×
اقتصادی
شناسه خبر : 307981
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/17 ساعت 10:33
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 17 فروردین 1405+ جدول

قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 17 فروردین 1405+ جدول

با بازگشایی بازارهای مالی و فعال شدن دوباره پلتفرم‌های خرید و فروش، بررسی آگهی‌ها از افزایش قیمت‌های پیشنهادی برخی خودروها و شکل‌گیری روندی صعودی در بازار خبر می‌دهد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: قیمت خودرو امروز 17 فروردین 1405 در حالی اعلام شد که با بازگشایی بازارهای مالی و از سرگیری فعالیت پلتفرم‌های خرید و فروش در روزهای گذشته، نشانه‌هایی از افزایش در قیمت‌های اعلامی برخی خودروها دیده می‌شود. بررسی آگهی‌های درج‌شده در این پلتفرم‌ها نشان می‌دهد بخشی از فروشندگان قیمت‌های پیشنهادی خود را با شیبی صعودی تنظیم کرده‌اند؛ موضوعی که به نظر می‌رسد تا حدی تحت تاثیر نگرانی‌ها نسبت به احتمال کاهش عرضه در بازار شکل گرفته و بر رفتار فعالان در فرآیند قیمت‌گذاری اثر گذاشته است.

با این حال، این تحرکات قیمتی هنوز به معنای بازگشت رونق به بازار خودرو نیست. تداوم نااطمینانی‌های سیاسی و نامشخص بودن جهت‌گیری سیاست‌های وارداتی همچنان از جمله عواملی هستند که بر تصمیم‌گیری خریداران و فروشندگان سایه انداخته‌اند. در نتیجه، گرچه در قیمت‌های اعلامی نشانه‌هایی از رشد مشاهده می‌شود، اما سطح معاملات همچنان محدود باقی مانده و بسیاری از فعالان بازار ترجیح می‌دهند تا روشن‌تر شدن چشم‌انداز متغیرهای اثرگذار با احتیاط بیشتری وارد خرید و فروش شوند.

قیمت خودروهای داخلی

شاهین اتوماتیک پلاس نسبت به روز گذشته 120 میلیون تومان گران شد و با برچسب قیمتی 2 میلیارد و 20 میلیون تومان به معاملات امروز رسید. از طرف دیگر، پارس نوآ افت بهای 60 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ یک میلیارد و 790 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

پژو 207 دنده‌ای TU5P پانوراما (رینگ فولادی) نسبت به روز پیشین 115 میلیون تومان گران شد و روی شاخص یک میلیارد و 680 میلیون تومان ایستاد. از سوی دیگر، ری‌را رشد 90 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ 2 میلیارد و 660 میلیون تومان در بازار عرضه شود.

داخلی
 

قیمت خودروهای مونتاژی

آریزو 8 جهش 230 میلیون تومانی را تجربه کرد و روی شاخص چهار میلیارد و 800 میلیون تومان ایستاد. از طرف دیگر، X55 پرو رشد بهای 110 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با نرخ سه میلیارد و 20 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود.

فیدلیتی الیت (7 نفره) افزایش بهای 210 میلیون تومانی را تجربه کرد و به نرخ معاملاتی سه میلیارد و 800 میلیون تومان رسید. از سوی دیگر، دیگنیتی پرایم نسبت به روز گذشته 20 میلیون تومان گران شد تا امروز با نرخ سه میلیارد و 580 میلیون تومان معامله شود.

هایما S7 پرو افزایش بهای 105 میلیون تومانی را تجربه کرد و با نرخ سه میلیارد و 300 میلیون تومان در معاملات امروز حاضر شد. از طرف دیگر، کی‌ام‌سی X5 نسبت به روز گذشته 90 میلیون تومان گران شد تا امروز با نرخ معاملاتی سه میلیارد و 290 میلیون تومان در بازار آزاد عرضه شود.

خارجی
 


نظرات

آخرین اخبار
الجزیره به نقل از منبع ایرانی: توقف جنگ در تمام جبهه‌ها شرط اصلی است
نخستین اظهارنظر پیاتزا بعد از ورود به تهران چه بود؟
هشدار فرانسه درباره عواقب گزینه نظامی آمریکا علیه تنگه هرمز
تسلط ایران بر گلوگاه اینترنت منطقه و تعیین «مجوز عبور»
چرا رهبران جمهوری‌خواه از رأی‌گیری برای ادامه جنگ با ایران خودداری کردند؟
قزاقستان میزبان مسابقات جهانی بزرگسالان شد
ایران دهها جنگنده و پهپاد آمریکایی را در جنگ اخیر سرنگون کرد
ویزای تمام اعضای تیم فوتبال ایران در جام جهانی 2026 صادر می‌شود
مدیر اطلاعات ملی آمریکا استعفا داد
ادعاهای تکراری ترامپ: ایران مشتاق رسیدن به توافق است
تل‌آویو در تله صمود؛ شکست بزرگ بدون جنگ مستقیم
کاروان پاراوزنه‌برداری یک طلا و یک برنز گرفت
عاصم منیر وارد تهران شد
واکنش سفارت ایران به آلمان در پی اتهام‌زنی بی‌اساس
معمای پرکاری پاکستان!
هند موشک بالستیک کوتاه‌برد آزمایش کرد
تاثیر مثبت جام جهانی بر تولید ناخالص داخلی کانادا
تجمع اعتراضی هزاران نفر از مردم کوبا مقابل سفارت آمریکا
انتقاد پوتین از وضعیت فساد در رژیم کی‌یف
گنبد آهنین و نفربر ارتش اسرائیل زیر حملات حزب الله
اعتراض صدراعظم آلمان به خشونت صهیونیست ها در کرانه باختری
تیم ملی آمریکا مقصد بعدی گواردیولا است؟
اضافه کاری کارکنان بعد از ساعت 13 ممنوع!
یمن: تجاوز جدید با پاسخ قاطع روبرو خواهد شد
تحریم‌های ضدایرانی به هرمز کشیده شد
بقائی: تجاوز آمریکا «غیرضروری» نبود بلکه «مجرمانه» بود
رهبران 7 کشور غربی شهرک سازی در کرانه باختری را محکوم کردند
روبیو ادعا کرد: همه دوست داریم شاهد توافق با ایران باشیم
امتحانات خردادماه در گلستان غیرحضوری شد
پاکستان و آمریکا در اتصال ریلی با هم همکاری می کنند
محاصره و فشار بر باریکه غزه شدت بیشتری گرفت
شکایت گل‌گهر از چادرملو به نفع پرسپولیسی ها
رویترز: یک تیم مذاکره‌کننده قطری در تهران حضور دارد
روابط عمومی سپاه: مذاکره، صحنه دیگری از کارزار میدان نبرد است
وزیر نفت: مردم بهینه انرژی مصرف کنند
15 نفر محکوم فراری در پیشوا تحویل زندان شدند
فتوحات جدید واحدهای ارتش روسیه در اوکراین
تاجرنیا: فوتبال باید برای همه جهان غیرسیاسی باشد
مشاهده خرس سیاه آسیایی در شهر گوهران
هشدار لاوروف به احتمال ازسرگیری جنگ در منطقه خلیج فارس
بقایی: ایران صرفا خواهان احقاق خود است/رفت و آمدها به تهران تداوم همان روند دیپلماتیک است
بحرینی: محاصره دریایی مصداق جنایت جنگی است
تعرفه واردات گوشی‌های پرچمدار چقدر شد؟
حمله هوایی انتحاری حزب الله به پادگان برانیت
افزایش بهای نفت در بازارهای جهانی
پایان 10 سال حکمرانی گواردیولا بر منچسترسیتی+فیلم
کشف محموله نیم کیلویی شیشه در ملکان
برپایی 7 مرکز عرضه دام زنده در پایتخت برای عید قربان
آخرین فرصت ثبت‌نام در طرح مشارکت در تولید ایران‌خودرو
انصراف نماینده فلسطین از نامزدی نایب‌رئیسی مجمع عمومی سازمان ملل