×
اقتصادی
شناسه خبر : 307860
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/16 ساعت 20:06
چه خبر از حمایت از کسب‌وکارهای اینترنتی؟

چه خبر از حمایت از کسب‌وکارهای اینترنتی؟

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای کاهش آثار جنگ رمضان تاکید کرد که حمایت از کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال به‌صورت متمرکز و یکپارچه انجام می‌شود و دولت از اجرای اقدامات پراکنده و جزیره‌ای در این حوزه جلوگیری می‌کند.

نورنیوز- گروه اقتصادی: سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ صبح امروز (یکشنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۵) و در سی‌وهفتمین روز جنگ رمضان، با قدردانی از تلاش‌های میدانی و جهادی فعالان این حوزه، به اقدامات انجام‌شده برای مدیریت شرایط ناشی از جنگ و محدودیت‌های ارتباطی اشاره کرد و گفت: مجموعه وزارت ارتباطات تلاش کرده است آثار ناشی از جنگ و اختلالات ارتباطی را به حداقل برساند، هرچند پیچیدگی‌های شرایط جنگی، محدودیت‌هایی را به همراه داشته است.

وی با اشاره به نقش فعالان دیجیتال در حفظ پویایی خدمات در این دوره، تصریح کرد: عملکرد میدانی کسب‌وکارهای دیجیتال در این شرایط، دلگرم‌کننده بوده و آثار آن در جامعه به‌روشنی مشاهده شده است.

ضرورت ارائه یکپارچه مطالبات و داده‌های دقیق

وزیر ارتباطات با اشاره به پیگیری برگزاری جلسات با مسئولان ارشد کشور برای انتقال مستقیم مسائل فعالان این حوزه، اعلام کرد: در شرایط فعلی، ارائه منسجم و مبتنی بر آمار دقیق از مشکلات و آسیب‌های واردشده به کسب‌وکارهای دیجیتال اهمیت ویژه‌ای دارد و مکاتبات مستند می‌تواند در تصمیم‌سازی‌ها اثرگذار باشد.

وی با بیان اینکه تداوم این مسیر نیازمند همراهی فعالان است، افزود: نباید در مسیر پیگیری مطالبات دچار وقفه شد و استمرار در انعکاس مسائل، به تسهیل فرآیندهای تصمیم‌گیری کمک می‌کند.

تمرکز دولت بر حمایت‌های هدفمند و پرهیز از اقدامات جزیره‌ای

هاشمی با اشاره به طرح موضوع حمایت از کسب‌وکارهای دیجیتال در دولت، اعلام کرد: این موضوع با رئیس‌جمهور و وزیر امور اقتصادی و دارایی مطرح شده و مورد استقبال قرار گرفته است و تلاش می‌شود حمایت‌ها متناسب با ظرفیت‌های موجود دولت انجام شود.

وی تأکید کرد: رویکرد دولت، ارائه حمایت‌های متمرکز و یکپارچه است و از اقدامات پراکنده و جزیره‌ای پرهیز خواهد شد تا منابع محدود موجود به شکل بهینه تخصیص یابد.

توجه به آسیب‌های انسانی و ضرورت همدلی در زیست‌بوم دیجیتال

وزیر ارتباطات با اشاره به برخی آسیب‌های روحی و اجتماعی در میان فعالان این حوزه، گفت: گزارش‌هایی از فشارهای شدید بر برخی از فعالان و حتی تصمیمات نگران‌کننده دریافت شده که ضرورت تقویت ارتباطات انسانی و حرفه‌ای در این زیست‌بوم را دوچندان می‌کند.

وی بر لزوم افزایش همدلی میان کسب‌وکارها تأکید کرد و افزود: در شرایط فعلی، باید از رقابت‌های معمول عبور کرد و به سمت هم‌افزایی و همکاری بیشتر حرکت کرد؛ تشکل‌های صنفی در این زمینه نقش کلیدی دارند.

 تداوم حمایت زیرساختی و تأکید بر حل مسئله

هاشمی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه زیرساخت، اظهار کرد: در مواردی که نیاز منعکس شده، تلاش شده خدمات پردازشی و ذخیره‌سازی برای کسب‌وکارها تأمین شود و در برخی موارد نیز سایر نهادها در این زمینه همکاری داشته‌اند.

وی تصریح کرد: آنچه اهمیت دارد، حل مسائل و گره‌گشایی از مشکلات است و نه انتساب اقدامات به یک دستگاه خاص.

قدردانی از فعالان و امید به پایان عزتمندانه جنگ

وزیر ارتباطات در بخش دیگری از سخنان خود با عذرخواهی بابت محدودیت‌های ارتباطی ایجادشده در این دوره، تأکید کرد: شرایط پیش‌آمده، شرایطی غیرعادی و ناشی از جنگ مستقیم با آمریکا و رژیم صهیونیستی بوده است.

هاشمی با قدردانی از ایستادگی و تلاش جوانان کشور در این دوره، گفت: مقاومت شکل‌گرفته در برابر قدرت‌های نظامی، قابل توجه و افتخارآمیز است و امید می‌رود این شرایط با حفظ عزت کشور به پایان برسد و زمینه برای شکل‌گیری فرصت‌های جدید فراهم شود.

وی در پایان با تأکید بر تداوم این جلسات، اعلام کرد: تعامل با فعالان اقتصاد دیجیتال ادامه خواهد یافت و وزارت ارتباطات در حد توان، حمایت از این حوزه را پیگیری می‌کند.


اخبار مرتبط
سخنگوی دولت: رئیس جمهور پیگیر وضعیت اینترنت است
چهارشنبه 1405/01/26 ساعت 19:00
سخنگوی دولت: رئیس جمهور پیگیر وضعیت اینترنت است
سخنگوی دولت گفت: مطابق اعلام وزارت راه و شهرسازی با همکاری پیمانکاران، هیچ مسیر جاده‌ای، ریلی، آزادراهی یا بزرگراهی کشور مسدود نیست و مسیرهای آسیب‌دیده در مدت کوتاه بازگشایی شده‌اند.
بسته های جبرانی برای کسب و کارهای اینترنتی در نظر گرفته شده است/میزان برگشت ارز مطلوب است
سه‌شنبه 1404/11/07 ساعت 10:17
مهاجرانی:
بسته های جبرانی برای کسب و کارهای اینترنتی در نظر گرفته شده است/میزان برگشت ارز مطلوب است
سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه شنیدن بدون واسطه، اصلاح نقاط ضعف و بازسازی اعتماد آسیب دیده سه رویکرد مهم دولت است،گفت: همانطور که رئیس جمهور تاکید کردند، دولت داغدار همه جان‌های از دست رفته است و بر عهد دیرین خود که همانا پاسداری از حقوق ملت است پایدار خواهیم بود.
معافیت مالیاتی کسب و کارهای اینترنتی فعال در سکوهای داخلی
دوشنبه 1401/11/17 ساعت 19:27
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 1402 خبر داد؛
معافیت مالیاتی کسب و کارهای اینترنتی فعال در سکوهای داخلی
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 1402 گفت: طبق تصمیم کمیسیون تلفیق کسب و کار‌های اینترنتی که در سکو‌های داخلی فعالیت می‌کنند مشمول مالیات با نرخ صفر شدند.
نظرات

آخرین اخبار
پایان کار تیم ملی موی‌تای ایران در مسابقات جهانی مالزی با 8 مدال
پیگیری‌ قالیباف برای بازگشایی صحن علنی مجلس
درخواست روسیه برای شفاف‌سازی نقش آمریکا در پایان جنگ اوکراین
پزشکیان: استانداران رییس جمهور استان‌ها هستند
پیام راهبردی رهبری و ضرورت حمایت و پشتیبانی ملی از مذاکره‌کنندگان ایران
رکورد حملات پهپادی اوکراین به روسیه
کنسرت‌ها تا پایان صفر روی صحنه می روند؟
هشدار ولایتی به برخی کشورهای عربی
گفت‌وگوی عراقچی و همتای ازبکستانی
ساعت کاری ادارات خوزستان تغییر کرد
درهای فردو و نطنز چه زمانی برای بازرسان آژانس باز می‌شود؟
کشف عامل پنهان پیری زودرس مغز
با جاسوسان و مفسدان قاطع برخورد شود
استاندار خوزستان: شهید شمخانی استراتژیستی در تراز جهانی بود
ایران سومین قدرت کشتی آزاد جهان شد
چراغ سبز آمریکا به جنگنده بومی ترکیه
لبنان از طرح جدید اروپا استقبال کرد
حمایت کره‌جنوبی از تفاهم ایران و آمریکا
افشای خسارت میلیاردی حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا
بقائی: آمریکا خود به شدت نیازمند احسان و خیرات برای حل مشکل گرسنگی است
پروازهای فرودگاه کیش از سر گرفته شد
فهرست جدید محصولات بهداشتی غیرمجاز منتشر شد
ساعت بازی پرسپولیس چادرملو تغییر کرد
طبس داغ‌ترین نقطه جهان شد
غریب آبادی: عبور ایمن در تنگه هرمز با تصمیم‌سازی خارج از ملاحظات ایران تضمین نمی‌شود
واکنش تند وزارت خارجه ایران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس
پرسپولیس - چادرملو؛ نبرد سرنوشت‌ساز برای آخرین سهمیه آسیایی
جشن ملی در اکوادور؛ رئیس‌جمهور پس از صعود تیم ملی، کشور را تعطیل کرد
لیست تیم ملی والیبال ایران برای دیدار با ژاپن اعلام شد
سرنوشت نامعلوم ستاره والیبال ونزوئلا پس از زمین‌لرزه 7 ریشتری
شوک به بازار نفت؛ کاهش قیمت طلای سیاه
ایران - مصر در جام جهانی 2026؛یوزها برای شکست فراعنه به میدان می‌روند
شیخ نعیم قاسم: امروز، ایران آینده منطقه را رقم می زند
لبنان، گورستان سیاسی نخست‌وزیران اسرائیل است
عاشورا؛ حماسه آگاهی و آزادی
برنامه بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ ساعت دیدار ایران و مصر
بازگشت نفت عربستان به خلیج فارس
ثبت آیین و نمایش ایرانی تعزیه در یونسکو
نشست 3 جانبه عربستان، قطر و عمان درباره توافق ایران و آمریکا
پیام عراقچی در عاشورا؛ شهادت رهبر انقلاب را فراموش نخواهیم کرد
زنگ خطر محیط زیستی برای خلیج فارس و خزر
هوای تهران در وضعیت قابل قبول
نصر تمدنی از نبرد محرم 61 تا جنگ رمضان 1446
ثبت‌نام زائران مراسم تشییع رهبری آغاز شد
جمهوری اسلامی ایران هرگونه تهدیدی را علیه خود تحمل نخواهد کرد
حمله دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
روایتِ سوگ و شکوهِ هم‌گرایی؛ وقتی عزای حسینی نقطه پرگار می‌شود
شوک تورمی در آمریکا
ریزش سنگین طلا؛ شوک جدید به بازار جهانی
چالوس یک‌طرفه شد