×
بین الملل
شناسه خبر : 308492
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/01/19 ساعت 08:00
استقبال دبیرکل سازمان ملل از آتش‌بس میان ایران و آمریکا

استقبال دبیرکل سازمان ملل از آتش‌بس میان ایران و آمریکا

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل در پی عقب نشینی آمریکا پس از 40 روز جنگ علیه ایران، اعلام کرد: از اعلان آتش بس میان تهران - واشنگتن استقبال می کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: «استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل در بیانیه ای گفت: دبیرکل سازمان ملل از اعلام آتش‌بس دو هفته‌ای توسط ایالات متحده و ایران استقبال می‌کند. او از همه طرف‌های درگیری فعلی در خاورمیانه می‌خواهد که به تعهدات خود تحت قوانین بین‌المللی عمل کنند و از مفاد آتش‌بس پیروی کنند تا راه برای صلح پایدار و جامع در منطقه هموار شود.

سخنگوی سازمان ملل افزود: دبیرکل سازمان ملل تاکید می‌کند که پایان دادن به خصومت‌ها برای محافظت از جان غیرنظامیان و کاهش رنج‌های انسانی ضروری است.

دوجاریک تصریح کرد: دبیرکل سازمان ملل از تلاش‌های پاکستان و سایر کشورهای درگیر در تسهیل آتش‌بس صمیمانه قدردانی می‌کند و ژان آرنو، فرستاده شخصی دبیرکل، برای حمایت از تلاش‌ها برای صلح پایدار در منطقه است.

در پی ۴۰ روز جنگ مشترک آمریکا و اسرائیل علیه ایران، سرانجام بامداد امروز چهارشنبه به وقت تهران (۱۹ فروردین ۱۴۰۵ شمسی و سه شنبه شب به وقت شرق آمریکا برابر با ۷ آوریل ۲۰۲۶ ) طرفین بر سر آتش بس دو هفته ای با میانجیگیری پاکستان برای انجام مذاکرات به منظور پایان دادن این جنگ و صلح دائمی توافق کردند .

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا شامگاه سه شنبه به وقت محلی ( ۷ آوریل ۲۰۲۶ برابر با ۱۸ فروردین ۱۴۰۵) در بیانیه ای در شبکه تروث سوشال پس از ۴۰ روز جنگ علیه ایران عقب نشینی کرد.

ترامپ اعلام کرد: «بر اساس گفت‌وگوها با شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان و فرمانده کل ارتش پاکستان، که طی آن از من خواستند نیروی مخرب در نظر گرفته‌شده برای امشب علیه ایران را متوقف کنم، و مشروط به این‌که جمهوری اسلامی ایران با بازگشایی کامل، فوری و امن تنگه هرمز موافقت کند، من موافقت می‌کنم بمباران و حمله به ایران را به مدت دو هفته به حالت تعلیق درآورم. این یک آتش‌بس دوطرفه خواهد بود.»
رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: «دلیل انجام این کار این است که ما هم‌اکنون به تمام اهداف نظامی رسیده‌ایم و از آنها فراتر رفته‌ایم و تا رسیدن به یک توافق قطعی درمورد صلح بلندمدت با ایران و صلح در خاورمیانه فاصله زیادی داریم. ».

ترامپ با پذیرش طرح ۱۰ ماده‌ای ایران افزود: «ما یک پیشنهاد ۱۰ ماده‌ای از ایران دریافت کردیم و معتقدیم که این یک مبنای عملی برای مذاکره است. تقریبا تمام نکات مختلف اختلاف گذشته بین آمریکا و ایران مورد توافق قرار گرفته است، اما یک دوره دو هفته‌ای امکان نهایی شدن و به سرانجام رساندن توافق را فراهم می‌کند. »

رئیس جمهوری آمریکا ادامه داد: «از طرف ایالات متحده آمریکا، به عنوان رئیس جمهور، و همچنین به نمایندگی از کشورهای خاورمیانه، باعث افتخار است که این مشکل بلندمدت در آستانه حل و فصل است».


نظرات

آخرین اخبار
6.1 همت اعتبار مصوب سفر رئیس‌جمهور در لرستان پرداخت شد
گزارش تصویری | مراسم وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی در جوار حسینیه امام خمینی(ره)
فیدان: جهان دیگر توان تحمل اسرائیل را ندارد
غریب آبادی: شهادت امام خامنه‌ای نماد استمرار و عمق دشمنی آمریکا با ملت ایران است
مراسم وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی و آخرین دیدار با خانواده‌های معظم شهدا + فیلم
دعوت رئیس‌جمهور از مردم برای حضور در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
گفت‌وگوی تلفنی گوترش و عراقچی درباره تحولات منطقه
پرتغال به‌دلیل موج گرمای بی‌سابقه وضعیت اضطراری اعلام کرد
عاملان تیراندازی به خرس قهوه‌ای آمل دستگیر شدند
حضور رئیس‌جمهور در مراسم روضه خانگی شهید لاریجانی
طرح ائتلاف نظامی جدید در جنوب لبنان
پیروزی قاطع بسکتبال ایران مقابل اردن
رؤسای مجالس بنگلادش و سریلانکا به تهران رسیدند
شهادت مرزبان هنگ مرزی سراوان
هشدار آلودگی هوا در تهران؛ ماسک بزنید و تردد را کم کنید
آمار بی‌سابقه زخمی‌های ارتش اسرائیل فاش شد
عراقچی: سنتکام امنیت نیاورد، ناامنی آورد
هیات پارلمانی جنبش امل با قالیباف دیدار کرد
مدیرعامل استقلال در باشگاه تراکتور!
دبیرکل ناتو: عضویت اوکراین فعلاً منتفی است
جزئیات کامل تشییع رهبر شهید در نجف و کربلا اعلام شد
گروسی: حمله به تأسیسات هسته‌ای غیرقابل قبول است
بیانیه وزارت دفاع در دعوت از مردم برای حضور در مراسم تشییع قائد شهید امت
نتانیاهو در پیچ آخر؛ آیا سایه جنگ، آخرین برگ برنده انتخاباتی است؟
سکه در بازار تهران جهش کرد
آماده‌باش گسترده تهران برای مراسم تشییع
حادثه مرگبار برای نظامیان اسرائیل در جنوب لبنان
دعوت مخبر برای حضور در بدرقه امام شهید
افزایش سهمیه سوخت در ایام تشییع رهبر شهید
تکرار «فشار حداکثری» علیه ایران راهبرد نیست، آرزواندیشی است
سفارت اتریش در تهران فعالیتش را از سر گرفت
عاملان شهادت نیروهای پلیس در تفتان به هلاکت رسیدند
نماینده بلاروس برای وداع با رهبر شهید به ایران سفر می‌کند
میرکریمی و مجیدی پای کار «سلام آخر»
فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب
پیشنهاد آمریکا به ایران درباره تنگه هرمز رد شد
شهادت 100 نیروی الحشد الشعبی در حملات اخیر آمریکا و اسرائیل
مقام ارشد چین برای تشییع رهبر شهید وارد تهران شد
پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است
آمریکا عامل خیانت به دیپلماسی است
موج همبستگی پاکستان با ایران در تهران
بلومبرگ: اروپا عوارض تنگه هرمز را پذیرفت
آغاز واریز ماهانه 2 میلیون تومان برای متولدین 1405 از فردا
درخشش محسن چاوشی در اسپانیا
پیام متفاوت نبیه بری برای رهبر شهید
رایزنی پاکستان و عربستان درباره مذاکرات ایران
چادرملو بالاخره آسیایی شد؛ جزئیات تصمیم فدراسیون
آمریکا برای جلوگیری از رأی‌گیری علیه تحریم کوبا دست به کار شد
درخشش ایران در المپیاد جهانی فیزیک
دعوت فرمانده کل ارتش برای حضور گسترده مراسم بدرقه رهبر شهید