×
سیاسی
شناسه خبر : 307339
تاریخ انتشار : جمعه 1405/01/14 ساعت 18:25
تاجگردون: خیال مردم بابت معیشت و تاب آوری اقتصادی راحت باشد

تاجگردون: خیال مردم بابت معیشت و تاب آوری اقتصادی راحت باشد

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: کشوری که در جنگ است اما وسط جنگ افزایش حقوق 60 درصدی برای کارگران لحاظ می کنیم؛ دشمن باید بفهمد که ما اینقدر مطمئن هستیم که می توانیم مسیر خود را پیش برویم. مگر می شود کشوری در این شرایط باشد اما به مسائل امنیتی و نظامی در بودجه نویسی توجه نداشته باشد؟

نورنیوز_ گروه سیاسی : رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: کاملا مشخص است یک کلونی سرمایه داری در حاکمیت آمریکا در حال جمع آوری منافع جنگ به نفع خودشان هستند.

غلامرضا تاجگردون، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، در گفت وگویی تلویزیونی بیان کرد: بودجه، بخشی از اقتصاد ایران است. من خیلی خوشحال شدم که محور شعار سال که توسط رهبر عزیزمان تعیین شد، همانند شعارهایی که توسط رهبر شهیدمان تعیین شده بود، اقتصاد است. مردم باید دقت داشته باشند که چرا سال ها رهبری روی اقتصاد مقاومتی و مقاومت تاکید داشت؛ حاصل آن را این روزها در جامعه می بینیم.

وی در ادامه اظهار کرد: در کنار آن ما به وحدت و امنیت نیاز داریم. شعارهایی که هر سال توسط رهبری تعیین می شود برای کل ملت است. همواره تهدیدها بوده است. ما در بودجه نویسی همواره یک نیم نگاهی داریم که اگر اتفاقی رخ داد چگونه آن را مدیریت کنیم.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس در ادامه تصریح کرد: ما بودجه سال ۱۴۰۵ را که داشتیم می بستیم؛ در مراحل نهایی بود که جنگ شروع شد. اما باز هم در آن شرایط ما مطابق قانون پیش رفتیم. رفت و برگشت ها با شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت از طریق مجازی انجام شد و خوشبختانه هیچ کاری روی زمین باقی نماند.

وی در ادامه تاکید کرد: کشوری که در جنگ است اما وسط جنگ افزایش حقوق ۶۰ درصدی برای کارگران لحاظ می کنیم؛ دشمن باید بفهمد که ما اینقدر مطمئن هستیم که می توانیم مسیر خود را پیش برویم. مگر می شود کشوری در این شرایط باشد اما به مسائل امنیتی و نظامی در بودجه نویسی توجه نداشته باشد؟ خیال مردم راحت باشد ما بحث معیشت و تاب آوری اقتصادی در زندگی مردم و نیروهای مسلح را در بودجه دیده ایم. اجازه نمی دهیم مشکلی پیش بیاید.

تاجگردون در ادامه با تاکید بر اینکه تاب آوری اقتصادی ایران بی نظیر است گفت: البته جنگ است و ممکن بوده که مشکلاتی پیش بیاید اما تاب آوری اقتصادی ایران بی نظیر است. خیال مردم راحت باشد.

وی در ادامه در واکنش به تلاش دشمن برای تضعیف روحیه مردم در حوزه اقتصادی و معیشتی گفت: مردم نگران زندگی و آینده فرزندان خود بوده و هستند. اما موضوع دیگر وطن ماست. در روزهای اول دشمن می گفت قحطی است و جنس نیست اما مردم رفتند در فروشگاه ها دیدند کالاها به وفور موجود است. اینکه کارخانه ها را می زنند می خواهند مردم را نگران کنند. اینکه انستیتیو پاستور را می زنند می خواهند مردم را از بعد تأمین دارو نگران کنند. در کجای دنیا چنین سرمایه ای را می زنند؟ انستیتیو پاستور به بشریت خدمت می کند. به علم خدمت می کند. این یک رذالت سنگین است.

تاجگردون در ادامه با بیان اینکه مردم فهمیده اند دشمن دروغ می گویند افزود: دولت، مجلس و نیروهای مسلح کاملا هماهنگ هستند. دشمن دیگر باید دست بکشد. البته دشمن بیشتر آسیب می بیند.  در غرب یا آمریکا یک گروه سرمایه داری که از نگاه من محورش خود ترامپ است به دنبال کسب منافع شخصی هستند.

وی در ادامه تاکید کرد: ترامپ در تلویزیون به دروغ می گوید من مذاکره کردم و با فلانی صحبت کردم. به یکباره قیمت نفت پایین می آید و بورس اصلاح می شود. مشخص است دارد منافع شخصی خود را تأمین می کند. حرف دروغ ۴۸ ساعت بیشتر دوام ندارد اما در همین ۴۸ ساعت منافع خودشان را تأمین می کنند در عین حال به مردم خود ظلم می کنند.

تاجگردون در ادامه با تاکید بر اینکه ترامپ برای دولت آمریکا کار نمی کند بلکه برای خودش کار می کند گفت: کاملا مشخص است یک کلونی سرمایه داری در حاکمیت آمریکا در حال جمع آوری منافع جنگ به نفع خودشان هستند. در ایران چه کسی این کار را می کند؟ از بالاترین مسئول تا پایین ترین سطح مردم  هیچ کس در ایام جنگ به فکر منافع خودش نیست. همه برای کشور می جنگند. از مردم که زندگی خود را می دهند تا مسئولان که جان خود را می دهند.

وی در ادامه با بیان اینکه مردم ایران  هر شب میلیونی بی توقع در خیابان ها هستند گفت: تاب آوری اقتصادی همیت است. سال ها تحت فشار هستیم. بودجه ما سنگین است و منابع ما محدود است. همین مدیریت منابع محدود مهم است.  وقتی در آمریکا بنزین‌ یک دلار بالا می رود چگونه برهم می ریزند. این تاب آوری اقتصادی است که آنان ندارند. این مردم هستند که تاب آوری اقتصادی ما را بالا بردند.

تاجگردون در پاسخ به این پرسش که آیا قرار است مجلس اصلاحیه ای بر روی بودجه سال ۱۴۰۵ داشته باشد گفت: بودجه دو بخش دارد. یک بخش دولت و یک بخش بنگاه ها است. بودجه دولت که حقوق کارمندان و کالابرگ است. اینجا را خوب دیدیم و خیلی نگران نیستیم. تأمین کالابرگ را برای اقشار ضعیف دیدیم. پیش بینی های لازم را فراتر از آنچه اعلام شده داشتیم. مردم نباید نگران این بخش باشند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه حقوق ها به موقع پرداخت می شود گفت: حتی در طول این سال ها سریع ترین بودجه ای که ابلاغ شد برای امسال بود. بخش دیگر اقتصاد و بازسازی های بعد جنگ است. منابع بانکی باید به کمک بیایند. جابجایی منابع باید اتفاق بیفتد. الان هیچ برنامه ای برای جابجایی نداریم. غرامت ها هم هست که به روش های مغتضی خواهیم گرفت. اکنون دولت مشکلی ندارد و اختیارات دارد.

تاجگردون در ادامه با بیان اینکه مجلس و دولت خیلی قشنگ کار کردند گفت: مجلس جوری کار کرد که دست دولت بسته نباشد. هر وقت هم دولت نیاز به کمک مجلس داشته باشد ما آماده هستیم.  نمایندگان همه بین مردم هستند. وقتی مملکت می چرخد یعنی دولت و مجلس دارند کارهای خود را انجام می دهند. اینقدر این جریان را ما تجربه کردیم به همان اندازه تاب آوری مردم بالا است، تاب آوری دولت و مجلس نیز بالا است. مردم نگران نباشند اکنون دشمن است که باید بیشتر نگران مسائل اقتصادی باشد.

وی در پایان بیان کرد: ضعف ما همین قسمت که یادمان می رود. مردم باید حرف رهبر شهیدمان را فراموش نکنند. رهبری همه را می دیدید. به همه توجه می کرد. اینکه امروز نیروهای مسلح اینقدر خوب گام برمی دارد به خاطر هماهنگی است. امیدواریم از رهبر شهیدمان یاد بگیریم و همین طور ادامه دهیم.

 


اخبار مرتبط
تاجگردون: درآمد نفتی اضافه صرف معیشت و دفاع می‌شود
شنبه 1405/02/19 ساعت 14:37
تاجگردون: درآمد نفتی اضافه صرف معیشت و دفاع می‌شود
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اعلام کرد در صورت افزایش درآمد نفتی، منابع مازاد در بودجه 1405 به معیشت مردم، کالابرگ و تقویت بنیه دفاعی اختصاص خواهد یافت.
اقتصاد جنگ؛ از بقا تا بازسازی
شنبه 1405/01/15 ساعت 11:35
دکتر حسین عبده‌تبریزی
اقتصاد جنگ؛ از بقا تا بازسازی
سیاستگذاران در حوزه‌ اقتصاد کلان و مدیران بنگاه‌ها توجه دارند که در شرایط کنونی ایران که از وضعیت تعلیق چند ماه گذشته به وضعیت جنگی تمام‌عیار وارد شده‌ایم، اهداف و کارکردهای اقتصاد دچار تغییر بنیادین می‌شود؛ به‌گونه‌ای‌که نظامی مبتنی بر کارآیی، رقابت و رشد، جای خود را به نظمی مبتنی بر بقا، امنیت و مدیریت بحران می‌دهد.
حداقل افزایش حقوق سال آینده 21 درصد، حداکثر 43 درصد
چهارشنبه 1404/11/29 ساعت 14:21
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 1405 مجلس اعلام کرد:
حداقل افزایش حقوق سال آینده 21 درصد، حداکثر 43 درصد
مجتبی یوسفی، سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 1405 مجلس، اعلام کرد حداقل افزایش حقوق سال آینده 21 درصد و حداکثر 43 درصد خواهد بود. بر اساس تصمیم مجلس، افزایش‌ها بر پایه تورم یا نزدیک به آن تعیین شده تا معیشت خانوارها حفظ شود.
نظرات

آخرین اخبار
عراقچی خطاب به امریکا: مراقب اخبار جعلی و اشتباه محاسباتی باشید
پاسخ منفی سیتی به بارسلونا برای «رودری»
واکنش ایران به ادعاهای نتانیاهو درباره فلسطین و جولان؛ محکومیت اقدام کلمبیا
200 نفر از آتش سوزی مشهد نجات یافتند
ژاوی سرمربی هلند شد؛ شروعی سخت برابر آلمان
تنش تازه روسیه و ژاپن بر سر جزایر کوریل
ترکیب احتمالی استقلال برای اولین بازی فصل اعلام شد
پشت پرده خروج سخنگوی ترامپ؛ پای یک افشای امنیتی در میان است
خواب‌آلودگی راننده حادثه آفرید؛ 11 مصدوم در محور بجنورد-آشخانه
هشدار درباره پیش‌خرید خودرو در مازندران
14 میلیون مجرد در سن ازدواج؛ چرا جوانان ایرانی ازدواج نمی‌کنند؟
افغانی گران شد
10 تعرض اسرائیل به سوریه در 24 ساعت
بقائی: کشتی فله‌بر خارجی عامل آلودگی نفتی قشم است
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 22 مرداد 1405 / اونس روی 4400 دلار ماند
هوای تهران نمره قبولی گرفت
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول
جدول جدید قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه 22 مرداد
هشدار سیلاب در مازندران؛ مسافران از رودخانه‌ها فاصله بگیرند
آخریت قیمت یورو امروز پنج شنبه 22 مرداد
2 هزار مفقودی در غزه؛ تراژدی ادامه‌دار جنگ اسرائیل
آخرین خبر از بنزین 87 هزار تومانی؛ اجرای طرح جدید بنزین متوقف شد
وضعیت آب و هوا امروز پنج شنبه 22 مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
طرح تروریستی داعش در کویت خنثی شد
برنامه قطعی برق تهران پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+جدول
چالوس زیر بار ترافیک؛ باران در جاده‌های شمالی
اوباما دفتر طلایی ترامپ را مسخره کرد
خبر جدید از نقل و انتقالات استقلال امروز پنج شنبه 22 مرداد
قیمت دلار امروز پنجشنبه 22 مرداد +جدول قیمت ارزها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 22 مرداد 1405 +جدول پخش
قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول
تصویب قانون جنجالی عفو عمومی در لبنان
قیمت طلا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول قیمت طلا 18 عیار
جوانان فرنگی‌کار ایران مسافر اسلواکی شدند
پاسخ تند عراقچی به فرانسه
شناسایی استرس با حسگرهای پوشیدنی
چرا با نوشیدن آب دچار نفخ می‌شویم؟
بهترین راه مقابله با گرمازدگی
چالش جدید انویدیا برای اوپن‌ای‌آی با عرضه مدل عظیم متن‌باز
هشدار درباره نقص‌های مادرزادی قلب کودکان
حفظ زیرساخت‌های اقیانوسی با چسب!
برچسب‌های پایشگر و نیاز بیماران مبتلا به پارکینسون
شناسایی نقطه جوش مولکول‌ها با هوش مصنوعی
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
آدان به استقلال برمی‌گردد؟
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید
هواپیمای سلطنتی امارات برای دومین روز به تهران آمد
واکنش اسپانیا به ادعای حاکمیتی مراکش
رئیس‌جمهورلهستان ادعای جنجالی درباره دریای بالتیک را رد کرد