×
اقتصادی
شناسه خبر : 307875
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/16 ساعت 21:26
رئیس اتحادیه بنکداران: هیچ کمبودی در بازار وجود ندارد

رئیس اتحادیه بنکداران: هیچ کمبودی در بازار وجود ندارد

رئیس اتحادیه بنکداران تهران گفت:وضعیت تامین کالا در شرایط عادی است و هیچ کمبودی در بازار وجود ندارد.

نورنیوز- گروه اقتصادی: رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران تهران اظهار داشت: هیچ کمبود کالا در بازار مشاهده نمی شود و زنجیره تولید و تامین کالا به صورت عادی در جریان است.

وی بیان داشت: با توجه به اینکه در سال گذشته ماه رمضان و ایام عید نوروز با هم تقارن پیدا کرد، تامین کالا توسط بنکداری ها نسبت به سال های گذشته به میزان سه برابر افزایش یافت.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران با بیان اینکه کالاها به صورت انبوه در انبارهای بنکداری ها ذخیره شده است، بیان داشت: شرایط ذخایر کالا از آنجا که کالا به وفور موجود است مانند شرایط جنگی نیست.

عرضه کالاها همچنان با قیمت‌های سال گذشته

وی بیان داشت: هر سال بعد از تعطیلات اغلب قیمت انواع کالاها پیرو افزایش حقوق و دستمزد افزایش می‌یافت اما امسال فعلا شاهد این افزایش قیمت‌ها در مواد غذایی نیستیم.

رئیس اتحادیه بنکداران تهران اظهار داشت: با توجه به اینکه ذخایر کالا در واحدهای صنفی بنکداری بسیار زیاد است، لذا هنوز کالاها به نرخ سال گذشته عرضه می‌شود و هیچ افزایش قیمتی در انواع کالاها مشاهده نمی‌شود.

وی با بیان اینکه در روز جاری بازدیدی از تعدادی از بنکداری‌های تهران داشته است، گفت: در این بازدیدها هیچ کمبود کالایی مشاهده نشده است.

وی بیان داشت: ضمن اینکه برخی از واحدهای صنفی بنکداری با توجه به شرایط جنگی، کالاهای مورد نیاز مردم را به نرخ خرید و براساس نرخی که در فاکتورها قید شده است عرضه می‌کنند.

رصد بازار از بنکداری تا فروشگاه‌های زنجیره‌ای

کنگری بیان داشت: در بازدیدهای میدانی در ایام نوروز با توجه به شرایط جنگی کشور، فراتر از صنف بنکداری، از زیرمجموعه‌های این صنف یعنی واحدهای خرده‌فروشی و حتی فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز بازدید صورت گرفت تا در صورتی که مشکلی در تامین کالا داشتند بلافاصله برطرف شود.

وی اظهار داشت: هیچ مشکل خاصی در زمینه تامین کالاهای مورد نیاز مردم وجود ندارد.

رفع ضعف‌های لجستیکی پس از تجربه جنگ دوازده روزه

رئیس اتحادیه بنکداران تهران با اشاره به تجارب جنگ دوازده روزه در تامین کالا، گفت: در جنگ دوازده روزه ضعف‌هایی در بخش لجستیک، سوخت و زنجیره تامین وجود داشت اما با توجه به تجربه آن دوره، مشکلات در جنگ رمضان کاملا رفع شد.

وی بیان داشت: بنابراین اکنون اصلاً مانند شرایط جنگی نیستیم و فعالان اقتصادی کاملاً به صورت رقابتی در حال انجام فعالیت خود هستند و مشکل خاصی وجود ندارد. ضمن اینکه نهادهای نظارتی نیز به صورت دقیق در بازار حضور دارند و بازار در حال رصد است.

وی افزود: فعالان اقتصادی نیز در شرایط جنگ نقش خود را به خوبی ایفا می‌کنند؛ به طوری که در بحث معیشت مردم هیچ واحد صنفی سوءاستفاده نکرده است و با توجه به فراخوان‌هایی که به واحدهای صنفی داده شد، همه پای کار بودند تا نیاز مردم به صورت کامل تامین شود.

وی گفت: اکنون که تعطیلات نوروزی به اتمام رسیده است نیز هیچ مشکلی در تامین کالا وجود ندارد و بازار روال عادی خود را طی می‌کند و پاسخگوی تقاضای مردم در این دوره هم به طور کامل خواهیم بود.

ثبات قیمت برنج، قند و شکر در طول جنگ

کنگری بیان داشت: از ابتدای جنگ تاکنون قیمت برنج، قند و شکر و دیگر کالاهای اساسی تغییر نکرده است. برنج هندی که در انتهای سال گذشته حدود ۱۷۰ تا ۲۰۰ هزار تومان بود، اکنون نیز به همین قیمت عرضه می‌شود.

وی گفت: برنج ایرانی نیز که قبل از جنگ حدود ۲۹۰ هزار تا ۴۶۰ هزار تومان در هر کیلو بود، اکنون هم در همین بازه قیمتی عرضه می‌شود و افزایش قیمتی نداشته‌ایم.

وی درباره قیمت برنج پاکستانی نیز اظهار داشت: در ابتدای جنگ قیمت هر کیلوگرم از این کالا بین ۱۷۰ هزار تا ۲۴۵ هزار تومان در هر کیلو بود که اکنون نیز با گذشت بیش از یک ماه از جنگ شاهد افزایش قیمت نبوده‌ایم.

وی بیان داشت: شکر در بنکداری‌ها در ابتدای جنگ هر کیلوگرم ۷۲ هزار تومان عرضه می‌شد که اکنون نیز با همین قیمت عرضه می‌شود. همچنین قیمت هر کیلو قند که در بنکداری‌ها ۹۵ هزار تومان بود، اکنون نیز با همین قیمت عرضه می‌شود.

وی در پایان گفت: اکنون ۲۳۰۰ واحد صنفی شناسه‌دار بنکداری در تهران فعالیت می‌کنند و کالاهای مورد نیاز تهران را پوشش می‌دهند. این واحدهای بنکداری در حال حاضر دو ماه ذخیره کالا دارند و در کنار آن زنجیره تامین داخلی و وارداتی نیز در حال فعالیت است و لذا هیچ مشکلی در تامین کالاهای معیشتی مردم وجود ندارد.


فارس
اخبار مرتبط
کالاهای اساسی و دارو بدون وقفه وارد می‌شود
یکشنبه 1405/01/16 ساعت 14:48
کالاهای اساسی و دارو بدون وقفه وارد می‌شود
دبیر انجمن کشتیرانی با اشاره به اینکه هیچ نگرانی از بابت تامین کالاهای اساسی و دارو وجود ندارد و این اقلام به صورت مستمر از بنادر شمالی و جنوبی کشور وارد می شوند، گفت:با توجه به اینکه برخی کشورهای با اقدامات خصمانه علیه جمهوری اسلامی همراهی کردند مراودات تجاری با آنها صحیح نیست و بنا داریم بازارهای جدیدی را جایگزین آنها کنیم.
قیمت کالاها در مسیر تعادل و امنیت غذایی پایدار است
یکشنبه 1405/01/16 ساعت 09:36
وزیر جهاد کشاورزی:
قیمت کالاها در مسیر تعادل و امنیت غذایی پایدار است
وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد با اجرای اقدامات تنظیم بازاری، قیمت برخی کالاها کاهشی شده و انتظار می‌رود تعادل در بازار حفظ و تولید کشاورزان از نظر اقتصادی پایدار بماند.
حمل کالاهای اساسی در کشور 30 درصد افزایش یافت
شنبه 1405/01/15 ساعت 18:55
معاون وزیر راه:
حمل کالاهای اساسی در کشور 30 درصد افزایش یافت
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور از افزایش 20 تا 30 درصدی حمل کالاهای اساسی نسبت به سال قبل خبر داد.
نظرات

آخرین اخبار
راز تغییر شخصیت انسان؛ چرا با گذشت زمان متفاوت می‌شویم؟
محکومیت نیم میلیارد دلاری متا به دلیل آسیب به سلامت کودکان
راز سلامت نوزادان؛ چرا شیردهی تا دو سالگی توصیه می‌شود؟
تولید 16 ویروس با کمک هوش مصنوعی!
شیرینی‌های طبیعی؛ عامل پنهان در بزرگ‌تر شدن مغز انسان
سازمان ملل؛ چشم‌انتظار نتایج مذاکرات ایران و عمان
وداع اهالی سینما با مریم همتیان؛ بازیگری که پس از 2 سال مبارزه با سرطان درگذشت
تبعات اقتصادی جنگ ترامپ علیه ایران برای آمریکایی‌ها
پزشکیان: مذاکره را به رهبری تحمیل نکردیم؛ این ادعا ناشی از نشناختن رهبری است
حریق مجتمع مسکونی اهواز مهار شد
جو کنت: تهدید هسته‌ای ایران یک پروپاگانداست
رایزنی امنیتی بغداد و ریاض؛ دیدار نخست‌وزیر عراق با رئیس دستگاه اطلاعات عربستان
حملات به کشتی‌های اماراتی در تنگه هرمز
پیام عراقچی به همسایگان ایران
برنامه خاموشی برق آذربایجان شرقی فردا شنبه 17 مرداد
تصویب لایحه تحریم ایران و روسیه از سوی سنای آمریکا
خیز وزنه‌برداران دختر فارس برای سکوی آسیایی
گمانه‌زنی درباره صدای مهیب در پایتخت روسیه
عیادت اهالی فرهنگ از استاد ایرج
حمله یمن به تجمعات نظامی سعودی
تداوم فشار حداکثری آمریکا علیه ایران
تصادف زنجیره‌ای در آزادراه تهران-قم
حمله پهپادی به کشتی ترکیه‌ای
مقاومت عراق پاسخ به حمله عربستان و آمریکا را به تعویق انداخت
همتی: اقتصاد ایران با فروپاشی فاصله زیادی دارد
غنائم خیالی؛ واکنش بقائی به صحبت‌های ترامپ
آئروفلوت پروازهای مسکو-ابوظبی را از سر می‌گیرد
اسحاق دار: توافق مکه به ثبات منطقه کمک می‌کند
انفجار مهیب شهر المخا یمن را لرزاند
هشدار بانک آمریکایی درباره افت شدید ذخایر نفت آمریکا
شباب الاهلی گزینه میزبانی آسیایی استقلال شد
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون؛ شصت‌چی پس از ماه صفر می‌آید
اردوغان: توافق‌نامه مکه علیه هیچ کشوری نیست
رمان «مدیر مدرسه» جلال آل‌احمد سریال می‌شود
برنامه خاموشی برق تهران فردا 17 مرداد اعلام شد+ جزییات
روزی که وزیر دفاع اسکورت خبرنگاران شد
واکنش فدراسیون فوتبال آرژانتین به آینده مسی در تیم ملی
استاد منتقد جنگ غزه در پرونده علیه دانشگاه مینه‌سوتا پیروز شد
توقف پروژه 400 میلیون دلاری ترامپ در کاخ سفید با حکم دادگاه
برنامه خاموشی برق کهکیلویه و بویر احمد شنبه 17 مرداد اعلام شد
پشت توافق ریاض، چه کسی از معادله حذف می‌شود؟
پرو و مکزیک روابط دیپلماتیک را از سر گرفتند
دفتر حفاظت منافع ایران: ترامپ التماس توافقی را می‌کند که خودش ویران کرد
المشاط: تمام جهان را هم بسیج کنی فایده‌ای برایت نخواهد داشت
چای داغ بالای 65 درجه خطر سرطان مری را افزایش می‌دهد
یونیسف: 330 کودک قربانی شیوع ابولا در کنگو شدند
آتش‌بس 30 تا 60 روزه
پالایشگاه نفت مهم اسلواکی دچار حریق شد
اعلام نتایج آزمون ورودی پایه هفتم سمپاد
کانال سوئز چگونه ابرقدرت‌ها را تغییر داد؟