×
سیاسی
شناسه خبر : 308174
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/01/18 ساعت 00:10
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: آمریکا در غرب آسیا تحقیر شده است

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: آمریکا در غرب آسیا تحقیر شده است

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا گفت: لفاظی‌های بی‌ادبانه، گستاخانه و تهدیدهای بی‌اساس رئیس‌جمهور متوهم آمریکا نخواهد توانست بی‌آبرویی و تحقیر آمریکا، در منطقه غرب آسیا را جبران کند.

نورنیوز-گروه سیاسی: متن کامل سخنان سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

نیروهای دریایی و هوافضای سپاه پاسداران، پیرو اعلامیه‌های حاوی اخطار قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (صلوات الله علیه)، از صبح امروز، در موج ۹۸ عملیات وعده‌صادق۴ با رمز مبارک «یا سید الساجدین علیه السلام»، به فضل الهی، عملیات‌های تهاجمی خود را، علیه مقرهای فرماندهی، عملیاتی، لجستیکی و زیرساخت‌های صنعتی-نظامی آمریکایی و صهیونیستی، ترتیب دادند.

 در بخش نخست این عملیات در صبح امروز رزمندگان نیروی دریایی سپاه، کشتی کانتینربر SDN 7، متعلق به رژیم صهیونیستی را، با موشک کروز هدف قرار دادند که پس از انهدام، دچار آتش‌سوزی گسترده شد.

ناو بالگردبرِ آبی-خاکی ارتش تروریستی آمریکا با شماره بدنه LHA-7، مورد هجمه پرتابه‌های تهاجمی قرار گرفت، که پس از این موج، مجبور به عقب‌نشینی تا اعماق اقیانوس هند شد.

شمال و جنوب تل‌آویو، مراکز راهبردی در حیفا، شرکت‌ها و کارخانه‌های شیمیایی در بئرالسبع و محل تجمع نظامیان صهیونیست در «پتخ‌تیکوا» مورد اصابت دقیق موشک‌های بالستیک غیورمردان هوافضای سپاه قرار گرفتند.

در بخش دیگر عملیات‌های تهاجمی، مرکز تولید مشترک پهپادهای رژیم‌صهیونیستی در امارات، و تعدادی از هواگردهای مستقر در پایگاه علی‌السالم، مورد اصابت دقیق پهپادی و موشکی قرار گرفتند.

در مرحله دوم موج ۹۸، پایگاه «العدیری» آمریکایی‌ها در کویت، مورد هجوم حملات موشکی و پهپادی نیروی هوافضای سپاه قرار گرفت و در پی این اقدام، محل نگه‌داری بالگردها و اسکان نیروهای متجاوز ارتش تروریستی آمریکا منهدم شدند.

مراکز تجمع و کنترل فرماندهی پایگاه ویکتوریا آمریکا در بغداد، با عملیات‌های موفق و قدرتمندانه مقاومت اسلامی عراق، مورد هدف موثر قرار گرفتند.

 پنج محل اختفا و سازماندهی گروهک‌های تروریستی در مناطق شمال عراق نیز، پس از شناسایی اطلاعاتی، مورد حمله پهپادی مؤثر قرار گرفتند.

 دلاورمردان ارتش جمهوری اسلامی ایران در یک عملیات دقیق و برنامه‌ریزی‌شده، با بهره‌گیری از پهپاد‌های انهدامی، در ساعات گذشته، پایگاه الخَرج و کمپ العدیری تروریست‌های آمریکایی را، زیر ضربات پهپاد‌های انهدامی «آرش-۲» قرار دادند.

استقرار هواپیما‌های آواکس E-3 و پهپاد‌های MQ-9، حکم چشمان آمریکا در منطقه را داشته، و با توجه به استقرار این نوع هواپیما‌ها و هواپیما‌های سوخت‌رسان در پایگاه الخرج، این پایگاه نقش کلیدی در پشتیبانی عملیات‌های آمریکا دارد.

 باتوجه به استقرار واحد‌های زمینی، نیرو‌های ویژه و واحد ویژه بالگردی «نایت استالکِرز»، کمپ العدیری واقع در کویت، نقش مهمی در عملیات شکست‌خورده دشمن در جنوب اصفهان را داشته، که اکنون، زیر ضرب حملات دقیق ارتش قرار گرفته است.

مدافعان آسمان ایران در ارتش و سپاه، تحت هدایت و کنترل شبکه یکپارچه پدافندهوایی کشور، در ساعات گذشته موفق به سرنگونی یک فروند پهپاد اوربیتر در کرمانشاه، یک فروند پهپاد هرمس-۹۰۰ در اندیمشک، ۲ فروند پهپاد MQ-9 در اصفهان و قشم و یک فروند موشک کروز جاسم توسط غیورمردان سپاه، و ۲ فروند موشک کروز تاماهاوک و جاسم، در تهران و همدان توسط دلاورمردان ارتش شدند.

لفاظی‌های بی‌ادبانه، گستاخانه و تهدیدهای بی‌اساس رئیس‌جمهور متوهم آمریکا، که ناشی از گرفتاری در بن‌بست، و توجیه شکست‌های پی‌درپی ارتش آمریکاست، هیچ تاثیری در تداوم عملیات‌های تهاجمی و کوبنده رزمندگان اسلام، علیه دشمنان آمریکایی و صهیونیستی ندارد و نخواهد توانست بی‌آبرویی و تحقیر آمریکا، در منطقه غرب آسیا را جبران کند.

به یاری خداوند متعال، با هر اقدام شما، شکست دیگری بر شکست‌های قبلی شما، اضافه خواهد شد.

و ماالنصر الا من عندالله العزیز الحکیم

 

نظرات

آخرین اخبار
محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید است
تکذیب اعدام خواهران رحیمی در اصفهان
امتحانات نهایی در هرمزگان طبق جدول زمان‌بندی برگزار خواهد شد
اختیارات جنگی ترامپ؛ مجلس نمایندگان تصویب کرد ولی در سنا رای نیاورد
تجاوز مجدد ارتش آمریکا به خاک ایران؛ از اصابت موشک به قشم تا انفجارهای مهیب در کویت
آلمان دو شناور خود را از دریای سرخ خارج می‌کند
کاخ سفید: توافق هسته‌ای با عربستان منوط به عادی‌سازی روابط با اسرائیل است
قیمت نفت از مرز 100 دلار عبور کرد
سرخپوشان برای آماده‌سازی فصل جدید عازم ترکیه شدند
واکنش کنایه‌آمیز قالیباف به قیمت نفت
جنایت خانوادگی در آذرشهر؛ مرد 72 ساله همسرش را به قتل رساند
چرا مقصد بعدی دیپلماسی ایران، قلب اوراسیا شد؟
گاز برای خودرو‌ها رایگان شد
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت و اردن
سلیمی: پاسخ یک ضربه آمریکا باید چند ضربه باشد
ذوق‌زدگی نتانیاهو از شرط ترامپ برای هسته‌ای شدن عربستان
دستیابی جدید دانشمندان به درمان صرع
بیش از 9300 خدمت درمانی رایگان در اربعین
تکذیب تعویق کنکور از سوی وزیر آموزش و پرورش
حسن خادم، نویسنده «اقیانوس آرام» درگذشت
مامور آمریکایی به افشای اطلاعات سفرهای ونس مظنون شد
برقراری امنیت در همه مرزها/ هیچ‌ خللی در تردد زائران ایجاد نشده است
قرارداد اجاره می‌تواند بالاتر از حد افزایش 25 درصد امضا شود؟
مخبر: شعله‌های آتش آمریکا دامن همه جهان را می‌گیرد
شرط ترامپ برای توافق هسته‌ای با عربستان
امضای اسناد مشترک همکاری ایران و عراق
بازگشایی پناهگاه‌ها در اراضی اشغالی از بیم حملات احتمالی ایران
محدودیت ترافیکی کندوان و آزادراه تهران-شمال جمعه 2 مرداد
دیالوگ تاریخی مسی و یامال پس از شکست آرژانتین
جزییات قتل هولناک شاگرد میوه فروشی در مشهد
نیمی از جمعیت جهان نباید در برابر بحران‌های منطقه سکوت کنند
آمادگی کامل زیرساخت‌های مرز خسروی برای میزبانی از زائران اربعین
معاون وزیر جهاد کشاورزی: ذخایر کالاها در امن‌ترین وضعیت ممکن است
هلاکت 2 تروریست در درگیری مسلحانه مرزبانان هنگ مرزی
مرسدس‌بنز در آستانه حذف از بازار ایالات متحده
حمایت کرملین از حق هسته‌ای صلح‌آمیز ایران و عربستان
بیانیه هشدارآمیز حنظله؛ شبکه آب، برق و ترابری آمریکا در خط مقدم حملات بعدی
چرا بزرگترین شرکت هواپیمایی هند بازگشت به اسرائیل را به تعویق انداخت؟
تحرکات دیپلماتیک عمان در دریای سرخ
واکنش وزارت امور خارجه ایران به واگذاری پایگاه نظامی انگلیس به آمریکا
توقف اعزام‌های دولتی عتبات؛ مسیر کربلا در اختیار کاروان‌های خصوصی
الزیدی و پیام ترامپ!
تولد نوزاد 5650 گرمی درهفتمین زایمان مادر کرمانشاهی
تنگه باب‌المندب، کابوس جدید بازارهای جهانی؛ قیمت نفت به 99 دلار رسید
سونامی تعدیل در آلمان؛ خداحافظی با 6 هزار نیروی کار در امپراتوری پورشه
ابلاغ الگوی جدید هم‌ترازی رشته‌های تحصیلی؛ پایان ابهامات آزمون های استخدامی
یورش شهرک‌نشین های صهیونیست به صحن‌های مسجدالاقصی
بازار لوازم خانگی؛ چرا مردم تعمیر را به خرید ترجیح می‌دهند؟
واکنش روبیو به موضع «چشم در برابر چشم» وزیر امور خارجه ایران
نورنما | شادی غم انگیز مردم جنگ زده غزه از پیروزی تیم فوتبال اسپانیا