×
اقتصادی
شناسه خبر : 307717
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/01/16 ساعت 09:49
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 16 فروردین 1405+ جدول

قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 16 فروردین 1405+ جدول

در حالی که بازار خودرو فضایی محتاطانه و کم‌رمق را پشت سر می‌گذارد، اعلام قیمت‌ها در 16 فروردین 1405 نشان‌دهنده بروز نوسانات و افزایش‌های مقطعی در برخی مدل‌های پرتقاضاست.

نورنیوز-گروه اقتصادی: قیمت خودرو امروز 16 فروردین 1405 در حالی اعلام شد که بازار همچنان در فضایی محتاطانه و کم‌رمق دنبال می‌شود، اما در برخی بخش‌ها نشانه‌هایی از تحرکات قیمتی دیده می‌شود. بررسی روند معاملات نشان می‌دهد خودروهای پرطرفدار بازار در روزهای اخیر با نوساناتی همراه شده‌اند و در برخی مدل‌ها افزایش قیمت‌های مقطعی ثبت شده است.

با این حال، این تحرکات بیشتر به بخش محدودی از بازار مربوط می‌شود و هنوز به شکل یکپارچه در کل بازار خودرو مشاهده نمی‌شود. به بیان دیگر، در حالی که برخی خودروهای پرتقاضا با رشد قیمت همراه شده‌اند، بخش‌های دیگر بازار همچنان در وضعیت کم‌تحرک قرار دارند و سطح معاملات در بسیاری از مدل‌ها پایین باقی مانده است.

از سوی دیگر، شرایط جنگی حاکم بر کشور و فضای نااطمینانی ناشی از آن همچنان به‌عنوان یکی از متغیرهای اثرگذار بر رفتار معامله‌گران عمل می‌کند. هرچند بازار خودرو به طور سنتی از عواملی مانند نرخ ارز، سیاست‌های وارداتی و وضعیت عرضه و تقاضا تاثیر می‌پذیرد، اما در وضعیت کنونی ریسک‌های ناشی از فضای جنگی و ابهام در چشم‌انداز اقتصادی بیش از سایر مولفه‌ها بر جهت‌گیری بازار اثر گذاشته است. در نتیجه بسیاری از فعالان ترجیح می‌دهند تا روشن‌تر شدن شرایط با احتیاط بیشتری وارد معاملات شوند و همین موضوع باعث شده تحرکات بازار همچنان محدود و غیر فراگیر باقی بماند.

قیمت خودروهای داخلی

تارا اتوماتیک V4 نسبت به آخرین روز معاملاتی 110 میلیون تومان گران شد و روی شاخص یک میلیارد و 910 میلیون تومان ایستاد. از سوی دیگر، پژو 207 دنده‌ای (TU5P) رشد 108 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ یک میلیارد و 480 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

زامیاد اکستند EX (دوگانه‌سوز) نسبت به روز گذشته 86 میلیون تومان گران شد و با برچسب قیمتی یک میلیارد و 500 میلیون تومان به معاملات امروز رسید. از طرف دیگر، اطلس G رشد بهای 55 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ یک میلیارد و 125 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

داخلی

قیمت خودروهای مونتاژی

پیکاپ فوتون (اتوماتیک) جهش 300 میلیون تومانی را تجربه کرد و روی شاخص پنج میلیارد تومان ایستاد. از طرف دیگر، چانگان CS55 افت بهای 210 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با نرخ سه میلیارد و 840 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود.

لوکانو L7 افزایش بهای 180 میلیون تومانی را تجربه کرد و به نرخ معاملاتی پنج میلیارد و 180 میلیون تومان رسید. از سوی دیگر، تیگارد X35 پلاس نسبت به روز گذشته 150 میلیون تومان گران شد تا امروز با نرخ 2 میلیارد و 600 میلیون تومان معامله شود.

رسپکت (نیو) افزایش قیمت 110 میلیون تومانی را تجربه کرد و با بهای 2 میلیارد و 750 میلیون تومان در معاملات امروز حاضر شد. از طرف دیگر، دیگنیتی پرایم نسبت به روز گذشته 60 میلیون تومان گران شد تا امروز با نرخ معاملاتی سه میلیارد و 560 میلیون تومان در بازار آزاد عرضه شود.

خارجی
 


نظرات

آخرین اخبار
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405+ جدول
سفر‌های دیپلماتیک عراقچی
تغییر نگاه نسل Z به سیاست خارجی آمریکا
تغییرات راهبردی فوری جنگ
اضافه‌وزن در 17 تا 29 سالگی خطرناک‌تر از میانسالی است
پیش یینی جنجالی سخنگوی کاخ سفید از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ
حسن عجمی طلایی شد؛ آغاز درخشان کاروان ایران در سانیا 2026
پایان پرونده تروریست آموزش‌دیده؛ اجرای حکم اعدام عامر رامش در بامداد امروز
دستکاری ژنتیکی سلول‌های بنیادی؛ جهشی تازه در مسیر پزشکی بازساختی
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
آخرین جزئیات از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ + فیلم تیراندازی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 6 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
ترامپ: هدف حمله امشب من بودم/ به جنگ با ایران مرتبط نبود
تیراندازی در بیمارستانی در شیکاگو و کشته شدن یک افسر پلیس آمریکا
مسن‌ترین بازیکنان جام جهانی
پیشروی نیروهای رژیم اشغالگر اسرائیل در جنوب غرب سوریه
حفاظت از یوزپلنگ چه چالش‌هایی دارد؟
سردرگمی ترامپ برای خروج از جنگ ایران
مجروح شدن افسر سرویس مخفی آمریکا در جریان تیراندازی در هتل واشنگتن هیلتون
آغاز توزیع متمرکز اقلام استراتژیک تجهیزات پزشکی از میلاد امام رضا (ع)
چین همچنان قدرت مسلط آموزش عالی در سیا است
ترامپ تیراندازی در مراسم کاخ سفید را تایید کرد
انفجار در جنوب غرب کلمبیا حداقل 13 کشته برجای گذاشت
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تاکر کارلسون : از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ متنفرم
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند