×
اجتماعی
شناسه خبر : 308142
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/17 ساعت 22:23
نحوه فعالیت کودکستان‌ها تا پایان فروردین اعلام شد

نحوه فعالیت کودکستان‌ها تا پایان فروردین اعلام شد

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با اشاره به این‌که در شرایط کنونی مهمترین اصل برای این سازمان، سلامت کودکان است گفت: فعالیت تمام کودکستان‌ها و مراکز تا پایان فروردین ممنوع است.

نورنیوز- گروه اجتماعی: حمیدرضا شیخ‌الاسلام معاون وزیر و رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در نشست با رؤسای ادارات تعلیم و تربیت کودک استان‌ها که به صورت مجازی در بستر شاد برگزار شد، بر لزوم استمرار فعالیت‌ها تأکید کرد.

وی افزود: فعالان نظام تعلیم و تربیت کودک مانند همۀ رزمندگان و ایثارگران عرصه‌های مختلف، به عنوان مدافع اصلی آموزش در میدان حضور فعال دارند. در این بین، رؤسای ادارات تعلیم و تربیت کودک استان‌ها از متولیان اصلی این عرصه هستند که باید از تلاش، خلاقیت و نوآوری‌هایی که از شروع جنگ تا این لحظه انجام داده‌اند، قدردانی کرد. 

شیخ‌الاسلام ادامه داد: خوشبختانه گزارش‌های بسیار خوبی از استان‌ها رسیده که نشان می‌دهد در این مدت به هیچ عنوان آموزش در مقطع پیش‌دبستانی تعطیل نبوده و این یک افتخار برای نظام آموزشی کشور است.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: یکی از عمده دلایل اصلی در این موفقیت، مدیریت فراکنشی و پیش‌بینی‌های سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک است که توانست از پیش از قرار گرفتن کشور در این وضعیت، خود را برای هر سناریویی آماده کند. یکی از مصادیق این آمادگی را می‌تواند استقرار بیش از ۹۰۰ کارشناس در سطوح مختلف در سراسر کشور دانست که سبب شده در این شرایط کار به خوبی انجام شود.

وی با بیان این‌که در مدیریت علمی و تخصصی، تسلط و مدیریت استرس از مهمترین اصول است، اضافه کرد: مدیران باید در برابر مسائل کنونی و آتی جامعیت، تعمق و انعطاف‌پذیری را مورد تأکید قرار دهند. استفاده از تجریبات گذشته در دروه‌های کرونا نیز می‌تواند راهگشا باشد.

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک تصریح کرد: پویش آموزش تعطیل نیست را می‌توان یک اقدام بزرگ و جهشی در عرصه تعلیم و تربیت کودک دانست که به معنای واقعی کلمه نشان‌دهندۀ پویایی نظام آموزشی کشور است و حتی موجب غنی‌تر شدن کیفیت آموزشی نیز شد. جالب این‌که این پویش هم نوآموز را در فضای آموزشی و تربیتی حفظ کرد و هم نشاط بالایی در ایجاد کرد.

شیخ‌الاسلام با بیان اینکه در این دوره نظارت اهمیتی چندبرابر پیدا کرده است، خاظرنشان کرد: حفظ حقوق مؤسسین، مدیران، مربیان، خانواده‌ها و از همه مهمتر نوآموزان در شرایط کنونی مهمترین تأکید سازمان است و باید در این دوره نوآموز از هر لحاظ در معرض بهترین کیفیت آموزشی قرار بگیرد و حقوق تمام فعالان نیز رعایت شود. این امر محقق نمی‌شود مگر با بلوغ مدیریتی که یکی از لازمه‌های ان برخورداری از اطلاعات دقیق است. 

وی اضافه کرد: فراموش نکنیم که دورۀ پیش‌دبستانی نقش بسزایی در فرآیند تحصیلی دارد؛ از این رو حفظ ارتباط مستمر با کودکستان‌ها امری ضروری است.

معاون وزیر آموزش و پرورش در پایان شناسایی مربیان جهادی و آمادگی آنان برای فعالیت در صورت نیاز، خاطرنشان کرد: طبق تصمیمات بالادستی، فعالیت کودکستان‌ها به صورت حضوری تا پایان فروردین‌ماه ممنوع می‌باشد و به هیچ عنوان هیچ مرکز و کودکستانی نباید در این مدت فعالیت حضوری داشته باشد زیرا مهمترین اصل برای سازمان و نظام آموزشی کشور، در وهلۀ اول سلامت کودک است.


نظرات

آخرین اخبار
رسانه‌‎های عبری خبر دادند: نتانیاهو به واشنگتن می‌رود
زرادخانه هسته‌ای کره شمالی چالشی برای دفاع آمریکا
پسکوف: خروج امارات به معنای پایان اتحاد اوپک‌پلاس نیست
اسپانیا از نشست‌های وزارتی گروه 20 کنار گذاشته شد
حق مسکن از فروردین ماه محاسبه خواهد شد
چرا دلار دوباره صعودی شد؟
تونل های نیایش و توحید و پل صدر امشب مسدود می شوند
پرداخت وام یک میلیارد تومانی به کسبه بازارچه جنت از هفته آینده
تصویب برق ارزان‌تر برای کشاورزان و حق مسکن 3 میلیونی برای کارگران
بیمه‌گذاران بین‌المللی: بیمه کشتی‌ها منوط به هماهنگی با ایران است
تورم اسفند 1404 به چند درصد رسید؟
اسرائیل سد راه «ناوگان الصمود» می شود
کم سن‌ترین و مسن‌ترین شهدای جنگ 40 روزه، چند ساله بودند؟
نورنما | میناب جان داد
کارمزد جدید جایگاه‌های سی‌‌ان‌جی ابلاغ شد + تصویر
ترکیه محدودیت‌های فضای دیجیتال برای کودکان را تشدید می‌کند
اعلام آمار جدید مجروحان اسرائیلی در جنگ لبنان
پاسخ هواشناسی به ادعای تأثیر رادارها بر بارش‌های اخیر
قیمت جدید شکر اعلام شد
آیا نشست جده آغاز تحول در دکترین امنیتی کشورهای عربی منطقه بود؟
محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در محورهای پرتردد اعلام شد
آسمان تهران نیمه‌ابری و همراه با باد و رگبار
«ساعت 25» با فصل سوم پس از هفت سال به تلویزیون بازگشت
خانواده سامسونگ سومین خانواده ثروتمند آسیا
پیام دبیرخانه شورای‌ عالی‌ امنیت‌ ملی به مناسبت چهلمین روز شهادت علی لاریجانی
افزایش پروازهای فرودگاه امام(ره) به 30 پرواز در روز
ترافیک سنگین در محورهای هراز و چالوس
ساکت‌ترین نقطه زمین کجاست؟
وزیر نفت: دنیا در مقابل ایران زانو زد
تولد 20 سالگی مترجم گوگل با یک قابلیت جدید
هشدار زرد هواشناسی در فارس
ممنوعیت تنظیم قولنامه برای املاک دارای سند سبز توسط مشاوران املاک
همه چیز درباره انتخاب پرچالش نخست وزیر جدید در عراق
تشدید تنش‌های منطقه‌ای توجه‌ها را از مسأله فلسطین منحرف کرده است
طاهری: بازیکنان خارجی استقلال 13 اردیبهشت به تهران برمی‌گردند
چرا معدن زغال سنگ طبس ریزش کرد؟
بازیگر «رقصنده با گرگ‌ها» به حبس ابد محکوم شد
کنکور 45 روز پس از پایان زمان جنگ برگزار می‌شود
آیا محاصره دائمی تنگه هرمز توسط آمریکا بخشی از یک طرح بسیار بزرگتر است؟
استقرار گسترده رادارهای اسرائیل در لبنان به‌دلیل نگرانی‌های امنیتی
سفیر آمریکا در اعتراض به سیاست‌های ترامپ کناره‌گیری کرد
ادعای بحران در صورت توقف پمپاژ نفت واقعیت ندارد
قیمت بنزین در آمریکا همزمان با تداوم تنش‌ها رکورد زد
الزام ادارات به کاهش 70 درصدی مصرف برق بعد از ساعت 13
تعطیلی 7 مدرسه ایرانی در امارات و کویت
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 9 اردیبهشت 1405
زاخارووا: تردد در تنگه هرمز پس از اقدام نظامی آمریکا دچار وقفه شد
قیمت سکه و طلا امروز 9 اردیبهشت 1405 + طلا در قله 20 میلیونی
سقوط هواپیما و آتش‌سوزی در فرودگاه «آدلاید» استرالیا
واکنش حماس به سخنان تونی بلر در شورای امنیت