمز نظام (مردم و رهبری) و عدم کوتاه آمدن در برابر مطالبات ملی تأکید کرد و خواستار تحقق کامل 10 بند از خواسته‌های ضروری مردمی شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: حمیدرضا حاجی بابایی شامگاه چهارشنبه در اجتماع مردم آستانه اشرفیه بابیان اینکه رهبری و نظام جمهوری اسلامی خط قرمزملت است،اظهارکرد: نه یک قدم جلوتر ونه یک قدم عقب‌تر ازرهبری نباید حرکت کرد.

نائب رئیس مجلس با اشاره به سابقه مدیریتی وعلمی آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای افزود: ایشان سی سال است درسطح عالی مدیریت می‌کنند و از نظر شجاعت و آمادگی در میدان کاملاً آماده‌اند.

وی با بیان اینکه حضورگسترده مردم در خیابان‌ها نشان‌دهنده باور عمومی به قدرت جمهوری اسلامی است،گفت:این حضورنماد وحدت و پشتیبانی ملی است.

حاجی بابایی با اشاره به اینکه امروزجهان با ایرانِ قدرتمندوملتی یکپارچه روبه‌روست تصریح کرد:مردم ورهبری خط قرمزنظام‌اند وهیچ‌گونه کوتاه آمدنی در برابر مطالبات ملی پذیرفتنی نیست.

وی با تاکیدبه اینکه هرگونه تصمیم‌گیری بایدبانظروحمایت ملت همراه باشداظهارکرد:مردم درتعیین سرنوشت سیاسی کشورنقش دارند.ملت ایران دیگر اشتباه گذشته را تکرارنخواهد کرد و هیچ‌کس نبایددر برابر خواسته‌های مردم کوتاه بیاید.

نائب رئیس مجلس بابیان اینکه«یک سر سوزن» ازمطالبات مردم نباید نادیده گرفته شود تأکید کرد:تحقق کامل ده بند از موارد مطرح شده خواسته‌های ضروری مردمی است.

وی با اشاره به حضورافرادمنتقد به نظام در صف حامیان افزود:این تغییر موضع نشان‌دهنده درک عموم از قدرت ملی است.و از این سوهرگونه کوتاه آمدن در برابر مطالبات ملی ازسوی مسئولان قابل قبول نخواهد بود.

حاجی بابایی با اشاره به پیامدهای احتمالی مذاکره بدون تضمین گفت:مذاکره به معنای کنارگذاشتن مقاومت نیست و مذاکره‌کننده باید از مواضع ملی دفاع کند لذا رفع کامل تحریم‌ها و تصویب مصوبات لازم در شورای امنیت از مطالبات اساسی است، خواستار تضمین‌های بین‌المللی برای هر توافق شد.

نائب رئیس مجلس با اشاره به ضرورت جبران خسارات وارده از سوی کشورهای منطقه و غرب افزود: این موضوع باید به‌صورت رسمی و الزام‌آور دنبال شود و در صورت عدم اجرای تعهدات، راهی جز مقاومت و ادامه مبارزه برای تحقق حقوق مردم باقی نخواهد ماند.

مذاکره با شروط و تأکید بر عدم سازش در مطالبات ملی

حاجی بابایی با بیان اینکه «ده مورد» خواسته مردم باید صددرصد محقق شود، گفت :اگر حتی یک مورد از این خواسته‌ها نادیده گرفته شود، ملت ایران مقابل آن خواهد ایستاد.

وی با اشاره به ضرورت تضمین‌های حقوقی و اجرایی در توافقات بین‌المللی افزود: بدون ضمانت‌های لازم، هیچ مذاکره‌ای قابل‌قبول نیست.

نائب رئیس مجلس با بیان اینکه مذاکره‌کنندگان باید پاسخگوی مردم باشند، اظهار کرد:هر تصمیمی باید در چارچوب منافع ملی و خون شهدا اتخاذ شود. مردم انتظار دارند مسئولان در برابر خواسته‌ها کوتاه نیایند و از حقوق ملی دفاع کنند.

وی با اشاره به اهمیت تنگه هرمز آن را «تنگه احد» امروز خواند و گفت: تنگه هرمز تحت هیچ شرایطی نباید معامله یا واگذار شود.

حاجی بابایی با بیان اینکه مدیریت بین‌المللی تنگه باید با هماهنگی جمهوری اسلامی انجام شود، هشدار داد هر کشوری که بخواهد از طریق تحریم یا تهدید مانع عبور و مرور شود، با واکنش ایران مواجه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه امروز جهان با ایرانِ قدرتمند و ملتِ یکپارچه روبه‌روست از آمادگی نیروهای مسلح گفت و تصریح کرد: کشور از نظر دفاعی در وضعیت آماده‌باش قرار دارد و هماهنگی کامل با رهبری باید حفظ شود.

نائب رئیس مجلس با بیان اینکه ملت ایران آماده است تا در صورت لزوم از حقوق و خون شهدا دفاع کند، اظهار کرد: پاسخ قاطع به حملات و تضمین امنیت ملی خواست مردم است.

وی با اشاره به نقش قهرمانان ملی از جمله سید مجید موسوی درمیدان جنگ رمضان افزود: مردم و نیروهای مسلح در کنار هم برای حفظ امنیت کشور ایستاده‌اند.

حاجی بابایی از عدم کوتاه آمدن در مذاکرات یا میدان عمل با اشاره به ضرورت پیگیری مطالبات ایران در مجامع بین‌المللی ، گفت: رفع کامل تحریم‌ها و جبران خسارات باید به‌صورت رسمی و الزام‌آور دنبال شود لذا توافق باید دارای ضمانت‌های بین‌المللی باشد، توافقات بدون تضمین‌های حقوقی و اجرایی قابل‌ اعتماد است.

نائب رئیس مجلس با اشاره به نقش مردم در تعیین سرنوشت سیاسی کشور،وحدت ملی و حضور مردم را شرط اصلی موفقیت در برابر تهدیدات خارجی عنوان کردو افزود:حضور مردمی در صحنه نشان‌دهنده پشتیبانی از نظام و رهبری است.

وی با بیان اینکه کشور امروز نیازمند اتحاد و حضور همگانی است، از مردم خواست تا با حضور در خیابان‌ها و حمایت از رهبری، از منافع ملی دفاع کنند.


نظرات

آخرین اخبار
قیمت نفت برنت از مرز 120 دلار گذشت
رئیس قوه قضاییه: ملت متحد ایران بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
بن‌بست آمریکا در بحران تنگه هرمز
ایران اقدام بحرین در سلب تابعیت شهروندانش را محکوم کرد
گفت‌وگوی پوتین و ترامپ درباره ایران و اوکراین
گزارش تصویری| اجتماع امام رضایی ها در تهران
هلاکت 2 شرور درپی حمله تروریستی به ماموران پلیس ایرانشهر
قوه قضاییه: مرحومه‌ای به نام «آیدا برآسا» وجود خارجی ندارد
گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران
سئول در حال رایزنی با تهران برای حل مشکل کشتی‌های کره‌ای در هرمز
5 اسیر فلسطینی اهل نوار غزه آزاد شدند
عضو کمیسیون امنیت ملی: رژیم صهیونیستی مانع مذاکرات ایران و آمریکا است
آزادی 6 نفر از خدمه ایرانی کشتی توسکا با پیگیری ایران
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیران امور خارجه لهستان، هند و کنیا
حملات پهپادی تازه حزب‌الله به تجمع نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان
هزینه‌کرد 25 میلیارد دلاری آمریکا برای جنگ علیه ایران
سپاه تعیین‌کننده تردد دریایی در تنگه هرمز است
بازار خرده‌فروشی بریتانیا در آستانه زمین‌گیر شدن
بحران بی‌سابقه در هوانوردی جهان پس از بسته شدن تنگه هرمز
اعتراف ارتش اسرائیل به ناتوانی در مقابله با ریزپرنده‌های حزب‌الله
چین ادعای روزنامه فاینشال تایمز را رد کرد
5 کشتی مرتبط با ایران از تنگه هرمز عبور کردند
پکن: واشنگتن فوری به محاصره و تحریم کوبا پایان دهد
اعتراف هگست به بمباران یک مدرسه در ایران در جدال لفظی با نمایندگان
یاتا اذعان کرد؛ افزایش قیمت بلیت هواپیما در آسیا و اروپا
تاج به خاطر توهین‌های صورت گرفته تصمیم به بازگشت گرفت
انتقاد سناتورهای آمریکایی از ضعف تدابیر حفاظتی در پایگاه آمریکا در کویت
تأکید رئیس‌جمهور لبنان بر تقویت حضور دولت در جنوب
نورنما | خلیج فارس خانه ماست
چارلز سوم به ترامپ: اگر ما نبودیم شما فرانسوی حرف می‌زدید/ماکرون:خیلی شیک می‌شد!
تمرینات پرسپولیس از این تاریخ آغاز می‌شود
دفتر نبیه بری اظهارات رئیس‌جمهور لبنان را رد کرد
جاده چالوس از عصر امروز یک‌طرفه شد
ادموند بزیک، مدیر جدید آکادمی سرخ‌پوشان شد
بیانیه نماینده ایران در آژانس در کنفرانس بازنگری «ان‌پی‌تی»
جو کنت: محاصره ایران بیشتر به اقتصاد جهانی آسیب می‌زند
برگزاری حراج شمش طلا در 13 اردیبهشت
هزینه جنگ‌های اخیر برای اسرائیل از 400 میلیارد شِکِل گذشت
چه خبر از فصل دوم بامداد خمار نرگس آبیار؟
واکنش آقای خاص به احتمال بازگشت به سانتیاگو برنابئو
حماس تغییر نام «کرانه باختری» از سوی ایالت آریزونای آمریکا را محکوم کرد
کاروان «ناوگروه دنا» ایران با 9 طلا و یک نقره سوم شد
اقتصاد بریتانیا زیر فشار جنگ امریکا علیه ایران
برلین: جنگ ترامپ با ایران رشد اقتصادی آلمان را به نصف کاهش داد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ: از دیدن صحنه های مناطق جنگ زده متاسف شدم
طرح جنجالی و بنیادین فیفا در قوانین ترکیب تیم‌های باشگاهی
2 یهودی در لندن مجروح شدند
روایت قالیباف از 6 شکست دشمن
کدام فرودگاه‌های کشور اکنون فعال هستند
پزشکیان: ایران، ایران امام رضاست