×
سیاسی
شناسه خبر : 308374
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/01/18 ساعت 20:25
تازه‌ترین پست اکانت منتسب به سازمان اطلاعات سپاه + رمزگشایی

تازه‌ترین پست اکانت منتسب به سازمان اطلاعات سپاه + رمزگشایی

سازمان اطلاعات سپاه نوشت: 03:30 به وقت تهران؛ سران منطقه به او خواهند گفت: دیوانه حرامزاده این جنگ لعنتی را تمام کن!

نورنیوز-گروه سیاسی:سازمان اطلاعات سپاه نوشت: ۰۳:۳۰ به وقت تهران؛ سران منطقه به او خواهند گفت: دیوانه حرامزاده این جنگ لعنتی را تمام کن!

اکانت سازمان اطلاعات سپاه در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: ۰۳:۳۰ به وقت تهران؛ سران منطقه به او خواهند گفت: دیوانه حرامزاده این جنگ لعنتی را تمام کن!

رمزگشایی از تصویر منتشر شده توسط اکانت اطلاعات سپاه

تصویر منتشر شده توسط اکانت منتسب به سازمان اطلاعات سپاه نشان می‌دهد که میدان‌های گازی کاریش و تانین در شرق مدیترانه، با ذخایر چند تریلیون فوت مکعب گاز، به‌عنوان اهداف راهبردی و اولیه در واکنش به تهدیدهای ترامپ مطرح شدند.

 بر اساس گزارش‌ها و تصاویر منتشر شده توسط منابع مرتبط با نهاد اطلاعاتی سپاه ایران، نام دو میدان گازی کاریش (Karish) و تانین (Tanin) به عنوان اهداف اولیه «اقدامات جبرانی» در مقابل تهدیدات زیرساختی آمریکا علیه ایران مطرح شده است.

این دو میدان از دارایی‌های استراتژیک مهم در دریای مدیترانه شرقی به شمار می‌روند و نقش کلیدی در تأمین انرژی و معادلات ژئوپلیتیک منطقه دارند.

کاریش+تانین
 

میدان گازی تانین در سال ۲۰۱۱ کشف شد و در فاصله حدود ۱۲۰ کیلومتری از سواحل اراضی اشغالی قرار دارد. میدان کاریش نیز در سال ۲۰۱۳ کشف شد و در نزدیکی مرزهای آبی لبنان واقع شده است.

برآوردهای منابع بین‌المللی نشان می‌دهد مجموع ذخایر این دو میدان بین دو تا سه تریلیون فوت مکعب گاز طبیعی است که اهمیت اقتصادی و استراتژیک آنها را دوچندان می‌کند.

میدان‌های کاریش و تانین عمدتاً برای تأمین نیازهای داخلی و تقویت توان صادراتی طراحی شده‌اند و بر خلاف میدان‌های بزرگ‌تر مانند «تامار» و «لویاتان»، حجم تولید آنها محدودتر ولی راهبردی است.

عملیات استخراج و پردازش این میدان‌ها بر روی کشتی شناور تولید، ذخیره‌سازی و تخلیه (Energean Power FPSO) متمرکز است که نقش یک پالایشگاه شناور را ایفا می‌کند و گاز استخراج شده را پس از پردازش از طریق خط لوله به ساحل منتقل می‌کند. تمرکز فعالیت‌ها روی یک شناور باعث شده این میدان‌ها در برابر تهدیدات نظامی، پهپادی و امنیتی آسیب‌پذیر باشند.

میدان کاریش در سال‌های اخیر محل اصلی تنش‌های مرزی میان لبنان و اسرائیل بوده است.

توئیت+سپاه
 

در پی میانجی‌گری‌های بین‌المللی، توافق مرزی سال ۲۰۲۲ زمینه واگذاری کامل میدان کاریش به طرف مقابل و در عوض تحویل میدان «قانا» به لبنان را فراهم کرد.

این توافق، هرگونه بهره‌برداری یک‌جانبه یا تهدید منافع ملی را حساس کرده و گروه‌های مقاومت منطقه بارها اعلام کرده‌اند که چنین اقداماتی می‌تواند این تأسیسات را به اهداف مشروع تبدیل کند.

قرار گرفتن نام‌های کاریش و تانین در فهرست اهداف اولیه و جبرانی ایران در مقابل تهدید رئیس جمهور ایالات متحده، نشان‌دهنده تغییر در معادلات بازدارندگی و افزایش اهمیت راهبردی این میدان‌ها است.

چرا که قطع جریان گاز از این تأسیسات می‌تواند منجر به بحران انرژی شدید، کاهش تولید برق و افزایش هزینه‌های بیمه و سرمایه‌گذاری شرکت‌های بین‌المللی مانند Energean شود.

در سطح منطقه‌ای، آسیب به این زیرساخت‌ها پیامدهای سیاسی و اقتصادی گسترده‌ای به همراه خواهد داشت و تازه این گزینه تنها به عنوان اهداف اولیه نام برده شدند و نشان‌دهنده اهداف ثانویه و بزرگ‌تر برای اهل فن خواهد بود که در این تصویر تار شده است.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
کیفیت رژیم غذایی یا کاهش کالری؛ کدام برای لاغری اهمیت بیشتری دارد
هشدار وزارت بهداشت؛ کرونا دوباره صعودی شد
تسلط نیروهای مسلح یمن بر مناطق راهبردی جدید در تعز
هراس اسرائیل از احتمال حمله موشکی ایران
تهران؛ میزبان 150 رویداد هنری در «ماه هنر»
بقایی: ایران در حملات خود فقط اهداف نظامی آمریکا را زد
جنوب لبنان زیر آتش اسرائیل؛ علی الطاهر دوباره بمباران شد
سریال «رویای نیمه‌شب» فروش کتاب را دو برابر کرد
روایت پاک نژاد از روزهای سخت جنگ؛ صادرات نفت خام یک ساعت هم متوقف نشد
اژه‌ای: ایران به هیچ وجه زیر بار ظلم و زور نرفته و نخواهد رفت
آخرین خبر از پرداخت حق عائله مندی به زنان شاغل
نورنما | ظاهر سحرکننده پورشه 911
نیویورک تایمز: موشک آمریکایی عروسی ایرانی را به خاک و خون کشید
عضو ارشد کنگره: ترامپ در جنگ پرهزینه با ایران شکست خورده است
ونس حمله به عروسی سیریک را انکار کرد
تخصص ما؟ کشتار غیرنظامیان!
حمله دوباره اسرائیل به خاک سوریه
هشدار درباره مواد مخدر جدید؛ اعتیاد دیگر سنتی نیست
فجر مساوی کرد و پنجم شد
بمب نقل‌وانتقالات الهلال ترکید
مدودف به آلمان هشدار داد
شمار شهدای حمله به عروسی سیریک به 5 نفر رسید
صالحی: «مدرسه میناب» به حافظه ماندگار ایران و جهان تبدیل می‌شود
پاکستان از کشته شدن 15 شبه‌نظامی در مرز افغانستان خبر داد
بازگشت قشم به چرخه پروازهای بین‌المللی
ترامپ بار دیگر خالی بودن ذخایر موشکی آمریکا را انکار کرد
استقبال رهبران ادیان هند از رئیس قوه قضاییه ایران
ترامپ رسوا شد
قالیباف: دنیا در حال تماشای سقوط ذخایر استراتژیک شماست
به «جنگ غیرقانونی» در ایران پایان دهید
نورنما | سگ رباتیک آتش نشان چین
نشست اضطراری وزیر جنگ رژیم صهیونیستی
پاسخ تند نخست‌وزیر کانادا به اظهارات مداخله‌جویانه وزیر بازرگانی آمریکا
قانون هوش مصنوعی ایران تصویب شد
آن سوی صفحه‌های روشن، چه چیزی در تاریکی می‌ماند؟
خسارت 1.4 میلیارد پوندی جنگ علیه ایران به بازار بیمه لندن
بلوکه کردن بخشی از وام به عنوان ضمانت ممنوع است
تحریم های آمریکا به تشک کشتی رسید
پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد؛ معوقات کدام حروف تاکنون واریز شده است؟
گفت‌وگوی بن سلمان و السیسی درباره تحولات منطقه
محکومیت تکرار جنایات جنگی آمریکا در هرمزگان
برنامه خاموشی‌های برق در سیستان و بلوچستان+ لینک برنامه خاموشی
عقب‌نشینی وزیر بازرگانی آمریکا از ادعای جنجالی درباره تلفات در ایران
فرصت طلایی معاونت پرورشی برای تحول در مدارس
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 13 شهریور ؛روند صعودی در بازار داخلی
بقایی: ایران در کنار دولت و مردم نیجر است
پزشکیان: با فعالیت‌های شفاف محیط زیستی، رویکردهای امنیتی در این حوزه زدوده خواهد شد
هشدار آژانس اتمی به فنلاند
پیش بینی وضعیت آب و هوا تهران فردا جمعه 13 شهریور
برنامه قطعی برق تهران فردا جمعه 13 شهریور + لینک خاموشی تهران