×
بین الملل
شناسه خبر : 307376
تاریخ انتشار : جمعه 1405/01/14 ساعت 22:10
سیل جمعیت در یمن برای ایران به خیابان‌ها آمدند

سیل جمعیت در یمن برای ایران به خیابان‌ها آمدند

حضور میلیونی مردم یمن در شهر صنعاء و دهها شهر دیگر به منظور محکوم کردن حملات رژیم اشغالگر و آمریکا و حمایت از مردم ایران بازتاب گسترده ای در رسانه ها داشت.

نورنیوز_ گروه بین الملل : شهر صنعاء و دهها شهر دیگر یمن شاهد حضور میلیونی در محکومیت حملات رژیم اشغالگر و آمریکا و در حمایت از ایران بود.

میلیون‌ها نفر از مردم یمن امروز (جمعه) با حضور در میدان السبعین در صنعاء، پایتخت این کشور، در راهپیمایی گسترده‌ای در حمایت از ایران، لبنان، فلسطین و عراق شرکت کردند؛ تجمعی که با شعار «یک محور، یک صف در برابر استکبار آمریکایی و اسرائیلی» برگزار شد.

به گزارش منابع یمنی، شرکت‌کنندگان با برافراشتن پرچم‌های یمن، ایران و حزب‌الله و سر دادن شعارهای حمایتی، بر وحدت جبهه‌های مقاومت و سرنوشت یکسان ملت‌های منطقه در مقابله با آمریکا و رژیم صهیونیستی تأکید کردند.

حاضران در این تجمع، همچنین سکوت جامعه جهانی در قبال جنایات مستمر آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، لبنان و فلسطین را محکوم کرده و خواستار اقدام جدی کشورهای عربی و اسلامی برای مقابله با این روند شدند.

در این راهپیمایی همچنین حاضرین اعلام کردند که با شور و شوق آماده جهاد در برابر دشمنان اسلام هستند و شعارهایی در حمایت از تصمیم رهبری یمن برای ورود به جنگ سر دادند.

همزمان در استان صعده نیز هزاران نفر از قبایل این منطقه با برگزاری تجمعات مشابه، حمایت خود را از ایران، لبنان و عراق اعلام کردند. شرکت‌کنندگان در این تجمعات ضمن محکوم کردن حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی، بر آمادگی خود برای مقابله با هرگونه اقدام نظامی تأکید کردند.

بر اساس این گزارش، شرکت‌کنندگان در صعده همچنین حمایت خود را از تصمیمات رهبری این جنبش اعلام کرده و از عملیات‌های نظامی انجام‌شده علیه اهداف آمریکایی و اسرائیلی در منطقه تمجید کردند.

علاوه بر این به گفته منابع یمنی 317  تجمع بزرگ و کوچک در استان‌های الحدیده، المحویت، ذمار، عمران، حجه، الجوف و بخش‌هایی از استان مأرب  برگزار شد.

بیانیه پایانی

شرکت‌کنندگان همچنین با صدور بیانیه‌ای، از تصمیم رهبری این کشور و نیروهای مسلح برای مشارکت نظامی در نبرد با آمریکا و رژیم صهیونیستی استقبال و آن را بخشی از «نبرد امت» توصیف کردند.

در این بیانیه، ضمن تأکید بر حمایت از ورود به مرحله جدیدی از درگیری‌ها، اعلام شد که این اقدام در راستای مقابله با طرح موسوم به «اسرائیل بزرگ» و همچنین شکستن معادلات سلطه‌جویانه صورت می‌گیرد.

بیانیه مذکور، مشارکت نظامی را جلوه‌ای از «وحدت میدان‌ها» دانسته و آن را پاسخی به وظیفه دینی و خواست عمومی مردم یمن عنوان کرده است. همچنین تأکید شد که این تصمیم در چارچوب اصول و ارزش‌های انقلاب ۲۱ سپتامبر اتخاذ شده که مسئله فلسطین و مبارزه با طاغوت را محور اصلی خود قرار داده است.

در ادامه، شرکت‌کنندگان با رد هرگونه تلاش برای تفکیک جبهه‌های درگیری، بر ادامه مسیر «مقاومت و مقابله» تأکید کرده و اعلام کردند که تصمیمات آنان بر مبنای آموزه‌های دینی اتخاذ می‌شود.

این بیانیه همچنین با تمجید از عملیات نظامی ایران، از «حملات مؤثر و کوبنده» علیه دشمنان تقدیر کردند

در بخش دیگری از این بیانیه، از عملیات حزب‌الله لبنان به‌عنوان اقداماتی مؤثر و رو به گسترش یاد شده که به گفته بیانیه، به «کابوسی برای دشمن» تبدیل شده است. همچنین حملات گروه‌های مقاومت در عراق نیز مورد تقدیر قرار گرفت.

در پایان، شرکت‌کنندگان ضمن اعلام حمایت از نیروهای مسلح یمن، بر ادامه عملیات‌ها تا تحقق «پیروزی نهایی»، نابودی اسرائیل و خروج نیروهای آمریکایی از منطقه تأکید کردند.

این تجمع د رحالی بزگرار می‌شود که ارتش یمن اعلام کرده است به تدریج حملات خود را علیه مواضع دشمنان، گسترش خواهد داد و رژیم اسرائیل و آمریکا باید منتظر شگفتانه‌های جدید باشند.

 


نظرات

آخرین اخبار
فهرست آلمان برای جام جهانی 2026 اعلام شد
قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405+ جدول
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
موادغذایی که کلسیم بدن را از بین می‌برند
نور اینفو | بدن ما به چند ساعت خواب نیاز دارد؟
رکورد اهدای خون در ایران بعد از 10 سال شکسته شد
مصدومیت جدید نیمار؛ نگرانی برزیل در آستانه جام جهانی 2026
حمله حزب‌الله به تجمع نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان
پیشنهاد آلمان برای «عضویت وابسته» اوکراین در اتحادیه اروپا
سفر نخست‌وزیر پاکستان به چین با محوریت تحولات منطقه
زمان برگزاری کنکور 1405 اعلام شد ؛ ثبت‌نام بیش از 313 هزار داوطلب
پزشکیان : آمادگی عملیاتی ارتش اقتدار دفاعی ایران را به نمایش گذاشت
شهردار تهران: مترو و اتوبوس‌های پایتخت تا اطلاع ثانوی رایگان می‌مانند
رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در راه تهران
زمین‌لرزه 3.6 ریشتری حوالی بندرعباس را لرزاند
جزئیات جدید حکم متهمان پرونده شهادت آرمان علی‌وردی
اورونوف درآستانه جام جهانی بازهم مصدوم شد
بلومبرگ: سقوط روپیه هند؛ دهلی‌نو به دنبال افزایش نرخ بهره و جذب دلار
معاون اول قوه قضاییه : با اخلالگران اقتصادی برخورد قاطع می‌شود
مابه‌التفاوت افزایش حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می شود؟
بحران فولاد ساختگی است؛ ذخایر انبارها تا 6 ماه نیاز بازار را تأمین می‌کند
طلای ناب سلیمی و نقره ولی‌زاده در روز نخست تکواندوی قهرمانی آسیا
دکتر مخبر: تولیدکنندگان با کمک به دولت در سنگر امنیت غذایی نیز دشمن را شکست دهند
ایران سریع‌تر از پیش‌بینی غرب توان نظامی خود را احیا کرد
آخرین وضعیت مصدومیت مدافع تیم ملی قبل از جام جهانی
نورنما | طلوع خورشید بر فراز دماوند از دل برج آزادی
قیمت‌ کاغذ پس از جنگ 60 درصد جهش کرد
بیانیه مشترک نهادهای مالی: بازگشایی بورس موفق و متعادل بود
وزیر جهاد کشاورزی:ایران ظرفیت تبدیل شدن به هاب غذایی منطقه را دارد
پنتاگون طرح‌های حمله نظامی به کوبا را شبیه‌سازی می‌کند
پرداخت 40 هزار میلیارد تومان مطالبات گندمکاران در راه است
افسران اسرائیلی: رهگیری پهپادهای حزب‌الله دشوار شده است
زاکانی: تعداد ایستگاه‌های مترو تهران به 163 رسید
عبور سه ابرنفتکش از تنگه هرمز پس از دو ماه توقف
قیمت گوشت قرمز امروز 31 اردیبهشت 1405 + جدول
پیش بینی قیمت طلا و دلار تا پایان سال ؛ ریسک معامله چقدر است؟
هشدار نارنجی هواشناسی؛ سامانه بارشی جدید در راه شمال و غرب کشور
رقابت شدید الهلال و الاتحاد برای جذب لواندوفسکی
صنعت خودروسازی جهان در چاله جنگی ترامپ
جدول پخش فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون
ایروانی: شورای امنیت نباید در برابر تهدیدهای مکرر ترامپ بی‌تفاوت بماند
واکنش تند لهستان به رفتار صهیونیست‌ها با فعالان بین‌المللی
ادمه رایزنی‌های مصر با عربستان و قطر برای مهار تنش
7 مزایای حیاتی زایمان طبیعی برای مادر و نوزاد
کاهش 70 درصدی پیوند اعضا پس از جنگ؛ 27 هزار بیمار چشم‌انتظار هستند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت + جدول
تنگه هرمز؛ ابعاد حقوقی ترتیبات جدید در پرتو تجاوز و تغییر بنیادین اوضاع
فرمانده ارتش پاکستان امروز وارد تهران می شود ؛ ادامه رایزینی ها با ایران
با سنگر‌های استیجاری سنتکام چه باید کرد؟
صدور کیفرخواست آمریکا علیه رائول کاسترو