×
سیاسی
شناسه خبر : 307466
تاریخ انتشار : شنبه 1405/01/15 ساعت 09:48
دو عضو دیگر تیم تروریستی در تهران به دار مجازات آویخته شدند

دو عضو دیگر تیم تروریستی در تهران به دار مجازات آویخته شدند

قوه قضاییه اعلام کرد دو عضو دیگر از تیم وابسته به گروهک تروریستی منافقین پس از طی مراحل قضایی و تأیید حکم در دیوان عالی کشور در تهران اعدام شدند.

نورنیوز-گروه سیاسی: قوه قضاییه، ابوالحسن منتظر و وحید بنی‌عامریان دو تروریست دیگر تیم گروهک تروریستی منافقین در تهران که در راستای ماموریت محوله دشمن متجاوز انجام ماموریت می‌کرد پس از محاکمه و تایید حکم در دیوان عالی کشور به دار مجازات آویخته شدند.

اعضای این تیم مسلح گروهک منافقین، اقدامات متعدد تروریستی و انفجارهایی را با هدایت سرپل دشمن در سطح شهر تهران انجام داده بودند.

این افراد با هدایت سرپل گروهک مبادرت به تشکیل دسته مسلحانه کرده و در راستای اهداف گروهک و به قصد ضربه زدن به امنیت کشور، در بررسی و شناسایی نقاط حساس و عملیات‌های ایذایی علیه مراکز و مقرهای مهم کشور و اماکن عمومی اقدام به شلیک لانچر کرده بودند.

ابوالحسن منتظر و وحید بنی‌عامریان از اعضای این تیم بودند و در زمانی که قصد انجام عملیات تروریستی‌ای داشتند به همراه چند قبضه سلاح لانچر دستگیر شدند.

ابوالحسن منتظر فرزند سیدجعفر، نقش مهم و تاثیرگذاری در هدایت تیم داشته است، به طوریکه به همراه معدوم محمد تقوی با استفاده از بودجه‌ای که منافقین در اختیار آنها قرار داده بودند اقدام به تهیه خانه امن برای بهره‌برداری گروهک کرده و سایر مرتبطین را در خانه‌های تشکیلاتی اسکان داده بودند.

براساس مفاد پرونده، از منازل تیمی در اختیار عناصر منافقین اقلام مرتبط با انجام عملیات و تهیه لانچرهای انفجار کشف شده است.

ابوالحسن منتظر عضو تشکیلاتی گروهک تروریستی منافقین بوده است که با هدایت سرپل‌های گروهک اقدامات تبلیغاتی و ایذایی انجام داده و با همکاری دیگر اعضای تیم اقدامات مسلحانه در راستای اهداف گروهک انجام داده است.

وی به واسطه مبالغی که سرپل نفاق از طریق رمزارز در اختیارش قرار داده بود نسبت به تهیه خانه تیمی و پرداخت اجاره‌بها اقدام می‌کرد.

خانه‌های مورد اجاره نیز به منظور کارگاه ساخت لانچر و بمب‌های دست‌ساز استفاده شده است.

وی علاوه بردریافت مبلغ جهت اجاره خانه تشکیلاتی، مبالغی را به عنوان هزینه خرید اقلام مورد نیاز در اقدامات ایذایی دریافت کرده است.

محکوم‌علیه همچنین آموزش ساخت بمب‌های دست‌ساز (سه راهی) را از سرپل گروه با نام مستعار «مهندس رضا» فراگرفته بود. نامبرده اقدام به ساخت بمب کرده و با کمک دیگر اعضای تیم وسیله ساخته شده را بارگذاری و منفجر کرده است.

منتظر با آموزش‌های تکمیلی درخصوص ساخت و اجرای لانچر توسط سرپل گروه، در خانه تیمی اقدام به ساخت لانچر کرده است.

در یک مورد، پس از اتمام کار ساخت، لانچرهای ساخته شده را طبق قرار از پیش تعیین شده توسط سرپل گروهک به اکبر دانشورکار یکی دیگر از عناصر عملیاتی تروریستی تحویل داده است.

براساس دستورالعمل دریافتی، محل انفجار از پیش توسط سرپل نفاق تعیین و شناسایی‌های لازم توسط ابوالحسن منتظر انجام شده است.

وحید بنی عامریان فرزند محمد عضو دیگر تیم تشکیلاتی منافقین در این پرونده بوده که به همراه ابوالحسن منتظر در حالیکه قصد انجام عملیات پرتاب لانچر را داشتند با چهار قبضه لانچر دستگیر شدند.

وی نیز از اعضای تشکیلاتی گروهک تروریستی منافقین بوده است که پس از ارتباط مجدد با گروهک، ابتدا اقدامات تبلیغاتی و ایذایی در راستای اهداف گروهک انجام داده است.

محکوم‌علیه در عملیات‌های تعرض به اماکن مختلف نیز مشارکت داشته است.

وی مدتی را در مخفیگاه حضور داشته و به منظور ارتباط با سرپل گروهک، گوشی موبایل و سیمکارت‌های جدیدی را خریداری کرده و در تلگرام اقدام به ارتباط‎‌گیری می‌کند.

پس از دستگیری و تشکیل پرونده قضایی، ابوالحسن منتظر فرزند جعفر و وحید بنی عامریان فرزند محمد، به اتهام بغی از طریق مباشرت در انجام اقدامات متعدد تروریستی و انفجارهایی با هدایت گروهک تروریستی منافقین، عضویت در گروه باغی، اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت داخلی کشور از طریق ارتباط‌گیری و آگاهانه با سرپل‌های نفاق، ارتکاب اقدامات موثر ایذایی در جهت حمایت از گروهک تروریستی منافقین با هدف سرنگونی نظام جمهوری اسلامی ایران، عضویت در گروهک تروریستی منافقین با هدف برهم زدن امنیت کشور و تشکیل دسته یا جمعیت با هدف بر هم زدن امنیت کشور محاکمه شدند.

دادگاه پس از رسیدگی به پرونده و اخذ دفاعیات متهمان و وکلای آنها، با توجه به گزارش ضابطین، دستگیری ابوالحسن منتظر و وحید بنی‌عامریان در حین ارتکاب جرم مشهود، اقلام مورد نیاز ساخت لانچر و تغییر چهره مکشوفه از متهمان، فیلم دوربین‌های مداربسته، اقاریر صریح و مقرون به واقع متهمان، نامبردگان را مجرم تشخیص داده شدند و به اعدام محکوم کرد.

پرونده پس از صدور حکم با فرجام‌خواهی متهمان به دیوان عالی کشور ارجاع شد.

براساس نظر قضات دیوان عالی کشور، فرجام‌خواهی متهمان وارد دانسته نشد، زیرا دادنامه با توجه به گزارش‌های تفصیلی دقیق، مستند و منطبق با واقع وزارت اطلاعات، اظهارات و اقاریر محکوم علیهم در مراحل مختلف دادرسی، کشف سلاح و ادوات تخریبی نزد آنان و سایر قراین و امارات صحیح بوده و اشکالی در آن وجود ندارد و برهمین اساس دادنامه تایید و ابرام شد.

نهایتا حکم اعدام ابوالحسن منتظر و وحید بنی‌عامریان به اجرا درآمد.


اخبار مرتبط
اعدام عامل آتش‌زدن مکان نظامی در اغتشاشات
پنج‌شنبه 1405/01/13 ساعت 13:40
اعدام عامل آتش‌زدن مکان نظامی در اغتشاشات
عامل تروریستی دشمن در تعرض و آتش زدن یک مکان نظامی در جریان اغتشاشات به دار مجازات آویخته شد.
مرشایمر: اگر دادگاهی شبیه نورنبرگ برگزار می‌شد، ترامپ و نتانیاهو اعدام می‌شدند
پنج‌شنبه 1405/01/13 ساعت 01:46
مرشایمر: اگر دادگاهی شبیه نورنبرگ برگزار می‌شد، ترامپ و نتانیاهو اعدام می‌شدند
«جان مرشایمر» استاد برجسته روابط بین‌الملل دانشگاه شیکاگو در پی جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران و نیز نسل کشی آنها در غزه گفت: اگر دادگاههایی مانند نورنبرگ برگزار می شد که در آن اسرائیلی ها و آمریکایی ها به دادگاه کشانده می شدند، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل و بسیاری از مشاوران آنها اعدام و به دار آویخته می شدند.
هشدار دوباره سپاه نسبت به هرگونه اقدام تروریستی علیه ایران
چهارشنبه 1405/01/12 ساعت 17:54
هشدار دوباره سپاه نسبت به هرگونه اقدام تروریستی علیه ایران
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای تصریح کرد: چه ارتش آمریکا بصورت مستقیم مرتکب جنایت تروریستی شود و چه رژیم سفاک صهیونیستی، پاسخ متقابل را ج.ا انتخاب خواهد کرد؛ تهدید جمهوری اسلامی ایران همچنان معتبر است و هر رژیم و ارتشی ترور کند جوابش را شرکت‌های هجده گانه نام برده شده در اطلاعیه قبلی دریافت خواهند کرد.
نظرات

آخرین اخبار
سپاه: حمله به سفارت آمریکا در ریاض ارتباطی به ما ندارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 15 فروردین 1405+ جدول
ترامپ و انگاره جنگ بدون راهبرد
انتقاد از پیشنهاد ترامپ برای حذف کمک هزینه انرژی خانوارهای کم‌درآمد
پهپاد MQ1 نیروهای تروریستی آمریکایی -صهیونیستی در استان اصفهان سرنگون شد
جبران خسارات جنگ را وظیفه خود می‌دانیم
تهدید ترامپ، دیپلماسی و تکلیف اپوزیسیون
پدافند هوایی: امکان شکار جنگنده‌های نسل پنجم دشمن فراهم شده است
آغاز فعالیت بازارهای فرابورس از امروز
آغاز مرحله چهارم طرح کالابرگ از امروز /کدهای ملی 0، 1 و 2 خرید کنند
آخرین آمار شهدا و مجروحان جنگ در یک ماه اخیر
طرح ترافیک تهران همچنان اجرا نمی‌شود
دو عضو دیگر تیم تروریستی در تهران به دار مجازات آویخته شدند
ستاد حقوق بشر حمله به هواپیماهای غیرنظامی حامل دارو را محکوم کرد
نگذارید فرار کنند!
افشاگری بزرگ؛ جنگی برای آمریکا یا برای خاندان ترامپ؟
گزارش دیلی‌میل از کاهش اعتماد کارکنان پنتاگون به وزیر دفاع آمریکا
ترافیک سنگین در محورهای هراز و چالوس؛ 10 مسیر مسدود است
چه کالاهای به سبد کالابرگ الکترونیکی اضافه شدند؟
روزنامه آمریکایی: واقعیت‌های جنگ با ایران با تصورات ترامپ همخوانی ندارد
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 15 فرودین 1405 +جدول
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 15 فروردین 1405 + وضعیت استان‌ها
باران و برف در اغلب مناطق کشور
آغاز آموزش مجازی در سال 1405 از امروز+جزییات
آمار سئوال برانگیز وزارت دفاع آمریکا از تلفات ارتش این کشور در جنگ با ایران
پلتفرم ایکس صفحه جدید سردار موسوی فرمانده نیروی هوایی سپاه را بست
بولتون: ترامپ دنبال «اعلام پیروزی و خروج از جنگ» است
انتقاد از حمله آمریکا به پل B1 در ایران؛ «هیچ توجیه نظامی معقولی وجود نداشت»
اظهارنظر تند رئیس ستاد ارتش آمریکا پس از اعلام استعفا
تلهٔ بزرگ خارک: چرا 50 هزار تکاور آمریکایی، «گروگان‌های آیندهٔ» تهران هستند؟
مقام اسبق آمریکایی: دولت‌های قبلی عواقب حمله به ایران را می‌دانستند
البرادعی: کسانی که به تسلیم ایران فکر می‌کنند از فرهنگ و باورهای مردم آن اطلاعی ندارند
خواهش سناتور آمریکایی از ایران:با خلبان ما بشردوستانه رفتار کنید
نشست شورای امنیت درباره قطعنامه تنگه هرمز باز هم به تعویق افتاد
افزایش بی‌سابقه قیمت بلیط‌های جام جهانی
سی‌ بی‌ اس: سرنشینان بالگرد آمریکایی در علمیات نجات جنگنده اف- 15ای زخمی شدند
پزشکیان: ملت‌های دوست و برادر در هنگامه سختی‌ها و تنگناها یکدیگر را باز می‌یابند
طوفان سهمگین شهر گوئیانگ در جنوب غربی چین را درنوردید
نماینده کنگره آمریکا: آسمان ایران در اختیار آمریکا نیست
مشاور پیشین کلینتون‌ها: دست و پای ترامپ بسته شده، اما دهانش نه!
حملات حزب‌الله به نیروهای اسرائیلی در جنوب لبنان
توقف تولید آلومینیوم در امارات و بحرین پس از حملات ایران
تحلیل‌گر آمریکایی: فقط شکست در انتظار ماست!
گری سیک: ناکامی در پیش‌بینی وقوع انقلاب اسلامی، بزرگترین شکست اطلاعاتی آمریکا بود
وال‌استریت‌ژورنال: آمریکا جمعه متحمل یک شکست دوگانه شد
کنایه نماینده کنگره به ترامپ: به لانه زنبور لگد زدی!
جلسه فوری تیم امنیت‌ ملی ترامپ در پی سرنگونی جنگنده‌های آمریکایی
آغاز موج 93 عملیات وعده صادق 4/ وحشت صهیونیست‌ها با حملات سنگین موشکی ایران
سفارت ایران: انگلیس در سمت درست تاریخ بایستد
عضو مجلس نمایندگان آمریکا: ترامپ نمی‌داند چگونه به جنگ علیه ایران پایان دهد