×
بین الملل
شناسه خبر : 308100
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/17 ساعت 19:10
روزنامه رژیم صهیونیستی مقامات نظامی رژیم اشغالگر  را به سخره گرفت

روزنامه رژیم صهیونیستی مقامات نظامی رژیم اشغالگر را به سخره گرفت

یک روزنامه عبری اعلام کرد اظهارات رئیس ستاد کل و فرمانده منطقه شمالی ارتش اشغالگر نشان می‌دهد که ارتش اسرائیل، دست‌کم، شریک اصلی دولت در شکل‌دهی به یک تصویر گمراه‌کننده در سه حوزه اهداف، توانمندی‌های آن و امکان خلع سلاح حزب الله است.

نورنیوز- گروه بین الملل: «یدیعوت آحارنوت» با تمسخر مقامات نظامی رژیم اشغالگر نوشت: هیچ چیز به اندازه سخنان خودستایانه و کودکانه وزیر جنگ، شکاف میان جدیت و پوچی را نشان نمی‌دهد؛ سخنانی که به دلیل میزان بالای بی‌محتوایی آن بیشتر به یک فیلم کمدی منتشرنشده شباهت دارد.

این رسانه صهیونیستی افزود: از لحظه‌ای که یک “افسر ارشد” در روز جمعه وعده خلع سلاح حزب‌الله را به واقعیت میدانی مشروط کرد _که آن نیز، مستلزم اشغال کامل لبنان است_ این تصور ایجاد شد که گویی ارتش حقیقت را به افکار عمومی می‌گوید، در حالی که سطح سیاسی به ادبیاتی اغراق‌آمیز و جدا از واقعیت، پایبند است.

یدیعوت آحارونوت ادامه داد: اما در این مورد - همانند بسیاری موارد دیگر - ارتش چاره‌ای جز سرزنش خود ندارد. این «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ نبود که اعلام کرد “تا خلع سلاح کامل این سازمان متوقف نخواهیم شد”، بلکه «ایال زمیر» رئیس ستاد ارتش در سوم مارس چنین سخنی را مطرح کرده بود و به نظر می‌رسد ارتش هنوز آمادگی حزب‌الله برای ورود به یک رویارویی گسترده و همچنین میزان توانمندی‌های باقی‌مانده آن را درک نکرده است.

این روزنامه افزود: در نتیجه، یا زمیر در آن زمان از اظهارات آن «افسر ارشد» اطلاعی نداشت، یا با وجود اطلاع، همچنان به ادبیات مطلق‌گرایانه مورد تبلیغ سطح سیاسی پایبند ماند یا اینکه تصویر اطلاعاتی طی سه هفته به‌طور اساسی تغییر کرده و ارتش را ناگزیر به اصلاح روایت خود کرده است. با این وجود، آنچه اهمیت دارد آن است که مشخص نیست کدام‌یک از این سناریوها بدتر است.

یدیعوت آحارنوت همچنین خاطرنشان کرد که رئیس ستاد ارتش اسرائیل تنها کسی نبود که سطح انتظارات را بالا برده است. بلکه این فرمانده منطقه شمالی، سرتیپ «رافی میلو» بود که در ادعایی گفت: «حزب‌الله در یک کمین راهبردی گرفتار شده است». این در حالی است که انتظار می‌رود وی در پی جلب رضایت افکار عمومی یا نگرانی از رقابت‌های سیاسی نباشد.

در همین حال، «یسرائیل زیف» ژنرال ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: وضعیت در جنوب لبنان نه‌تنها بهبود نیافته، بلکه با بازگشت حزب‌الله به شیوه جنگ چریکی، پیچیده‌تر نیز شده است.

وی با تاکید بر اینکه حزب‌الله با استتار، از هر فرصتی برای حمله به نظامیان اسرائیلی استفاده می‌کند هشدار داد: هرگونه پیشروی بیشتر به سمت شمال یا اعزام گسترده نظامیان به این منطقه، به نفع هسته‌های این گروه در میدان خواهد بود.

زیف تصریح کرد: افزایش حضور نظامی موجب طولانی‌تر شدن خطوط تدارکاتی و افزایش آسیب‌پذیری نظامیان اسرائیلی می‌شود، بدون آنکه مشکل شلیک موشک، خمپاره و پهپاد از شمال رود لیتانی حل شود؛ موضوعی که به گفته وی، افزایش تلفات را به‌عنوان یک موفقیت برای حزب‌الله رقم می‌زند.

این ژنرال صهیونیست در پایان تأکید کرد: ارتش اسرائیل باید با تثبیت خطوط دفاعی مستحکم در مناطق تحت کنترل، کاهش مسیرهای تحرک و اعلام منطقه جنوب لیتانی به‌عنوان منطقه نظامی بسته، اقدام کند.

در روزهای اخیر، کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز اذعان کرد روزانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ موشک و راکت از لبنان به سوی شمال فلسطین اشغالی شلیک می‌شود که برخی از آنها به حیفا و گاهی به «یوکنعام» و حتی مناطق جنوبی‌تر نیز می‌رسد.

این رسانه صهیونیستی خاطرنشان کرد: ارزیابی‌های ارتش اسرائیل حاکی از آن است که حزب الله حدود ۱۰ هزار موشک در اختیار دارد که امکان شلیک روزانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ راکت را به مدت چندین هفته برای آن فراهم می‌کند.

حزب‌الله لبنان از ابتدای مارس(اسفند ۱۴۰۴) عملیات نظامی گسترده‌ای را به سمت اراضی اشغالی فلسطین آغاز کرد و عملیات‌های کیفی متعددی علیه ارتش رژیم صهیونیستی انجام داد و شهرک‌ها و مراکز نظامی را هدف قرار داد.

مقاومت اسلامی در لبنان در روزهای گذشته با انجام چندین عملیات موشکی و پهپادی علیه پایگاه‌ها و نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی ضربات سنگینی را به رژیم متجاوز اسرائیل وارد کرده و هم‌زمان تلاش نیروهای اسرائیلی برای پیشروی در مرز را با انجام درگیری‌های مستقیم خنثی کرده است.


نظرات

آخرین اخبار
طوفان مرگبار در ژاپن؛ 4 نفر کشته شدند
قالیباف: در جنگ ترکیبی تسلیم نمی‌شویم و پاسخ خواهیم داد
صدای انفجار در جنوب اصفهان؛ توضیح مدیریت بحران
تله مرگ در غار؛ 3 نفر جان باختند و یک نفر به بیمارستان منتقل شد
تیم ملی فوتبال ایران راهی تاشکند شد؛ دیدار با ازبکستان در راه است
محرومیت داور جنجالی دربی مادرید؛ این اشتباهات جنجالی باعث محرومیت داور شد
میزبانی که خود متهم است؛ سازمان ملل در محاصره
پیام تسلیت دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی برای رحلت آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی
حق وتو در خدمت ایران
هشدار سیلاب در غرب ایران؛ بارش‌های 100 میلی‌متری در راه است
پاکستان و یمن
نورنما | حضور و غیاب نمادین دانش آموزان شهید میناب
اینک نوبت ابهام هسته‌ای است
خروج نیروهای آمریکایی از عراق؛ بغداد برای هشتم مهر آماده می‌شود
یمن هدف حملات هوایی عربستان؛ 6 شهید و 8 زخمی
پیام رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پی رحلت آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی
انفجارهای کنترل‌شده در هرمزگان؛ عملیات از ساعت 11 آغاز می‌شود
تنگه هرمز؛ راهی به سوی صلح
روز سوم بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا؛ طلسم طلای ایران شکست؛ نعمتی اولین طلای کاروان را گرفت
کشف 254 کیلو گوشت الاغ، قاطر و اسب در تهران؛ 5 نفر دستگیر شدند
آب سدهای کشور 31 درصد بیشتر شد؛ هنوز نیمی از ظرفیت مخازن خالی است
شورای نگهبان به طرح مهریه ایراد گرفت؛ ماجرای 14 سکه چیست؟
افزایش 28 هزار نفری ثبت‌نام در مدارس دولتی به‌خاطر هزینه زیاد هیئت امنایی
رهبر انقلاب: فقدان آیت‌الله شبیری خللی در ردیف محققین تراز اول شیعه ایجاد کرد
قیمت خودروهای سایپا امروز سه‌شنبه 31 شهریور 1405؛ رکوردشکنی شاهین و چانگان در بازار
قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه 31 شهریور 1405؛ نرخ انواع گوشت گوسفند و گوساله
قیمت دلار توافقی امروز 31 شهریور 1405؛ جهش 777 تومانی دلار
طلا پس از رشد اولیه عقب نشست؛ آخرین قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 31 شهریور
قیمت خودروهای ایران خودرو امروز سه‌شنبه31 شهریور؛کدام خودروها از6 میلیاردتومان عبور کردند؟
عراقچی: سازمان ملل تریبونی برای بیان مظلومیت مردم ایران و شهدای میناب است
پیروزی فقط با مردم ممکن است
واکنش بقایی به ادعای واشنگتن درباره گرانی سوخت
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا؛ پزشکیان به نیویورک رفت، قطر خواستار بازگشت به مذاکرات شد
سیاست نامه | سلاحی که از جنگ هشت ساله یادگار مانده است
پزشکیان عازم نیویورک شد؛ رئیس جمهور: با قدرت از مواضع ایران دفاع می‌کنیم
آخرین وضعیت ترافیک جاده‌ها امروز سه‌شنبه 31 شهریور؛ ترافیک نیمه‌سنگین در 3 محور
آخرین تحولات جنگ یمن و عربستان؛ حملات هوایی سعودی و پاسخ پهپادی انصارالله
رایحه‌درمانی با عطر قهوه
چراغ‌های روشن شبانه و تغییرات پنهان در قلب انسان
نابودی تومورهای روده بزرک با پروبیوتیک مهندسی‌شده
ایران چگونه آمریکا را در تله تشدید انداخت؟
زنگ خطر آلزایمر در ایران؛ 1.5 میلیون مبتلا و تغییر سن ابتلا پس از کرونا
کسب‌وکارهای آمریکا در شوک زنجیره تأمین؛ بحرانی پیچیده‌تر از دوران کرونا
منشأ اضطراب کودکان در شروع سال تحصیلی چیست و چگونه آن را مدیریت کنیم؟
عراقچی به نیویورک رسید؛ آغاز برنامه‌های ایران در مجمع عمومی سازمان ملل
رایزنی وزیران خارجه مصر و پاکستان درباره ایران، منطقه و همکاری‌های دوجانبه
حماس: به توافق آتش‌بس پایبندیم؛ نقض‌ها همچنان ادامه دارد
وزارت خارجه یمن: اقدامات عربستان امنیت و ثبات یمن را هدف گرفته است
افغانستان، کاردار پاکستان را احضار کرد
جدول خاموشی برق کرمانشاه برای سه‌شنبه 31 شهریور اعلام شد؛ برنامه جوانرود و اسلام‌آباد