×
بین الملل
شناسه خبر : 307792
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/16 ساعت 15:41
پسران ترامپ در تلاش برای فروش فناوری رهگیری پهپاد به کشورهای خلیج فارس

پسران ترامپ در تلاش برای فروش فناوری رهگیری پهپاد به کشورهای خلیج فارس

شرکتی آمریکایی در حوزه پهپاد که از حمایت دو پسر ارشد رئیس‌جمهور آمریکا برخوردار است، در بحبوحه تنش‌های نظامی با ایران، تلاش برای فروش سامانه‌های رهگیری پهپاد به کشورهای حوزه خلیج فارس را آغاز کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش مجله فورچن، این تلاش فروش از سوی شرکت پاورس مستقر در فلوریدا که ماه گذشته میلادی اعلام کرد اریک ترامپ و دونالد ترامپ جونیور را به همکاری جذب کرده است، موقعیتی را سود بردن بالقوه از جنگی فراهم می‌کند که پدر این دو آغاز کرده است.

ریچارد پینتر مشاور ارشد اخلاق و تعارض منافع در کاخ سفید در دوران ریاست‌جمهوری جورج دبیلو بوش عنوان کرد: این کشورها تحت فشار شدیدی هستند تا از پسران دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا خرید کنند تا او نیز مطابق خواسته‌های آن‌ها عمل کند.

وی افزود: این نخستین بار خواهد بود که خانواده یک رئیس‌جمهور از جنگ—آن هم جنگی که بدون مجوز کنگره آغاز شده—سود قابل‌توجهی به دست می‌آورد.

برت ولیکوویچ از بنیان‌گذاران پاورس، به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت این شرکت در چندین کشور حوزه خلیج فارس با برگزاری نمایش‌های عملی، در حال ارائه پیشنهاد فروش است تا نشان دهد سامانه‌های رهگیر پهپادی‌اش چگونه می‌تواند به مقابله با حملات ایران کمک کند.

وی در یک گفت‌وگوی متنی بدون کر نام کشورها یا ارائه جزئیات بیشتر، اظهار داشت: تیم ما در حال حاضر در سراسر خاورمیانه، نمایش‌های متعددی از سامانه‌های رهگیر خود برگزار می‌کند. ما فناوری بسیار پیشرفته‌ای داریم که می‌تواند جان انسان‌ها را نجات دهد.

گزارش مجله فورچن حاکی است: توافق پسران ترامپ با پاورس می‌تواند سهام قابل‌توجهی در اختیار آن‌ها قرار دهد. پدرشان به‌عنوان فرمانده کل قوا، بیش از یک ماه پیش همراه با (رژیم) اسرائیل حملاتی علیه ایران آغاز کرد که به شروع این جنگ انجامید و همین امر دلیل نیاز کنونی کشورهای خلیج فارس به سامانه‌های دفاعی است.

شرکت پاورس در زمان اعلام اولیه حضور پسران ترامپ، وجود هرگونه تعارض منافع را رد کرد. ولیکوویچ نیز بر عزم این شرکت برای کمک به ایالات متحده جهت عقب نماندن از تولیدکنندگان پهپاد در چین و روسیه و پیشی گرفتن از آن‌ها تاکید کرد.

وی عنوان کرد: ما در حال جنگ هستیم، در یک رقابت تسلیحاتی قرار داریم و اگر سریع اقدام نکنیم، آمریکا شکست خواهد خورد.

این کهنه‌سرباز ارتش آمریکا افزود: باید قدردان هر کسی باشیم که امروز در تولید داخلی آمریکا سرمایه‌گذاری می‌کند. این موضوع فراتر از سیاست است.

این گزارش افزود: پسران بزرگ رئیس‌جمهور از زمان بازگشت پدرشان به قدرت، دامنه فعالیت‌های تجاری خود را فراتر از هتل‌ها و زمین‌های گلف گسترش داده‌اند. شرکت‌هایی که در آن‌ها سرمایه‌گذاری کرده یا به‌عنوان مشاور حضور یافته‌اند، طیفی گسترده را در بر می‌گیرد؛ از پروژه‌های ارزهای دیجیتال و بازارهای پیش‌بینی گرفته تا پیمانکاران فدرال در حوزه ساخت قطعات موشکی و فعال در زمینه عناصر نادر خاکی.

فورچن نوشت: این سرمایه‌گذاری جدید ترامپ همچنین به بودجه ۱.۱ میلیارد دلاری اختصاص‌یافته از سوی پنتاگون چشم دارد که برای توسعه ظرفیت تولید پهپادهای مسلح در آمریکا در نظر گرفته شده است، خلایی که پس از ممنوعیت واردات این تجهیزات از چین در دولت کنونی‌اش ایجاد شد.

به گزارش ایرنا تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

تحلیلگران معتقدند این اقدام نشان داد که آمریکا در عمل پایبندی لازم به اصول گفت‌وگو، اعتمادسازی و حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اختلافات ندارد و همچنان از گزینه نظامی به‌عنوان ابزار فشار سیاسی بهره می‌گیرد. جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد.

در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است
حمایت ویژه از کودکان کار در روزهای جنگ
تحلیل جفری ساکس از پیامدهای ادامه جنگ علیه ایران