×
بین الملل
شناسه خبر : 307177
تاریخ انتشار : جمعه 1405/01/14 ساعت 00:23
هگست فرمانده کل نیروی زمینی ارتش آمریکا را برکنار کرد

هگست فرمانده کل نیروی زمینی ارتش آمریکا را برکنار کرد

«پیت هگست»، وزیر جنگ دولت «دونالد ترامپ»، در ادامه پاکسازی‌های گسترده و بی‌سابقه در بدنه فرماندهی نیروهای مسلح این کشور، از ژنرال «رندی جورج»، رئیس ستاد نیروی زمینی ارتش آمریکا، خواست تا از سمت خود کناره‌گیری کرده و بلافاصله بازنشسته شود.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزیر جنگ آمریکا، در ادامه پاکسازی‌های گسترده در بدنه فرماندهی نیروهای مسلح این کشور، از ژنرال «رندی جورج»، رئیس ستاد مشترک نیروی زمینی ارتش آمریکا، خواست تا از سمت خود کناره‌گیری کرده و بلافاصله بازنشسته شود.

  «پیت هگست»، وزیر جنگ دولت «دونالد ترامپ»، در ادامه پاکسازی‌های گسترده و بی‌سابقه در بدنه فرماندهی نیروهای مسلح این کشور، از ژنرال «رندی جورج»، رئیس ستاد نیروی زمینی ارتش آمریکا، خواست تا از سمت خود کناره‌گیری کرده و بلافاصله بازنشسته شود.

طبق گزارش شبکه خبری «سی‌بی‌اس نیوز»، منابع آگاه اعلام کردند که هگست به دنبال جایگزینی ژنرال جورج با مهره‌ای است که «چشم‌اندازهای او و ترامپ برای آینده ارتش آمریکا را با وفاداری کامل پیاده‌سازی کند.»

ژنرال رندی جورج که فارغ‌التحصیل آکادمی نظامی «وست پوینت» است و سابقه حضور در جنگ اول خلیج‌فارس، عراق و افغانستان را در کارنامه دارد، در سال ۲۰۲۳ توسط جو بایدن منصوب شده بود و طبق روال قانونی، دوره فرماندهی او باید تا سال ۲۰۲۷ ادامه می‌یافت. با این حال، فشار دولت ترامپ منجر به پایان زودهنگام ماموریت این ژنرال چهار ستاره شد و هم‌اکنون ژنرال «کریستوفر لانو»، معاون فعلی ستاد نیروی زمینی و دستیار نظامی سابق هگست، اصلی‌ترین گزینه برای جانشینی وی محسوب می‌شود.

بنا بر گزارش «سی‌بی‌اس نیوز» برکناری رئیس ستاد نیروی زمینی، جدیدترین مورد از سلسله اخراج‌های زنجیره‌ای مقامات ارشد نظامی توسط پیت هگست است که لرزه بر اندام ساختار دفاعی آمریکا انداخته است. وزیر جنگ جدید آمریکا در مدت کوتاه حضور خود، بیش از ۱۰ مقام عالی‌رتبه نظامی را از کار برکنار کرده است که در میان آن‌ها نام‌های شاخصی چون ژنرال «سی.کیو براون» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح، دریادار «لیزا فرانچتی» فرمانده عملیات نیروی دریایی، ژنرال «جیمز اسلایف» نایب‌رئیس ستاد نیروی هوایی و سپهبد «جفری کروز» رئیس آژانس اطلاعات دفاعی (پنتاگون) به چشم می‌خورد.

این موج پاکسازی در حالی شدت گرفته است که طی روزهای اخیر، هگست در اقدامی جنجالی، دستور ارتش برای تعلیق و تحقیق از خدمه پروازی که برفراز خانه «کید راک» (خواننده حامی ترامپ) پرواز کرده بودند را شخصاً وتو کرد.

وزیر جنگ آمریکا در شبکه اجتماعی ایکس با لحنی خطاب به ارتش نوشت: «تنبیهی در کار نیست، تحقیقی انجام نشود؛ به کارتان ادامه دهید وطن‌پرستان.»

اگرچه منابع رسمی مدعی شده‌اند که اخراج ژنرال جورج مستقیماً به حادثه بالگرد مربوط نیست، اما به نوشته شبکه آمریکایی، «این اقدام نشانه‌ای روشن از عزم هگست برای درهم‌شکستن ساختارهای سنتی و سلسله‌مراتب انضباطی ارتش و جایگزینی آن با یک نظام فرماندهی مبتنی بر وفاداری سیاسی کامل به کاخ سفید» است.»


نظرات

آخرین اخبار
مرگ در راه اروپا؛ واژگونی قایق مهاجران در نزدیکی مالت
دندانپزشکان بخوانند: آغاز نام‌نویسی آزمون تخصص از امروز
پیام تازه تهران به تل‌آویو؛ «پاسخ در میدان عمل مشخص می‌شود»
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت/پاسخ حزب الله/تهدید به حمله مجدد به لبنان+ فیلم
پیام مهم ایران به جهان: لبنان تنها نیست!
حمله رژیم صهیونیستی به چندشهر ایران؛حملات تلفاتی نداشته/شنیده شدن صدای انفجار در غرب تهران
شمارش معکوس برای خروج آمریکا؛ کشورها دیگر فرش قرمز نظامی پهن نمی‌کنند
نورنیوز چه پرسید که پاسخ بقایی معنادار شد؟
کایا کالاس خواستار خویشتنداری طرف‌ها در خاورمیانه شد
بازتاب گسترده‌ حمله موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی در رسانه‌های آسیایی
نگرانی کانادا و انگلیس از بالا رفتن درگیری در منطقه
تماس تلفنی وزیر خارجه قطر با ایران و عربستان برای مهار تنش در منطقه
دولت مجوز صادرات تخم‌مرغ را صادر کرد
اعتراف مقام سابق صهیونیستی: قدرت نظامی ایران همچنان در اوج است
عملیات نصر علیه پایگاههای نوآتیم و تلنوف؛ سپاه: تجاوز دشمن به صنایع پتروشیمی پاسخ داده شد
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری در 3 استان
وقوع حمله با سلاح سرد در قدس
اسرائیل از شناسایی یک شبکه جاسوسی ایرانی خبر داد
خوزستان به رنگ قرمز درآمد؛ هشدار جدی به ساکنان کارون و بهبهان
لیست رسمی تیم‌های مجاز ایران در آسیا اعلام شد؛ چه کسی جای سپاهان را گرفت؟
بازگشت نفت به اوج؛ برنت 96 دلاری شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
ممنوعیت دریانوردی رژیم اسرائیل در دریای سرخ/تل‌آویو:یمن تنگه باب المندب را وارد درگیری کرد
هشدار؛ خلیج فارس در سواحل بوشهر طوفانی و مواج است
پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
غافلگیری تهرانی‌ها با هوای خوب؛ پایتخت روی دورِ قابل قبول
اعلام شنیده شدن انفجارهای قوی در عربستان/منبع آگاه: کار ایران نبود
بدعت خطرناک در فوتبال؛ سیاسی‌سازی جام جهانی توسط کاخ سفید
پیش بینی قیمت دلار دوشنبه 18 خرداد 1405
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 18 خرداد 1405
اتفاقی که واشنگتن را لرزاند؛ سفر مخفیانه یا اتحاد آشکار شی و کیم
حمله نتانیاهو به ایران، چالش بزرگ ترامپ
مدل‌ هاروارد در مذاکرات هسته‌ای
برنامه مسابقات ورزشی امروز 18 خرداد 1405+ زمان پخش
تنهایی ژئوپلیتیک سرنوشت یا انتخاب؟
تمرین ویژه بازیکنان فوتبال ایران برای سازگاری /برخورد صمیمانه مردم مکزیک با ملی پوشان
دورنمای آتش‌بس و جنگ 100 روزه
دوفوریتی | برای محیط زیست ایران امانت دار خوبی نبودیم
الجزیره: پاسخ سپاه به اسرائیل یک پیام نظامی هدفمند بود
گروه هکری حنظله اسرائیل را به حملات سایبری گسترده تهدید کرد
دگرگونی‌های شورای امنیت و روابط بین‌المللی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 18 خرداد+ وضعیت استان ها
جلالی: الان زمان ایراد گرفتن از تیم ملی نیست
وضعیت ترافیک جاده‌های کشور؛ تردد روان در تمامی محورهای اصلی
ولایتی: توقف حماقت یا ورود به موازنه ضابطه‌مندشدن دو تنگه!
شلیک موشکی از یمن به سمت تل‌آویو+فیلم
آیا ویتامین D می‌تواند از بیماری‌های مزمن پیشگیری کند؟
شنیده شدن صدای انفجارها در بغداد و بیروت
پیروزی حزب پاشینیان در انتخابات پارلمانی ارمنستان
شنیده شدن صدای انفجار در مناطقی از عراق