×
اقتصادی
شناسه خبر : 307875
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/16 ساعت 21:26
رئیس اتحادیه بنکداران: هیچ کمبودی در بازار وجود ندارد

رئیس اتحادیه بنکداران: هیچ کمبودی در بازار وجود ندارد

رئیس اتحادیه بنکداران تهران گفت:وضعیت تامین کالا در شرایط عادی است و هیچ کمبودی در بازار وجود ندارد.

نورنیوز- گروه اقتصادی: رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران تهران اظهار داشت: هیچ کمبود کالا در بازار مشاهده نمی شود و زنجیره تولید و تامین کالا به صورت عادی در جریان است.

وی بیان داشت: با توجه به اینکه در سال گذشته ماه رمضان و ایام عید نوروز با هم تقارن پیدا کرد، تامین کالا توسط بنکداری ها نسبت به سال های گذشته به میزان سه برابر افزایش یافت.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران با بیان اینکه کالاها به صورت انبوه در انبارهای بنکداری ها ذخیره شده است، بیان داشت: شرایط ذخایر کالا از آنجا که کالا به وفور موجود است مانند شرایط جنگی نیست.

عرضه کالاها همچنان با قیمت‌های سال گذشته

وی بیان داشت: هر سال بعد از تعطیلات اغلب قیمت انواع کالاها پیرو افزایش حقوق و دستمزد افزایش می‌یافت اما امسال فعلا شاهد این افزایش قیمت‌ها در مواد غذایی نیستیم.

رئیس اتحادیه بنکداران تهران اظهار داشت: با توجه به اینکه ذخایر کالا در واحدهای صنفی بنکداری بسیار زیاد است، لذا هنوز کالاها به نرخ سال گذشته عرضه می‌شود و هیچ افزایش قیمتی در انواع کالاها مشاهده نمی‌شود.

وی با بیان اینکه در روز جاری بازدیدی از تعدادی از بنکداری‌های تهران داشته است، گفت: در این بازدیدها هیچ کمبود کالایی مشاهده نشده است.

وی بیان داشت: ضمن اینکه برخی از واحدهای صنفی بنکداری با توجه به شرایط جنگی، کالاهای مورد نیاز مردم را به نرخ خرید و براساس نرخی که در فاکتورها قید شده است عرضه می‌کنند.

رصد بازار از بنکداری تا فروشگاه‌های زنجیره‌ای

کنگری بیان داشت: در بازدیدهای میدانی در ایام نوروز با توجه به شرایط جنگی کشور، فراتر از صنف بنکداری، از زیرمجموعه‌های این صنف یعنی واحدهای خرده‌فروشی و حتی فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز بازدید صورت گرفت تا در صورتی که مشکلی در تامین کالا داشتند بلافاصله برطرف شود.

وی اظهار داشت: هیچ مشکل خاصی در زمینه تامین کالاهای مورد نیاز مردم وجود ندارد.

رفع ضعف‌های لجستیکی پس از تجربه جنگ دوازده روزه

رئیس اتحادیه بنکداران تهران با اشاره به تجارب جنگ دوازده روزه در تامین کالا، گفت: در جنگ دوازده روزه ضعف‌هایی در بخش لجستیک، سوخت و زنجیره تامین وجود داشت اما با توجه به تجربه آن دوره، مشکلات در جنگ رمضان کاملا رفع شد.

وی بیان داشت: بنابراین اکنون اصلاً مانند شرایط جنگی نیستیم و فعالان اقتصادی کاملاً به صورت رقابتی در حال انجام فعالیت خود هستند و مشکل خاصی وجود ندارد. ضمن اینکه نهادهای نظارتی نیز به صورت دقیق در بازار حضور دارند و بازار در حال رصد است.

وی افزود: فعالان اقتصادی نیز در شرایط جنگ نقش خود را به خوبی ایفا می‌کنند؛ به طوری که در بحث معیشت مردم هیچ واحد صنفی سوءاستفاده نکرده است و با توجه به فراخوان‌هایی که به واحدهای صنفی داده شد، همه پای کار بودند تا نیاز مردم به صورت کامل تامین شود.

وی گفت: اکنون که تعطیلات نوروزی به اتمام رسیده است نیز هیچ مشکلی در تامین کالا وجود ندارد و بازار روال عادی خود را طی می‌کند و پاسخگوی تقاضای مردم در این دوره هم به طور کامل خواهیم بود.

ثبات قیمت برنج، قند و شکر در طول جنگ

کنگری بیان داشت: از ابتدای جنگ تاکنون قیمت برنج، قند و شکر و دیگر کالاهای اساسی تغییر نکرده است. برنج هندی که در انتهای سال گذشته حدود ۱۷۰ تا ۲۰۰ هزار تومان بود، اکنون نیز به همین قیمت عرضه می‌شود.

وی گفت: برنج ایرانی نیز که قبل از جنگ حدود ۲۹۰ هزار تا ۴۶۰ هزار تومان در هر کیلو بود، اکنون هم در همین بازه قیمتی عرضه می‌شود و افزایش قیمتی نداشته‌ایم.

وی درباره قیمت برنج پاکستانی نیز اظهار داشت: در ابتدای جنگ قیمت هر کیلوگرم از این کالا بین ۱۷۰ هزار تا ۲۴۵ هزار تومان در هر کیلو بود که اکنون نیز با گذشت بیش از یک ماه از جنگ شاهد افزایش قیمت نبوده‌ایم.

وی بیان داشت: شکر در بنکداری‌ها در ابتدای جنگ هر کیلوگرم ۷۲ هزار تومان عرضه می‌شد که اکنون نیز با همین قیمت عرضه می‌شود. همچنین قیمت هر کیلو قند که در بنکداری‌ها ۹۵ هزار تومان بود، اکنون نیز با همین قیمت عرضه می‌شود.

وی در پایان گفت: اکنون ۲۳۰۰ واحد صنفی شناسه‌دار بنکداری در تهران فعالیت می‌کنند و کالاهای مورد نیاز تهران را پوشش می‌دهند. این واحدهای بنکداری در حال حاضر دو ماه ذخیره کالا دارند و در کنار آن زنجیره تامین داخلی و وارداتی نیز در حال فعالیت است و لذا هیچ مشکلی در تامین کالاهای معیشتی مردم وجود ندارد.


فارس
اخبار مرتبط
کالاهای اساسی و دارو بدون وقفه وارد می‌شود
یکشنبه 1405/01/16 ساعت 14:48
کالاهای اساسی و دارو بدون وقفه وارد می‌شود
دبیر انجمن کشتیرانی با اشاره به اینکه هیچ نگرانی از بابت تامین کالاهای اساسی و دارو وجود ندارد و این اقلام به صورت مستمر از بنادر شمالی و جنوبی کشور وارد می شوند، گفت:با توجه به اینکه برخی کشورهای با اقدامات خصمانه علیه جمهوری اسلامی همراهی کردند مراودات تجاری با آنها صحیح نیست و بنا داریم بازارهای جدیدی را جایگزین آنها کنیم.
قیمت کالاها در مسیر تعادل و امنیت غذایی پایدار است
یکشنبه 1405/01/16 ساعت 09:36
وزیر جهاد کشاورزی:
قیمت کالاها در مسیر تعادل و امنیت غذایی پایدار است
وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد با اجرای اقدامات تنظیم بازاری، قیمت برخی کالاها کاهشی شده و انتظار می‌رود تعادل در بازار حفظ و تولید کشاورزان از نظر اقتصادی پایدار بماند.
حمل کالاهای اساسی در کشور 30 درصد افزایش یافت
شنبه 1405/01/15 ساعت 18:55
معاون وزیر راه:
حمل کالاهای اساسی در کشور 30 درصد افزایش یافت
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور از افزایش 20 تا 30 درصدی حمل کالاهای اساسی نسبت به سال قبل خبر داد.
نظرات

آخرین اخبار
خداحافظی با قیمت‌های دستوری؟ /برق ایران در مسیر واقعی شدن قیمت‌ها
سامانه جامع تجارت بازگشایی شد/بدون انتقال ارز کالای اساسی وارد کنید
معاملات برخط طلا و نقره زیر ذره بین شفافیت
بازداشت 10 صهیونیست در مرز سوریه
راز تجمع 23 غول نفتی در خارگ چیست؟
رهبر انقلاب دچار آسیب جدی نشده و وضعیت سلامت ایشان مطلوب است
مسکو تابع تصمیم تهران است
نوراینفو | هشت حقیقت مهم در مورد اثرات کمبود ویتامین B12
شکار «شکارچی»/ پهپاد انتحاری حزب‌الله سکوی گنبد آهنین را منهدم کرد
شطرنج پنهان واشنگتن در بغداد امروز
8 غذایی که مغز را بعد از 50 سالگی جوان و سالم نگه می‌دارد
وزیر نیرو: در تولید برق کسری نداریم
عملیات سنگین مرزبانی علیه قاچاقچیان سوخت و موادمخدر
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 28 اردیبهشت ؛ توقف دلار در کانال 180 هزار تومان + جدول
قیمت گوشی امروز دوشنبه 28 اردیبهشت 1405 + جدول
واکنش پکن به انتخاب قالیباف به عنوان نماینده ویژه ایران در چین
شورای همکاری و آزمون بازتعریف امنیت خلیج فارس
آمریکا در متن جدید خود لغو موقت تحریم‌های نفتی ایران را پذیرفته است
جنایت خانوادگی در سایه سوءظن؛ شک پدر سنگدل فاجعه آفرید
24 درصد جانباختگان حوادث رانندگی افراد زیر 20 سال هستند
جزئیات تکان‌دهنده از قتل فجیع زن ایرانی در ترکیه ؛ راز جنایت در پیام واتساپ نهفته بود
لاوروف: غنی‌سازی صلح‌آمیز حق ایران است
موسویان: هدف غرب مدل لیبی برای ایران است
ماجرای میخ‌پاشی شبانه در اتوبان تهران – کرج چه بود؟
شناسایی و دستگیری عناصر وابسته به محور آمریکایی-صهیونی در سه استان کشور
رایزنی منطقه‌ای اسحاق دار با قطر و مصر درباره ایران و آمریکا
آغاز اجرای آزمایشی طرح شناسه‌دار کردن سوخت در تهران
کشف و ضبط سلاح و مهمات آمریکایی در مرزهای غربی کشور
جزئیات مصوبه جدید برای برگزیدگان المپیادهای علمی کشور
پادکست | ویژه برنامه روز بزرگداشت خیام نیشابوری
ایران رکورد تازه‌ای در فناوری نانو ثبت کرد
زمان‌بندی مصاحبه دکتری دانشگاه شریف اعلام شد
نورویدئو | پشت پرده تغییر ناگهانی رفتار ترامپ در چین
15 ملی‌پوش به اردوی تیم والیبال نشسته بانوان دعوت شدند
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 28 اردیبهشت ؛ آغاز ریزش قیمت ها +جدول
آخرین روز استفاده رایگان از مترو و اتوبوس در تهران اعلام شد
فاز جدید اصلاح مصرف بنزین از اول خرداد آغاز می‌شود
آخرین تصمیمات دولت در مورد تغییر سن بازنشستگی
تاکید پاکستان و قطر بر تقویت روند صلح در منطقه
بقایی در پاسخ به نورنیوز: رایزنی ها ومشورتهای نزدیک با دولت جدید عراق در حال انجام است
هاآرتص: 80 درصد فرار سربازان اسرائیلی به دلیل مشکلات روانی است
پزشکیان: از هر صدای تفرقه‌انگیز باید دوری کنیم
کاروان تیم ملی ایران راهی ترکیه شد
تاخیر در پرداخت مطالبات گندمکاران معضل هر ساله کشاورزان
تاکید دولت بر مسئولیت‌پذیری و شفاف‌سازی با مردم
گفت‌وگوی تلفنی ترامپ و رئیس‌جمهور کره جنوبی
جزئیات ریزش شدید بیت‌کوین و اتریوم در 24 ساعت گذشته
قیمت گوشت قرمز امروز 28 اردیبهشت 1405 + جدول
یمن: رژیم صهیونیستی تنها زبان زور را می‌فهمد
تلاش کشورهای عربی برای کاهش تنش در خاورمیانه