×
بین الملل
شناسه خبر : 307457
تاریخ انتشار : شنبه 1405/01/15 ساعت 08:48
روزنامه آمریکایی: واقعیت‌های جنگ با ایران با تصورات ترامپ همخوانی ندارد

روزنامه آمریکایی: واقعیت‌های جنگ با ایران با تصورات ترامپ همخوانی ندارد

روزنامه آمریکایی نیویورکر در گزارشی نوشت تحولات جنگ با ایران نشان داده است که واقعیت‌های میدانی با تصورات مطرح‌شده از سوی دونالد ترامپ و برخی مقامات آمریکایی تفاوت دارد.

نورنیوز-گروه بین الملل: در گزارش نیویورکر آمده است: ترامپ و هگست با نگاهی ساده‌انگارانه و تهاجمی، تصور می‌کردند که جنگ با بمباران گسترده به نتیجه می‌رسد اما واقعیت جنگ ایران خلاف این تصور را نشان داده است.

بر اساس این گزارش، حملات آمریکا نه به فروپاشی ساختار حاکمیت ایران منجر شده و نه توانسته است به هدف‌های سیاسی اعلام شده از سوی رئیس جمهور و دولت آمریکا برسد.

در ادامه این گزارش آمده است: با وجود اینکه ترامپ مدعی شده است به دلیل پیروزی در جنگ احتمال دارد به نبرد با ایران خاتمه دهد، تصمیم او برای «عقب‌نشینی منظم» بیشتر از ملاحظات سیاسی از جمله نگرانی از بازار جهانی نفت و مخالفت افکار عمومی آمریکا با ادامه جنگ نشأت گرفته است.

این گزارش می‌افزاید: از سوی دیگر وزیر جنگ ترامپ شخصی است که هیجانات و احساسات بیشتر از تدبیر و منطق در تصمیم‌گیری‌های او نقش بازی می‌کند و از سوی دیگر رفتارهای نمایشی و هیجانی او نشانه‌ای از فرهنگ جنگ‌طلبانه و بی‌اعتنایی به پیامدهای انسانی آن است.

بر اساس این گزارش، ترامپ و هگست به‌جای ارائه یک راه‌حل واقعی برای بحران، بیشتر در پی نمایش قدرت و جلب پایگاه سیاسی خود بوده‌اند.

در پایان گزارش نیویورکر آمده است: جنگ، برخلاف روایت آنها، میدان فخر فروشی نیست و بدون طرح سیاسی روشن، فقط فاجعه‌ای جدید به دنبال خواهد داشت.

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن حضرت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند، از نهم اسفند ۱۴۰۴ آغاز شده و تاکنون ادامه دارد.

جمهوری اسلامی ایران نیز با استناد به حق ذاتی دفاع مشروع، مندرج در ماده ۵۱ منشور ملل متحد، در چارچوب بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در مناطق مختلف فلسطین اشغالی و نیز پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه را هدف حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق قرار داده است.

مقام‌های جمهوری اسلامی ایران نیز تصریح کرده‌اند که هرگونه تداوم یا گسترش این تجاوز، با پاسخی شدیدتر، قاطع‌تر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.


اخبار مرتبط
تهدید ترامپ، دیپلماسی و تکلیف اپوزیسیون
شنبه 1405/01/15 ساعت 10:26
کوروش احمدی:
تهدید ترامپ، دیپلماسی و تکلیف اپوزیسیون
مهم‌ترین ویژگی سخنرانی چهارشنبه‌شب ترامپ که بیشترین بازتاب داخلی و بین‌المللی را نیز یافت، تهدید او مبنی بر بازگرداندن «آنها» [ایرانیان] «به عصر حجر یعنی آنجا که به آن تعلق دارند»، بود.
افشاگری بزرگ؛ جنگی برای آمریکا یا برای خاندان ترامپ؟
شنبه 1405/01/15 ساعت 09:20
نورنیوز بررسی می‌کند،
افشاگری بزرگ؛ جنگی برای آمریکا یا برای خاندان ترامپ؟
افشاگری‌ها درباره سودهای کلان خانواده از جنگ‌افروزی علیه ایران، همزمان با جهش بدهی و قیمت انرژی، ابعاد تازه‌ای از پیوند منافع شخصی با تصمیمات نظامی را آشکار کرده؛ روندی که اقتصاد آمریکا را در مسیر بحران‌های عمیق‌تر قرار داده است.
بولتون: ترامپ دنبال «اعلام پیروزی و خروج از جنگ» است
شنبه 1405/01/15 ساعت 07:50
بولتون: ترامپ دنبال «اعلام پیروزی و خروج از جنگ» است
جان بولتون، مشاور پیشین امنیت ملی آمریکا، گفته است دونالد ترامپ احتمالاً دوباره در «وضعیت اضطراب و نگرانی» قرار گرفته و به دنبال راهی است تا بدون توجه به باز شدن تنگه هرمز، پیروزی اعلام کرده و از جنگ خارج شود.
مشاور پیشین کلینتون‌ها: دست و پای ترامپ بسته شده، اما دهانش نه!
شنبه 1405/01/15 ساعت 05:45
مشاور پیشین کلینتون‌ها: دست و پای ترامپ بسته شده، اما دهانش نه!
سیدنی بلومنتال، مشاور ارشد پیشین بیل و هیلاری کلینتون و ستون‌نویس گاردین گفت: دونالد ترامپ جنگ را باخته و حالا او گروگان ایرانی‌هاست. بیش از یک ماه از «عملیات کوتاه‌مدت» او گذشته و اهدافی که اعلام کرده بود، بر باد رفته است و هیچ راه فرار معجزه‌آسایی هم وجود ندارد.
نظرات

آخرین اخبار
آستان قدس: محل تدفین رهبر شهید پس از تصمیم بیت اعلام می‌شود
سقوط محبوبیت نتانیاهو در تازه‌ترین نظرسنجی
تاریخ انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه تعیین شد
زمان اقامه نماز رهبر شهید اعلام شد
علیرضا افتخاری «جاودانگی» را به رهبر شهید تقدیم کرد
هشدار پلیس فتا به زائران مراسم وداع
آتش‌سوزی مرگبار در بلژیک؛ 5 نفر جان باختند
اعلام تعطیلی واحدهای قضایی و اداری قوه قضاییه در سه استان
بارزانی در مراسم تشییع رهبر شهید حاضر می‌شود
پکن خواستار لغو فوری تحریم‌های خصمانه علیه ایران شد
سخنگوی ارتش: ارتش در آماده‌باش کامل است
احتمال خروج آمریکا از عربستان
یاسر آسانی در تمرین استقلال حاضر شد
آماده‌باش برای خطر سیلاب و سقوط سنگ در جاده‌های 7 استان
افزایش آمار قربانیان زمین‌لرزه در ونزوئلا به بیش از 2200 نفر
عارف: راهبرد اصلی در مراسم تشییع «رهبر شهید»، سلامت مردم است
نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری
دیوارنگاره «آقای شهید ایران» رونمایی شد
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های کشور و بارش پراکنده باران
مفقود شدن خدمه بالگرد آمریکایی در دریای عرب
آکسیوس: آمریکا ادعا کرده اسرائیل را در لبنان مهار خواهد کرد
جی‌دی ونس: مذاکرات دوحه به‌خوبی پیش می‌رود
ترامپ: «آنروا» در غزه آینده جایی ندارد
برنامه ارائه خدمات پستی از 11 تا 17 تیر چگونه است؟
کنگو 1-2 انگلیس؛ بازگشت باشکوه هری‌کین و صعود سه شیرها+ فیلم‌گل ها
تیموریان: میزبان اجازه صعود به ما نداد
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت پدر محمدباقر ذوالقدر
پرواز تهران–بمبئی پس از 5 ماه از سر گرفته می‌شود
پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
پرونده عامل زیر گرفتن 7 مأمور فراجا به دیوان عالی کشور رفت
ذخایر راهبردی نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح رسید
هشدار درباره تداوم گرد و خاک تا پایان هفته در اصفهان
موسیقی «الوداع» در رثای رهبر شهید امّت تولید شد
رامین رضاییان: قهرمانی در آسیا بهترین هدیه به مردم خواهد بود
وزیر کشور: تشییع «شهید ایران» نقطه عطفی در تاریخ انقلاب خواهد شد
لغو اعزام کشتی های آلمانی به تنگه هرمز؛ مین روبی متوقف شد
3 شرط ایران برای خرید کالا از شرکت‌های آمریکایی
رعدوبرق فرودگاه مونیخ را فلج کرد
رونمایی از سند دروغ آمریکا به روسیه درباره عدم گسترش ناتو
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: اسرائیل مهم‌ترین دارایی راهبردی آمریکاست!
کودک گمشده رامیان سالم به آغوش خانواده بازگشت
پرواز 30 دقیقه‌ای در انگلیس با حادثه مرگبار پایان یافت
پارلمان اسرائیل به محدودیت پخش اذان رأی داد!
حمله با سلاح سرد به نیروهای حراست بیمارستان یاسوج + تعداد مصدومان
27 ایستگاه استقبال از زائران در تهران فعال می‌شود
درخواست فوری فوتبال ایران از AFC
کاخ سفید: ترامپ به توافق با ایران امیدوار است
قدردانی رئیس‌جمهور از اعضای تیم ملی فوتبال
غریب آبادی: در دوحه نشستی با هیات آمریکایی برگزار نشده است
ملونی: در برابر ترامپ زانو نمی‌زنم!