×
اجتماعی
شناسه خبر : 308224
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/01/18 ساعت 09:23
حمله به 25 واحد دارویی در جنگ اخیر؛ 2 داروساز شهید شدند

حمله به 25 واحد دارویی در جنگ اخیر؛ 2 داروساز شهید شدند

مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان ایران اعلام کرد در جریان جنگ اخیر به 25 واحد و شرکت دارویی حمله شده و دو داروساز نیز جان خود را از دست داده‌اند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: هادی احمدی روز سه‌شنبه در گفت‌وگویی درباره وضعیت ذخایر دارویی کشور و حمله به شرکت‌های داروسازی افزود: شرکت داروسازی توفیق دارو، ماده اولیه داروهای بیمارستانی و سرطانی را تولید می‌کرد که به صورت مستقیم مورد حمله واقع شده است همچنین انستیتو پاستور ایران که یکی از مراکز مهم تولید واکسن در کشور محسوب می‌شود و بیش از ۱۰۰ سال قدمت دارد، مورد حمله مستقیم قرار گرفته است.

وی ادامه داد: انبارهای برخی شرکت‌های توزیع کننده دارو به صورت غیرمستقیم مورد حمله واقع شده و برخی واحدهای تولیدی شرکت‌های داروسازی نیز با حملات دشمن مواجه بوده‌اند.

مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان ایران اظهار کرد: ۲۴۰ کارخانه تولید دارو در کل کشور داریم و همچنین ۸۰ کارخانه تولید مواد اولیه دارویی در کشور وجود دارد؛ در نتیجه در زمینه تولید دارو و واکسن در حال حاضر مشکلی وجود ندارد و واحدهای دارویی در حال کار هستند.

احمدی افزود: سال‌هاست کشور ما مورد تحریم واقع شده و علاوه بر دوران هشت ساله دفاع مقدس، دوران کرونا و جنگ ۱۲ روزه را پشت سر گذاشته‌ایم و تجربه‌های بسیاری کسب شده است؛ در نتیجه حمله دشمن به چند کارخانه دارویی، باعث نمی‌شود که چرخه دارویی از کار بیفتد.

گزارشی درباره کمبود داروهای بیماران خاص نداشتیم

وی درباره داروهای بیماران خاص و سرطانی اظهار کرد: در حال حاضر گزارشی درباره کمبود داروهای بیماران خاص و سرطانی نداشتیم و شرایط مانند قبل از جنگ است. قسمتی از ذخایر استراتژیک دارویی هم مربوط به داروهای بیماران خاص است که به اندازه کافی در انبارها وجود دارد.

ذخایر استراتژیک دارویی قبل از جنگ تامین شده است

مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان ایران اضافه کرد: ذخایر استراتژیک دارویی تاکنون بسیار خوب بوده است؛ زیرا قبل از وقوع جنگ، این ذخایر تهیه و تامین شده بود. این موضوع یکی از وظایف سازمان غذا و دارو بر اساس برنامه هفتم پیشرفت کشور بوده و از سال گذشته، این استراتژی شکل گرفت و این ذخایر برای مدت طولانی فراهم شده است.

داروخانه‌ها مشغول خدمات رسانی هستند

احمدی گفت: ۱۸ هزار داروخانه در کل کشور داریم که همین داروخانه‌ها، بخشی از ذخایر استراتژیک دارویی محسوب می‌شوند و کمک بسیار بزرگی به تامین دارو هستند. از ابتدای جنگ تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر این‌که داروخانه‌ای تعطیل بوده یا خدمات ارائه نکرده، نداشتیم و همه داروخانه‌ها مشغول خدمات رسانی هستند.

مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان ایران اضافه کرد: دو نفر از همکاران داروساز ما در ایام جنگ به شهادت رسیده‌اند و همه داروسازان پای کار هستند.

گلایه‌ها را می‌گذاریم برای بعد از جنگ

احمدی اظهار کرد: هرچند باید از مسئولانی که به صنعت داروسازی توجه نداشتند، گلایه کرد که البته این گلایه‌ها را بعد از پایان جنگ، مطرح خواهیم کرد. از دولت می‌خواهیم که قدر ظرفیت داروسازان را بدانند که همیشه همراه هستند و اجازه نمی‌دهند اختلالی در خدمات دارویی کشور شکل بگیرد.


اخبار مرتبط
کالاهای اساسی و دارو بدون وقفه وارد می‌شود
یکشنبه 1405/01/16 ساعت 14:48
کالاهای اساسی و دارو بدون وقفه وارد می‌شود
دبیر انجمن کشتیرانی با اشاره به اینکه هیچ نگرانی از بابت تامین کالاهای اساسی و دارو وجود ندارد و این اقلام به صورت مستمر از بنادر شمالی و جنوبی کشور وارد می شوند، گفت:با توجه به اینکه برخی کشورهای با اقدامات خصمانه علیه جمهوری اسلامی همراهی کردند مراودات تجاری با آنها صحیح نیست و بنا داریم بازارهای جدیدی را جایگزین آنها کنیم.
حمله به انستیتو پاستور جنایتی جنگی علیه بشریت است
شنبه 1405/01/15 ساعت 11:32
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان:
حمله به انستیتو پاستور جنایتی جنگی علیه بشریت است
رییس دانشگاه علوم پزشکی،خدمات بهداشتی و درمانی همدان گفت: حمله به انستیتو پاستور و مکان های تولید دارو، مراکز درمانی و بیمارستانی از طرف همه نهادهای منصف علمی در جهان، محکوم بوده و جنایتی واضح علیه بشریت است.
رئیس انستیتو پاستور: باوجود آسیب‌های جدی، تولید متوقف نشده است
جمعه 1405/01/14 ساعت 13:57
رئیس انستیتو پاستور: باوجود آسیب‌های جدی، تولید متوقف نشده است
رئیس انستیتو پاستور گفت: آسیب‌ها جدی است و بخش تولید ما متوقف نشده است.
نظرات

آخرین اخبار
تکذیب حمله صهیونیستی-آمریکایی به راه‌آهن تهران
ستاد حقوق بشر: حمله به پل B1 نقض آشکار قواعد بین‌المللی است
گرایش افکار عمومی آسیای جنوب‌شرقی به چین
بحران انرژی پروازهای آسیا را کاهش داد
ترافیک روان در جاده‌های شمالی
رسانه پاکستانی: جنگ آمریکا توطئه اسرائیل علیه ایران را آشکار کرد
آیا بمب خبری ارتش آمریکا علیه ترامپ ، رسانه ای می شود
آرمان، ایمان و امید
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 18 فروردین 1405+ جدول
چالش سازمان لیگ برای تعیین تکلیف لیگ برتر
دلیل عجیب حذف ایتالیا از صعود به جام جهانی مشخص شد
تنگه هرمز در آستانه تغییر پارادایم
ترافیک صبحگاهی در برخی بزرگراه‌های تهران
موضع استقلال درباره سرنوشت لیگ؛ یا ادامه مسابقات یا قهرمانی
رئیس قوه قضاییه: احکام مجازات عوامل دشمن با سرعت بیشتری صادر شود
حمله به 25 واحد دارویی در جنگ اخیر؛ 2 داروساز شهید شدند
بیانیه سندیکای برق درباره حمله به زیرساخت‌های انرژی
هوای تهران در وضعیت پاک قرار گرفت
حال و آینده این جنگ
درخواست ایران از عربستان و امارات برای رعایت اصول حسن همجواری
صندوق بین‌المللی پول: جنگ خاورمیانه رشد اقتصاد جهان را کاهش می‌دهد
سیاست نامه | خوش بینی اغراق آمیز، در فرمول مذاکره با دشمن متوهم
نماینده دموکرات: ترامپ بیشترین سوءاستفاده را از مقام ریاست‌جمهوری کرده است
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به منطقه مسکونی درپردیس وفرودگاه های چندشهر
گزارش ساندی تایمز از تشدید نگرانی‌ها درباره رفتار ترامپ
وقتی رئیس‌جمهور آمریکا مرزهای عقل را پشت سر می‌گذارد
درخواست برکناری ترامپ و استیضاح و وزیر جنگ آمریکا کلید خورد
وضعیت آب و هوا امروز سه‌شنبه 18 فروردین+ وضعیت استانها
وضعیت راه‌های کشور؛ برف و باران در جاده های 4 استان
برقراری 95 هزار تماس با 1480؛ اختصاص 6000 تماس به موضوعات جنگ
حملات هوایی به منافع آمریکا در امارات
پیشبرد راهبرد چندلایه ایران در مقابل تجاوز آمریکا و اسرائیل در لندن
بیش از 60 عملیات حزب الله در شبانه روز گذشته
دروغگویی ترامپ به مردم آمریکا در مورد جنگ با ایران
انتقاد از نحوه برخورد نهادهای بین‌المللی با تبعات زیست‌محیطی حمله به ایران
بلومبرگ: با مجوز ایران، تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به بالاترین سطح هفته‌های اخیر رسید
چگونه از سالمندان و بیماران در شرایط جنگ مراقبت کنیم؟
واکنش محمد معتمدی به حمله به دانشگاه‌ها و انستیتو پاستور
هشدار صندوق بین‌المللی پول به آمریکا از تبعات جنگ با ایران
قدردانی وزیر جهاد کشاورزی از همراهی بخش خصوصی در تامین امنیت غذایی
هزینه جنگ‌افروزی ترامپ برای عربستان تا این لحظه چقدر است؟
بریتانیا درخواست‌ آمریکا برای استفاده از پایگاه‌های این کشور برای حمله به ایران را رد کرد
این بربریت در تاریخ معاصر بی‌سابقه است
طومار آلمانی‌ها درباره محکومیت جنگ علیه ایران
گاردین:ترامپ با دشمنی می‌جنگند که هیچ درکی از آن ندارد
فرود اضطراری سوخت‌رسان آمریکایی در تل‌آویو
سفیر ایران: اظهارات ترامپ تحریک مستقیم به تروریسم است
سی‌بی‌اس: حتی اگر تنگهٔ هرمز باز شود، جریان فروش نفت مختل خواهد ماند
عملیات علیه ایران کشورهای خلیج فارس را وادار به بازنگری در روابط با آمریکا کرد
«جبهه‌های متحد» ایران واشنگتن را برآشفته کرد