×
سیاسی
شناسه خبر : 308174
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/01/18 ساعت 00:10
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: آمریکا در غرب آسیا تحقیر شده است

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: آمریکا در غرب آسیا تحقیر شده است

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا گفت: لفاظی‌های بی‌ادبانه، گستاخانه و تهدیدهای بی‌اساس رئیس‌جمهور متوهم آمریکا نخواهد توانست بی‌آبرویی و تحقیر آمریکا، در منطقه غرب آسیا را جبران کند.

نورنیوز-گروه سیاسی: متن کامل سخنان سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

نیروهای دریایی و هوافضای سپاه پاسداران، پیرو اعلامیه‌های حاوی اخطار قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (صلوات الله علیه)، از صبح امروز، در موج ۹۸ عملیات وعده‌صادق۴ با رمز مبارک «یا سید الساجدین علیه السلام»، به فضل الهی، عملیات‌های تهاجمی خود را، علیه مقرهای فرماندهی، عملیاتی، لجستیکی و زیرساخت‌های صنعتی-نظامی آمریکایی و صهیونیستی، ترتیب دادند.

 در بخش نخست این عملیات در صبح امروز رزمندگان نیروی دریایی سپاه، کشتی کانتینربر SDN 7، متعلق به رژیم صهیونیستی را، با موشک کروز هدف قرار دادند که پس از انهدام، دچار آتش‌سوزی گسترده شد.

ناو بالگردبرِ آبی-خاکی ارتش تروریستی آمریکا با شماره بدنه LHA-7، مورد هجمه پرتابه‌های تهاجمی قرار گرفت، که پس از این موج، مجبور به عقب‌نشینی تا اعماق اقیانوس هند شد.

شمال و جنوب تل‌آویو، مراکز راهبردی در حیفا، شرکت‌ها و کارخانه‌های شیمیایی در بئرالسبع و محل تجمع نظامیان صهیونیست در «پتخ‌تیکوا» مورد اصابت دقیق موشک‌های بالستیک غیورمردان هوافضای سپاه قرار گرفتند.

در بخش دیگر عملیات‌های تهاجمی، مرکز تولید مشترک پهپادهای رژیم‌صهیونیستی در امارات، و تعدادی از هواگردهای مستقر در پایگاه علی‌السالم، مورد اصابت دقیق پهپادی و موشکی قرار گرفتند.

در مرحله دوم موج ۹۸، پایگاه «العدیری» آمریکایی‌ها در کویت، مورد هجوم حملات موشکی و پهپادی نیروی هوافضای سپاه قرار گرفت و در پی این اقدام، محل نگه‌داری بالگردها و اسکان نیروهای متجاوز ارتش تروریستی آمریکا منهدم شدند.

مراکز تجمع و کنترل فرماندهی پایگاه ویکتوریا آمریکا در بغداد، با عملیات‌های موفق و قدرتمندانه مقاومت اسلامی عراق، مورد هدف موثر قرار گرفتند.

 پنج محل اختفا و سازماندهی گروهک‌های تروریستی در مناطق شمال عراق نیز، پس از شناسایی اطلاعاتی، مورد حمله پهپادی مؤثر قرار گرفتند.

 دلاورمردان ارتش جمهوری اسلامی ایران در یک عملیات دقیق و برنامه‌ریزی‌شده، با بهره‌گیری از پهپاد‌های انهدامی، در ساعات گذشته، پایگاه الخَرج و کمپ العدیری تروریست‌های آمریکایی را، زیر ضربات پهپاد‌های انهدامی «آرش-۲» قرار دادند.

استقرار هواپیما‌های آواکس E-3 و پهپاد‌های MQ-9، حکم چشمان آمریکا در منطقه را داشته، و با توجه به استقرار این نوع هواپیما‌ها و هواپیما‌های سوخت‌رسان در پایگاه الخرج، این پایگاه نقش کلیدی در پشتیبانی عملیات‌های آمریکا دارد.

 باتوجه به استقرار واحد‌های زمینی، نیرو‌های ویژه و واحد ویژه بالگردی «نایت استالکِرز»، کمپ العدیری واقع در کویت، نقش مهمی در عملیات شکست‌خورده دشمن در جنوب اصفهان را داشته، که اکنون، زیر ضرب حملات دقیق ارتش قرار گرفته است.

مدافعان آسمان ایران در ارتش و سپاه، تحت هدایت و کنترل شبکه یکپارچه پدافندهوایی کشور، در ساعات گذشته موفق به سرنگونی یک فروند پهپاد اوربیتر در کرمانشاه، یک فروند پهپاد هرمس-۹۰۰ در اندیمشک، ۲ فروند پهپاد MQ-9 در اصفهان و قشم و یک فروند موشک کروز جاسم توسط غیورمردان سپاه، و ۲ فروند موشک کروز تاماهاوک و جاسم، در تهران و همدان توسط دلاورمردان ارتش شدند.

لفاظی‌های بی‌ادبانه، گستاخانه و تهدیدهای بی‌اساس رئیس‌جمهور متوهم آمریکا، که ناشی از گرفتاری در بن‌بست، و توجیه شکست‌های پی‌درپی ارتش آمریکاست، هیچ تاثیری در تداوم عملیات‌های تهاجمی و کوبنده رزمندگان اسلام، علیه دشمنان آمریکایی و صهیونیستی ندارد و نخواهد توانست بی‌آبرویی و تحقیر آمریکا، در منطقه غرب آسیا را جبران کند.

به یاری خداوند متعال، با هر اقدام شما، شکست دیگری بر شکست‌های قبلی شما، اضافه خواهد شد.

و ماالنصر الا من عندالله العزیز الحکیم

 

نظرات

آخرین اخبار
برخی خدمات ابری آمازون در خلیج فارس همچنان مختل است
تمدید واردات کالاهای اساسی از مرزها تا پایان شهریور
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز جمعه 11 اردیبهشت1405+ جدول
گزارش معاریو از «جنگ اعصاب» میان ترامپ و نتانیاهو
طباطبایی: ایران داعیه‌دار صلح است اما در برابر زور پاسخ قاطع می‌دهد
آیا ستاره مراکشی ها در جام جهانی پا به توپ می‌شود؟
گزارش الجزیره از خسارت چندین میلیارد دلاری تجهیزات آمریکا در جنگ ایران
تعرفه حقوق ورودی خودرو در انتظار تصویب دولت
وزارت ارتباطات: «اینترنت پرو» طرح ما نبود
قیمت جهانی طلا در مسیر کاهش هفتگی
هشت پلیس در انفجار خانه ای در نیویورک زخمی شدتد
تداوم شرایط سالم هوا در پایتخت
عارف: کارگران در خط مقدم دفاع از معیشت مردم ایستاده‌اند
رئیس انجمن قطعه‌سازان: بخش عمده قیمت خودرو در بازار کاذب است
کلسترول بالا فقط مشکل افراد چاق نیست
نقش بنادر شمالی در تأمین کالاهای اساسی و مواد غذایی
شوک هرمز، صادرات آمریکا را بلعید
هاآرتص: جبهه لبنان سخت‌ترین میدان نبرد برای ارتش اسرائیل
اینستاگرام با حساب‌های بازنشرکننده محتوا مقابله می‌کند
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 11 اردیبهشت+ وضعیت استانها
آخرین وضعیت ترافیک در محورهای شمالی کشور
پلیس فتا نسبت به افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی هشدار داد
ابلاغ پیام تشکر رهبر انقلاب از شورای مفتیان فدراسیون روسیه
انتقال پنج نفر به بیمارستان پس از چاقوکشی در دبیرستان آمریکایی
سفر ترامپ به چین و تصمیم گیری درباره جنگ با ایران
معاون وزیر آموزش و پرورش از جبران افت تحصیلی ابتداییها در بستر مجازی خبر داد
ایران و روسیه درباره همکاری‌های هسته‌ای رایزنی کردند
فرمانده پیشین ناتو: جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
فرار سرمایه از دوبی به سنگاپور در پی تنش‌های منطقه‌ای
هشدار پکن به واشنگتن درباره مسئله تایوان
این غذاها خطر سرطان روده را کاهش می‌دهند
اختلاف در واشنگتن بر سر قانونی بودن جنگ با ایران
آمریکا ناوگان کمک‌رسانی به غزه را محکوم کرد
واکنش رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین به پیشنهاد دست دادن با مقام اسرائیلی + فیلم
ادعای مقام آمریکایی: ترامپ به‌زودی تصمیم مهمی درباره ایران اتخاذ می‌کند
جهان هر ماه 750 میلیون بشکه نفت را در هرمز از دست می‌دهد
نوراینفو | نکاتی برای بالا بردن امنیت گوشی هوشمند
ایروانی: ادعاهای مطرح‌شده علیه ایران بی‌اساس است
9 نشانه سرطان روده بزرگ که نباید نادیده بگیرید
چرا ابتلا به سرطان روده بزرگ در جهان افزایش پیدا کرده است؟
آیا بستن چشم‌ها باعث تقویت شنوایی می‌شود؟
اتحادیه اروپا از میزان واقعی ذخایر سوخت بی‌اطلاع است
اکونومیست: نفت ممکن است به 200 دلار برسد
برتری ناتینگهام مقابل استون‌ویلا در جدال تمام‌انگلیسی لیگ اروپا
درخواست اسپانیا از اتحادیه اروپا برای تعلیق توافق شراکت با اسرائیل
درخواست سازمان ملل برای واکنش فوری اروپا به توقیف ناوگان الصمود
واکنش تند ایتالیا به اقدام اسرائیل علیه کشتی‌های بشردوستانه
احضار کاردار رژیم صهیونیستی توسط اسپانیا
لیلاز: سعی کردیم جلوی جنگ را بگیریم و نشد/محاصره دریایی قابل مدیریت است
دیدار و گفت و گو وزیران خارجه عمان و فرانسه درباره آخرین تحولات منطقه