×
بین الملل
شناسه خبر : 307783
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/16 ساعت 15:17
رئیس‌جمهور کره جنوبی خواستار صلح و آرامش شد

رئیس‌جمهور کره جنوبی خواستار صلح و آرامش شد

لی جائه‌میونگ، رئیس‌جمهور کره جنوبی، در پیامی به مناسبت عید پاک با اشاره به شرایط ناآرام غرب آسیا، بر ضرورت صلح، همبستگی و پرهیز از درگیری تأکید کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش  خبرگزاری یونهاپ با انتشار این خبر افزود: لی جائه میونگ، رئیس جمهور کره جنوبی، روز یکشنبه (امروز به وقت محلی) در پیامی به مناسبت عید پاک، برای صلح و غلبه بر بی‌ثباتی ناشی از جنگ در خاورمیانه ابراز امیدواری کرد.

بنابراین گزارش لی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) خود نوشت: صمیمانه امیدوارم که معجزه رستاخیز که به صلح، نه رویارویی و تفرقه، و عشق، نه نفرت و درگیری منجر می‌شود، در جامعه امروز ما محقق شود.

یونهاپ گزارش داد: رئیس جمهوری کره جنوبی در این پیام با اشاره به این آیه از کتاب مقدس «سلام بر شما باد» که توسط عیسی پس از رستاخیزش در پیام عید پاک خطاب به شاگردانش بیان شد، گفت: این کلمات به ما که در بحبوحه اضطراب ناشی از جنگ خاورمیانه تلاش می‌کنیم، آرامش و شجاعتی تزلزل‌ناپذیر می‌بخشد و جمهوری کره با اتحاد و همدلی بر این بحران عاقلانه غلبه خواهد کرد.

 در حالی رئیس جمهوری کره جنوبی با نگرانی از بروزدرگیری در منطقه خاورمیانه که ناشی از تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران، خواستار برقراری صلح و آرامش شده که کشورش به شدت تحت تاثیر بحران ناشی از جنگ افروزی واشنگتن و رژیم صهیونیستی قرار گرفته است.

دولت سئول در مورخ ۱۱ فروردین ماه ۱۴۰۵ برای مقابله با بحران انرژی اقدام به تصویب بودجه تکمیلی ۱۷ میلیارد دلاری کرد، این درحالی بود که کره جنوبی با رکورد بی‌سابقه کاهش ارزش وون در برابر دلار آمریکا مواجه شد.

از سویی دیگر نخست‌وزیر کره جنوبی نیز طی روزهای اخیر، در پی تأثیرات جنگ در خاورمیانه بر بازارهای جهانی انرژی، ضمن هشدار نسبت به احتمال کمبود کالاهای اساسی در این کشور، بر لزوم اتخاذ تدابیر فوری و پیش‌دستانه تأکید کرده است. همچنین، دولت سئول در روزهای اخیر از تشکیل دو ستاد بحران اقتصادی، یکی در دفتر ریاست‌جمهوری و دیگری در دفتر نخست‌وزیر، خبر داده است.

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.


نظرات

آخرین اخبار
شناسایی نقطه جوش مولکول‌ها با هوش مصنوعی
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
آدان به استقلال برمی‌گردد؟
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید
هواپیمای سلطنتی امارات برای دومین روز به تهران آمد
واکنش اسپانیا به ادعای حاکمیتی مراکش
رئیس‌جمهورلهستان ادعای جنجالی درباره دریای بالتیک را رد کرد
نماینده کنگره خطاب به ترامپ: آمریکا را ضعیف و منزوی کردی
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده چالوس؛ محدودیت تردد اعلام شد
آلودگی نفتی به 32 هزار مترمربع از سواحل قشم و هنگام رسید
قیمت جدید بنزین اعلام شد؛ عرضه بنزین 87 هزار و 200 تومانی از بامداد پنجشنبه
تنگه هرمز همچنان بسته است
حدود 5 میلیون زائر در روزهای اخیر به مشهد مشرف شده‌اند
العلیمی: دیگر هیچ اقدام حوثی‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
حماس: با گسترده‌ترین ائتلاف ملی وارد انتخابات می‌شویم
سازمان ملل: تنها یک راه برای بازگشت ثبات به خاورمیانه وجود دارد
هشدار النجبا درباره طرح «انحصار سلاح» در عراق
نرخ باسوادی در ایران به 95.3 درصد رسید
بانوی اصفهانی حج عمره‌اش را به ساخت 168 کلاس درس بخشید
علت مرگ ماهیان بند الماس اردبیل اعلام شد
شب شهادت امام رضا(ع)؛ حرم رضوی غرق اشک و ماتم
هرمزگان، سرآمد مدیریت بحران در کشور
نورویدئو | وقتی گلوله ها خاموش شدند، اقتصاد هدف بعدی شد
شکستگی خط انتقال آب بجنورد مهار شد؛ آب پایدار ماند
مسکو: اوکراین تمایلی به پذیرش اتباع مجرم خود در روسیه ندارد
پیام تبریک سرلشکر صفوی به فرمانده جدید سپاه
وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد
آغاز کاهش حضور نظامی ناتو در کوزوو
برنامه قطعی برق فارس فردا پنجشنبه 22 مرداد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
واکنش دردناک مسی به درگذشت پدرش؛ «نمی‌دانم بدون تو چگونه ادامه دهم»
تهران در سوگ امام رضا(ع)؛ حرکت دسته‌های عزاداری به سمت بیت رهبر شهید
فشار تازه اروپا به ایران با اهرم حقوق بشر
صالحی: جنگ پایان راه نیست؛ مسیر «فتح اکبر» ادامه دارد
مخابره پیام «اس.او.اس» لینکن به آمریکایی‌ها!
پایان رزمایش مشترک ناوهای چین و اندونزی
توجه ویژه «رهبر شهید» به قرآن؛ روایتی از نزدیکان بیت
چرا مسابقات شطرنج کشور در خرم‌آباد لغو شد؟
جزئیات تشییع ایرج خواجه‌امیری اعلام شد
روسیه 2 شناور مرتبط با ارتش اوکراین را در اودسا هدف گرفت
جریمه سنگین برای حمل سوخت مازاد در دوغارون
آخرین وضعیت «چنگیز وثوقی» بازیگر پیشکسوت سینما
مزایده آمریکایی برای شرکت‌های نفت و گاز در خلیج مکزیک
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 22 مرداد به تفکیک شهرستان ها اعلام شد
زمانبندی قطعی برق کرمان پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
چرایی سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به ترکیه
آخرین قیمت مرغ امروز 21 مرداد/ مرغ کامل کیلویی چند؟+ جدول
هشدار انصارالله به عربستان؛ یمن در اوج آمادگی نظامی است
موتور طلا دوباره روشن شد؛ سرمایه‌ها به بازار برگشتند
صرب‌الاجل نهایی خروج نظامیان آمریکایی از عراق