×
اقتصادی
شناسه خبر : 307875
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/16 ساعت 21:26
رئیس اتحادیه بنکداران: هیچ کمبودی در بازار وجود ندارد

رئیس اتحادیه بنکداران: هیچ کمبودی در بازار وجود ندارد

رئیس اتحادیه بنکداران تهران گفت:وضعیت تامین کالا در شرایط عادی است و هیچ کمبودی در بازار وجود ندارد.

نورنیوز- گروه اقتصادی: رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران تهران اظهار داشت: هیچ کمبود کالا در بازار مشاهده نمی شود و زنجیره تولید و تامین کالا به صورت عادی در جریان است.

وی بیان داشت: با توجه به اینکه در سال گذشته ماه رمضان و ایام عید نوروز با هم تقارن پیدا کرد، تامین کالا توسط بنکداری ها نسبت به سال های گذشته به میزان سه برابر افزایش یافت.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران با بیان اینکه کالاها به صورت انبوه در انبارهای بنکداری ها ذخیره شده است، بیان داشت: شرایط ذخایر کالا از آنجا که کالا به وفور موجود است مانند شرایط جنگی نیست.

عرضه کالاها همچنان با قیمت‌های سال گذشته

وی بیان داشت: هر سال بعد از تعطیلات اغلب قیمت انواع کالاها پیرو افزایش حقوق و دستمزد افزایش می‌یافت اما امسال فعلا شاهد این افزایش قیمت‌ها در مواد غذایی نیستیم.

رئیس اتحادیه بنکداران تهران اظهار داشت: با توجه به اینکه ذخایر کالا در واحدهای صنفی بنکداری بسیار زیاد است، لذا هنوز کالاها به نرخ سال گذشته عرضه می‌شود و هیچ افزایش قیمتی در انواع کالاها مشاهده نمی‌شود.

وی با بیان اینکه در روز جاری بازدیدی از تعدادی از بنکداری‌های تهران داشته است، گفت: در این بازدیدها هیچ کمبود کالایی مشاهده نشده است.

وی بیان داشت: ضمن اینکه برخی از واحدهای صنفی بنکداری با توجه به شرایط جنگی، کالاهای مورد نیاز مردم را به نرخ خرید و براساس نرخی که در فاکتورها قید شده است عرضه می‌کنند.

رصد بازار از بنکداری تا فروشگاه‌های زنجیره‌ای

کنگری بیان داشت: در بازدیدهای میدانی در ایام نوروز با توجه به شرایط جنگی کشور، فراتر از صنف بنکداری، از زیرمجموعه‌های این صنف یعنی واحدهای خرده‌فروشی و حتی فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز بازدید صورت گرفت تا در صورتی که مشکلی در تامین کالا داشتند بلافاصله برطرف شود.

وی اظهار داشت: هیچ مشکل خاصی در زمینه تامین کالاهای مورد نیاز مردم وجود ندارد.

رفع ضعف‌های لجستیکی پس از تجربه جنگ دوازده روزه

رئیس اتحادیه بنکداران تهران با اشاره به تجارب جنگ دوازده روزه در تامین کالا، گفت: در جنگ دوازده روزه ضعف‌هایی در بخش لجستیک، سوخت و زنجیره تامین وجود داشت اما با توجه به تجربه آن دوره، مشکلات در جنگ رمضان کاملا رفع شد.

وی بیان داشت: بنابراین اکنون اصلاً مانند شرایط جنگی نیستیم و فعالان اقتصادی کاملاً به صورت رقابتی در حال انجام فعالیت خود هستند و مشکل خاصی وجود ندارد. ضمن اینکه نهادهای نظارتی نیز به صورت دقیق در بازار حضور دارند و بازار در حال رصد است.

وی افزود: فعالان اقتصادی نیز در شرایط جنگ نقش خود را به خوبی ایفا می‌کنند؛ به طوری که در بحث معیشت مردم هیچ واحد صنفی سوءاستفاده نکرده است و با توجه به فراخوان‌هایی که به واحدهای صنفی داده شد، همه پای کار بودند تا نیاز مردم به صورت کامل تامین شود.

وی گفت: اکنون که تعطیلات نوروزی به اتمام رسیده است نیز هیچ مشکلی در تامین کالا وجود ندارد و بازار روال عادی خود را طی می‌کند و پاسخگوی تقاضای مردم در این دوره هم به طور کامل خواهیم بود.

ثبات قیمت برنج، قند و شکر در طول جنگ

کنگری بیان داشت: از ابتدای جنگ تاکنون قیمت برنج، قند و شکر و دیگر کالاهای اساسی تغییر نکرده است. برنج هندی که در انتهای سال گذشته حدود ۱۷۰ تا ۲۰۰ هزار تومان بود، اکنون نیز به همین قیمت عرضه می‌شود.

وی گفت: برنج ایرانی نیز که قبل از جنگ حدود ۲۹۰ هزار تا ۴۶۰ هزار تومان در هر کیلو بود، اکنون هم در همین بازه قیمتی عرضه می‌شود و افزایش قیمتی نداشته‌ایم.

وی درباره قیمت برنج پاکستانی نیز اظهار داشت: در ابتدای جنگ قیمت هر کیلوگرم از این کالا بین ۱۷۰ هزار تا ۲۴۵ هزار تومان در هر کیلو بود که اکنون نیز با گذشت بیش از یک ماه از جنگ شاهد افزایش قیمت نبوده‌ایم.

وی بیان داشت: شکر در بنکداری‌ها در ابتدای جنگ هر کیلوگرم ۷۲ هزار تومان عرضه می‌شد که اکنون نیز با همین قیمت عرضه می‌شود. همچنین قیمت هر کیلو قند که در بنکداری‌ها ۹۵ هزار تومان بود، اکنون نیز با همین قیمت عرضه می‌شود.

وی در پایان گفت: اکنون ۲۳۰۰ واحد صنفی شناسه‌دار بنکداری در تهران فعالیت می‌کنند و کالاهای مورد نیاز تهران را پوشش می‌دهند. این واحدهای بنکداری در حال حاضر دو ماه ذخیره کالا دارند و در کنار آن زنجیره تامین داخلی و وارداتی نیز در حال فعالیت است و لذا هیچ مشکلی در تامین کالاهای معیشتی مردم وجود ندارد.


فارس
اخبار مرتبط
کالاهای اساسی و دارو بدون وقفه وارد می‌شود
یکشنبه 1405/01/16 ساعت 14:48
کالاهای اساسی و دارو بدون وقفه وارد می‌شود
دبیر انجمن کشتیرانی با اشاره به اینکه هیچ نگرانی از بابت تامین کالاهای اساسی و دارو وجود ندارد و این اقلام به صورت مستمر از بنادر شمالی و جنوبی کشور وارد می شوند، گفت:با توجه به اینکه برخی کشورهای با اقدامات خصمانه علیه جمهوری اسلامی همراهی کردند مراودات تجاری با آنها صحیح نیست و بنا داریم بازارهای جدیدی را جایگزین آنها کنیم.
قیمت کالاها در مسیر تعادل و امنیت غذایی پایدار است
یکشنبه 1405/01/16 ساعت 09:36
وزیر جهاد کشاورزی:
قیمت کالاها در مسیر تعادل و امنیت غذایی پایدار است
وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد با اجرای اقدامات تنظیم بازاری، قیمت برخی کالاها کاهشی شده و انتظار می‌رود تعادل در بازار حفظ و تولید کشاورزان از نظر اقتصادی پایدار بماند.
حمل کالاهای اساسی در کشور 30 درصد افزایش یافت
شنبه 1405/01/15 ساعت 18:55
معاون وزیر راه:
حمل کالاهای اساسی در کشور 30 درصد افزایش یافت
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور از افزایش 20 تا 30 درصدی حمل کالاهای اساسی نسبت به سال قبل خبر داد.
نظرات

آخرین اخبار
قیمت خودرو امروز شنبه 7 شهریور 1405؛ ریزش سنگین خودروهای پرفروش در بازار + جدول
دستگیری 6 نفر از اعضای شبکه رمزارزی FNDK در تالش
جدول قطعی برق تهران امروز شنبه 7 شهریور + لینک اطلاع رسانی قطعی برق
قطعی برق فارس امروز شنبه 7 شهریور + لینک
جدول زمان قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز شنبه 7 شهریور اعلام شد
آمریکا برای جنگ هسته‌ای آماده می‌شود؟ بالگردها برای فرار اضطراری مقامات آماده شدند
شکست الوصل مقابل شباب‌الاهلی؛ شروع تلخ طارمی در لیگ امارات
ورود به مدارس تیزهوشان فقط با آزمون امکان‌پذیر است
هیئت عراقی به ایران سفر می‌کند
نتایج فوتبال اروپا در جمعه شب 6 شهریور؛ برد پرگل بایرن و سیتی، توقف PSG
مهدی طباطبایی: گفت‌وگوی رئیس‌جمهور با پیام رهبر انقلاب انطباق کامل دارد
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز شنبه 7 شهریور 1405؛گران‌ترین خودرو سایپا کدام است؟
تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشگاه تهران
بورس امروز صعودی شد؛ شاخص کل 132 هزار واحد رشد کرد
جزئیات پیش‌بینی دما و بارش برای دو ماه آینده در کشور
نورنما | ربات انسان‌نما، رکورد انسان‌ها در دوی 100 متر را شکست
نوراینفو | 5 فرمان تغذیه‌ای برای داشتن مغزی آرام و شاداب
وزیر دارایی آلمان: ترامپ به جنگ «غیرمسئولانه» علیه ایران پایان دهد
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 7 شهریور 1405/ پیش‌بینی قیمت طلا
قیمت گوشت قرمز امروز 7 شهریور 1405 + جدول قیمت ها
چین تنها راه حل عملی برای پایان جنگ ایران را چه می‌داند؟
کیفرخواست پرونده‌های شهادت رهبر معظم انقلاب و شهدای دانش‌آموز میناب صادر شد
زمان‌بندی تکمیلی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اعلام شد
آغاز پرداخت مرحله دوم وام 150 میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی+شرایط نحوه دریافت
پیروزی الهلال در سایه یک اتفاق عجیب؛ 50 هوادار بیهوش شدند
هشدار گوترش درباره آزمایش‌های هسته‌ای
درگیری در پایتخت نیجر؛ تلاش مهاجمان برای نفوذ به حلقه امنیتی کاخ ریاست‌جمهوری
از تاب‌آوری تا فرسایش ساختاری
ترمیم سریع زیرساخت‌های آب، برق، گاز و مخابرات آسیب دیده تهران در جنگ
تمهیدات ترافیکی تهران برای جشن میلاد پیامبر(ص) اعلام شد
تعطیلی جدید در راه است؛ پیشنهاد نمایندگان مجلس به دولت
هشدار به مسافران مازندران؛ شنا و قایقرانی در خزر ممنوع
نتایج «امتحانات نهایی» دانش‌آموزان فعلا اعلام نشده است
جرم‌انگاری بادبادک‌بازی در غزه
قیمت دلار توافقی امروز شنبه 7 شهریور 1405؛دلار وارد کانال جدید شد
دی - دِی اقتصادی ایران یا دی - دِی مالی آمریکا؟
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز شنبه 7 شهریور 1405؛ قیمت سورن، دنا، 207 و تارا
جنگ به بازارهای آمریکا رسید؛ پای ین ژاپن در میان است
جدول پخش زنده بازی‌های امروز شنبه 7 شهریور؛ پخش زنده لیورپول، یوونتوس و اتلتیکومادرید
برنامه بازی‌های امروز لیگ برتر فوتبال شنبه 7 شهریور؛ ساعت دیدار پرسپولیس و ملوان+ جدول لیگ
اژه‌ای: نباید با سیاه‌نمایی برای دشمن خوراک جنگ روانی فراهم کرد
هشدار سفارت آمریکا در کی‌یف؛ شهروندان برای تخلیه آماده شوند
اردوغان: اسرائیل «معتاد به جنگ» است
آخرین وضعیت جاده‌ها؛ جزئیات ترافیک و محورهای مسدود کشور
حسن اعتماد و لطف رهبر انقلاب را بزرگ‌ترین سرمایه و پشتیبان در مسیر دشوار پیش‌رو می‌دانیم
ادعاهای رودریگز و ترامپ درباره قرارداد نفتی آمریکا و ونزوئلا
چگونه دشمن را وادار به پذیرش حقوق خود کنیم؟
تغییرات جدید مدارس دولتی؛ همه مدارس هیئت امنایی می‌شوند
وضعیت آب و هوای امروز شنبه 7 شهریور 1405+ وضعیت استانها
جنگ ایران به بازار اوراق رسید؛ ژاپن، ین و بازار بدهی آمریکا در خط آتش