×
سیاسی
شناسه خبر : 308297
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/01/18 ساعت 15:56
حمله به پل راه‌آهن کاشان؛ 2 نفر شهید شدند

حمله به پل راه‌آهن کاشان؛ 2 نفر شهید شدند

معاون سیاسی و امنیتی استاندار اصفهان از تعرض دشمن به پل راه‌آهن یحیی‌آباد در کاشان خبر داد و اعلام کرد در این حادثه 2 نفر به شهادت رسیدند.

نورنیوز-گروه سیاسی: اکبر صالحی روز سه‌شنبه در گفت و گویی افزود: در این تجاوز ۲ شهروند شهید و ۳ شهروند دیگر هم مجروح شدند.

هم‌چنین بنا بر گزارش میدانی خبرنگاراز محل حادثه، انفجار سه پرتابه در حوالی ایستگاه قطار کاشان صورت گرفته است.
انفجار سه پرتابه در حوالی ایستگاه راه‌آهن کاشان (خط کاشان-اصفهان)  که ساعت ۱۳ امروز توسط دشمن آمریکایی-صهیونیستی صورت گرفته، خساراتی به خودروهای پارک شده و برخی منازل مسکونی در مجاورت منطقه «یحیی‌آباد» طبق گفته منابع محلی وارد کرده است.
بنا بر این گزارش، خبرنگار با حضور در محل حادثه مشاهده کرد که تعدادی خودروی پارک شده در اطراف ایستگاه به شدت آسیب دیده و خسارت دیده‌اند،همچنین به گفته ساکنان محلی، چندین واحد مسکونی در منطقه یحیی‌آباد که در همسایگی ایستگاه قرار دارد، بر اثر انفجارها  دچار خسارت شده است.

در حالی که تهران وارد مذاکرات جدی با واشنگتن شده بود، صبح ۹ اسفند گذشته، آمریکا و رژیم صهیونیستی مانند دوره گذشته بدون توجه به مذاکرات، به خاک ایران تجاوز و به چندین نقطه در شهرهای مختلف حمله کردند.

‌در حالی که جمهوری اسلامی ایران مذاکرات با آمریکا را گامی برای ایجاد شفافیت درباره صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای کشورمان برداشته بود، تجاوز دوباره آمریکا و رژیم صهیونیستی، روندی تکراری و در عین حال فریبنده را در عرصه روابط بین‌الملل به تصویر کشید.

حملات دشمن از شنبه ۹ اسفند در پایتخت و دیگر شهرهای کشور از جمله اصفهان همچنان ادامه دارد و استان اصفهان پس از تهران، هدف بیشترین آماج حملات دشمنان قرار گرفته است.

بنا بر آخرین گزارش ها، از ابتدای جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، تاکنون ، ده‌ها نفر در استان اصفهان به شهادت رسیده اند. جمع زیادی از شهدای این استان را افراد غیرنظامی، زنان و کودکان تشکیل می دهند و ده‌ها منزل مسکونی دچار تخریب شده است.

در یکی از وحشیانه‌ترین حملات، بامداد پنجشنبه ششم فروردین، تعدادی از منازل مسکونی اصفهان مورد تهاجم ددمنشانه دشمنان قرار گرفت و بر اثر این حملات ۳۰ نفر به شهادت رسیده و تعدادی از مردم نیز مجروح شدند.

از ابتدای جنگ رمضان تا روز شانزدهم فروردین جاری، مراسم تشییع پیکر و خاکسپاری قریب به ۹۵ تن از شهدای نظامی و غیر نظامی در شهر اصفهان برگزار شده است.

همچنین بنا بر گزارش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان، مراسم تشییع و خاکسپاری قریب به ۱۱۳ شهید نظامی و غیر نظامی در شهرستان های استان اصفهان برگزار شده است.

آمار فوق مجزا از شهدایی است که بومی استان اصفهان نبوده و پیکرهای آنان برای تشییع و خاکسپاری به استان‌های دیگر منتقل شده است.

اصفهان یا نصف جهان که از نظر تعدد اماکن تاریخی به موزه روباز ایران شهرت دارد در آسیب به این اماکن هم بی نصیب نماند. شهر اصفهان در روز سه‌شنبه ۱۸ اسفند شاهد حملات متعددی بود. طی این حملات در تهاجم هوایی که حوالی ساعت ۱۴:۴۰ به میدان امام حسین (دروازه دولت) اصفهان صورت گرفت، ساختمان استانداری اصفهان مورد هدف قرار گرفت. هم چنین در همین حمله ، مجتمع ادارات خیابان ۲۲ بهمن اصفهان مورد هدف قرار گرفت. در لابلای همین حملات آسیب های گسترده ای به تعدادی از بناهای تاریخی شهر اصفهان گزارش شد و طی آن باغ موزه «چهلستون» اصفهان که در فهرست آثار یونسکو قرار دارد، بر اثر موج حملات و بمباران‌ها، دچار آسیب‌های جدی شد. تزیینات آینه‌کاری ایوان ستوندار باغ موزه چهل‌ستون اصفهان، اتاق‌های نقاشی و همچنین درب و پنجره‌های نفیس آلت و لغت بر اثر موج بمباران ۱۸ اسفند دچار آسیب‌های جدی شدند.

در همین روز و در پی بمباران استانداری اصفهان، آسیب‌های جدی به بافت تاریخی شهر و آثار ارزشمند میراث فرهنگی، به ویژه دولتخانه صفوی وارد کرد.

تالار تیموری، عمارت جبه‌ خانه (موزه هنرهای معاصر)، عمارت رکیب‌خانه (موزه هنرهای تزئینی اصفهان)، تالار اشرف و کاخ موزه چهلستون از جمله آثار دولتخانه صفوی هستند که بر اثر موج انفجارها دچار آسیب‌های جدی در ساختار و تزیینات وابسته به معماری شدند.

بنا بر گزارش های مقامات ذیربط ، تاکنون چندین پهپاد متخاصم دشمنان آمریکایی- صهیونی در استان اصفهان منهدم شده است. این پهپادها از انواع هرون، هرمس، اوربیتور۴ و ام کیو ۹ در اصفهان رهگیری و منهدم شده اند.

همچنین، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی حمله صبح شنبه ۹ اسفند رژیم صهیونیستی و آمریکا به شهادت رسیدند.

هیات دولت بامداد یکشنبه ۱۰ اسفند در پی شهادت حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ۴۰ روز عزای عمومی در کشور اعلام کرد.

مجلس خبرگان رهبری بامداد دوشنبه ۱۸ اسفند در بیانیه ای، آیت الله «سید مجتبی حسینی خامنه‌ای» را به عنوان رهبر جدید انقلاب اسلامی ایران تعیین و معرفی کرد.


کلید واژگان
امنیتکاشانراه_آهن
نظرات

آخرین اخبار
قالیباف: ایران به هر بدعهدی با قدرت پاسخ می دهد
اشک ملت‌ها بر پیکر رهبر شهید؛ ادای احترام شخصیت‌های سیاسی و مذهبی از سراسر جهان
نکات ایمنی برای نگهداری از داروهای زائران
آهنگساز هندی برای رهبر شهید قطعه موسیقی ساخت
دانشگاه‌های تهران، میزبان زائران مراسم بدرقه امام شهید
وحدت؛ توصیه‌ای که غریب ماند
یک پویش ملی برای ثبت روایت‌های مردمی
«خیمه هنر»، میزبان عکس شهدای میناب و ناو دنا
پزشکیان: روابط ایران و ارمنستان ریشه در پیوندهای تاریخی دارد
دانشگر به تراکتور پیوست
دیدار سران و مقامات خارجی با رئیس‌جمهور
مصلا میزبان کدام مقامات خارجی برای ادای احترام به رهبر شهید بود؟
زائران اربعین در اسرع وقت در سامانه سماح ثبت‌نام کنند
افزایش صادرات نفت عربستان
مک‌مستر: مذاکره با ایران، شکست امریکاست
سقوط مرگبار اتوبوس در پاکستان؛ 40 کشته
پزشکیان: پیگیری جنایات اخیر را با جدیت دنبال خواهیم کرد
با منطق مذاکره می‌کنیم و در برابر زور می‌ایستیم
هیات بلندپایه پاکستان به ریاست شهباز شریف راهی تهران شد
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مردم را به مراسم وداع دعوت کرد
گلباران یادمان شهدای پرواز 655 در خلیج فارس
چند توصیه برای استفاده از پله‌برقی در مراسم تشییع رهبر شهید
عاشورا؛ فرهنگ پیشرو انسانیت
آزادی یک محکوم به قصاص پس از 8 سال
جزئیات محدودیت ها در 3 حلقه ترافیکی اطراف مصلی تهران
استقرار آمبولانس‌ها و اتاق‌های سرد در مراسم تشییع رهبر انقلاب
بازگشت آلگری به فوتبال ایتالیا با ناپولی
قتل هولناک مادر و دختر در کوار فارس؛ پلیس در تعقیب قاتل کینه جو
جانشین ناگلزمن در هدایت تیم ملی آلمان مشخص شد
سقوط فوتبال آسیا در 2026؛ افزایش سهمیه‌ها هم معجزه نکرد
وداع با رهبر شهید از دریچه رسانه‌های بین‌المللی
جزئیات محدودیت‌های حرم رضوی در آستانه تدفین رهبر شهید اعلام شد
جزئیات تغییر فعالیت پایانه‌های مسافربری تهران
6 میلیون داوطلب هلال‌احمر آماده مراسم وداع و تشییع رهبر شهید
استقرار محیط‌بانان 10 استان در محور تهران–مشهد
زمان شارژ کالابرگ تیرماه اعلام شد ؛ چه کسانی زودتر اعتبار می‌گیرند؟
ایران و عراق در روزهای سخت کنار یکدیگر ایستاده‌اند
زنگ خطر برای بازار رمزارزها؛ سقوط بیت‌کوین تا 53 هزار دلار
بقایی: جنایت امریکا در هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری را فراموش نمی‌کنیم
راز قتل خونین در لابی برج شهرک غرب فاش شد
قیمت جهانی نفت امروز؛ برنت به 72 دلار و 25 سنت رسید
پیش‌بینی بازار خودرو در هفته سوم تیر 1405
آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ رمضان به هیچ‌یک از اهداف خود نرسیدند
خط و نشان کیپ‌ورد برای آرژانتین؛ فقط برای حذف قهرمان جهان آمده‌ایم!
خشم سرمربی کرواسی:داوری ما را از جام جهانی 2026 بیرون انداخت!
رئیس‌جمهور عراق وارد تهران شد
اختصاص 470 همت وام به ازدواج و فرزندآوری
هرخطای محاسباتی، با پاسخی قاطع و کوبنده‌تر از همیشه مواجه می شود
دیدار رئیس مجلس عراق با قالیباف
آماده‌باش 65 هزار نیروی پلیس برای مراسم تشییع رهبر شهید