×
سیاسی
شناسه خبر : 308374
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/01/18 ساعت 20:25
تازه‌ترین پست اکانت منتسب به سازمان اطلاعات سپاه + رمزگشایی

تازه‌ترین پست اکانت منتسب به سازمان اطلاعات سپاه + رمزگشایی

سازمان اطلاعات سپاه نوشت: 03:30 به وقت تهران؛ سران منطقه به او خواهند گفت: دیوانه حرامزاده این جنگ لعنتی را تمام کن!

نورنیوز-گروه سیاسی:سازمان اطلاعات سپاه نوشت: ۰۳:۳۰ به وقت تهران؛ سران منطقه به او خواهند گفت: دیوانه حرامزاده این جنگ لعنتی را تمام کن!

اکانت سازمان اطلاعات سپاه در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: ۰۳:۳۰ به وقت تهران؛ سران منطقه به او خواهند گفت: دیوانه حرامزاده این جنگ لعنتی را تمام کن!

رمزگشایی از تصویر منتشر شده توسط اکانت اطلاعات سپاه

تصویر منتشر شده توسط اکانت منتسب به سازمان اطلاعات سپاه نشان می‌دهد که میدان‌های گازی کاریش و تانین در شرق مدیترانه، با ذخایر چند تریلیون فوت مکعب گاز، به‌عنوان اهداف راهبردی و اولیه در واکنش به تهدیدهای ترامپ مطرح شدند.

 بر اساس گزارش‌ها و تصاویر منتشر شده توسط منابع مرتبط با نهاد اطلاعاتی سپاه ایران، نام دو میدان گازی کاریش (Karish) و تانین (Tanin) به عنوان اهداف اولیه «اقدامات جبرانی» در مقابل تهدیدات زیرساختی آمریکا علیه ایران مطرح شده است.

این دو میدان از دارایی‌های استراتژیک مهم در دریای مدیترانه شرقی به شمار می‌روند و نقش کلیدی در تأمین انرژی و معادلات ژئوپلیتیک منطقه دارند.

کاریش+تانین
 

میدان گازی تانین در سال ۲۰۱۱ کشف شد و در فاصله حدود ۱۲۰ کیلومتری از سواحل اراضی اشغالی قرار دارد. میدان کاریش نیز در سال ۲۰۱۳ کشف شد و در نزدیکی مرزهای آبی لبنان واقع شده است.

برآوردهای منابع بین‌المللی نشان می‌دهد مجموع ذخایر این دو میدان بین دو تا سه تریلیون فوت مکعب گاز طبیعی است که اهمیت اقتصادی و استراتژیک آنها را دوچندان می‌کند.

میدان‌های کاریش و تانین عمدتاً برای تأمین نیازهای داخلی و تقویت توان صادراتی طراحی شده‌اند و بر خلاف میدان‌های بزرگ‌تر مانند «تامار» و «لویاتان»، حجم تولید آنها محدودتر ولی راهبردی است.

عملیات استخراج و پردازش این میدان‌ها بر روی کشتی شناور تولید، ذخیره‌سازی و تخلیه (Energean Power FPSO) متمرکز است که نقش یک پالایشگاه شناور را ایفا می‌کند و گاز استخراج شده را پس از پردازش از طریق خط لوله به ساحل منتقل می‌کند. تمرکز فعالیت‌ها روی یک شناور باعث شده این میدان‌ها در برابر تهدیدات نظامی، پهپادی و امنیتی آسیب‌پذیر باشند.

میدان کاریش در سال‌های اخیر محل اصلی تنش‌های مرزی میان لبنان و اسرائیل بوده است.

توئیت+سپاه
 

در پی میانجی‌گری‌های بین‌المللی، توافق مرزی سال ۲۰۲۲ زمینه واگذاری کامل میدان کاریش به طرف مقابل و در عوض تحویل میدان «قانا» به لبنان را فراهم کرد.

این توافق، هرگونه بهره‌برداری یک‌جانبه یا تهدید منافع ملی را حساس کرده و گروه‌های مقاومت منطقه بارها اعلام کرده‌اند که چنین اقداماتی می‌تواند این تأسیسات را به اهداف مشروع تبدیل کند.

قرار گرفتن نام‌های کاریش و تانین در فهرست اهداف اولیه و جبرانی ایران در مقابل تهدید رئیس جمهور ایالات متحده، نشان‌دهنده تغییر در معادلات بازدارندگی و افزایش اهمیت راهبردی این میدان‌ها است.

چرا که قطع جریان گاز از این تأسیسات می‌تواند منجر به بحران انرژی شدید، کاهش تولید برق و افزایش هزینه‌های بیمه و سرمایه‌گذاری شرکت‌های بین‌المللی مانند Energean شود.

در سطح منطقه‌ای، آسیب به این زیرساخت‌ها پیامدهای سیاسی و اقتصادی گسترده‌ای به همراه خواهد داشت و تازه این گزینه تنها به عنوان اهداف اولیه نام برده شدند و نشان‌دهنده اهداف ثانویه و بزرگ‌تر برای اهل فن خواهد بود که در این تصویر تار شده است.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
پیام شیخ نعیم قاسم به لبنانی‌ها/ از مسئولان می‌خواهیم امتیازدهی‌ مجانی را متوقف کنند
موزه نظامی میزبان ساز تار علی قمصری شود
سازمان جهانی بهداشت: در حمله اسرائیل به لبنان، 50 نفر از کادر درمان جان باختند
اسلوونی خواستار تعلیق توافقنامه همکاری اروپا با اسرائیل شد
نورنما | گزاش از محل نماز جمعه تهران در حرم مطهر امام خمینی (ره)
بحران امنیت غذایی در لبنان
شباهت فراوان آمریکا به دوران فروپاشی شوروی
تاکید قطر بر تقویت فوری آتش بس و جلوگیری از گسترش تنش در منطقه
2 میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید
راهپیمایی مردم یمن در حمایت از محور مقاومت و ایران
جان کری: برخلاف روسای جمهور پیش، ترامپ درخواست نتانیاهو را برای حمله به ایران قبول کرد
حملات موشکی و پهپادی حزب الله به مواضع اسرائیل
ادامه حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
نورویدئو | چرا باید ایران را پیروز جنگ دانست ؟
چگونگی فعالیت دانشگاه‌ها و مراکز اموزش عالی از فردا
نامه 22 مقام سابق اسرائیلی درباره تهدید بقای رژیم صهیونیستی
چین در پی حملات اسرائیل به لبنان خواستار خویشتنداری شد
تحلیل مقام روس از شکست تحریم‌ها و حملات آمریکا و اسرائیل
پالایشگاه ساتورپ عربستان تعطیل شد
فرودگاه‌های اروپایی فقط 3 هفته دیگر سوخت دارند
روی حمایت شما برای توقف حملات اسرائیل حساب باز کرده‌ایم
قدردانی استاندار تهران از حضور باشکوه مردم در مراسم اربعین رهبر شهید انقلاب
هشدار هواشناسی نسبت به بارش باران و وزش باد شدید در پایتخت
تخت روانچی: طرح 10 ماده‌ای ایران مبنای مذاکره است
تشییع باشکوه پیکر شهید کمال خرازی و خانواده‌اش
محمد خاتمی شهادت کمال خرازی را تسلیت گفت
125هزار واحد غیرنظامی آسیب دیده در جنگ/ از هیچ کشوری کمک درخواست نکردیم
بیش از 7 هزار خودرو وارداتی در عرض 40 روز جنگ ترخیص شد
حمله لفظی اسپانیا علیه اسرائیل : حملات به لبنان مایه ننگ بشریت است
کلافه شدن استامر از اقدامات ترامپ
بازگشت مربی استقلال به تهران
برهم خوردن راهبرد انتخاباتی نتانیاهو با آتش‌بس در ایران
بازداشت جاسوس ارسال کننده اطلاعات مراکز حساس به اینترنشنال
قیمت انواع نفت ایران پس از برقراری آتش بس + جزئیات
کدام آثار تاریخی در حملات هوایی به تهران تخریب شدند؟
اطلاعیه درباره تغییر ساعت معاملات بازارهای مالی بورس کالا
فرار خطوط هوایی انگلیس در پی جنگ خاورمیانه
افشاگری معاریو درباره فشار اسرائیل بر آمریکا برای تداوم حملات به لبنان
روستاها در جنگ علیه کشورمان چقدر خسارات دیدند؟ / آمار معاون رئیس جمهور
روحانی: شهید خرازی در سیاست صاحب‌نام و در علم صاحب رأی بود
پزشکیان: قدردان همه پرستاران، پزشکان و کادر درمان هستم
وضعیت ترامپ همچون جانسون در جنگ ویتنام
هوای تهران با نمره قبولی
رایزنی برای اکران کمدی‌های جدید در سینما
چگونگی فعالیت دانشگاه‌ها و مراکز اموزش عالی از فردا
افزایش 66 درصدی قیمت جهانی سوخت جت از آغاز جنگ با ایران
آمار نگران کننده دیده‌بان حقوق بشر : شهادت 300 لبنانی در حمله 8 آوریل اسرائیل
هاآرتص: ایران ما را حیران کرد
جهش فوق العاده در پزشکی با هوش مصنوعی/ تشخیص بیماری نادر با چت‌جی‌پی‌تی
تخصیص 40 میلیون برای اجاره بهای مسکن آسیب‌دیدگان جنگ تهران