×
اجتماعی
شناسه خبر : 308601
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/01/19 ساعت 17:08
دانشگاه تهران در بازسازی بخش‌های خسارت‌دیده کشور در جنگ، اعلام آمادگی کرد

دانشگاه تهران در بازسازی بخش‌های خسارت‌دیده کشور در جنگ، اعلام آمادگی کرد

رئیس دانشگاه تهران با صدور بیانیه‌ای، ضمن تبریک پیروزی تاریخی ملت ایران، از اعلام آمادگی کامل این مجموعه آموزشی برای مشارکت در بازسازی بخش‌های خسارت‌دیده کشور در جنگ خبر داد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: در بیانیه محمدحسین امید که خطاب به رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت عزیز و شریف ایران صادر شده، آمده است:

در سایه الطاف الهی، مقاومت شگفت‌انگیز و کم‌نظیر ملت بزرگ و مجاهدت دلیرمردان عرصه رزم و پیکار، بار دیگر برگ‌های کتاب تاریخ شکوهمند و سراسر حماسه ملت نستوه و مبارز ایران ورق خورد و دشمن ددمنش با پذیرش شروط ایران، ضمن پذیرش شکست از این ملت بزرگ، در هراسی آشکار از تبعات این جنگ بی‌منطق و رذیلانه، با آتش‌بس برای ادامه مذاکرات و دستیابی به توافق بر مبنای پیشنهادات ایران موافقت کرد.

وی افزود: گرچه باید به نظام سلطه‌آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی همواره بی اعتماد و با حفظ همبستگی ملی و آمادگی کامل نظامی، همواره آماده مقابله با دسیسه‌های آنان بود، لیکن تا همین جا نیز این پیروزی اولیه و شکست همه اهداف محوری آمریکا در این جنگ نابرابر محرز و مورد اتفاق نظر عقلای شرق و غرب عالم است.

انشاءالله به دنبال این پیروزی شاهد زنجیره پیروزی‌های بعدی در به ذلت‌ کشاندن دشمن آمریکایی و صهیونیستی خواهیم بود. بر این اساس این پیروزی مهم را نخست به ملت بزرگ ایران، رهبر معظم انقلاب اسلامی و به سلحشوران عرصه نبرد در سپاه، ارتش، بسیج و نیروی انتظامی که چهل روز تمام با استواری و صلابتی کم‌نظیر در تاریخ ایران عزیز، خواب را از چشم دشمن زورگوی متجاوز ربودند، تبریک عرض می‌کنم.

رئیس دانشگاه تهران در این بیانیه می افزاید: تاریخ، اکنون بر این صلابت و استواری سر تعظیم فرود می‌آورد و ملت بزرگ ایران را که در سومین جنگ تحمیلی نیز، سرودخوان فتح و ظفر است، می‌ستاید. تحمیل اراده و خواست ملت ایران بر بزرگ‌ترین قدرت‌ نظامی جهان، شگفتی بزرگی است که ابعاد آن سال‌ها و بلکه دهه‌ها بعد مشخص خواهد شد و اکنون تشریح زوایای پنهان آن به سادگی ممکن نیست.

وی ادامه داد: در کنار مردم و نیروهای غیور مسلح، به طور ویژه لازم می دانم از دولت محترم که در این ایام نفس گیر، حمایت از میدان نبرد و تأمین معیشت مردم را در ابعاد مختلف به خوبی مدیریت کرد، صمیمانه سپاسگزاری کنم. ما در این جنگ، علاوه بر دستاوردهای بی‌مانند، داغ‌های بزرگی مانند داغ عظیم شهادت رهبر عزیزمان را دیدیم که سهم بزرگ این پیروزی، مدیون نگاه ژرف، راهبردی و آینده‌نگری ایشان است. تحمیل مطالبات به حق مردم بر دشمن متکبر و متفرعن آمریکا و ان شاءالله پیروزی های بعدی ملت ایران، التیام بخش این داغ عظیم و داغ شهادت سرداران رشید، سیاستمداران بزرگ و مجاهد، خاصه استاد دانشگاه تهران شهید دکتر علی لاریجانی و داغ فراق همه شهدای این جنگ تحمیلی از کودکان مظلوم مدرسه میناب تا شهدای استاد و دانشجو در جای‌جای ایران خواهد بود.

رئیس دانشگاه تهران در این بیانیه ادامه داد: ایران بعد از جنگ سوم، از یک قدرت منطقه‌ای و جهانی قطعی برخوردار شده است که مرجع و منشأ استقرار عدالت و مبارزه با ظلم و استعمارزدایی از منطقه و جهان خواهد بود. معادلات ژئوپلوتیک، ارتباطات سیاسی و بین المللی و جایگاه معنوی و تمدنی ایران عزیز به مراتب شکوفاتر و برجسته‌تر از گذشته خواهد بود. ایران امروز همچنین از یک سرمایه اجتماعی و همبستگی ملی والا برخوردار است که با حفظ آن قطعا سرچشمه پیشرفت، آرامش و عزت این ملت عزیز خواهد بود.

امید در ادامه این بیانیه ضمن آرزوی سربلندی بیش از پیش ایران عزیز و نظام جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده است: دانشگاه تهران به عنوان بزرگترین نهاد علمی، آموزشی و فناوری کشور که مفتخر به دریافت عناوینی همچون "نماد آموزش عالی کشور" و "دانشگاه ایران" از سوی رهبر عظیم‌الشان شهیدمان است، ضمن تبریک صمیمانه به مقام معظم رهبری، ملت سرافراز، نیروهای غیور مسلح و دولت خدمتگزار، با تمام توان آمادگی خود را برای مشارکت در همه عرصه‌ها و پیامدهای این جنگ تحمیلی اعم از پیگیریهای حقوقی، مشارکت در بازسازی زیرساخت ها و مخصوصا کمک به دانشگاه ها و مراکز علمی آسیب دیده میهن عزیز ایران اعلام می کند.


اخبار مرتبط
اخذ مجوز تاسیس شعبه دانشگاه تهران در عراق
شنبه 1405/01/29 ساعت 21:40
اخذ مجوز تاسیس شعبه دانشگاه تهران در عراق
وزیر علوم عراق گفت: مجوزهای لازم برای تاسیس شعبه دانشگاه تهران در بغداد از مراجع ذی‌ربط عراق اخذ شده است.
مکاتبه دانشگاه تهران با بیش از 300 رئیس دانشگاه جهان
سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 15:54
مکاتبه دانشگاه تهران با بیش از 300 رئیس دانشگاه جهان
رئیس دانشگاه تهران اعلام کرد این دانشگاه طی اقدامی گسترده با بیش از 300 رئیس دانشگاه در سراسر جهان مکاتبه کرده و همچنین نامه‌هایی به نهادهای بین‌المللی از جمله یونسکو و سازمان ملل ارسال شده است.
دانشگاه امیرکبیر: اینترنت بین‌المللی دانشگاه برقرار شد
سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 09:12
دانشگاه امیرکبیر: اینترنت بین‌المللی دانشگاه برقرار شد
رئیس دانشگاه امیرکبیر اعلام کرد دسترسی محدود اینترنت برای امور آموزشی و پژوهشی در محیط دانشگاه فراهم شده و برنامه امتحانات پایان‌ترم طبق روال پیش‌بینی‌شده اجرا خواهد شد.
حملات دشمنان به مراکز علمی، ما را به تلاش بیشتر در مسیر علم ترغیب می‌کند
پنج‌شنبه 1405/01/20 ساعت 11:20
رئیس دانشگاه صنعتی شریف:
حملات دشمنان به مراکز علمی، ما را به تلاش بیشتر در مسیر علم ترغیب می‌کند
رئیس دانشگاه صنعتی شریف، هدف قرار گرفتن مراکز آموزشی-پژوهشی توسط رژیم صهیونیستی-آمریکایی را نشانه‌ای از مخالفت با پیشرفت علمی ایران دانست. وی تأکید کرد که دانشگاه‌ها با افزایش تلاش در مسیر علم و فناوری به این اقدامات پاسخ خواهند داد و وظیفه نظامیان، تصمیم‌گیری در مورد پاسخ به حملات است.
عارف: بازسازی زیرساخت‌های ملی همپای اقتدار نظامی پیش می‌رود
چهارشنبه 1405/01/19 ساعت 11:32
عارف: بازسازی زیرساخت‌های ملی همپای اقتدار نظامی پیش می‌رود
معاون اول رئیس‌جمهور در بیانیه‌ای تأکید کرد دولت با تداوم خدمت‌رسانی به مردم، روند بازسازی زیرساخت‌های ملی را همزمان با تقویت اقتدار نظامی پیش خواهد برد.
آخرین وضعیت پل بی یک البرز؛  عملیات بازسازی به زودی آغاز می شود
جمعه 1405/01/14 ساعت 10:58
آخرین وضعیت پل بی یک البرز؛ عملیات بازسازی به زودی آغاز می شود
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:عملیات بازسازی پل بی یک واقع در استان البرز که روز گذشته دشمن آن را بمباران کرد به زودی آغاز خواهد شد.
نظرات

آخرین اخبار
از ابتدای سال 10 نوزاد خارجی در رویان متولد شدند
رشد سه برابری اعتبارات مدارس عشایری
توقف الطلبه منصوریان مقابل الکرما در لیگ عراق
هوش مصنوعی به کمک بیماران حرکتی آمد
تاکید معاون وزیر راه بر عزمی جدی برای بازسازی و ارتقای زیرساخت‌های صنعت هوانوردی
گفت وگوی وزیر خارجه آمریکا با دبیرکل سازمان ملل درباره تنگه هرمز
بقائی: سابقه بدعهدی آمریکا در قبال ایران، بیش از 73 سال است
آرسنال پس از 22 سال قهرمان لیگ‌برتر شد
نیروی هوایی در جنگ علیه ایران 42 هواگرد را از دست داده است
هلاکت معاون فرمانده گروهان اسرائیلی در جنوب لبنان
ابهام در روایت آمریکا از سقوط هواپیمای سوخت‌رسان بر فراز عراق
نشست مشترک وزارت خارجه و راه برای رفع موانع تجارت و ترانزیت منطقه‌ای
حکم پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
سازمان ملل: 206 حادثه نقض آتش‌بس در جنوب لبنان
توکلی: تنها راه شکست دشمن دعاست
قاهره: راه‌حل نظامی درباره ایران وجود ندارد
شکایت پرسپولیس از سرمربی استقلال
بختیاری‌زاده: چرا روی کریم باقری زوم نکردند؟
یک الگوی چهاربخشی در پنج بار عقب‌نشینی
لژیونرها چه زمانی به اردوی تیم ملی در ترکیه ملحق می شوند؟
حضور ناتو در تنگه هرمز به دو ماه بعد موکول شد
وزیر رژیم صهیونیستی ترکیه را کشور متخاصم دانست
ناگفته های مخبر از روز حادثه بالگرد شهید رئیسی و نگرانی رهبر انقلاب
وزیر خارجه آمریکا راهی هند می‌شود
محیط‌زیست تهران: منشأ گرد و غبار هنوز مشخص نشده است
سپاه از انفجار کنترل‌شده در محدوده باقرشهر خبر داد
ادعاهای متناقض ونس درباره ایران؛ از تهدید نظامی تا دم زدن از بازآرایی روابط
مترو و اتوبوس تا هفته آینده رایگان است
مترو برا چه کسانی رایگان می‌ماند؟
رئیس الحشد الشعبی با سفیر انگلیس درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد
صدها زائر ایرانی به‌زودی حج ‌می‌رسند
دیدار و رایزنی غریب‌آبادی و سفیر چین در تهران
مسکو: تمرکز ما بر تحولات خاورمیانه و وضعیت پیرامون تنگه هرمز است
آمریکا یک صرافی ایرانی و 19 کشتی مرتبط با صادرات نفت ایران را تحریم کرد
امارات مدعی پرواز پهپادها از خاک عراق به‌سوی «البراکه» شد
تعیین ضرب‌الاجل یک هفته‌ای برای ایران به‌منظور آمدن پای توافق!
رییس بازرسی سازمان اداری: رضایت‌ مردم از خدمات دستگاه‌های اجرایی نامطلوب است
طرح انتخابات تناسبی مجلس به کارگروه تخصصی کمیسیون امور داخلی ارجاع شد
صادرات چای مجاز شد
جنگ خاورمیانه رونق‌بخش صنعت توریسم در جنوب اروپا و مراکش
حمله حزب‌الله به سکوی گنبد آهنین رژیم صهیونیستی
پوتین وارد پکن شد
تأکید رهبر انقلاب بر نقش افزایش جمعیت در خلق تمدن نوین ایران اسلامی
غریب‌آبادی: ایران برای مقابله با هرگونه تجاوز نظامی آماده و یکپارچه است
حماس گزارش شورای صلح غزه را تحریف واقعیت خواند
نورنما | ربات های کنگ فوکار چینی
روسیه: نیروگاه بوشهر طی هفته‌های آینده به سطح برنامه‌ریزی‌شده بازمی‌گردد
زلزله 4.6 ریشتری نورآباد دلفان در استان لرستان را لرزاند
نورویدیو | چرا پرونده چین به قلب قدرت ایران منتقل شد ؟
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه 12 فرد، 29 نهاد و 19 کشتی مرتبط با ایران اعمال کرد