×
سیاسی
شناسه خبر : 307413
تاریخ انتشار : شنبه 1405/01/15 ساعت 01:23
تشریح جزئیات روز سی و پنجم عملیات وعده‌ صادق 4

تشریح جزئیات روز سی و پنجم عملیات وعده‌ صادق 4

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) در بیانیه ای ضمن تشریح جزئیات روز سی و پنجم عملیات وعده‌ صادق 4 تاکید کرد: رزمندگان نیروی دریایی و هوافضای سپاه پاسداران از صبح روز جمعه، در موج 92 در چند تهاجم ترکیبی، سامانه‌های راداری و تجهیزات شناوری تروریست‌های آمریکایی در منطقه و سرزمین‌های اشغالی را با موشک‌های بالستیک و پهپادهای تهاجمی درهم کوبیدند.

نورنیوز-گروه سیاسی: متن این بیانیه به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

به‌دنبال ادعاهای دروغین رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر نابودی کامل پدافند هوایی ایران، ️یک فروند جنگنده متخاصم آمریکا در آسمان مرکزی ایران، توسط سامانه نوین پدافند پیشرفته هوافضای سپاه، تحت کنترل شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور، مورد اصابت قرار گرفت و منهدم شد. ️این جنگنده به‌طور کامل متلاشی شده و جست‌وجوهای بیشتر ادامه دارد.

رزمندگان نیروی هوافضای سپاه، همگام با رزمندگان دلیر یمن در «موج ۹۱» عملیات وعده‌صادق۴ با رمز مقدس "یا اباعبدالله الحسین(ع)"، در یک اقدام مشترک، مراکز استقرار نیروها، و شرکت‌های صنعتی-نظامیِ پشتیبانِ ارتش رژیم صهیونیستی، در غرب تل‌آویو و بندر ایلات را، با موشک‌های دوربرد منهدم کردند.

نیروی دریایی سپاه در ادامه این موج، اهداف نظامی و زیرساختی متعلق به تروریست‌های آمریکایی-صهیونی در کشورهای جنوبی خلیج فارس را، با انبوهی از موشک‌های بالستیک و کروز، و پهپادهای انهدامی مورد حمله شدید قرار دادند.

در مرحله دوم این موج، محل تجمع مخفی مهندسین پرواز و خلبانان جنگنده‌های آمریکایی، در خارج از پایگاه‌های دشمن در امارات، با استفاده از موشک‌های بالستیک، مورد اصابت دقیق قرار گرفت و تلفات قابل‌توجهی به آن‌ها وارد شد.

باتوجه به اقدامات تروریستی دشمن جنایتکار و ترور شهروندان جمهوری اسلامی ایران، شرکت‌های جاسوسی فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی، که از ارکان عملیات تروریستی دشمن هستند، مطابق هشدارهای پیشین هدف قرار گرفتند.

در این حملات، زیرساخت‌های فضای ابری شرکت آمریکایی آمازون و همزمان، زیرساخت‌های شرکت آمریکایی اوراکِل مستقر در امارات، مورد اصابت قرار گرفتند.

رزمندگان نیروی دریایی و هوافضای سپاه پاسداران از صبح روز جاری، در موج ۹۲ عملیات وعده‌صادق۴ با رمز «یا صاحب‌الزمان ادرکنی»، در چند تهاجم ترکیبی، سامانه‌های راداری و تجهیزات شناوری تروریست‌های آمریکایی در منطقه و سرزمین‌های اشغالی را، با موشک‌های بالستیک و پهپادهای تهاجمی درهم کوبیدند.

در اولین بخش این عملیات، محل تجمع شناورهای آب-خاکی آمریکایی‌ها در بندر "الشویخ" با استفاده از موشک‌های بالستیک در هم کوبیده شد.

در بخش دیگر، رادار هشدار اولیه بردبلند "AR-۳۲۷" مستقر در سایت راداری "جبل‌الدُخان" بحرین، با یک تهاجم پهپادی مورد اصابت قرار گرفت و انهدام قرار گرفت.

در ادامه این حملات، با شلیک موفق موشک بالستیک، پایگاه هوایی رامات دیوید، در جنوب شرق حیفا، هدف قرار گرفته شد. در بخش دیگر تهاجم موشکی هوافضای سپاه، و در راستای تاکتیک استمرار پرتاب‌ها، با شلیک موشک‌های چندکلاهکه خرمشهر، بیش از ۵۰ نقطه در قلب تل‌آویو و سرزمین‌های اشغالی نیز مورد هدف مؤثر قرار گرفتند.

ارتش جمهوری اسلامی ایران، در پاسخ به اقدامات ارتش آمریکا در حمله به زیرساخت‌های کشور، از بامداد امروز، «انبار تجهیزاتی و اماکن اسکان تروریست‌های آمریکایی در اردن»، «محل استقرار زرهی آمریکا در عریفجان کویت» و «بزرگ‌ترین کارخانه آلومینیوم بحرین» را، آماج حملات پهپادی خود قرار دادند.

مدافعان آسمان کشورمان در ارتش و سپاه، چند فروند موشک کروز را در مناطق مرکزی و غربی، و ۲ فروند پهپاد تهاجمی را در مناطق جنوبی کشور سرنگون کردند. همچنین یک جنگنده پیشرفته دشمن نیز در جنوب جزیره قشم، مورد اصابت قرار گرفت و در فاصله بین جزیره هنگام و قشم، سقوط و در اعماق آب‌های خلیج همیشه فارس، فرو رفت.

و ما النصر الا من عندالله العزیز الحکیم


نظرات

آخرین اخبار
استفاده از پله‌ها بیشتر از آنچه فکر می‌کنید برای سلامتی مفید است
اورونوف خبر مصدومیتش را تکذیب کرد
مواضع دوگانه انگلیس علیه ایران؛ حمایت از دیپلماسی و تشدید فشار اقتصادی
رایزنی وزیران خارجه قطر و عمان درباره ایجاد کریدور موقت مشترک در تنگه هرمز
جنگنده‌های اسرائیلی جنوب لبنان را بمباران کردند
غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان به منزله بازگشایی تنگه هرمز نیست
علی آبادی: نیروگاه‌های بادی از سال آینده به شبکه برق اضافه می‌شوند
نورویدئو | جنگ مالی واشنگتن ؛وقتی تحریم ، به نقطه آسیب پذیری آمریکا می رسد
رایزنی تلفنی عراقچی و عاصم منیر
گزارش عراقچی از رایزنی با مقامات پاکستان و عمان
پاسخ قالیباف به لفاظی‌های بسنت: نمایش مضحکت، «روز پیروزی» نبود؛ «روز دلقک» بود!
نیروی دموکراتیک سوریه منحل شد
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر
سخنگوی دولت: سهمیه بنزین 1500 و 3000 تومانی تغییر نمی‌کند
قالیباف: آمریکا در جنگ نظامی و سیاسی از ایران شکست خورد
رئیس‌جمهور کوبا: تحریم‌های آمریکا نسل‌کشی است
قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا چهارشنبه 4 شهریور + جدول
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا چهارشنبه 4 شهریور + لینک
خروج یک هواپیما از باند فرودگاه مشهد؛ حادثه هیچ مصدومی نداشته است
هشدار بقائی به تبعات سکوت کشورها در برابر قلدری آمریکا
واشنگتن‌پست: ایران قادر است تحریم‌های آمریکا را دور بزند
البوسعیدی از گفت‌وگوی سازنده با عراقچی خبر داد
واکنش دمشق به بازدید یسرائیل کاتس از جنوب سوریه
جزئیات بیانیه مشترک ایران و عمان؛ کریدور دریانوردی موقت در تنگه هرمز
در جلسه 7 ساعته رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟
عکس های منتخب ایران؛ سه شنبه ،3شهریور 1405
طلا و سکه ارزان شد+ قیمت جدید
نتایج اولیه آزمون ارشد اعلام شد
گوترش: بن‌بست آمریکا در جنگ علیه ایران محدودیت‌ ابرقدرت‌ها را آشکار کرد
رکورد جدید در حراج شمش طلا؛ 116 کیلوگرم طلا در مرکز مبادله معامله شد
تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بحث اعتماد به آمریکا نیست، بحث انتخاب ابزار است
هشدار فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا درباره نقشه دشمن برای تهاجم از محور شمال‌غرب
ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری آغاز شد
برنامه قطعی برق تهران فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد
ترامپ متوهم مدعی مین‌زدایی تنگه هرمز شد
نیروی دریایی سوئد خواستار مصادره ملک شهروند روس شد
سفر محرمانه رئیس سیا به مسکو؛ مذاکرات پشت پرده آمریکا و روسیه
شناسایی معاملات مشکوک به پولشویی 130 هزار میلیارد تومانی در بازار ارز و طلا
ما بر ایستادگی در کنار جمهوری اسلامی ایران و وحدت میادین تأکید داریم
آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور؛ ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
پزشکیان: امضای توافقنامه نه از روی وادادگی، بلکه از روی منطق بود
ماجرای 300 کتاب کهنه‌ای که رهبر شهید انقلاب آنها را صحافی کردند
واکنش کرملین به ایده حاکمیت خارجی بر دونباس
پزشکیان رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی را منصوب کرد
چرا مس رفسنجان 3 فصل محروم شد؟
پیش بینی قیمت دلار فردا چهارشنبه 4 شهریور
قیمت سکه پارسیان امروز 3 شهریور 1405؛ هر گرم به 22 میلیون تومان رسید
خبر خوش برای صنعت خوراک دام؛ برداشت 3.9 میلیون تن جو در سال جاری
شهادت رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان