×
اقتصادی
شناسه خبر : 307813
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/16 ساعت 17:26
مهم‌ترین اولویت دولت تامین مواد اولیه برای تولید است

قائم مقام وزیر صمت:

مهم‌ترین اولویت دولت تامین مواد اولیه برای تولید است

به گفته قائم مقام وزیر صمت در حال حاضر تامین مواد اولیه برای استمرار تولید کارخانجات یکی از مهمترین اولویت‌های دولت و وزات صمت است و در این زمینه تسهیلات مناسب ایجاد و مبادی متنوع ورودی برای واردات مواد اولیه ایجاد می‌شود.

نورنیوز- گروه اقتصادی: محمدصادق مفتح، قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی در تشریح اقدامات صورت گرفته از سوی وزارت خانه در زمینه تامین کالاهای مورد نیاز در سراسر کشور گفت: امروز یکی از مهمترین اولویت‌ها تامین مواد اولیه برای استمرار تولید کارخانجات است که تلاش شده است تمامی موانع در این حوزه برطرف شود و تسهیلات مناسب ایجاد و مبادی متنوع ورودی برای واردات مواد اولیه ایجاد شود.

وی افزود: مورد دیگر تسهیل خروج ماشین الات و تجهیزات مورد نیاز خط تولید است که در گمرکات و بنادر در صف خروج بودند که این اقدام نیز در حال انجام است و به خصوص در بنادر شمالی کشور شدت بیشتری گرفته و در این زمینه هماهنگی های لازم با گمرک و سایر نهادها صورت گرفت تا ترخیص ماشین آلات مورد نیاز در کمترین زمان ممکن محقق شود.

قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اقداماتی که در این مدت به صورت جدی دنبال و پیگیری شد، هماهنگی با تشکل‌ها، بنگاه‌های تولیدی و توزیعی و همچنین تشکل های حمل و نقل بود تا بتوانند تامین کالا و مواد مورد نیاز در سراسر کشور را در کمترین زمان ممکن و بدون هیچگونه مشکل و چالشی انجام دهیم و این هماهنگی‌ها به صورت مستمر در حال پیگیری است و وزارت خانه در همه زمینه‌های اقتصادی در حال پیگیری و مدیریت است.

مفتح درباره تداوم جلسات مشورتی با واحدهای تولیدی و تشکل‌های بازرگانی تصریح کرد: بی شک ماهیت برگزاری جلسات با حضور وزیر صمت این است که در شرایط فعلی مشکلات و چالش‌های موجود مطرح شود و برای رفع آنها سریع ترین راه حل اتخاذ شود.

وی ادامه داد: این جلسات به صورت منظم و مستقیما در حال برگزاری است و تا مشکلات به سرعت شناسایی شوند و تصمیم گیری برای رفع آنها در کمترین زمان اتخاد شود که تا امروز این جلسات با بنگاه های تولیدی و اصناف بسیار موثر واقع شده است و بسیاری از این مسائل به سطوح بالاتر و مختلف در دولت منتقل شده‌اند.

قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی خاطرنشان کرد: ما امروز در شرایط جنگی قرار داریم و هر روز با مسائل جدید روبرو می‌شویم و طبیعت جنگ این است که در هر زمان مسئله و چالش جدیدی ممکن است ظهور کند، بنابراین برگزاری جلسات منظم با فعالان اقتصادی، واحدها و بنگاه‌های تولیدی و بازرگانی به صورت منظم و با هدف رفع جدیدترین مشکلات صورت می‌گیرد.

مفتح تاکید کرد: یکی از مهمترین اولویت‌های ما این است که در جلسات مستقیم و رو در رو با اصناف و تولیدکنندگان به سرعت به طرح موضوع جدید ترین چالش‌ها بپردازیم و در کوتاه ترین زمان ممکن برای رفع این چالش‌های اقدامات و دستورات لازم اتخاذ شود و وزیر صمت به عنوان متولی این مسئله تمامی این مسائل را دریافت، دسته بندی و در صورت لزوم در سطوح بالاتر مطرح تا اقدامات لازم برای رفع مشکلات صورت بگیرد.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟
هاآرتص: موج خودکشی در نیروهای اسرائیلی؛ 11 مورد در کمتر از یک ماه
یورش پلیس به باند برادران قاچاقچی فروش سلاح
تجزیه‌طلبان با انتقاد از ترامپ به مزدوری و اختلاس اعتراف کردند
آمار شهدای لبنان از مرز 2 هزار و 500 نفر گذشت
صعود سخت چلسی به فینال جام‌ حذفی
عارف: آیین‌نامه جدید برای تعیین نرخ سوخت نیروگاه‌ها تصویب شد
تمام فرضیات ترامپ درباره ایران اشتباه از آب درآمد
مخبر: با کمک نخبگان می توان فرآیند بازسازی را کمتر کرد
سایت مصری از تیم ملی فوتبال ایران حریف تیم کشورش نوشت
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان خواهد یافت
حزب‌الله: نه روی دیپلماسی شکست‌خورده حساب باز می‌کنیم و نه دولت
آغاز پرداخت حقوق کادر درمان بعد از چند روز وقفه
اعلام آخرین نرخ بیکاری؛ کاهش یا افزایش؟
دستگیری جاسوس موساد در لرستان
آزمون جامع دکتری به‌صورت مجازی برگزار می‌شود+ جزئیات
وزیر دفاع مالی در حمله‌ای مسلحانه کشته شد
جلالی زمان سفر عراقچی به مسکو را اعلام کرد/دیدار با پوتین در دستور کار
خبرخوش برای جاماندگان کالابرگ؛ ثبت‌نام تمدید شد/ اعتبار از کی افزایش می‌یابد؟
ارائه اختیارات ویژه به گمرکات در شرایط جنگی/ ترخیص 3.2 میلیون تن کالای وارداتی از 13 بندر
ابلاغ بسته حمایتی دولت از واحدهای فناور جنگ‌زده/ آغاز طرح «کارت امید مادر»