×
سیاسی
شناسه خبر : 307951
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/01/17 ساعت 08:37
یک عنصر دشمن در اغتشاشات دی‌ماه 1404 به دار مجازات آویخته شد

یک عنصر دشمن در اغتشاشات دی‌ماه 1404 به دار مجازات آویخته شد

علی فهیم از عناصر دشمن در اغتشاشات تروریستی دی‌ماه سال 1404 که به اماکن ممنوعه نظامی برای تصرف اسلحه خانه و سرقت سلاح‌های جنگی تعرض کرده بود، پس از بررسی پرونده و تایید حکم از سوی دیوان عالی کشور به دار مجازات آویخته شد.

نورنیوز- گروه سیاسی:  بنابر اطلاعیه قوه قضائیه، در جریانات اغتشاشات دی‌ماه سال ۱۴۰۴، که به اذعان شخص ترامپ، آمریکا برای حمایت از آشوب‎گران به آنها سلاح نیز رسانده بوده، عناصر دشمن در پوشش معترض اقدام به آشوب در کشور کردند.

با حمایت آشکار و صرف هزینه هنگفت از سوی دولت آمریکا، رژیم صهیونی و گروه‎های معاند عناصر معاند به خیابان‌ها آمدند و در نتیجه بکار بردن سلاح‌های گرم، مواد منفجره و آتش‌زا صدها نفر از شهروندان بی‌گناه و حافظان امنیت، شهید و زخمی شدند و ده‌ها بانک، مسجد و اموال عمومی و خصوصی شهروندان به طور کلی تخریب و به آتش کشیده شد و خسارت‌های بسیاری به اموال عمومی و اموال مردم وارد شد.

با توجه به شرایط حساس کشور در آن برهه زمانی و تهدید به حمله نظامی از سوی آمریکا و اسرائیل اقدامات این افراد امنیت ملی کشور و عمومی شهروندان را تحت‌الشعاع قرار داد، چنانچه که این اتفاقات به بهانه‌ای برای تجاوز نظامی دشمن آمریکایی-صهیونی به کشور شد. 

در شامگاه هجدهم دی‌ماه تعدادی از عوامل دشمن به قصد دستیابی به سلاح‌های موجود در یک مکان دارای طبقه نظامی در تهران حمله‌ور شدند و ضمن تخریب و آتش زدن آن مکان، قصد ورود به اسلحه‌خانه را داشتند که موفقیتی در این زمینه نداشته و در نهایت در آتشی که خودشان برافروخته بودند در ساختمان گرفتار شدند و با فراربه پشت بام دستگیر شدند. 

۴ نفر از عوامل اصلی این تعرض به نام‌های امیرحسین حاتمی، محمدامین بیگلری، شاهین واحدپرست و علی فهیم دستگیر شدند. 

براساس مفاد پرونده، علی فهیم بعد از ورود به داخل مکان ممنوعه نظامی، اقدام به بیرون کشیدن موتور سیکلت‌های موجود در حوزه کرده که توسط اغتشاشگران به آتش کشیده شدند.

علی فهیم نیز مانند دیگر عناصر آشوبگر متعرض به این مکان نظامی، مسائل حفاظتی را رعایت کرده و در زمان حادثه تلفن به همراه نداشته است که نشانگر هوشیاری و توجیه وی نسبت به حضور در صحنه‌های عملیاتی آشوب و اغتشاشات است. 

پس از صدور کیفرخواست، علی فهیم به اتهام مشارکت در اقدامات عملیاتی برخلاف امنیت کشور برای رژیم صهیونیستی و آمریکا و گروه‌های متخاصم و عوامل وابسته به آنها که منتهی به رعب و وحشت و ناامن کردن جامعه شده و ورود به اماکن نظامی دارای طبقه‌بندی به قصد خارج کردن سلاح و مهمات جنگی و تخریب و آتش زدن اموال دولتی به قصد مقابله با نظام جمهوری اسلامی ایران، محاکمه شد. 

پس از رسیدگی به پرونده و اخذ دفاعیات متهم و وکیل وی، با توجه به محتویات پرونده، ورود آگاهانه به اماکن دارای طبقه بندی نظامی به قصد خروج سلاح و مهمات جنگی که منجر به تخریب اموال عمومی و نظامی شده است، گزارش ضابطین و بررسی فیلم‌های تهیه شده از اغتشاشات و حضور متهم در محل آتش‌سوزی، دادگاه، علی فهیم را به اعدام و مصادره اموال محکوم کرد. 

پس از صدور حکم دادگاه، پرونده در دیوان عالی کشور نیز مجددا مورد رسیدگی قرار گرفت و با توجه به قرائن و امارات منعکس در پرونده، مشارکت علی فهیم در عملیات اجرایی جرم محرز دانسته شد. 

با تایید و ابرام حکم از سوی قضات دیوان عالی کشور، علی فهیم از عناصر دشمن در اغتشاشات تروریستی دی‌ماه ۱۴۰۴ به دار مجازات آویخته شد. 


نظرات

آخرین اخبار
نوراینفو | روش های بهبود زندگی در هفت روز
نوراینفو | برای کاهش سریع چربی بدن چه بخوریم؟
حمله پهپادی حزب‌الله به الجلیل غربی
رکوردشکنی دوباره قیمت بنزین در آمریکا
چه عواملی باعث نوسان قیمت کالاهای اساسی شده است؟
اقدامات فوری پس از آسیب به دندان‌های شیری و دائمی کودکان
دمای گیلان تا اواسط هفته آینده 8 درجه گرم تر می شود
چرا پنتاگون صورت حساب نجومی جنگ را پنهان می کند؟
عارف : امنیت خلیج فارس خط قرمز و غیرقابل معامله ایران است
ترکیه: توقیف کشتی‌های حامل کمک به غزه دزدی دریایی است
پزشکیان: مسئولیت ناامنی در خلیج فارس با آمریکا و رژیم صهیونیستی است
انتقاد سناتور دموکرات از اولویت‌های مالی آمریکا
چرا دوباره طلا در بازار صعودی شد؟
اهانت سفیر اسرائیل در سازمان ملل به کاروان کمک‌رسانی به غزه
سناریوی عجیب دو موتورسوار برای سرقت موبایل
اندیشکده آمریکایی: جنگ ایران محدودیت قدرت نظامی آمریکا را آشکار کرد
محاکمه سریع و عادلانه عوامل دخیل در ناآرامی‌ها با جدیت ادامه دارد
برگزاری اولین حراج شمش طلا در سال 1405
فارن افرز: حمله آمریکا و اسرائیل به تقویت انسجام داخلی ایران انجامید
بستن تنگه هرمز به اهرم راهبردی قدرتمند ایران تبدیل شده است
قیمت گوشت قرمز امروز 10 اردیبهشت 1405 + جدول
توزیع 91 همت سود سهام عدالت در سال 1404
پیروزی بزرگ النصر برابر الاهلی؛ یک قدم تا قهرمانی لیگ عربستان
21 کشتی ناوگان «الصمود» در مسیر غزه توقیف شدند
مورینیو بازهم به رئال مادرید پاسخ منفی داد
قالیباف درگذشت عبدالحمید نقره‌کار را تسلیت گفت
دستور پزشکیان به چهار استاندار برای تسریع در بازسازی مناطق آسیب‌دیده
ترافیک نیمه‌سنگین تا سنگین در محور کندوان
ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه پردیس - تهران
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 10 اردیبهشت1405+جدول پخش
برگی در نکوداشت مرد تدبیر و وفا؛ بنده خدا شهید علی لاریجانی
رونمایی نزدیک از توانمندی جدید دریایی
سطح چهارم جنگ
ادای احترام وزیر فرهنگ به شهدای خلیج فارس در هرمزگان
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 10 اردیبهشت 1405
ممنوعیت خالی‌فروشی در بازار خودروهای وارداتی
ذهنیت سیاستگذار و مساله اینترنت
53 حمله اسرائیل به لبنان در 24 ساعت گذشتنه
فرمول محاسبه حقوق بازنشستگی تغییر کرد + جزئیات اصلاحیه
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 10 اردیبهشت 1405+ جدول
چرا سالمندان صبح‌ها خیلی زود بیدار می‌شوند؟
4 چالش اسرائیل در «جنوب لبنان»
هشدار پاریس درباره فشار دو جنگ بر معیشت مردم فرانسه
آشفتگی بازار طلا در خاورمیانه ؛ لهستان بزرگترین خریدار طلا
تساوی آرسنال و اتلتیکومادرید در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنج شنبه 10 اردیبهشت1405 +جدول
رمز گشایی از کلیدواژه ای که وزیر جنگ آمریکا را به مرز انفجار رساند!
حمایت مجلس خبرگان رهبری از تیم مذاکره‌کننده
انتخاب ایران در هیات رئیسه کنفرانس بازنگری در NPT
هوشمندسازی کنتورهای برق مشترکان خانگی به کجا رسید؟